2010 Ağustos Anneleri

Ya ben kaçırdım galiba ne yaptı bu adamcık

İnşallah allah gönlüne göre verir ki gönlündekide erkek herhalde... Benimde oğlumda 12 haftada doktor erkek bu demişti yine aynı doktora gidiyorum 8 haftada kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde 12. hafta gelde cinsiyetine bakalım dedi kaldı 3 haftam ... böyle ikinciyi bekledinmi cinsiyetini daha bir merak ediyor sanki insan

Ya ben kaçırdım galiba ne yaptı bu adamcık

yok canım kaçırmadın ben açıklamadım ne yaptığını.. kısaca şöyle anlatayım...

dün akşam ben yine bu sayfayı okurken ve tam son sayfama gelmişken.. hadi ben sabah erken kalkacağım kapat bilgisayarı dedi ( bizim pc yatak odasında bu arada) tamam 2 dk bekle dedim.. o da geldi çaatt diye pc nin kapatma düğmesine bastı... ben bunu bana yapılan büyük bir saygısızlık olarak görüyorum.. kendisine de ne kadar saygısız olduğunu dün gece yüksek sesle ilettim ... oohh anlattım rahatladım beee klava:

Haklısın canım bizim ilk olduğu iiçin hangisi olsa farketmez ama senin oğlun vat kız istiyorsun sanırım. <Ben de farketmez desem de gönülde yatan erkek ama hayırlısı neyse o olsun diyorum :1rolleyes:

Aslı sen beyaz dedikçe ben de beyaza taktım.Biraz iyi oliym herşeyini beyaaz örücem.atkı şapka yelek hırka patik hepsini beyaz örücem.Kız da olsa erkek te olsa beyaz çokkk yakışırrr:hulya:

walla haklısın gözümün içine bakıyor bişey isteyim de yapsın diye akşam onun gelmesini iple çekiyorum

Bu konuda haklısın şekerim ama yatak odanızda olması büyük şanssızlık dün mesela bizimki uyudu ben geldim bir şeyler yazdım ama ben olsam ben de kızardım ama bence uzatma belki o da sana sarılıp 1 an önce uyumak istedi ay ne diyim aslına bakarsan biraz odunluk hepsinde vara.s.

Aslı sen beyaz dedikçe ben de beyaza taktım.Biraz iyi oliym herşeyini beyaaz örücem.atkı şapka yelek hırka patik hepsini beyaz örücem.Kız da olsa erkek te olsa beyaz çokkk yakışırrr:hulya:

didemcim beyaz iyidir benm beğendiğim mobilyalar da beyaz :)

bilmiyorum canım belki de haklısın ben fazla alınganlık ediyorum.. çok haklı sabahın 6 sında kalkıp işe gidiyor.. çok uzun yolu var ama ben gerçekten 2 dk sonra kapatacaktım... ama sanırım 2 dk sonra o masadan kalkabileceğime inanmadı o kaydirigubbakcemile3

evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, zeki, ahlaklı, vatanını milletini seven, Allahtan korkan, kuldan utanan evlatlar versin

evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, zeki, ahlaklı, vatanını milletini seven, Allahtan korkan, kuldan utanan evlatlar versin

amiiiinnn amiiiinnn canım.. ağzından bal damlıyor bal... :Saruboceq:delikafadulden

Kızlar banyo yapıp geldim o yüzden katılamadım muhabbete şimdi de yine biraz işim var ama Özlemcim kocan sana şaka yapmış boşveerrr..Kızlar ben de tüm odasının mobilyalarını beyaz almak istiyorum..

bence özlemcim mutlaka sana sarılıp uyumak istemiştir de direkt söyleyememiştir sulu göz tahire sakin ol azıcık yazık kız adam baba olcak kolay mı extra sorumluluk zor walla ben asla erkek olmak istemezdim

Ya beyaz nasıl benim aklıma hiç gelmedi ya tamam beyaz yün alıyorum anneme bırakıyorum örsün biraz da beyaz. Değiştirir değiştirir giyer yavrum zaten hap kadarr kıyafetleri. Ama ben patiklere hasta oluyorum üff daha çok var bir doğsa da giydirsem ayyyy içim kaynadı birden sarılasım geldi de kimse sarılıyım en iyisi akşam kocişe sarılıyım bebişe en yakın onun kokusudur herhalde ne de olsa babası

Haklısın canım bizim ilk olduğu iiçin hangisi olsa farketmez ama senin oğlun vat kız istiyorsun sanırım. <Ben de farketmez desem de gönülde yatan erkek ama hayırlısı neyse o olsun diyorum :1rolleyes:

Valla öyle oluyor kız istiyorum ama herkeze erkek hissediyorum diyorum ilk bebeğimdede kız çok istiyordum erkek deyince şok olmuştum şimdi kendimi fazla şartlamak istemiyorum kız erkek hepsi evlat ama bi dert ortağı istiyorum kendime ne yapayım

bal deyince özlemcim beni yiyebildiğim tek tatlı bal ondandır şekerli sakız bile çiğneyemiyorum hamile kalmadan önce her ay bu ay kesin hamileyim diye reglden 1-2 gün önce markette ne kadar çikolata varsa alırdık sonra yediğim tonla çikolata yanıma kar kalırdı şimdi bööööööööögh tatlı mı kalsın diyorum

Valla Pınar'cım ben de beyaz düşünüyorum erkek olursa mavi nazarlıklı dolap kulpları olabilir kız olursa çiçekli olur. Kulplara uygun nevresim takımını da alırım diyorum. Perde ve halıyı da beyaz alırım tabii mesela kelebekli olabilir kulplar perdede de beyaz üstüne kelebekler olabilir. Halı da kelebek şeklinde beyaz olabilir. yani öyle bir şeyler daha tam oturmasa da kafamdan geçenler bunlar

Kızlar bişey sorucam.Akıntı problemi olan var mı? aranızda.Benim hamileliğimde daha da arttı.Doktoruma sordum önemli değil dedi ama duyduğuma göre ilaç falan veriliyormuş.İlk randevumda bidahha sorucam dr.a Ama size de bi soriym dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…