ayy yok canım nerdeee bakma bunlar arada derede ettiğim laflar.. o da çok kızdırırsa... sanırım o da hala alışamadı benim hamileliğime.. bazen unuttuğunu düşünüyorum.. çok garip davranıyor...ayy off ne bileyim yaa Allah sonumuzu hayırlı etsin... ama elimde daha büyük kozlarda var onları şimdi açıklamayayım.. burayı okur mokur sürprizi kaçmasın kaydirigubbakcemile3
Geçen hafta gittim 2'li test için dra çok ısrar ettim erkek olabilir 1 çıkıntı var ama bu hafta 2 cinste de bu tarz şeyler gözükebilir tam organlar gelişiyor dedi ama bana sorarsan erkek dedi 2-3 hafta sonra kesin 1 şey diyebilirim dedi. 6 Şubatta gideceğim ama sanırım erkek. Zaten benim pek şikayetim de olmamıştı hani erkek bulantı yapmazmış ya rus ve çin takvimi de öyle. Ay ne diyim hangisi hayırlıysa ama ben daha hamile bile kalmadan erkek görmüştümgamyoncuiremsu
Selam kızlar nasılsınız?Ben bugün çok kötüyüm başım ağrıyor midem bulanıyor.Hiçbirşry yrmrk istemiyorum.Minoset içiyorum ama hiç faydası olmuyor.Ayy çokk kötüyümm çoookkkkmirmirmirmir
didemcim çok sevindim hayırlı olsun ben de 19 şubatta gidicem o zamana benim bebeğimin de cinsiyeti belli olur diye umut ediyorum
Çok merak ettim ama yapma adamcağıza o da bu mutlu günlerin tadına varsın be özlemcim:tomato:
Selam kızlar nasılsınız?Ben bugün çok kötüyüm başım ağrıyor midem bulanıyor.Hiçbirşry yrmrk istemiyorum.Minoset içiyorum ama hiç faydası olmuyor.Ayy çokk kötüyümm çoookkkkmirmirmirmir
şekerim ben varamıyorsam o neden varsın söyler misin? :) yoook öle ben eziyeti çekeyim o sefasını sürsüünn... ooff neyse büyük konuşmayayım.. bir kucağıma alayımda ondan sonra kurarım işkence hayallerimi kaydirigubbakcemile3 ayy çok mu fenayım ne kötükedihüso ehehehehe
İşallah belli olur Aslı'cım. Önemli değil de desek insan cinsiyetini merak ediyor. Bizim bebişin herşeyi(örgü olanalr) sarı olacak bu gidişle annem full çalışıyor:)
Defnecim o zaman dinlenmeye bak bence tuzlu kraker filan ye biraz uzan belki iyi gelir. Ya da miden bulanıyorsa istifra et benim bazen istifra edince baş ağrım azalıyor
şekerim ben varamıyorsam o neden varsın söyler misin? :) yoook öle ben eziyeti çekeyim o sefasını sürsüünn... ooff neyse büyük konuşmayayım.. bir kucağıma alayımda ondan sonra kurarım işkence hayallerimi kaydirigubbakcemile3 ayy çok mu fenayım ne kötükedihüso ehehehehe
canım kıyamam sana sabah ben de öyleydim duş aldım yattım biraz iyi geldi umarım senin ki de geçer bu havadan galiba başağrılarımız
canım hiç önemli değil kız erkek olması ama dediğin gibi merak ediyor insan ben beyaz olsun istiyorum herşeyi gerçi annemlere şu an için bişey almalarını ya da örmelerini yasakladım gerçi ben duramıyorum onlar yok yavrum yapmıyorum diyor ama hiç inanmıyorum :hulya:
sabahtan beri krakerden başka bişi yiyemiyorum zaten yatıyorum kalkıyorum.Canım sıkıldı da size bakiiim dedim.Burası bana iyi geliyor:içelim:
kızlar yapmayın ama yazık kocacıklara ne yapsın doğanın kanunu bu napsın zavallıcıklar pır pır dönüyorlar etrafımızda onlar da çok stresli bizim yaşadığımız şeyleri onlar da yaşıyor bir de biz gevezelik edip ağlayıp atlatıyoruz onlar bunu da yapamıyor onların işi de zor
1. sayfaya gir, oralarda hallisnanın ismini tıkla orda profiline bak mesaj yolla v.s. diye birşey çıkacak , mesaja gir gerisini halledersin. Bazen üyeliklere göre mesaj gönderme seçeneği olmuyor, öyle olursa ben gönderirim canım.
Valla soho cum doğum yaptıktan sonra kocanla uğraşmaya pek bi vaktin kalmıyor... hatta ona çoğu zaman muhtaç bile oluyorsun benden söylemesi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?