2010 Ağustos Anneleri

Aslıcım tabiiki bende birşeyler alırım çocuğuma ama zaten yiğenimin diyebilirimki hemen hemen herşeyini ben italyadan alıp götürmüştüm :))) ve ablamın ne kadar titiz ve temiz olduğunu biliyorum..yani ablam ötesi var mı :)) o yüzden bence hiç problem değil..

kıslaarr valla her ne kadar ben tek çocuk olsamda teyzemin kızı ile aramızda 4 yaş vardı.. kardeş gibiydik.. ona alınır o kullanır küçülenleri ben giyerdim.. hoş hakkını yemeyeyim hep kaliteli güzel çok kullanılmamış olurlardı ama yine ilk alınan şeyi giyme zevki vermiyordu. o yüzden Alah nasip ettikçe gücüm kuvvetim yettikçe çalıştığım müddetçe bebeğime kimseden bişey giydirmeyi düşünmüyorum...

canım aslında benim kardeşim devlet hastanesinde doğurdu hakkaten çok temizdi o da sadece özel oda farkı verdi ama benim yakınımda yok bakırköydeki iyiymiş ama orası buradan bakırköy 40 km çok uzak yani aslında ben çok istemiştim bakırköy doğumhanesi ya da zeynep kamil olsun ama olmadı çünkü hakkaten orada doktorlar çok fazla vaka gördükleri için daha iyi oluyorlar bence

oohh oohh seçil hanım gün keyfi yaptınız geldiniz? :))) nasıldı bakalım... ayy gün deyince canım bişey istedi bee :)))

wallahi mide bulantılarım geçince bi tatlı oldu bu çay faslı filan çok hoşuma gitti çaylar içildi dedikodular yapıldı kaydirigubbakcemile3 ortam güzeldi banada değişiklik oldu evde yalnız kalınca daha çok hasta oluyorum.

Ay bal böcüğüm benim açıklıyım hemen benim eşim italyanda ondan canımmmm :)))

anaaaaammm... bunun altında çok ateşli bir aşk hikayesi çıkacak sanıyorummm... anaaamm çok güzel çok sevindirik oldum nedense :))))

anlat anlat lütfeeennn :) bir yabancı ile evli olmak ... nasıl tanıştınız.. nasıl evlendiniz... :)) kızlar da merak eder eminim.. yada özelden de yazabilirsiniz... çok özel oluyorsa arkadaşlar rahatsız olmasın.. ayy ben çok meraklıyım yaa..

kızlar anlatsın dimi yaaa :))) zemuszemus

Canım benim çok şekerisin ben sana özelden yazayım biraz özet..burayı benim aşk hikayemle meşgul etmiyim sonra kızanlar oluyor biliyorsun :))

canım sen çok haklısın diyorum ya kardeşim olsa ben hiç düşünmezdim ama söz konusu görümcem bile olsa temizliğine güvenemiyorum çünkü onlar ayakkabılarla arabanın koltuklarında evde dolaşıyorlar nasıl güvenebilirim çocuğa hala öğretmediler sokakta gezdiği ayakkabıyla evde gezilmez diye o nedenle dedim olmaz diye ay ne fenayım hemen dedikodu olayı -tatlicadiarzu-

cadılık değil çok haklısın bence canım çünkü herkezin kendi zevki kendi hevesi görümcende olsa ablanda olsa o heveslenip kendi zevkine göre almış sonra sana vericek kullanmak zorunda kalıcaksın yok öyle aynı şeyi banasda teklif etti görümcem puset için bebek arabası için seninle aynı tepkiyi verdim yokk benimde ilk çocuğum kendim alıcam hevesim var dedim haklıyız şekerimm bi pusetin arabanın hesabını yapıcak olsak çocuk yapmazdık dimi amaa:dilcikar:

hiiiii hiiiiii ben bu kadar dedikoducu insan görmedim aslı valla aaaaaa :1shok: kaydirigubbakcemile3

çok haklısın canım boşver.. sen al giydir sen ver başkalarına başkaları sevinsin.. bu da iyi bir fikir deil mi ama? Allah yeter ki sağlık sıhhat versin de çalışalım bebeklerimize bakabilelim...

evet tatlım yataklarını oyun çadırlarını filan saklayıp ayy sizin bebeğin herşeyin hazır diyorlardı ben de sesimi çıkarmıyordum bir gün tak etti eşime dedim bana bak ben senin 4. çocuğunu doğuran sekinci karın değilim dedim gösterdim uçan süpürgemi geçen de yemeğe çıkmıştık konuşmaya başlayınca dedim karyola filan bakmaya gittik diye aaa ne gerek var deyince çok şükür biz alabiliriz anne ihtiyacı olan birine verelim dedim nazikçe o günden beri hiç lafı edilmiyor

Kızlar,

Kocişim geldi ben yavaş yavaş kaçıyorum çok öptüm sizi yarın sabah işteyim, konuşuruz...Öptüm hepinizi

Teşekkürler. Biraz bel ağrım var onun dışında iyiyim. Yaşasın tatil. :) 15 gün evdeyim. Benden keyiflisi olamaz.:))

yeğenim de hasta onun karnesine bakmaya çalışıyorum ama site çökmüş galiba

sen bana geldiğinde kahvaltıya o zaman gör dedikoduyu :)))) ya tüm bunları söylediğime bakmayın ben severim kayınvalidemi görümcemi iyiliklerinden yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…