2010 Ağustos Anneleri

iyi akşamlar canımcım

ayyy kızlar şu domates peynir ekmeği kim söylediyse Allah razı olsun haftalar sonra midem ilk kez ekmek gördü vallahicokacimcoookçubuktan başka bişey yiyemiyordum domates peynir istedi canım yedim vallahii ohhh çok şükürrrr:sm_cool:

Selam kızlaaarrr ohhh uyudum biraz kalktım bi de baktım ki başım geçmiş.Sağolsun kayınvalidem de yemekleri yapmış.Ben de kalktım bi salata yaptım.Birazdan yemek yiycez ohh çok şükür kendimi çok iyi hissediyorummalkisalkisalkis

selam kizlar dunden beri girmemistim bugun iyi haberlerimle geldimmm :))
bugun bebisimin buyuk ekografisi vardi yani detayli ultrasonu vardi sabah iki litre su icip gitmem gerekiyordu
sabah 7 bardak suyu ictim esim bu bardaklar iki litre yapmiyor uc tane daha ic dedi
3 tane icmemin akabinde olan suyu malesef kustum .. suya hic tahammulum yok icemiyorum hele sabah sabah baya bi kotu geldi o su
neyse yolda yarim litre daha ictim sonra gittik doktor amcamiza bebisimin herseyi cok normalmis
migdesini hatta idrar torbasini bile zoom yapti bacaklarini ellerini kollarini herseyini detayli bi sekilde gorduk ...
ense kalinligi olcumu yapti doktorumuz down sendromu riski hic yokmus cok guzel dedi ..
ama bebisim 11 haftalik cikti kendi doktorumun olcumlerine gore eksik
ama hic sorun degil bebekler bu eksik haftalarini ilerde tamamlarlar dedi :)
doktorumuz bebisimizin kordonunu zoom yapinca benim akilli kocacigim pipisi sanip aaa erkek bu dedi
doktorla gulmeye basladik
sanki ustumden dunyanin yuku kalkti o kadar mutluyum ki onun saglikli oldugunu bilmek cok guzel kisaca bugunumuz boyleydi
down sendromu icin yapilan kan tahlilini nu haftalarda yaptirmam gerekiyormus ben yaptirmayi dusunmuyorum

Son düzenleme:

Ne güzel darısı bizim başımıza.Ama niye yaptırmıycaksın ki kan tahlilini ben ce yaptır yani o da gerekli olmasa istemezdi doktorlar değilmi ama?

Canım çokk sevindim..darısı bizlerin başına..Elifcim bence kan testini de yaptır neden yaptırmayacaksın ki..sonra bir sorun olursa pişman olmamak için ben her türlü testimi yaptıracağım..açıkçası herkese de tavsiye ediyorum...

selamlaaarr sevgileerr,,

kociş geç kalacakmış yemeği fırına koyduk geldik hemen biz de oohh ne güzel yine herkes burda :)))

elif senacım çook ama çok tebrik ederim.. Allah sonuna kadar böyle sağlıklı kalmanızı nasip etsin.. Allah bizlerede nasip etsin.. ama ben de defne arkadaşımıza katılıyorum... ne olur ne olmaz.. zaten için rahat yaptır o da çıksın arada sonra neden yaptırmadım diye pişman olma şansını da ortadan kaldırmış olursun böylece...

tatlım neden yapamadığımı anladım foto 64 kb dan fazla imiş ondan olmamış teşekkür ederim

canım onun içinde şöle bişi var... microsoft picture editor var . resmi onunla açıyorsun.. sonra resmi düzenle diosun.. sonra orada kırp var oraya tıklıyorsun sağ tarafta.. oradanda web i seçiyorsun o tam buraya göre ayarlıyor resmi

özlem de canım daha güzel :)) evet benim cnm

iyi akşamlar arkadaşlar.Bende her gün sizi takip ediyorum yazdıklarınızı okuyorum ama çok sık yazamıyorum.özlemcim maşallah çok güzelsin canım. resmini görünce sanki sana benzeyen bi kızın olacak gibi hissettim.bilmiyorum sen ne istiyorsun ama.

iyi akşamlar güzel annişler ben geldim sabah satt 12 de serklaj ameliyatına girdim.çok şükür rahat geçti ağrım sısım yok hafif kanamam var dikişden kaynaklı....
ama günün haberi şukiiiii ıKı OĞLUM OLACAK......... allahım hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... çok garipti o an bebeklerimin pipisini gördüm nasıl tepiniyolardı biri parmağını emiodu dr um dediki bak annesi sana nanik yapıyo
rabbim tüm isyetenlere nasip etsin kimselere aratmasın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…