2010 Ağustos Anneleri

en iyisini demişsin canım bizim çocuklarımız muhtaçmı da kim olursa olsun eskilerini kullanıcak kendi başımada geldiği için sinirleniyorum vallahiiiialsanaalsanasmile

kızlar şimdi size bişey danışıcam büyük görümcemde hamile doğumuna 3ay var kayınvalidem yarın yanına gidicek izmire sizce bi hediye yollamalımıyım tereddütte kaldım :uhm:

evet kar da başlamış kızlar ne olur dua edin kocişimin uçağı rahatça inebilsin yarın geleceklerdi akşama bilet bulmuşlar ama hava beni çok endişelendiyor Allahım sen yolda olan herkese yardım et ya Rabbim

kızlar şimdi size bişey danışıcam büyük görümcemde hamile doğumuna 3ay var kayınvalidem yarın yanına gidicek izmire sizce bi hediye yollamalımıyım tereddütte kaldım :uhm:

tatlım hamile bir kadını en iyi sen anlarsın küçük bir hediye eminim onu mutlu eder belki o da sana bir hoşluk olur göndermezse de büyüklük sen de kalır ben ilk öğrendiğimde eşimin halası bir takım almış ben haftalarca bakıp bakıp ağladım mutluluktan

Kar kimseye zarar vermeden güzelliğiyle gelsin. Çok özledim karlı sakin bir kışı. Hem o zaman hava bu kadar da sert olmaz.

yok canım boşver.. doğunca nasılsa bir daha gider ozaman tam anlamlı bir hediye vermiş olursun :)))

Evet e okul çökmüş durumda. Bir ara düzelir gibi oldu ama hayır gelmez şu sıra.

canım ben çarşamba günü sabah yediden öğlen üçe kadar uğraştım ancak 3 de girebildim iki öğrencim vardı onları girdim yine hata verdi işin zor yani

inş. canım inş. senin yaşadığın duyguların aynısını ben de yaşamıştım bikaç hafta önce.. Allah sağ salim evine gelmeyi nasip herkese inş.

Özlemcimmm canım iyi dileklerin için çokkkkk teşekkür ederim canım..sen de öyle eşinle uzunnnn bir ömür aynı yastığa baş koy inşallah bal böcüğüm benim..:zemuszemus

amiin amiin cümlemize inş.

ama bebeğinin italyan ismini söylemedin hala :))) aklınıza var mı? yoksa düşünecek misiniz daha?

amiin amiin cümlemize inş.

ama bebeğinin italyan ismini söylemedin hala :))) aklınıza var mı? yoksa düşünecek misiniz daha?
Yok canım benim italyan isimlere daha karar vermedik ama kız olursa türk ismi Yeşim erkek olursa Deniz istiyorum..gerisini cinsiyet belli olunca beraber karar veririz :)))

Arkadaşlar iki gün içinde 13. haftamızı dlduruyoruz. Sanıyorum cinsiyetimiz bellidir artık.Haftaya randevumuz var. Doktor söylemezse ısrar etmeyi düşünüyorum. Ne desiniz? Söyler mi ki?

Yok canım benim italyan isimlere daha karar vermedik ama kız olursa türk ismi Yeşim erkek olursa Deniz istiyorum..gerisini cinsiyet belli olunca beraber karar veririz :)))

ayyy hadi inş. :))) çok heyecanlıyım ya aklıma geldikçe yüreğim sızlıyor..

yok canım boşver.. doğunca nasılsa bir daha gider ozaman tam anlamlı bir hediye vermiş olursun :)))

bende öyle düşündüm şimdi yollasam basit olucak birde 2kızı daha var bebeğe yollasam onlarada yollamak zorunayım onlara yollasam görümcemede yollamak zorundayım almak yollamakta problem değilde bende rahatsızımya hiç halim yok dışarı çıkasım yok canım hiç istemiyo oda anlayışlı karşılasın artık oda benim halimi daha iyi anlar heralde yoksa herzaman yolluyorumfisfisfis

Kısslar gıremedım ıŞlerımım yoĞunluĞundan Şımdı gırebıldım.NABERSıNıZ NAPTINIZ ?

GÜZEL SOHBETLER OLMUŞ HIMMM

SeÇılım resımdekı senmısın , eger sensen gÖzlerıne nazar deĞmesın , resım bıle olsa kendını bellı edıyor GÖZLERıNıN GÜZELLıĞı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…