2010 Ağustos Anneleri

Neden onların isteklerini eşin karşılıyor anlamadım

canım hallisnaya mesaj atabiliyorsan hemen listeye ekleyecektir. Atamıyorsan da yaz ben gönderirim.

Canım inanki ilk gebeliğimden beri bu siteyi sürekli okuyorum az da olsa birşeyler yazdım ama hallinaya nasıl mesaj atacağım bilmiyorum eh zamanla öğrenirim herhalde....
nasıl atılacağını tarif edebilirmisin

Ay daha çok kıskandım şidi ama emin ol her geldiğimizde seni görmek bizi çok mutlu ediyor sadece meraktan sordum ben

canım benim sen iyi korkutuyormuşsun ben hiç bebekle ilgili birşey demiyorum ona zaten desemde tınlamaz yapamıyacağımı bilir ama tabi aslında allahım izin verirse doğum yaptıktan sonra 20 günümü evimde geçirip sonra tüm iznimi ailemin yanında manisada geçirmek istiyorum garibim 5 yıldır hasret 2 ayda ben hasret bırakıcam annem gelse kardeşim ablam babam gelemez hepsi aynı işte çalışıyorlar kendi işleri en iyisi benim gitmem olacağı için ben gidicem

Canım hoşgeldin aramıza Allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin:sm_cool:

Ay yazık adamcağıza ama sen de haklısın ne yapıcan onlar gelemiyorsa kocişin de biraz katlansınn

selam kızlar birkaçgündür giremiyordunm .
herşey yolunda çok şükür.hepinize sevgilerimi ve iyi dileklerimi gönderiyorum

1. sayfaya gir, oralarda hallisnanın ismini tıkla orda profiline bak mesaj yolla v.s. diye birşey çıkacak , mesaja gir gerisini halledersin. Bazen üyeliklere göre mesaj gönderme seçeneği olmuyor, öyle olursa ben gönderirim canım.

Canzi3445 ve soho (gerçi soho seni es geçmek lazım anladığım kadarıyla daha şimdiden kocana kan kusturmaya başlamışsın:sm_cool:) valla herhalde şu dünya yaşamında bir bayanın balayı hariç nazının geçeçeği en yegane zaman diye düşünüyorum hamileliği yani yapabileceğiniz tüm nazı yapın kocalarınıza.....

Hoşgeldin Pınarcım ve efsanur ( sen de ismini ekle istersen ben unutuyorum isimleri)

nasılsınız ? umarım herşey yolundadır.

Çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı....
Bide merak ettim 12 haftayı geçmişsin öğrendinmi cinsiyetini bebeğinin...

Geçen hafta gittim 2'li test için dra çok ısrar ettim erkek olabilir 1 çıkıntı var ama bu hafta 2 cinste de bu tarz şeyler gözükebilir tam organlar gelişiyor dedi ama bana sorarsan erkek dedi 2-3 hafta sonra kesin 1 şey diyebilirim dedi. 6 Şubatta gideceğim ama sanırım erkek. Zaten benim pek şikayetim de olmamıştı hani erkek bulantı yapmazmış ya rus ve çin takvimi de öyle. Ay ne diyim hangisi hayırlıysa ama ben daha hamile bile kalmadan erkek görmüştümgamyoncuiremsu

Kesinlikle katılıyorum canım benimki değil balayında ilk tanıştığımızda bile bu kadar iyi davranmamıştı ama ben bunun bebeği taşıdığım için olduğuna inanıyorum yani doğumdan sonra da bence devam edecek. Çünkü artık aile olma kavramını daha iyi anlıyorlar ve bu mucize için daha çok saygı duyuyorlar bize. Etrafımdaki evli insanlarda da hep bunu gözlemledim bebişten sonra kadının lafı daha çok geçiyor valla ben farkı hemen farkettim Allah bozmasın

ayy yok canım nerdeee bakma bunlar arada derede ettiğim laflar.. o da çok kızdırırsa... sanırım o da hala alışamadı benim hamileliğime.. bazen unuttuğunu düşünüyorum.. çok garip davranıyor...ayy off ne bileyim yaa Allah sonumuzu hayırlı etsin... ama elimde daha büyük kozlarda var onları şimdi açıklamayayım.. burayı okur mokur sürprizi kaçmasın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…