2010 Ağustos Anneleri

yarın fırtına bekleniyor

içimi açtın aslıcım :roflol: ehehehe evet cnm biliyorum ama mecbur gitmem lazım sertifika alabilmem için bir yazı yazmamızı istiyor.. onun konusunu verecek hoca.. normal bigün olsa gitmeyi düşünmem bile... vuuuuuu

canım ben senin içini açmak için buradayım zemuszemus

Ya ben eve gidip uyumak istiyorum sıcacık yorganın altında. Kocişim almaya gelecek beni ama daha çıkamam ki

Ya ben eve gidip uyumak istiyorum sıcacık yorganın altında. Kocişim almaya gelecek beni ama daha çıkamam ki

aahhhh aahhh ne kocalar var eşlerini işlerinden alıyorlar .. bizimki ben eve gittikten 1 saat sonra geliyor alsanaalsanasmile ehehehe

burada bir arkadaş var kimi görsek böyle eşinin aldığını hep aynı cümleleri kuruyoruz ehehehe

şanlısın valla canım ne diyeyim hihoyyyt

Yok canım benimki de çoğunlkla geç geliyor benden ama bugün çok işi yokmuş hava da çok soğuk işe gelip gittiğim arkadaşın da işi var bugün ondan geliyor yoksa sizin kaderinizi paylaşıyorum:gitme:

slm anneler ve güzel bebişleri..
yeni gelenler listeye eklendiniz hoşgeldiniz.. sağlıklı-hayırlı olsun bebişlerimiz...
listede 99kişi olduk..
100.kişi aranıyor:)

missgrafik listede yoksun bilgilerini eklermisin

Son düzenleme:
slm anneler ve güzel bebişleri..
yeni gelenler listeye eklendiniz hoşgeldiniz.. sağlıklı-hayırlı olsun bebişlerimiz...
listede 99kişi olduk..
100.kişi aranıyor:)

Hoşgeldin canımcım umarım 100. de gelir en önemlisi artsın eksilmesin tek duam o

hoşgeldin canım... ben de arkadaşımla aynı duayı paylaşıyorum... hep artsın hiç azalmasın inş.

benim de kocişim gelsiiiiiiiiiiiiiiin yarını iple çekiyorum denize karşı kahvaltımızı yapıp kahvemizi yudumluycaz inşallah

benim de kocişim gelsiiiiiiiiiiiiiiin yarını iple çekiyorum denize karşı kahvaltımızı yapıp kahvemizi yudumluycaz inşallah

ooh oohh maşalahh canım nerede yapacaksınız bu sefayıı .. ben de ben de ben deeee istiyoruummmm...

öncelikle merhaba tatlı anneler geçmişi okumadan yazamaz oldum nedense:))

akıntı bende de vardı canım dünde yazmıştım iltihap varmış fitil verdi doktor henuz cesaret edip kullanamadım ama kullanacağım:)

bu arada gülay bogaz ağrısı ve kuru öksürükte antibiyotik görevi gören bi karışım var ben azcık boğazım ağrısa yaparım iğrenç gibi geliyor ama tadı kötü olmuyor hemde sağlık için değer.
sarımsaklı süt ,nası yapacağına gelince sarımsakları cezveye doğrayıp atıp sütle beraber kaynatıyorsun

bide isimlerden bahsedilmiş bende öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat diliyorum ama gönlümde yatan erkek:)

erkek olursa EYMEN EMİR kız olursada TUANA istiyorum bakalım hayırlısı şubat sonu artık bu olayda netleşir

hoşbulduk canlarım....
inş eksilmesin artsın hep...
soho senin sinüzitin vardı sanırım.. onun tek çaresi var.. ben senelerdir uyguluyorum ve yapmadığım ilk fırsatta azıyor benimkide..
banyodan sonra ayaklarına soğuk su tutacaksın.. 1dk tutsan yeter.. sinüziti unut ondan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…