2010 Ağustos Anneleri

iyi akşamlar sebilaycım hoşgeldin... :) çok teşekkür ederim çok sağol Allah size daha daha güzel evlatlar nasip etsin.. inş. inş. tek temmenim bana benzeyen bir kız çocuğu.. he sakın beni yanlış anlayıp kendini beğenmiş demeyin bana ben annem ve babam hepimiz renkli gözlüyüz eşimin tarafında ise hiç yok.. hiçbiyeri benzemeyeceksede bir tek gözleri benzesin renkli olsun yeter :))) bol bol aynaya bakıyorum zaten :asigim:

Ahh canımmm ne kadar güzel haberler ile geldin..çok çok çok sevindim senin adına..hem operasyonun güzel geçmesine hem de oğluşlarına :))) ay ay ay oğlan anası pek havalı olacaksın :))

hiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiiiiii Allahııımmm.. bu nasıl bir güzel bir haberdi rbu böyle.. maşallah maşallah diyelim... Allah oğulları size bağışlasın sonuna kadaaaarr mutlu sağlıklı yaşayın inş. canım tebrik ederim... efelerin annesini :hooray:

canım çook geçmiş olsun...hayırlısı ile atlattın ya ameliyatını...bu sene bence erkek senesi...baksanıza bu topikte bile şu ana kadar kız bebek çıkmadı...Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..

hepinize çokkkk teşekkür ederim kızlar... unutulmaz bir gün oldu benim için... aslında kızlarım olur gibi gelio bana ama demkki anneye malum olmyo
gel gelelim kurufasulyenin faydalarına oğullarım için isim tartışması şimdiden başladı
önerileriniz varmı ikizler için....

teşekkür ederim teveccühünüz efenim... bilmem ki daha önce kimse benzetmedi belki benim tanımadığım biridir :)
doktorlar dizisinde ela vardı...seyrettiysen belki hatırlamışdırsın...biraz ona benzettim...(özlemde şimdi hiçç sevmezmiş elayı..bilmiyorumkismile

Canım çok geçmiş olsun a.s. ay ben bile heyecanlandım ne güzel bebişlerin cinsiyetini öğrenmişsin demek iki tane yakışıklımız olacak gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu darısı bizim başımıza bende çarşamba gideceğim kontrole ama dr. kızımın cinsiyetini 20. haftada söylemişti bu sefer ısrar edeceğim sizi örnek göstereceğim :dance: görürse söylesin yoksa meraktan çatlarım valla :uhm:

canım hayırlı olsun ben son iki saati klozetle yapışık geçiridiğim için arada gelebildim midem korkunç bulanıyor yok böyle bişey

canım sen gördükten sonra doktorunda bebişlerin erkek olduğunu tasdik ettimi...ya da doktorunmu gösterdi pipiyi...

doktorlar dizisinde ela vardı...seyrettiysen belki hatırlamışdırsın...biraz ona benzettim...(özlemde şimdi hiçç sevmezmiş elayı..bilmiyorumkismile

yok canım ben bişi hissetmiyorum ela ya karşı ama beğenirim kendisini :))) teşekkür ederim..

canım sen gördükten sonra doktorunda bebişlerin erkek olduğunu tasdik ettimi...ya da doktorunmu gösterdi pipiyi...

doktorum gösterdi önce göremdim. dediki biri %100 erkek diğeride %80 erkek dedi. sonra ameliyata girdim çıkdıkdan sonra tekrar bakdı. yok yok bunlar erkrk bakpipisini sallıo dedi kaydirigubbakcemile3 bi bakdık dikkatlice hakkaten bacaların arasından bişi sallanıo işte bu dedi.erkrk çocuk daha çabuk gösterio kendini galiba....

