evet tatlım yataklarını oyun çadırlarını filan saklayıp ayy sizin bebeğin herşeyin hazır diyorlardı ben de sesimi çıkarmıyordum bir gün tak etti eşime dedim bana bak ben senin 4. çocuğunu doğuran sekinci karın değilim dedim gösterdim uçan süpürgemi geçen de yemeğe çıkmıştık konuşmaya başlayınca dedim karyola filan bakmaya gittik diye aaa ne gerek var deyince çok şükür biz alabiliriz anne ihtiyacı olan birine verelim dedim nazikçe o günden beri hiç lafı edilmiyor
yeğenim de hasta onun karnesine bakmaya çalışıyorum ama site çökmüş galiba
kızlar şimdi size bişey danışıcam büyük görümcemde hamile doğumuna 3ay var kayınvalidem yarın yanına gidicek izmire sizce bi hediye yollamalımıyım tereddütte kaldım :uhm:
kızlar şimdi size bişey danışıcam büyük görümcemde hamile doğumuna 3ay var kayınvalidem yarın yanına gidicek izmire sizce bi hediye yollamalımıyım tereddütte kaldım :uhm:
Evet e okul çökmüş durumda. Bir ara düzelir gibi oldu ama hayır gelmez şu sıra.
evet kar da başlamış kızlar ne olur dua edin kocişimin uçağı rahatça inebilsin yarın geleceklerdi akşama bilet bulmuşlar ama hava beni çok endişelendiyor Allahım sen yolda olan herkese yardım et ya Rabbim
Özlemcimmm canım iyi dileklerin için çokkkkk teşekkür ederim canım..sen de öyle eşinle uzunnnn bir ömür aynı yastığa baş koy inşallah bal böcüğüm benim..:zemuszemusyok canım boşver..doğunca nasılsa bir daha gider ozaman tam anlamlı bir hediye vermiş olursun :)))
Özlemcimmm canım iyi dileklerin için çokkkkk teşekkür ederim canım..sen de öyle eşinle uzunnnn bir ömür aynı yastığa baş koy inşallah bal böcüğüm benim..:zemuszemus
Yok canım benim italyan isimlere daha karar vermedik ama kız olursa türk ismi Yeşim erkek olursa Deniz istiyorum..gerisini cinsiyet belli olunca beraber karar veririz :)))amiin amiin cümlemize inş.
ama bebeğinin italyan ismini söylemedin hala :))) aklınıza var mı? yoksa düşünecek misiniz daha?
Yok canım benim italyan isimlere daha karar vermedik ama kız olursa türk ismi Yeşim erkek olursa Deniz istiyorum..gerisini cinsiyet belli olunca beraber karar veririz :)))
yok canım boşver..doğunca nasılsa bir daha gider ozaman tam anlamlı bir hediye vermiş olursun :)))
Kısslar gİremedİm İŞlerİmİm yoĞunluĞundan Şİmdİ gİrebİldİm.NABERSİNİZ NAPTINIZ ?
GÜZEL SOHBETLER OLMUŞ HIMMM
Bende aynı fikirdeyim çok hoşsun Seçilcim..SeÇılım resımdekı senmısın , eger sensen gÖzlerıne nazar deĞmesın , resım bıle olsa kendını bellı edıyor GÖZLERıNıN GÜZELLıĞı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?