hoşbulduk canlarım....
inş eksilmesin artsın hep...
soho senin sinüzitin vardı sanırım.. onun tek çaresi var.. ben senelerdir uyguluyorum ve yapmadığım ilk fırsatta azıyor benimkide..
banyodan sonra ayaklarına soğuk su tutacaksın.. 1dk tutsan yeter.. sinüziti unut ondan sonra..
hiiiiiiiiii yoksa sizin evinize deniz mi görüyooooo ????
idrar yollarımızı üşütmelim , en soğuk suya mı tutacaz donarızzzzzzz
hı hı bebeğimin odasında göl görüyor evim küçük ama manzarası muhteşem yarın kar da olacak heryer bembeyaz deniz de sakin olursa muhteşem gel ben sana o konuyu da anlatırım
öncelikle merhaba tatlı anneler geçmişi okumadan yazamaz oldum nedense:))
akıntı bende de vardı canım dünde yazmıştım iltihap varmış fitil verdi doktor henuz cesaret edip kullanamadım ama kullanacağım:)
Bana bişey demedi dr um.ben de daha önce de biraz akıntı vardı dr a gittim.Fitil vermişti fitilin hemen arkasından hamile kaldım zaten.Biraz geçer gibi oldu akıntım.Ama şimdi daha da çok.Dr ciddiye almıyormuş gibi geliyor bana.Hamileliğine zararı yokmuymuş fitilin?
ayyy çok teşekkür ederim nazik davetin için cnm.. şu sıralar olmasada çok olmasada yakın sayılırz. doğum iznine çıktığımda çaya gelmek isterim :))))
bir dakikadan bişey olmaz da hamilelikte üşüten annalerin bebeklerinde daha çok gaz sorunu oluyormuş aklımızda bulunsun ağustoz ayının güzel anneleri
dizden aşağısı diyelim.. hem bunu Peygamberimiz.de yaparmış sünnet yani.. bana doktor söylemişti.. bir taşta 2kuşyerimsenibenaaaa aaaa inanmıyorum canım evet var yıllardırda muzdaribim bu konuda... tamam cnm ilk banyoda deniyorum... banyo bitecek sonra ayaklarıma bir dk soğuk suya tutcam.. Allah razı olsun canım... ama açıkçası nasıl fayda ettiğini anlayamadım :)) sen nereden öğrendin senin geçti mi?
öncelikle merhaba tatlı anneler geçmişi okumadan yazamaz oldum nedense:))
akıntı bende de vardı canım dünde yazmıştım iltihap varmış fitil verdi doktor henuz cesaret edip kullanamadım ama kullanacağım:)
Bana bişey demedi dr um.ben de daha önce de biraz akıntı vardı dr a gittim.Fitil vermişti fitilin hemen arkasından hamile kaldım zaten.Biraz geçer gibi oldu akıntım.Ama şimdi daha da çok.Dr ciddiye almıyormuş gibi geliyor bana.Hamileliğine zararı yokmuymuş fitilin?
canım prospektusuna bak hamilikte kullanımına nedir bu fitilin adı
ay ben üşütmemeye çalışıyorum kendimi ama nerdee donuyorum peteğe dayıyorum ayaklarımı yok yine de ısınmıyor.Hırka üstüne hırka giyiyiyorum bir faydası yok.Benim kadar üşüyen var mı acaba????
ay ben üşütmemeye çalışıyorum kendimi ama nerdee donuyorum peteğe dayıyorum ayaklarımı yok yine de ısınmıyor.Hırka üstüne hırka giyiyiyorum bir faydası yok.Benim kadar üşüyen var mı acaba????
Ben de yanıyorum pehlivan gibi dolaşıyorum hamile kaldığımdan beri...
bende çok üşürüm.. soba olmalı soba... şöyle sıcacık.. üzerinde kaynayan bişey arada damlasın sesler çıksın.. kestane de koyalım üzerine.. oyyyy oyyyyyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?