Ne güzel darısı bizim başımıza.Ama niye yaptırmıycaksın ki kan tahlilini ben ce yaptır yani o da gerekli olmasa istemezdi doktorlar değilmi ama?

tesekkur ederim kizlar guzel dilekleriniz tebrikleriniz icin :))

ikili teste gelince zaten ense kalinligi olcumunden cok belli oluyormus down sendromu olup olmadigi
bugunku ultrason uzmani cok guzel hic risk yok ense kalinligi rakami cok dusuk dedi ..
kan tahlili sadece bi varsayim yani bilgisayara girilip kacta kac kadinda bu riskin ciktigi belirleniyomus
bence yaptirmana hic gerek yok dedi cunku ben bebegimde down sendromu riski olsa bile aldirmayacagimi soyledim
ama kendi doktorum israr ediyor yaptirmamda
sonucta ense kalinligi normal kan tahlili sadece bi varsayim olucak
daha once kac kez anlatmisimdir burda eltimin bebegindede cok yuksek oranda down sendromu cikti ama sapasaglam bebek dogdu cok zeki dunyalar guzeli bi prensesimiz var ... yani bu kan testi sadece bi olasilik hesabi oladabilir olmayadabilir ..
o yuzden ben icimdeki melege bi varsayim yuzunden asla kiymiycam :))

ayyy inanmiyorum ya canim bende gittim bugun detayli ultrasona girdim ama doktorum
bu haftalarda belli olmaz 13 14. haftayi bekleyin dedi... ben ogrenicem diye gitmistim ama daha bekliycekmisiz ...
cok sevindim senin adina ne guzel iki oglusun birden olucak
allah saglik versin onlara hayirli omurler versin ...
benimkide bacaklarini capraz yapmis iki elinide yuzune koymus o kadar sekerdi ki bi kez daha asik oldum yavruma
sanki yine o ekeranda birakip geldim bebisimi

canım hayırlı olsun ben son iki saati klozetle yapışık geçiridiğim için arada gelebildim midem korkunç bulanıyor yok böyle bişey

çok sağol canım.... çok iyi anlıyorum seni ama bu ara maşallah azaldı benim bulantılar...
zaman ilerledikçe geçecek galiba.. sadece arabada tutamıyorum kendimikaydirigubbakcemile3
bu yaşdan sonra akaydirigubbakcemile3raba tutuyo

Kızlar ilginiz için teşekür ediyorum bugün doktora gittim rovamycine diye bi antibiyotik verdi ialaçsız geçmez dedi karnındaki olmasa ben sana daha neler yazardım dedi Doktorumu aradım ilacı kullanabilirsin dedi gebeler kullanabilir yazan tek ilaçmış o yüzden içim rahat yoksa iltihap bebeğime daha çok zarar verecek
sarımsak zaten antibiyotik canım ben sarımsaksaklı yoğur bile yiyemiyorum onu vücudumdan tana kadar midem ağzımda oluyor ama bi denemek lazım sağolasın

maşallah maşallah.... seninki keyif pozisyonunda galiba kaydirigubbakcemile3
benimkiler pek bi hareketliydi mşallah tepişiolardı boyuna nanik yapıodu biridekaydirigubbakcemile3

kızlar selamlar bende Allahım nasip ederse agustos annesi olucam bir kızım var benim 6 yaşında şubat 1 de ikiliye giricem inşallah birşey cıkmaz benim mide bulantılarım hafifledi biraz eskisi gibi tiksinmiyorum artık kızımda cok fenaydım ben istifra bile etmiştim acaba bunda normalmi bu haftalarda kesilmesi birde sata göre 12 agustos ama ult en son gitmemde 4 agustos cıktı dogum normalmi acaba kızımda ilk anneliğmdi hiç dikkat etmemişim tekrar hayırlı olsun herkese

işin kötüsü benim 3-4 gündür başladı bu bulantı kabusu ne kadar sürer acaba

hadi ya bu haftalarda hafifler aslında ama her hamilelik farklı oluyor demekki benim bu aralar başım agrıyor ya cok fenayım valla damarlarda kan toplanması oluyormuş ondan olabilirmiş diyor sitelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…