2010 Ağustos Anneleri

Selam kızlar nasılsınız?Ben bugün çok kötüyüm başım ağrıyor midem bulanıyor.Hiçbirşry yrmrk istemiyorum.Minoset içiyorum ama hiç faydası olmuyor.Ayy çokk kötüyümm çoookkkkmirmirmirmir

Çok merak ettim ama yapma adamcağıza o da bu mutlu günlerin tadına varsın be özlemcim:tomato:

didemcim çok sevindim hayırlı olsun ben de 19 şubatta gidicem o zamana benim bebeğimin de cinsiyeti belli olur diye umut ediyorum

Defnecim o zaman dinlenmeye bak bence tuzlu kraker filan ye biraz uzan belki iyi gelir. Ya da miden bulanıyorsa istifra et benim bazen istifra edince baş ağrım azalıyor

didemcim çok sevindim hayırlı olsun ben de 19 şubatta gidicem o zamana benim bebeğimin de cinsiyeti belli olur diye umut ediyorum

İşallah belli olur Aslı'cım. Önemli değil de desek insan cinsiyetini merak ediyor. Bizim bebişin herşeyi(örgü olanalr) sarı olacak bu gidişle annem full çalışıyor:)

Çok merak ettim ama yapma adamcağıza o da bu mutlu günlerin tadına varsın be özlemcim:tomato:

şekerim ben varamıyorsam o neden varsın söyler misin? :) yoook öle ben eziyeti çekeyim o sefasını sürsüünn... ooff neyse büyük konuşmayayım.. bir kucağıma alayımda ondan sonra kurarım işkence hayallerimi kaydirigubbakcemile3 ayy çok mu fenayım ne kötükedihüso ehehehehe

canım kıyamam sana sabah ben de öyleydim duş aldım yattım biraz iyi geldi umarım senin ki de geçer bu havadan galiba başağrılarımız

Sana diyorum aslında ben de çok fenalık yapıyorum ama sonra da kıyamıyorum yazık ya üff ne biliyim bazen de deli oluyorumklava::asigim:

İşallah belli olur Aslı'cım. Önemli değil de desek insan cinsiyetini merak ediyor. Bizim bebişin herşeyi(örgü olanalr) sarı olacak bu gidişle annem full çalışıyor:)

canım hiç önemli değil kız erkek olması ama dediğin gibi merak ediyor insan ben beyaz olsun istiyorum herşeyi gerçi annemlere şu an için bişey almalarını ya da örmelerini yasakladım gerçi ben duramıyorum onlar yok yavrum yapmıyorum diyor ama hiç inanmıyorum :hulya:

Defnecim o zaman dinlenmeye bak bence tuzlu kraker filan ye biraz uzan belki iyi gelir. Ya da miden bulanıyorsa istifra et benim bazen istifra edince baş ağrım azalıyor

sabahtan beri krakerden başka bişi yiyemiyorum zaten yatıyorum kalkıyorum.Canım sıkıldı da size bakiiim dedim.Burası bana iyi geliyor:içelim:

kızlar yapmayın ama yazık kocacıklara ne yapsın doğanın kanunu bu napsın zavallıcıklar pır pır dönüyorlar etrafımızda onlar da çok stresli bizim yaşadığımız şeyleri onlar da yaşıyor bir de biz gevezelik edip ağlayıp atlatıyoruz onlar bunu da yapamıyor onların işi de zor

Valla soho cum doğum yaptıktan sonra kocanla uğraşmaya pek bi vaktin kalmıyor... hatta ona çoğu zaman muhtaç bile oluyorsun benden söylemesi:roflol:

canım kıyamam sana sabah ben de öyleydim duş aldım yattım biraz iyi geldi umarım senin ki de geçer bu havadan galiba başağrılarımız

Benim bir de migrenim var normalde ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri 3 defa falan ağrıdı.Gerçi tutuncada en az 3 gün gece gündüz geçmeden ağrıyor ama işte.Başka şikayetim yok allaha şükür.Midem de aşırı derece bulanmaz normalde ama başım ağrıyınca midem de alt üst oluyor.

Bizimkilerin de alması yasak ama örmeye yasak getirmedim ne yapıyım ama eve almıyorum onlarda kalıyor

sabahtan beri krakerden başka bişi yiyemiyorum zaten yatıyorum kalkıyorum.Canım sıkıldı da size bakiiim dedim.Burası bana iyi geliyor:içelim:

derde deva gibiyiiiizz...
sevdiğimize taparııızz...

hafife alma bizi sakııınn...
alışkanlık yaparıızz... :teytey: :dance: :sm_cool:

Ayyyy evet ya ben de neler yapıyorum kocacığıma hem benimkini görseniz melek gibidir ama işte yapmadan duramıyor insan o da hamileliğime veriyor sesini çıkartmıyor canım benim gelse de şimdi nassss yapsam ona azıcık.Valla beni ondan başkası çekmez heeee:roflol:

özel mesaj gönderebilmem için en az 50 mesaj göndermem gerekiyormuş olmadı yani
sen gönderebilirsen SAT:20 Kasım 27 Ağustos doğum tarihi 69 kilo yaş 36 başkada bişey yoktu herhalde

Valla soho cum doğum yaptıktan sonra kocanla uğraşmaya pek bi vaktin kalmıyor... hatta ona çoğu zaman muhtaç bile oluyorsun benden söylemesi:roflol:

canım kocam hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum :)) şuan ona acayip sinir olduğumdan ki bu şuan aşırı derece saçını başını yolasım geliyor sinirim geçne kadar susayımda pişman olacağım laflar çıkmasın ağzımdan.. ama ben yapacağımı bilirim o görür :roflol: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…