canım kocam hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum :)) şuan ona acayip sinir olduğumdan ki bu şuan aşırı derece saçını başını yolasım geliyorsinirim geçne kadar susayımda pişman olacağım laflar çıkmasın ağzımdan.. ama ben yapacağımı bilirim o görür :roflol: :CüvCüv:
Bizimkilerin de alması yasak ama örmeye yasak getirmedim ne yapıyım ama eve almıyorum onlarda kalıyor
Beni de çekmez başka kimse annem bile diyo sen ayağını yıka suyunu iç bu adamın diye :)
Geçen hafta gittim 2'li test için dra çok ısrar ettim erkek olabilir 1 çıkıntı var ama bu hafta 2 cinste de bu tarz şeyler gözükebilir tam organlar gelişiyor dedi ama bana sorarsan erkek dedi 2-3 hafta sonra kesin 1 şey diyebilirim dedi. 6 Şubatta gideceğim ama sanırım erkek. Zaten benim pek şikayetim de olmamıştı hani erkek bulantı yapmazmış ya rus ve çin takvimi de öyle. Ay ne diyim hangisi hayırlıysa ama ben daha hamile bile kalmadan erkek görmüştümgamyoncuiremsu
Ya ben kaçırdım galiba ne yaptı bu adamcık
İnşallah allah gönlüne göre verir ki gönlündekide erkek herhalde... Benimde oğlumda 12 haftada doktor erkek bu demişti yine aynı doktora gidiyorum 8 haftada kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde 12. hafta gelde cinsiyetine bakalım dedi kaldı 3 haftam ... böyle ikinciyi bekledinmi cinsiyetini daha bir merak ediyor sanki insan
canım hiç önemli değil kız erkek olması ama dediğin gibi merak ediyor insan ben beyaz olsun istiyorum herşeyi gerçi annemlere şu an için bişey almalarını ya da örmelerini yasakladım gerçi ben duramıyorum onlar yok yavrum yapmıyorum diyor ama hiç inanmıyorum :hulya:
Ayyyy evet ya ben de neler yapıyorum kocacığıma hem benimkini görseniz melek gibidir ama işte yapmadan duramıyor insan o da hamileliğime veriyor sesini çıkartmıyor canım benim gelse de şimdi nassss yapsam ona azıcık.Valla beni ondan başkası çekmez heeee:roflol:
yok canım kaçırmadın ben açıklamadım ne yaptığını.. kısaca şöyle anlatayım...
dün akşam ben yine bu sayfayı okurken ve tam son sayfama gelmişken.. hadi ben sabah erken kalkacağım kapat bilgisayarı dedi ( bizim pc yatak odasında bu arada) tamam 2 dk bekle dedim.. o da geldi çaatt diye pc nin kapatma düğmesine bastı... ben bunu bana yapılan büyük bir saygısızlık olarak görüyorum.. kendisine de ne kadar saygısız olduğunu dün gece yüksek sesle ilettim ... oohh anlattım rahatladım beeeklava:
Aslı sen beyaz dedikçe ben de beyaza taktım.Biraz iyi oliym herşeyini beyaaz örücem.atkı şapka yelek hırka patik hepsini beyaz örücem.Kız da olsa erkek te olsa beyaz çokkk yakışırrr:hulya:
Bu konuda haklısın şekerim ama yatak odanızda olması büyük şanssızlık dün mesela bizimki uyudu ben geldim bir şeyler yazdım ama ben olsam ben de kızardım ama bence uzatma belki o da sana sarılıp 1 an önce uyumak istedi ay ne diyim aslına bakarsan biraz odunluk hepsinde vara.s.
evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, zeki, ahlaklı, vatanını milletini seven, Allahtan korkan, kuldan utanan evlatlar versin
Haklısın canım bizim ilk olduğu iiçin hangisi olsa farketmez ama senin oğlun vat kız istiyorsun sanırım. <Ben de farketmez desem de gönülde yatan erkek ama hayırlısı neyse o olsun diyorum :1rolleyes:
Kızlar banyo yapıp geldim o yüzden katılamadım muhabbete şimdi de yine biraz işim var ama Özlemcim kocan sana şaka yapmış boşveerrr..Kızlar ben de tüm odasının mobilyalarını beyaz almak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?