canım benim benimkide akşam beni gıcık etti hamilelikten dolayı daha alınganız zaten anlayışta göstermiyorlar benim eşimle tek sorunum kayınvalidemle yan yana oturuyoruz onların evini 1.derecede önemsemesi beni gıcık ediyor annesinin evindeki ihtiyaçlar şıptanak yerine getiriliyor benimkiler daha sonra bende sinir oluyorum
canım hallisnaya mesaj atabiliyorsan hemen listeye ekleyecektir. Atamıyorsan da yaz ben gönderirim.
eheheh yok canım iş yerindeyim :)) ama gel gör ki ( aramızda kalsın ) azıcık çalışma isteğim yok :) arada iş yapıyorum.. ama benim işlerim başkalarına bağlı... başkaları arar bişey sorar mail atar ise işim oluyor yok olmazsa benim de iş yok bikaç tane mailim var yanıtlanması gereken onlarıda ağır ağır yapıyorum zaten burayı aksatmadan :))) burası daha önemli benim için iştenbunu çok ciddi söylüyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri eski tempomu gösteremiyorum ama zaten o tempoyu gösterecek iş yoğunluğu ve satış da yok zaten o yüzden işe gelmemin tek ii yanı şuan için sürekli sizinle iletişimde olmam :)))) bir de mecburen masa başındayım ya evde olsam bile bu kadar masa başında duramazdım
valla canım ne kadar sinir ederse o kadar mahrum kalır bebeğinden kendi bilir.. hiiiç umrumda olmaz... onu bazen öyle korkutuyorum diyorum bana bak hemşirelere tembihlerim sana göstermezler bebeği.. eve gelince de ben göstermem kokusundan kendisinden herşeyinden mahrum kalırsın bebeğinin... bizim arada kimse ben tek problemim kendisi.. ayy bir de herşeyde o haklıymış gibi üste çıkmıyor mu ben suçluymuşum gibi nz yapmıyor ayy deli oluyorummmmmmmmmm :mymeka:
Canım inanki ilk gebeliğimden beri bu siteyi sürekli okuyorum az da olsa birşeyler yazdım ama hallinaya nasıl mesaj atacağım bilmiyorum eh zamanla öğrenirim herhalde....
nasıl atılacağını tarif edebilirmisin
canım benim sen iyi korkutuyormuşsun ben hiç bebekle ilgili birşey demiyorum ona zaten desemde tınlamaz yapamıyacağımı bilir ama tabi aslında allahım izin verirse doğum yaptıktan sonra 20 günümü evimde geçirip sonra tüm iznimi ailemin yanında manisada geçirmek istiyorum garibim 5 yıldır hasret 2 ayda ben hasret bırakıcam annem gelse kardeşim ablam babam gelemez hepsi aynı işte çalışıyorlar kendi işleri en iyisi benim gitmem olacağı için ben gidicem
Canım hoşgeldin aramıza Allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin:sm_cool:
saol canım benim :))efsanur ve italydan hoşgeldiniz. ıyi olmanıza çok sevindim.
Canım inanki ilk gebeliğimden beri bu siteyi sürekli okuyorum az da olsa birşeyler yazdım ama hallinaya nasıl mesaj atacağım bilmiyorum eh zamanla öğrenirim herhalde....
nasıl atılacağını tarif edebilirmisin
Ay daha çok kıskandım şidi ama emin ol her geldiğimizde seni görmek bizi çok mutlu ediyor sadece meraktan sordum ben
Çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı....
Bide merak ettim 12 haftayı geçmişsin öğrendinmi cinsiyetini bebeğinin...
Hoşgeldin Pınarcım ve efsanur ( sen de ismini ekle istersen ben unutuyorum isimleri)
nasılsınız ? umarım herşey yolundadır.
Canzi3445 ve soho (gerçi soho seni es geçmek lazım anladığım kadarıyla daha şimdiden kocana kan kusturmaya başlamışsın:sm_cool:) valla herhalde şu dünya yaşamında bir bayanın balayı hariç nazının geçeçeği en yegane zaman diye düşünüyorum hamileliği yani yapabileceğiniz tüm nazı yapın kocalarınıza.....
Canzi3445 ve soho (gerçi soho seni es geçmek lazım anladığım kadarıyla daha şimdiden kocana kan kusturmaya başlamışsın:sm_cool:) valla herhalde şu dünya yaşamında bir bayanın balayı hariç nazının geçeçeği en yegane zaman diye düşünüyorum hamileliği yani yapabileceğiniz tüm nazı yapın kocalarınıza.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?