Bende aynı fikirdeyim çok hoşsun Seçilcim..
heç canım napalım... Aynı bildiğin gibi ... :)) sen naptın.. çok yorulmadın inş.
vallahi canım işimin yoğunşuğumu desem canımın sıkıntısımı esem bugün ,iş yapmak çok zor geldi bana , aksine işimde çok yoğundun. şimdi bitirebildim siz naptınız , nasıl bebişleriniz ?
SeÇİlİm resİmdekİ senmİsİn , eger sensen gÖzlerİne nazar deĞmesİn , resİm bİle olsa kendİnİ bellİ edİyor GÖZLERİNİN GÜZELLİĞİ
iyiyiz çok şükür canım.. şu an açlık safhamın sınırlarındayım eve gitmek için dk sayıyorum.. ayy canım ne istedi biliyormusunuz.. domates ekmek :)) herkesin evinde vardır diye söylüyorum.. umarım olmayan yoktur..
bu arada keşke herkes kendi resmini koysa ne güzel olur... :)))
iyiyiz çok şükür canım.. şu an açlık safhamın sınırlarındayım eve gitmek için dk sayıyorum.. ayy canım ne istedi biliyormusunuz.. domates ekmek :)) herkesin evinde vardır diye söylüyorum.. umarım olmayan yoktur..
bu arada keşke herkes kendi resmini koysa ne güzel olur... :)))
kızlar o sizin kalbinizin güzelliği nasıl bakarsa insan öyle görürmüş çok tşkkr ederim evet resimdeki benim :kedi:
evet bencede herkes resimini koysa daha samimi daha güzel olurrkaydirigubbakcemile5
canım dediğim gibi allah anzardan saklasın .
Ayy Bal Böcüğüm benim sen de çokkkkkkkk güzelsin maşallah sana maşallah Özlemcim..:))
özelemcim maşallahhhh
Hallisnacım h20'dan ve Waterss'dan haber var mı ???maşallah size... ne fıstıklar varmış burdaaaaa.....
canlar ben de izninizle artık gideyim... bu akşam yemek yapcam eve gidince hemen yazamayabilirim.. emme işim biter bitmez pc nin başındayım... özleyin beni anacıııımm :)))
herkese ii akşamlar, iyi bir hafta sonları dilerim.. çok optmm.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?