canlar ben de izninizle artık gideyim... bu akşam yemek yapcam eve gidince hemen yazamayabilirim.. emme işim biter bitmez pc nin başındayım... özleyin beni anacıııımm :)))
herkese ii akşamlar, iyi bir hafta sonları dilerim.. çok optmm.. opuyorumnanaktan
öncelikle merhaba tatlı anneler geçmişi okumadan yazamaz oldum nedense:))
akıntı bende de vardı canım dünde yazmıştım iltihap varmış fitil verdi doktor henuz cesaret edip kullanamadım ama kullanacağım:)
Bana bişey demedi dr um.ben de daha önce de biraz akıntı vardı dr a gittim.Fitil vermişti fitilin hemen arkasından hamile kaldım zaten.Biraz geçer gibi oldu akıntım.Ama şimdi daha da çok.Dr ciddiye almıyormuş gibi geliyor bana.Hamileliğine zararı yokmuymuş fitilin?
sordum zararı olurmu diye ama 3 ayı doldurduk ve antibiyotikten daha iyi dedi .iltihap sonra sorun olur dedi.
malesef canım.. uzunca süre haber gelmezse sileceğim..Hallisnacım h20'dan ve Waterss'dan haber var mı ???
canım prospektusuna bak hamilikte kullanımına nedir bu fitilin adı
baktım hamilelik katagorisi b ismide vagi-hex
selam kizlar dunden beri girmemistim bugun iyi haberlerimle geldimmm :))
bugun bebisimin buyuk ekografisi vardi yani detayli ultrasonu vardi sabah iki litre su icip gitmem gerekiyordu
sabah 7 bardak suyu ictim esim bu bardaklar iki litre yapmiyor uc tane daha ic dedi
3 tane icmemin akabinde olan suyu malesef kustum .. suya hic tahammulum yok icemiyorum hele sabah sabah baya bi kotu geldi o su
neyse yolda yarim litre daha ictim sonra gittik doktor amcamiza bebisimin herseyi cok normalmis
migdesini hatta idrar torbasini bile zoom yapti bacaklarini ellerini kollarini herseyini detayli bi sekilde gorduk ...
ense kalinligi olcumu yapti doktorumuz down sendromu riski hic yokmus cok guzel dedi ..
ama bebisim 11 haftalik cikti kendi doktorumun olcumlerine gore eksik
ama hic sorun degil bebekler bu eksik haftalarini ilerde tamamlarlar dedi :)
doktorumuz bebisimizin kordonunu zoom yapinca benim akilli kocacigim pipisi sanip aaa erkek bu dedi
doktorla gulmeye basladik
sanki ustumden dunyanin yuku kalkti o kadar mutluyum ki onun saglikli oldugunu bilmek cok guzel kisaca bugunumuz boyleydi
down sendromu icin yapilan kan tahlilini nu haftalarda yaptirmam gerekiyormus ben yaptirmayi dusunmuyorum
Canım çokk sevindim..darısı bizlerin başına..Elifcim bence kan testini de yaptır neden yaptırmayacaksın ki..sonra bir sorun olursa pişman olmamak için ben her türlü testimi yaptıracağım..açıkçası herkese de tavsiye ediyorum...selam kizlar dunden beri girmemistim bugun iyi haberlerimle geldimmm :))
bugun bebisimin buyuk ekografisi vardi yani detayli ultrasonu vardi sabah iki litre su icip gitmem gerekiyordu
sabah 7 bardak suyu ictim esim bu bardaklar iki litre yapmiyor uc tane daha ic dedi
3 tane icmemin akabinde olan suyu malesef kustum .. suya hic tahammulum yok icemiyorum hele sabah sabah baya bi kotu geldi o su
neyse yolda yarim litre daha ictim sonra gittik doktor amcamiza bebisimin herseyi cok normalmis
migdesini hatta idrar torbasini bile zoom yapti bacaklarini ellerini kollarini herseyini detayli bi sekilde gorduk ...
ense kalinligi olcumu yapti doktorumuz down sendromu riski hic yokmus cok guzel dedi ..
ama bebisim 11 haftalik cikti kendi doktorumun olcumlerine gore eksik
ama hic sorun degil bebekler bu eksik haftalarini ilerde tamamlarlar dedi :)
doktorumuz bebisimizin kordonunu zoom yapinca benim akilli kocacigim pipisi sanip aaa erkek bu dedi
doktorla gulmeye basladik
sanki ustumden dunyanin yuku kalkti o kadar mutluyum ki onun saglikli oldugunu bilmek cok guzel kisaca bugunumuz boyleydi
down sendromu icin yapilan kan tahlilini nu haftalarda yaptirmam gerekiyormus ben yaptirmayi dusunmuyorum
kullanıcı paneline gir canım ordan avatar resimini değiştiri tıkla oraya yükleyeceğin resimi ekle olucaktır..
tatlım neden yapamadığımı anladım foto 64 kb dan fazla imiş ondan olmamış teşekkür ederim
sohocum (yoksa özlemcim mi deseydim) fotodaki senmisin?
özlem de canım daha güzel :)) evet benim cnm
çok tatlısın canım ..tv den tanıdığım bir bayana benzettim..özlem de canım daha güzel :)) evet benim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?