iyi akşamlar arkadaşlar.Bende her gün sizi takip ediyorum yazdıklarınızı okuyorum ama çok sık yazamıyorum.özlemcim maşallah çok güzelsin canım. resmini görünce sanki sana benzeyen bi kızın olacak gibi hissettim.bilmiyorum sen ne istiyorsun ama.
Ahh canımmm ne kadar güzel haberler ile geldin..çok çok çok sevindim senin adına..hem operasyonun güzel geçmesine hem de oğluşlarına :))) ay ay ay oğlan anası pek havalı olacaksın :))iyi akşamlar güzel annişler ben geldim sabah satt 12 de serklaj ameliyatına girdim.çok şükür rahat geçti ağrım sısım yok hafif kanamam var dikişden kaynaklı....
ama günün haberi şukiiiii ıKı OĞLUM OLACAK......... allahım hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... çok garipti o an bebeklerimin pipisini gördüm nasıl tepiniyolardı biri parmağını emiodu dr um dediki bak annesi sana nanik yapıyo
rabbim tüm isyetenlere nasip etsin kimselere aratmasın inşallah....
iyi akşamlar güzel annişler ben geldim sabah satt 12 de serklaj ameliyatına girdim.çok şükür rahat geçti ağrım sısım yok hafif kanamam var dikişden kaynaklı....
ama günün haberi şukiiiii İKİ OĞLUM OLACAK......... allahım hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... çok garipti o an bebeklerimin pipisini gördüm nasıl tepiniyolardı biri parmağını emiodu dr um dediki bak annesi sana nanik yapıyo
canım çook geçmiş olsun...hayırlısı ile atlattın ya ameliyatını...bu sene bence erkek senesi...baksanıza bu topikte bile şu ana kadar kız bebek çıkmadı...Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..iyi akşamlar güzel annişler ben geldim sabah satt 12 de serklaj ameliyatına girdim.çok şükür rahat geçti ağrım sısım yok hafif kanamam var dikişden kaynaklı....
ama günün haberi şukiiiii İKİ OĞLUM OLACAK......... allahım hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... çok garipti o an bebeklerimin pipisini gördüm nasıl tepiniyolardı biri parmağını emiodu dr um dediki bak annesi sana nanik yapıyo
çok tatlısın canım ..tv den tanıdığım bir bayana benzettim..
doktorlar dizisinde ela vardı...seyrettiysen belki hatırlamışdırsın...biraz ona benzettim...(özlemde şimdi hiçç sevmezmiş elayı..bilmiyorumkismileteşekkür ederim teveccühünüz efenim... bilmem ki daha önce kimse benzetmedi belki benim tanımadığım biridir :)
iyi akşamlar güzel annişler ben geldim sabah satt 12 de serklaj ameliyatına girdim.çok şükür rahat geçti ağrım sısım yok hafif kanamam var dikişden kaynaklı....
hepinize çokkkk teşekkür ederim kızlar... unutulmaz bir gün oldu benim için... aslında kızlarım olur gibi gelio bana ama demkki anneye malum olmyo
gel gelelim kurufasulyenin faydalarına oğullarım için isim tartışması şimdiden başladı
önerileriniz varmı ikizler için....
canım sen gördükten sonra doktorunda bebişlerin erkek olduğunu tasdik ettimi...ya da doktorunmu gösterdi pipiyi...hepinize çokkkk teşekkür ederim kızlar... unutulmaz bir gün oldu benim için... aslında kızlarım olur gibi gelio bana ama demkki anneye malum olmyo
gel gelelim kurufasulyenin faydalarına oğullarım için isim tartışması şimdiden başladı
önerileriniz varmı ikizler için....
doktorlar dizisinde ela vardı...seyrettiysen belki hatırlamışdırsın...biraz ona benzettim...(özlemde şimdi hiçç sevmezmiş elayı..bilmiyorumkismile
canım sen gördükten sonra doktorunda bebişlerin erkek olduğunu tasdik ettimi...ya da doktorunmu gösterdi pipiyi...
