2010 Ağustos Anneleri

Ay ben tatlısız duramıyorum şimdi çikolata yedim kocaman. Bal desen haftada yarım kavazon bal yiyorum işallah hamilelik şekeri çıkmaz bende babamda da şeker var valla korkmuyorum desem yalan olur

didemcim dün akşam yemekten sonra kocişle kafam dağılsın kusmama engel olur diye dışarı çıktık mağazanın birinde bir patik gördüm bayıldım bilsem kız olacak hemen alırdım gerçi ben kızım olacağına adını bile hazırladım sürpriz yapıp erkek olursa işim zor hiç düşünmedik erkek adı

Canım benim eskiden akıntım çok olurdu mantar da vajinit de geçirdim tedavi etti doktorum. O akıntıları yaşadıktan sonra bu hamilelikte olduğu söylenen akıntılar bana göre çok az geliyor yani bence benim hamile kaldıktan sonra akıntılarım aksine azaldı ama hep 1 nemlilik var

valla aslıcım ben zzaten tatlıyı sevmezdim hala sevmiyorum.. çok nadirdir tatlı yediğim anlar.. sütlü tatlı belki belki... babasına benzemezse benim çocuğumda sevmez diye düşünüyorum..

Aynen ben de ööyleyim aslı.çikolatasız günüm geçmezdi hergün yemeden duramazdım ama artık reklamlarda bile görmeye dayanamıyorum.Eğer cinsiyetle alakalı ise kız olması gerekiyor bebeğiminsırnaşık şey

bizim de erkek ismimiz hazır kız ismi yok :)) nedir canım düşündüğün isim?

benim başlarda vardı şimdi çok yok canım

özel mesaj gönderebilmem için en az 50 mesaj göndermem gerekiyormuş olmadı yani
sen gönderebilirsen SAT:20 Kasım 27 Ağustos doğum tarihi 69 kilo yaş 36 başkada bişey yoktu herhalde

tamam gönderdim canım, hayırlı olsun.

Ne koyucaksın canım adını?Benim erkek olursa Mehmet saim kız olursa Masal Nur olacak sanırım. Erkek eşimin babasının ismi çok küçük kaybetmiş o yüzden bende onu kırmadım o ismi koyucam. Ama herkes ona Saim dermiş ben oğluma Mehmet diyeceğim ehm daha güzel 1 isim bence hem de rahmetliyi hatırlatmaz bana(ben görmesem de hep rahmetli saim diye anıldığını duydum)

pınarcım sen hala geçmişi mi okuyorsun napıyorsun sesin çıkmıyor banyo yaptınn mayıştın dimi :))

Üff kızlar yarın da iş varmış bana yarım gün öfff karda kışta nasıl gidip geleceğim

ilk hamile olduğumu duyunca kızım olcak benim dedim adı da Duru olacak dedim eşim bayıldı ya da ben Ayşe istiyorum ama erkek edı yok bilmiyoruz

İki isim koyun canım sizde ayşe duru koyun olmaz mı? Bence cidden duru çok güzel bir isim ayşe de güzel ama biraz klasik bence

Ay ben tatlısız duramıyorum şimdi çikolata yedim kocaman. Bal desen haftada yarım kavazon bal yiyorum işallah hamilelik şekeri çıkmaz bende babamda da şeker var valla korkmuyorum desem yalan olur

ya tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur Ayşeyi Didemcim

Üff kızlar yarın da iş varmış bana yarım gün öfff karda kışta nasıl gidip geleceğim

canım sen yine para kazanmak için gidiyorsun.. ben de çıkıcam o soğukta kursa gidicemmm amaann para ile eziyet çekiyoruz :)) bitsede kurtulsam aylardır bıktım valla.. hele böyle yüklü iken hiç çekilmiyor kaydirigubbakcemile3

Ay gitme be canım ne kursu bu dil kursu mu ebn mecbur olmasam hayatta gitmem

ne kursu bu özlemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…