bende çok üşürüm.. soba olmalı soba... şöyle sıcacık.. üzerinde kaynayan bişey arada damlasın sesler çıksın.. kestane de koyalım üzerine.. oyyyy oyyyyyy...
Didemcim dün ben bir link göndermiştim bir sürü bebek odası alternatifleri vardı fikir vermesi için..bakma şansın oldu mu ?Valla Pınar'cım ben de beyaz düşünüyorum erkek olursa mavi nazarlıklı dolap kulpları olabilir kız olursa çiçekli olur. Kulplara uygun nevresim takımını da alırım diyorum. Perde ve halıyı da beyaz alırım tabii mesela kelebekli olabilir kulplar perdede de beyaz üstüne kelebekler olabilir. Halı da kelebek şeklinde beyaz olabilir. yani öyle bir şeyler daha tam oturmasa da kafamdan geçenler bunlar
ben 19 şubatta kontrolden sonra chiccodan bakım seti alcam çantası hediye üstelik içinde herşey var 59 lira çantasını tek başına alsan neredeyse aunı para ya da içinde bir sürü ürün var sampuan 18 lira mesela tek almak istersen ben de onu bekliyorum heyecanla
Biz de öyle özlemcim hala bir sürü insana söylemedik..eşim diyorki ne bekliyoruz göbeğin büyüyünce herkes kendiliğinden mi öğrensin istiyorsun diyor :)) bende 2 şubatı bekliyorum..herşey yolundaysa inşallah o zaman söyleyeceğim artık..ben de kontrlümü bekliyorum canım... oradan çıkar çıkmaz kendimi alışverişe vericem ve artık insanlardan saklamayacağım hamile olduğumu.. hala söylemediğim insanlar varda benim :)))
benimki kız olursa çok ama çok şanslı olacak kıyafet bakımından..Ablamın kızı şu anda 15 aylık ve temiz eskimemiş olan bütün kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hurcun içine koydu..bakalım :)) benim kız veya erkek ne olursa olsun ismi hem italyan hem de türk olacak yani iki isim birden koyacağız..
Bizim burada herşey ücretsiz hastenemiz de devlet hastanesi ama sanki özel gibi..hizmet, temizlik herşey tek kelime ile süper..keşke benim ülkemde de öyle olsa diyorum her seferinde..biz sadece tek kişilik oda ücret farkı ödeyeceğiz..oda eşim diyorki olsun olsun 500 euro olsun..canım ben iki tane güne girmiştim onu tamamen bebeğime ayırdım hastane için sigortamım 6000 lira limiti var tam yetiyor oda yapmıycam sadece bir karyola ve eşyaları için bir komidin alcam bez işine gelince 7. aydan sonra her dışarı çıktığımda bir paket bez almayı planlıyorum bir kitap okuyorum orda liste yapmışlar gerekirse yakınlarıma onlardan almalarını rica edicem
benimki kız olursa çok ama çok şanslı olacak kıyafet bakımından..Ablamın kızı şu anda 15 aylık ve temiz eskimemiş olan bütün kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hurcun içine koydu..bakalım :)) benim kız veya erkek ne olursa olsun ismi hem italyan hem de türk olacak yani iki isim birden koyacağız..
a.s.kızlaarrrr ben tekrar geldimmm neler kaynatıyosunuz bakıyım yine bebişlere neler alınıyo ne alışverişler yapılıyo isimler bulunuyo maşallah maşallaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?