2010 Ağustos Anneleri

merhaba canım... valla okadar çok şey konuşuldu ki hangi birini aktarayım sana :) bende de yok mide bulantısı bazen hafif oluyor ozaman tuzlu çubuk kraker yiyorum bastırıyor. bir dene istersen.

canım teşekkür ederim sabahtan beri yediğim tek şey grissini zaten. artık halsizlikten grip gibi hissediyorum. düşünüyorum yiyecek bişey bulamıyorum.

bu arada kızlar bu akşam geç saatlere kadar sanırım burada olacağım :))) koca ile kapıştık onunla aynı odada oturmam :umursamaz:

kızlar alt komşum aradı çaya çağırıyo gidiyim barii açılırım birazzz gelince görüşürüzz öptüm hepiniziii...

benim alt komşum annem olduğundan benim için no problem kaydirigubbakcemile3

Canım ya sen raporlu musun?çalışıyor musun?Gerçekten çok aktif yazabiliyorsun nasıl vakit buluyorsun eğer işteysen çok kıskandım vallaolumunekankayizsmile

Ya arkadaşlar en baştaki sayfada benim bilgilerim yok benim bilgilerimide eklermisiniz rica etsem 36 yaşındayım 69 kilo ile hamile kaldım SAT:20 kasım Muhatemel doğum tarihi 27 Ağustos eklerseniz çok sevinirim:sm_cool:

bu arada kızlar bu akşam geç saatlere kadar sanırım burada olacağım :))) koca ile kapıştık onunla aynı odada oturmam :umursamaz:

canım benim benimkide akşam beni gıcık etti hamilelikten dolayı daha alınganız zaten anlayışta göstermiyorlar benim eşimle tek sorunum kayınvalidemle yan yana oturuyoruz onların evini 1.derecede önemsemesi beni gıcık ediyor annesinin evindeki ihtiyaçlar şıptanak yerine getiriliyor benimkiler daha sonra bende sinir oluyorum

Canım ya sen raporlu musun?çalışıyor musun?Gerçekten çok aktif yazabiliyorsun nasıl vakit buluyorsun eğer işteysen çok kıskandım vallaolumunekankayizsmile

eheheh yok canım iş yerindeyim :)) ama gel gör ki ( aramızda kalsın ) azıcık çalışma isteğim yok :) arada iş yapıyorum.. ama benim işlerim başkalarına bağlı... başkaları arar bişey sorar mail atar ise işim oluyor yok olmazsa benim de iş yok bikaç tane mailim var yanıtlanması gereken onlarıda ağır ağır yapıyorum zaten burayı aksatmadan :))) burası daha önemli benim için işten bunu çok ciddi söylüyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri eski tempomu gösteremiyorum ama zaten o tempoyu gösterecek iş yoğunluğu ve satış da yok zaten o yüzden işe gelmemin tek ii yanı şuan için sürekli sizinle iletişimde olmam :)))) bir de mecburen masa başındayım ya evde olsam bile bu kadar masa başında duramazdım

güzeller merhaba ben de geldim şimdi daha iyiyim sizler neler yaptınız kaynatmışsınız bol bol

Ya arkadaşlar en baştaki sayfada benim bilgilerim yok benim bilgilerimide eklermisiniz rica etsem 36 yaşındayım 69 kilo ile hamile kaldım SAT:20 kasım Muhatemel doğum tarihi 27 Ağustos eklerseniz çok sevinirim:sm_cool:

canım hallisnaya mesaj atabiliyorsan hemen listeye ekleyecektir. Atamıyorsan da yaz ben gönderirim.

valla canım ne kadar sinir ederse o kadar mahrum kalır bebeğinden kendi bilir.. hiiiç umrumda olmaz... onu bazen öyle korkutuyorum diyorum bana bak hemşirelere tembihlerim sana göstermezler bebeği.. eve gelince de ben göstermem kokusundan kendisinden herşeyinden mahrum kalırsın bebeğinin... bizim arada kimse ben tek problemim kendisi.. ayy bir de herşeyde o haklıymış gibi üste çıkmıyor mu ben suçluymuşum gibi nz yapmıyor ayy deli oluyorummmmmmmmmm :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…