Ne güzel darısı bizim başımıza.Ama niye yaptırmıycaksın ki kan tahlilini ben ce yaptır yani o da gerekli olmasa istemezdi doktorlar değilmi ama?
Canım çokk sevindim..darısı bizlerin başına..Elifcim bence kan testini de yaptır neden yaptırmayacaksın ki..sonra bir sorun olursa pişman olmamak için ben her türlü testimi yaptıracağım..açıkçası herkese de tavsiye ediyorum...
selamlaaarr sevgileerr,,
kociş geç kalacakmış yemeği fırına koyduk geldik hemen biz de oohh ne güzel yine herkes burda :)))
elif senacım çook ama çok tebrik ederim.. Allah sonuna kadar böyle sağlıklı kalmanızı nasip etsin.. Allah bizlerede nasip etsin.. ama ben de defne arkadaşımıza katılıyorum... ne olur ne olmaz.. zaten için rahat yaptır o da çıksın arada sonra neden yaptırmadım diye pişman olma şansını da ortadan kaldırmış olursun böylece...
canım hayırlı olsun ben son iki saati klozetle yapışık geçiridiğim için arada gelebildim midem korkunç bulanıyor yok böyle bişey
öncelikle merhaba tatlı anneler geçmişi okumadan yazamaz oldum nedense:))
akıntı bende de vardı canım dünde yazmıştım iltihap varmış fitil verdi doktor henuz cesaret edip kullanamadım ama kullanacağım:)
bu arada gülay bogaz ağrısı ve kuru öksürükte antibiyotik görevi gören bi karışım var ben azcık boğazım ağrısa yaparım iğrenç gibi geliyor ama tadı kötü olmuyor hemde sağlık için değer.
sarımsaklı süt ,nası yapacağına gelince sarımsakları cezveye doğrayıp atıp sütle beraber kaynatıyorsun
bide isimlerden bahsedilmiş bende öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat diliyorum ama gönlümde yatan erkek:)
erkek olursa EYMEN EMİR kız olursada TUANA istiyorum bakalım hayırlısı şubat sonu artık bu olayda netleşir
tesekkur ederim kizlar guzel dilekleriniz tebrikleriniz icin :))
ikili teste gelince zaten ense kalinligi olcumunden cok belli oluyormus down sendromu olup olmadigi
bugunku ultrason uzmani cok guzel hic risk yok ense kalinligi rakami cok dusuk dedi ..
kan tahlili sadece bi varsayim yani bilgisayara girilip kacta kac kadinda bu riskin ciktigi belirleniyomus
bence yaptirmana hic gerek yok dedi cunku ben bebegimde down sendromu riski olsa bile aldirmayacagimi soyledim
ama kendi doktorum israr ediyor yaptirmamda
sonucta ense kalinligi normal kan tahlili sadece bi varsayim olucak
daha once kac kez anlatmisimdir burda eltimin bebegindede cok yuksek oranda down sendromu cikti ama sapasaglam bebek dogdu cok zeki dunyalar guzeli bi prensesimiz var ... yani bu kan testi sadece bi olasilik hesabi oladabilir olmayadabilir ..
o yuzden ben icimdeki melege bi varsayim yuzunden asla kiymiycam :))
ayyy inanmiyorum ya canim bende gittim bugun detayli ultrasona girdim ama doktorum
bu haftalarda belli olmaz 13 14. haftayi bekleyin dedi... ben ogrenicem diye gitmistim ama daha bekliycekmisiz ...
cok sevindim senin adina ne guzel iki oglusun birden olucak
allah saglik versin onlara hayirli omurler versin ...
benimkide bacaklarini capraz yapmis iki elinide yuzune koymus o kadar sekerdi ki bi kez daha asik oldum yavruma
sanki yine o ekeranda birakip geldim bebisimi
işin kötüsü benim 3-4 gündür başladı bu bulantı kabusu ne kadar sürer acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?