2010 Ağustos Anneleri

heç canım napalım... Aynı bildiğin gibi ... :)) sen naptın.. çok yorulmadın inş.

vallahi canım işimin yoğunşuğumu desem canımın sıkıntısımı esem bugün ,iş yapmak çok zor geldi bana , aksine işimde çok yoğundun. şimdi bitirebildim siz naptınız , nasıl bebişleriniz ?

iyiyiz çok şükür canım.. şu an açlık safhamın sınırlarındayım eve gitmek için dk sayıyorum.. ayy canım ne istedi biliyormusunuz.. domates ekmek :)) herkesin evinde vardır diye söylüyorum.. umarım olmayan yoktur ..

bu arada keşke herkes kendi resmini koysa ne güzel olur... :)))

SeÇİlİm resİmdekİ senmİsİn , eger sensen gÖzlerİne nazar deĞmesİn , resİm bİle olsa kendİnİ bellİ edİyor GÖZLERİNİN GÜZELLİĞİ

kızlar o sizin kalbinizin güzelliği nasıl bakarsa insan öyle görürmüş çok tşkkr ederim evet resimdeki benim :kedi:

bende bu arada domatese dadandım aslında yememem lazım biliyorum ama elma gibi yiyorum hemde domates peynir ekmek bir de zeytin
koyalım canım resimlerimizi ama önce bir kaç resim yüklemem lazım bilgisayara

evet bencede herkes resimini koysa daha samimi daha güzel olurrkaydirigubbakcemile5

Kızlar ben Çıkıyorum mesaım bıttı ıyı akŞamalr .

Yarın gÖrÜŞmek Üzere hepınız Çok Çok Öptm

Ayy Bal Böcüğüm benim sen de çokkkkkkkk güzelsin maşallah sana maşallah Özlemcim..:))

ayy çok teşekkür ederim... meğer siz görmüşte yorum yazmışssınız ben de olmuyor diye didiniyorum oralarda :)) ben eminim daha da güzelleri vardır içimizde opuyorumnanaktan

özelemcim maşallahhhh

teşekkür ederim canlar.. aslında daha da güzelim de işte bakmayın fotolarda kötü çıkıyorum bir de fotoyu sıkıştır sıkıştır.. güzelliğim kayboldu kaydirigubbakcemile3

Allah sizlere daha daha güzel evlatlar versin arkadaşlarım...

canlar ben de izninizle artık gideyim... bu akşam yemek yapcam eve gidince hemen yazamayabilirim.. emme işim biter bitmez pc nin başındayım... özleyin beni anacıııımm :)))

herkese ii akşamlar, iyi bir hafta sonları dilerim.. çok optmm.. opuyorumnanaktan

ben de buldum bir tane sonra değiştiririm şimdilik bunla idare edin bu arada şekerim farkındaysan senin yüzünden deşifre olduk :))

iyi akşamlar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…