2010 Ağustos Anneleri

bende çok üşürüm.. soba olmalı soba... şöyle sıcacık.. üzerinde kaynayan bişey arada damlasın sesler çıksın.. kestane de koyalım üzerine.. oyyyy oyyyyyy...

gerçektemde cnm oyyy oyyy oldu ne kadar güzel sobanın yanında mışıl mışıl uyu bide boshayallersmile

arada kömür patlar ya içinde..
sobanın sıcaklığından kaçasın gelir neredeyse..
şimdi peteklerin görüntüsünde meymenet yokki:)
ısıncam diye yapışıyorsun peteği ısıttığınla kalıyorsun::)

Didemcim dün ben bir link göndermiştim bir sürü bebek odası alternatifleri vardı fikir vermesi için..bakma şansın oldu mu ?

canım tam okuyamadım ben geçmişi ancak laf yetiştirmekten eğer kolayındaysa bir daha yazar mısın canım. Görmüştüm 1 ara ama iş yerinde resimler açılmıyor evden bakmam lazım sen yaz ben bu sayfayı not edip akşam bakarım çok sağol bu arada

ayyy ben de ördüreyim anneme şöle bir beyaz takım yaa çok canımı çektirdiniz kızlaarrr... yaa şu çarşamba hep işimi bozuyor ben alıp kenara koyacağım sonra doktor kötü bişey söyleyecekmiş gibi geliyor... doktoran çıkar çıkmaz bem beyaz minik minik zıbınlar almak istiyorum Allah kısmet ederse... Allahım sen kısmet ne oluurr :Saruboceq:

Soba demişken ben de çok severim ya şimdi de kaloriferin yanına minder koyup oturuyorum bazen sırtımı dayıoyorum ama o sıcaklık ona rağmen olmuyor ki

Kızlar ya bu arada biz kocişle 1 hesap çıkardık da şöyle herşeyi hesapladık biz o doğana kadar 5-6.000tl harcarız herhalde onun eşyalarına gibi geldi bize. Kimbilir doğunca daha neler gerekecek. Gözümüz korktu valla değer ama umarım yeter. Hastane masrafım sigortam olduğu için çok olmaz %20'sini ödüyorum hadi tutsun tutsun 700-800 tutsun. Odası da 1.500tutsa arabası koltuğu puseti vs 1.000 de o banyosu losyonları kremleri biraz bez 500 desek. Gerisi de kıyafetler vs. 5.000 sanırım. Tabi 4 ay çalışmayıp sonra paramı toplu alacağım onu da hesap edersek bizim bu parayı şimdiden biriktirmemiz lazım. Düşününce tuhaf geliyor ama çok normal yavrum hiç 1 şeyi yokki

ben 19 şubatta kontrolden sonra chiccodan bakım seti alcam çantası hediye üstelik içinde herşey var 59 lira çantasını tek başına alsan neredeyse aunı para ya da içinde bir sürü ürün var sampuan 18 lira mesela tek almak istersen ben de onu bekliyorum heyecanla

benimki kız olursa çok ama çok şanslı olacak kıyafet bakımından..Ablamın kızı şu anda 15 aylık ve temiz eskimemiş olan bütün kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hurcun içine koydu..bakalım :)) benim kız veya erkek ne olursa olsun ismi hem italyan hem de türk olacak yani iki isim birden koyacağız..

ben de kontrlümü bekliyorum canım... oradan çıkar çıkmaz kendimi alışverişe vericem ve artık insanlardan saklamayacağım hamile olduğumu.. hala söylemediğim insanlar varda benim :)))

canım ben iki tane güne girmiştim onu tamamen bebeğime ayırdım hastane için sigortamım 6000 lira limiti var tam yetiyor oda yapmıycam sadece bir karyola ve eşyaları için bir komidin alcam bez işine gelince 7. aydan sonra her dışarı çıktığımda bir paket bez almayı planlıyorum bir kitap okuyorum orda liste yapmışlar gerekirse yakınlarıma onlardan almalarını rica edicem

ben de kontrlümü bekliyorum canım... oradan çıkar çıkmaz kendimi alışverişe vericem ve artık insanlardan saklamayacağım hamile olduğumu.. hala söylemediğim insanlar varda benim :)))
Biz de öyle özlemcim hala bir sürü insana söylemedik..eşim diyorki ne bekliyoruz göbeğin büyüyünce herkes kendiliğinden mi öğrensin istiyorsun diyor :)) bende 2 şubatı bekliyorum..herşey yolundaysa inşallah o zaman söyleyeceğim artık..

aaaa çok ilginç.. italyan ismi olarak ne koymayı düşünüyorsunuz? ve neden ayrıca italyan ismi koymak istiyorsunuz? lütfen açıklayabilir misiniz Pınar hanım :))))

a.s.kızlaarrrr ben tekrar geldimmm neler kaynatıyosunuz bakıyım yine bebişlere neler alınıyo ne alışverişler yapılıyo isimler bulunuyo maşallah maşallaahhhh

Bizim burada herşey ücretsiz hastenemiz de devlet hastanesi ama sanki özel gibi..hizmet, temizlik herşey tek kelime ile süper..keşke benim ülkemde de öyle olsa diyorum her seferinde..biz sadece tek kişilik oda ücret farkı ödeyeceğiz..oda eşim diyorki olsun olsun 500 euro olsun..

ben biraz cadıyım galiba benimde görümcemin pusetleri araba koltukları hep duruyor nerdeyse hiç kullanılmamış ama ben cadılık yapıyorum benim de ilk bebeğim gerekiyorsa alırım diye hatta kıyafet filan da saklamışlar kayınvalidemler ama hayır ben ne için çalışıyorum kardeşim olsa da aynısını yapar mıydım bilmiyorum ama o kendininkileri yakınında ihtiyacı olan biri vardı ona vermişti dedim ya ben biraz cadıyım bu konuda

a.s.kızlaarrrr ben tekrar geldimmm neler kaynatıyosunuz bakıyım yine bebişlere neler alınıyo ne alışverişler yapılıyo isimler bulunuyo maşallah maşallaahhhh

oohh oohh seçil hanım gün keyfi yaptınız geldiniz? :))) nasıldı bakalım... ayy gün deyince canım bişey istedi bee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…