merhaba canım... valla okadar çok şey konuşuldu ki hangi birini aktarayım sana :) bende de yok mide bulantısı bazen hafif oluyor ozaman tuzlu çubuk kraker yiyorum bastırıyor. bir dene istersen.
neyse kızlar ben oturamıyorum daha fazla fena olmaya başladım yine. kendinize iyi bakın............
neyse kızlar ben oturamıyorum daha fazla fena olmaya başladım yine. kendinize iyi bakın............
bu arada kızlar bu akşam geç saatlere kadar sanırım burada olacağım :))) koca ile kapıştık onunla aynı odada oturmam :umursamaz:
bu arada kızlar bu akşam geç saatlere kadar sanırım burada olacağım :))) koca ile kapıştık onunla aynı odada oturmam :umursamaz:
ohaoldumsmile dayanamazsın canımm eşler arasında dargınlık olmassssŞeniz
Haydaaa ne kapıştın kocanla, ağlayıp durma şimdi bebişi de üzme...
kızlar alt komşum aradı çaya çağırıyo gidiyim barii açılırım birazzz gelince görüşürüzz öptüm hepiniziii...
bencede ben geçen gün alt komşumu hırsız sandım düşünün o kadar ilgiliyim :)
benim alt komşum annem olduğundan benim için no problem kaydirigubbakcemile3
Canım ya sen raporlu musun?çalışıyor musun?Gerçekten çok aktif yazabiliyorsun nasıl vakit buluyorsun eğer işteysen çok kıskandım vallaolumunekankayizsmile
Ya arkadaşlar en baştaki sayfada benim bilgilerim yok benim bilgilerimide eklermisiniz rica etsem 36 yaşındayım 69 kilo ile hamile kaldım SAT:20 kasım Muhatemel doğum tarihi 27 Ağustos eklerseniz çok sevinirim:sm_cool:
canım benim benimkide akşam beni gıcık etti hamilelikten dolayı daha alınganız zaten anlayışta göstermiyorlar benim eşimle tek sorunum kayınvalidemle yan yana oturuyoruz onların evini 1.derecede önemsemesi beni gıcık ediyor annesinin evindeki ihtiyaçlar şıptanak yerine getiriliyor benimkiler daha sonra bende sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?