Ay bal böcüğüm benim açıklıyım hemen benim eşim italyanda ondan canımmmm :)))aaaa çok ilginç.. italyan ismi olarak ne koymayı düşünüyorsunuz? ve neden ayrıca italyan ismi koymak istiyorsunuz? lütfen açıklayabilir misiniz Pınar hanım :))))
Aslıcım tabiiki bende birşeyler alırım çocuğuma ama zaten yiğenimin diyebilirimki hemen hemen herşeyini ben italyadan alıp götürmüştüm :))) ve ablamın ne kadar titiz ve temiz olduğunu biliyorum..yani ablam ötesi var mı :)) o yüzden bence hiç problem değil..ben biraz cadıyım galiba benimde görümcemin pusetleri araba koltukları hep duruyor nerdeyse hiç kullanılmamış ama ben cadılık yapıyorum benim de ilk bebeğim gerekiyorsa alırım diye hatta kıyafet filan da saklamışlar kayınvalidemler ama hayır ben ne için çalışıyorum kardeşim olsa da aynısını yapar mıydım bilmiyorum ama o kendininkileri yakınında ihtiyacı olan biri vardı ona vermişti dedim ya ben biraz cadıyım bu konuda
ben biraz cadıyım galiba benimde görümcemin pusetleri araba koltukları hep duruyor nerdeyse hiç kullanılmamış ama ben cadılık yapıyorum benim de ilk bebeğim gerekiyorsa alırım diye hatta kıyafet filan da saklamışlar kayınvalidemler ama hayır ben ne için çalışıyorum kardeşim olsa da aynısını yapar mıydım bilmiyorum ama o kendininkileri yakınında ihtiyacı olan biri vardı ona vermişti dedim ya ben biraz cadıyım bu konuda
Bizim burada herşey ücretsiz hastenemiz de devlet hastanesi ama sanki özel gibi..hizmet, temizlik herşey tek kelime ile süper..keşke benim ülkemde de öyle olsa diyorum her seferinde..biz sadece tek kişilik oda ücret farkı ödeyeceğiz..oda eşim diyorki olsun olsun 500 euro olsun..
oohh oohh seçil hanım gün keyfi yaptınız geldiniz? :))) nasıldı bakalım... ayy gün deyince canım bişey istedi bee :)))
Ay bal böcüğüm benim açıklıyım hemen benim eşim italyanda ondan canımmmm :)))
İyi akşamlar ağustos anneleri. Nasılsınız?
Canım benim çok şekerisin ben sana özelden yazayım biraz özet..burayı benim aşk hikayemle meşgul etmiyim sonra kızanlar oluyor biliyorsun :))anaaaaammm... bunun altında çok ateşli bir aşk hikayesi çıkacak sanıyorummm... anaaamm çok güzel çok sevindirik oldum nedense :))))
anlat anlat lütfeeennn :) bir yabancı ile evli olmak ... nasıl tanıştınız.. nasıl evlendiniz... :)) kızlar da merak eder eminim.. yada özelden de yazabilirsiniz... çok özel oluyorsa arkadaşlar rahatsız olmasın.. ayy ben çok meraklıyım yaa..
kızlar anlatsın dimi yaaa :))) zemuszemus
Aslıcım tabiiki bende birşeyler alırım çocuğuma ama zaten yiğenimin diyebilirimki hemen hemen herşeyini ben italyadan alıp götürmüştüm :))) ve ablamın ne kadar titiz ve temiz olduğunu biliyorum..yani ablam ötesi var mı :)) o yüzden bence hiç problem değil..
ben biraz cadıyım galiba benimde görümcemin pusetleri araba koltukları hep duruyor nerdeyse hiç kullanılmamış ama ben cadılık yapıyorum benim de ilk bebeğim gerekiyorsa alırım diye hatta kıyafet filan da saklamışlar kayınvalidemler ama hayır ben ne için çalışıyorum kardeşim olsa da aynısını yapar mıydım bilmiyorum ama o kendininkileri yakınında ihtiyacı olan biri vardı ona vermişti dedim ya ben biraz cadıyım bu konuda
Canım benim çok şekerisin ben sana özelden yazayım biraz özet..burayı benim aşk hikayemle meşgul etmiyim sonra kızanlar oluyor biliyorsun :))
canım sen çok haklısın diyorum ya kardeşim olsa ben hiç düşünmezdim ama söz konusu görümcem bile olsa temizliğine güvenemiyorum çünkü onlar ayakkabılarla arabanın koltuklarında evde dolaşıyorlar nasıl güvenebilirim çocuğa hala öğretmediler sokakta gezdiği ayakkabıyla evde gezilmez diye o nedenle dedim olmaz diye ay ne fenayım hemen dedikodu olayı -tatlicadiarzu-
cadılık değil çok haklısın bence canım çünkü herkezin kendi zevki kendi hevesi görümcende olsa ablanda olsa o heveslenip kendi zevkine göre almış sonra sana vericek kullanmak zorunda kalıcaksın yok öyle aynı şeyi banasda teklif etti görümcem puset için bebek arabası için seninle aynı tepkiyi verdim yokk benimde ilk çocuğum kendim alıcam hevesim var dedim haklıyız şekerimm bi pusetin arabanın hesabını yapıcak olsak çocuk yapmazdık dimi amaa:dilcikar:
hiiiii hiiiiii ben bu kadar dedikoducu insan görmedim aslı valla aaaaaa :1shok: kaydirigubbakcemile3
çok haklısın canım boşver.. sen al giydir sen ver başkalarına başkaları sevinsin.. bu da iyi bir fikir deil mi ama? Allah yeter ki sağlık sıhhat versin de çalışalım bebeklerimize bakabilelim...
Kızlar,
Kocişim geldi ben yavaş yavaş kaçıyorum çok öptüm sizi yarın sabah işteyim, konuşuruz...Öptüm hepinizi
Teşekkürler. Biraz bel ağrım var onun dışında iyiyim. Yaşasın tatil. :) 15 gün evdeyim. Benden keyiflisi olamaz.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?