ben de 11+4 üm canım.. çarşamba günü randevum var 12. haftam dolmuş olacak hatta 13. haftama başlamış olacağım. inş. ben de hayırlı haberler alırım okadar çok korkuyorum ki.
merhaba arkadaşlar.geçmiş konuşmalara baktımda bir hemşire olarak beni çok rahatsız eden bir konu oldu.bazı arkadaşlar sağlık ocağından evlerine gelen hemşire yada görevli arkadaşlardan rahatsız olurcasına ,niye geliolarki şeklinde konuşmuşlar.ya kusura bakmayında o insanlarda işini yapıyor.keyfinden gelmiyorlar.sanırım önemsenmekte bazı insanlara yaramıyor maalesef.benim arkadaşım ebeev ziyaretinde feteskopla doğumu yakın bir anneyi muayene ederken bebeğin kalp atışkarında duyamamılştı.ve gittiler hastaneye kordon dolanması acil sezaryana alındı ve bebek kurtuldu.bu yüzden lütfen ön yargılı olamyalımm.ilgilenilse suç ,ilgilenilmese suç.lütfen özel hastane gibi para kazanmak amacından uzak gelen bu kişileri böyle değerlendirmeyelim.sizden ricam biraz olumlu düşünün.teşekkürler.
10 hafta 5 günlük ama bu bebeğin büyüklüğüne göre ... Sat'a göre daha büyük. Sen de bir takip cetveli hazırlasana arkadaşım. tickerfactory sitesinden istediğin gibi hazırla en son çıkan http... png ile biten yeri profil düzenledeki cetvel bölümüne yapıştır.
bende ugrasıyorumda yapamadım yaa daha ayrıntılı anlatsana cnm :))
kızlarrrrr ben geldimmm nasılsın bakalım keyifler nasıl bebişler nasıl üzmüyolar inşallah annişleriolumunekankayizsmile
kızlarrrrr ben geldimmm nasılsın bakalım keyifler nasıl bebişler nasıl üzmüyolar inşallah annişleriolumunekankayizsmile
kızlar hepinize merhaba. 2 gün önce herkesin bulantısı var benim niye yok diyordum allahım demez olaydım dünden beri sürekli çıkarıyorum(( artık midemde bişey kalmadı midem çıkacak gibi hissediyorum. dr u aradım yağsız şeyler ye diyor ama canım hiç bir şey yemek istemiyor bide emadur diye bi fitil varmış istersen onu kullan dedi ne yapmalıyım acil yardımmmmmmm
kızlar hepinize merhaba. 2 gün önce herkesin bulantısı var benim niye yok diyordum allahım demez olaydım dünden beri sürekli çıkarıyorum(( artık midemde bişey kalmadı midem çıkacak gibi hissediyorum. dr u aradım yağsız şeyler ye diyor ama canım hiç bir şey yemek istemiyor bide emadur diye bi fitil varmış istersen onu kullan dedi ne yapmalıyım acil yardımmmmmmm
Nazar değdirdin kendine, senin de cetvelin yok göremedim kaç haftalıksın ? Artık bulantıları olanların bile bitiyor yavaş yavaş. Belki birşey dokunmuştur. Bu arada emadur bulantı hapı fitil değil. Camı aç biraz temiz hava çek ciğerlerine iyi gelir. Kara döndü buarada sulu yağıyordu artık beyazladı yağış. Bakalım yarın nasıl olacak hava? Anneme gidemiyecem galiba...
Hoşgeldin canım, oturuyoruz biz de mercimek ile sulu kar başladı, keyifteyiz. Umarım sen ve bebiş de iyidir.
selamlar herkese maşallah sayfalar uzamış gitmiş dorukk canım inşallah serklajın iyi geçmiştir allahım sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bende salı günü olucam serklaj aslında bende çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok malesef bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz allahım hepimizi korusun bebeklerimizi bize bağaşlasın sağlıklı noksansız kusursuz hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?