bal deyince özlemcim beni yiyebildiğim tek tatlı bal ondandır şekerli sakız bile çiğneyemiyorum hamile kalmadan önce her ay bu ay kesin hamileyim diye reglden 1-2 gün önce markette ne kadar çikolata varsa alırdık sonra yediğim tonla çikolata yanıma kar kalırdı şimdi bööööööööögh tatlı mı kalsın diyorum
Ya beyaz nasıl benim aklıma hiç gelmedi ya tamam beyaz yün alıyorum anneme bırakıyorum örsün biraz da beyaz. Değiştirir değiştirir giyer yavrum zaten hap kadarr kıyafetleri. Ama ben patiklere hasta oluyorum üff daha çok var bir doğsa da giydirsem ayyyy içim kaynadı birden sarılasım geldi de kimse sarılıyım en iyisi akşam kocişe sarılıyım bebişe en yakın onun kokusudur herhalde ne de olsa babası
Kızlar bişey sorucam.Akıntı problemi olan var mı? aranızda.Benim hamileliğimde daha da arttı.Doktoruma sordum önemli değil dedi ama duyduğuma göre ilaç falan veriliyormuş.İlk randevumda bidahha sorucam dr.a Ama size de bi soriym dedim...
bal deyince özlemcim beni yiyebildiğim tek tatlı bal ondandır şekerli sakız bile çiğneyemiyorum hamile kalmadan önce her ay bu ay kesin hamileyim diye reglden 1-2 gün önce markette ne kadar çikolata varsa alırdık sonra yediğim tonla çikolata yanıma kar kalırdı şimdi bööööööööögh tatlı mı kalsın diyorum
didemcim dün akşam yemekten sonra kocişle kafam dağılsın kusmama engel olur diye dışarı çıktık mağazanın birinde bir patik gördüm bayıldım bilsem kız olacak hemen alırdım gerçi ben kızım olacağına adını bile hazırladım sürpriz yapıp erkek olursa işim zor hiç düşünmedik erkek adı
Kızlar bişey sorucam.Akıntı problemi olan var mı? aranızda.Benim hamileliğimde daha da arttı.Doktoruma sordum önemli değil dedi ama duyduğuma göre ilaç falan veriliyormuş.İlk randevumda bidahha sorucam dr.a Ama size de bi soriym dedim...
özel mesaj gönderebilmem için en az 50 mesaj göndermem gerekiyormuş olmadı yani
sen gönderebilirsen SAT:20 Kasım 27 Ağustos doğum tarihi 69 kilo yaş 36 başkada bişey yoktu herhalde
didemcim dün akşam yemekten sonra kocişle kafam dağılsın kusmama engel olur diye dışarı çıktık mağazanın birinde bir patik gördüm bayıldım bilsem kız olacak hemen alırdım gerçi ben kızım olacağına adını bile hazırladım sürpriz yapıp erkek olursa işim zor hiç düşünmedik erkek adı
bizim de erkek ismimiz hazır kız ismi yok :)) nedir canım düşündüğün isim?
ilk hamile olduğumu duyunca kızım olcak benim dedim adı da Duru olacak dedim eşim bayıldı ya da ben Ayşe istiyorum ama erkek edı yok bilmiyoruz
Ay ben tatlısız duramıyorum şimdi çikolata yedim kocaman. Bal desen haftada yarım kavazon bal yiyorum işallah hamilelik şekeri çıkmaz bende babamda da şeker var valla korkmuyorum desem yalan olur
Üff kızlar yarın da iş varmış bana yarım gün öfff karda kışta nasıl gidip geleceğim
İki isim koyun canım sizde ayşe duru koyun olmaz mı? Bence cidden duru çok güzel bir isim ayşe de güzel ama biraz klasik bence
canım sen yine para kazanmak için gidiyorsun.. ben de çıkıcam o soğukta kursa gidicemmm amaann para ile eziyet çekiyoruz :)) bitsede kurtulsam aylardır bıktım valla.. hele böyle yüklü iken hiç çekilmiyor kaydirigubbakcemile3
canım sen yine para kazanmak için gidiyorsun.. ben de çıkıcam o soğukta kursa gidicemmm amaann para ile eziyet çekiyoruz :)) bitsede kurtulsam aylardır bıktım valla.. hele böyle yüklü iken hiç çekilmiyor kaydirigubbakcemile3
Ay gitme be canım ne kursu bu dil kursu mu ebn mecbur olmasam hayatta gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?