2010 Ağustos Anneleri

aaaa aaaa inanmıyorum canım evet var yıllardırda muzdaribim bu konuda... tamam cnm ilk banyoda deniyorum... banyo bitecek sonra ayaklarıma bir dk soğuk suya tutcam.. Allah razı olsun canım... ama açıkçası nasıl fayda ettiğini anlayamadım :)) sen nereden öğrendin senin geçti mi?

hiiiiiiiiii yoksa sizin evinize deniz mi görüyooooo ????

hı hı bebeğimin odasında göl görüyor evim küçük ama manzarası muhteşem yarın kar da olacak heryer bembeyaz deniz de sakin olursa muhteşem gel ben sana o konuyu da anlatırım

idrar yollarımızı üşütmelim , en soğuk suya mı tutacaz donarızzzzzzz

hı hı bebeğimin odasında göl görüyor evim küçük ama manzarası muhteşem yarın kar da olacak heryer bembeyaz deniz de sakin olursa muhteşem gel ben sana o konuyu da anlatırım

ayyy çok teşekkür ederim nazik davetin için cnm.. şu sıralar olmasada çok olmasada yakın sayılırz. doğum iznine çıktığımda çaya gelmek isterim :))))

deneyelim bakalım, ben de aynı dertten muzdaripim şuan burnum tıkalı zaten, burnum tıkalı olunca da uyuyamıyorum.

bir dakikadan bişey olmaz da hamilelikte üşüten annalerin bebeklerinde daha çok gaz sorunu oluyormuş aklımızda bulunsun ağustoz ayının güzel anneleri

ayyy çok teşekkür ederim nazik davetin için cnm.. şu sıralar olmasada çok olmasada yakın sayılırz. doğum iznine çıktığımda çaya gelmek isterim :))))

yaşasın ne kadar güzel olur bebişler sen ben ohhh ne kaynatırız şekerim

bir dakikadan bişey olmaz da hamilelikte üşüten annalerin bebeklerinde daha çok gaz sorunu oluyormuş aklımızda bulunsun ağustoz ayının güzel anneleri

ay ben üşütmemeye çalışıyorum kendimi ama nerdee donuyorum peteğe dayıyorum ayaklarımı yok yine de ısınmıyor.Hırka üstüne hırka giyiyiyorum bir faydası yok.Benim kadar üşüyen var mı acaba????

dizden aşağısı diyelim.. hem bunu Peygamberimiz.de yaparmış sünnet yani.. bana doktor söylemişti.. bir taşta 2kuşyerimseniben
dinen birşey yasaksa mutlaka onun bilimsel bir zararı oluyor.. aynı şekilde sünnetse yararı görülüyor..
her banyodan sonra dene sonucu baya rahatlatacak seni.. çok kısa süre olduğundan donmazsınız.. hatta tam 1dk bile olmasada olur..benim artık hoşuma gidiyor:)

ben varım canım beeen beeen beeenn 10 kat da çorap giysem yine de üşürüm... özellikle ayaklarım hiiç ısınmazz..

selam güzel anneler nasılsınız bakalım
biz bebişimle iyiyiz çok şükür
uzun zamandır çok sıkı giremiyorum sohbetinizden marum kalıyorum
ama yarından itibaren inş. daha sık katılabilirim bende size

ben canım şu aralar hiç ısınmıyorum bu yıla kadar ben kışın evde kısa kollu tshirtle oturudum bu yıl bırak kısa kolu ne giysem üstüne hırka giyiyorum ayağımda çift çorap pofuduk terlik yinede üşüyorum mirmirmirmir

bende bi üşüyorum bi terliyorum
menopoza giren bayanlar gibi oldum hamile kaldığımdan beri kaydirigubbakcemile3

bende çok üşürüm.. soba olmalı soba... şöyle sıcacık.. üzerinde kaynayan bişey arada damlasın sesler çıksın.. kestane de koyalım üzerine.. oyyyy oyyyyyy...

bende çok üşürüm.. soba olmalı soba... şöyle sıcacık.. üzerinde kaynayan bişey arada damlasın sesler çıksın.. kestane de koyalım üzerine.. oyyyy oyyyyyy...

nerdeeee o eski cayır cayır yanan sobalar... şimdi peteklere ne kadar ayaklarını koysanda sıcaklık alamıyorsun ki ancak ılık bir esinti geliyor okadar yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…