2010 Ağustos Anneleri

bunlar erkrk bakpipisini sallıo dedi kaydirigubbakcemile3 bi bakdık dikkatlice hakkaten bacaların arasından bişi sallanıo ....
sırnaşık şeydemek pipisini sallıyordu he....dorukcum senin bu bebişler çapkın bilo olmazlar inşallah...:jeyyar:

h.g mercan mide bulantılarının azalması çok normal doktorlar genel olarak ilk 8hafta yani veya 3ay süreceğini söylüyorlar bende 9ncu haftamdayım ve aşırı mide bulantılarım 3gündür geçti sayılır ben hiçbirşey yiyemiyordum sadece çubuk kraker fakat şuan az az herşeyden iyebiliyorum birde bebeğin doğum tarihi çoğu zaman sat'a göre aynı zamanları tutmaya biliyor önemli olan ultrason gelişimiymiş doktor bu şekilde açıkladı benimde sat la tutmuyor doğum tarihi endişelenecek birşey yok içini ferah tut

canım benimkide satla uyuşmuyor..doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi ama benim bebiş günü belli...yani planlı oldu ve geç döllenme olması mümkün değil..bu arada senide kızımın öğretmenine çok benzettim.....

ayy çok mutluyum ne güzel herkes hayırlı haberlerle geliyor.. Allah bize de nasip etsin inş. Yarabbiimm :Saruboceq:

benimde doktorum aklımı karıştırdı onların hesaplaması farklımıdır nedir bendaha 2aylıktı ultrasona girdim bebeğimiz 3aylık olması lazım bakalım ne durumda dedi şaşırdım sonrada demez mi 2aylık gelişiminde diye zaten 2aylık hesaplamamıza göre sat a göre bende anlamıyorum bu doktorları.. bu arada bende öğretmenim eskişehirdeydim fakat evlendim tokata geldim şuan tokatta anasınıfı öğretmeniyim

fıstık anneleerr :))) size yazarken bir yandan müzik dinliyorum... eskiden şarkı dinlerken hele de slow şarkı dinlerken zamanında sevgiliyi.. e artık zaman değişti eşimi düşünürdüm.. farkettim artık onu da düşünmüyorum tek gözümün gördüğü bebeğim :))) aşk şarkılarında bile o geliyor aklıma sözleri ona uyduruyorum.. acaba psikolojim mi bozuluyor ne dersiniz yaww? kafamçokkarıştı

eyvah eyvahh kocişinin pabucu şimdiden dama atılmaya başlanmış gibikaydirigubbakcemile3 kıskanmasın sonra bebişi daha çok düşünüyorsun diye:1rolleyes:

teşekkür ederim kızımda aydan aya kontrolüme giderdim sadece ben tecrübede yok tabii sormazdım hiç ama şimdi nede olsa okuyoruz araştırıyoruz merak ediyoruz hayırlısı ile şu ikiliminde üstesinden geleyim de o zaman hamilliğimi yaşayacagım tam olarak kızımda ne rahattım ben ne test ne biey şimdi cıktı bu testler falan neyse kızlar ben cıkmak durumundayım hepinizi öperim zamanım oldukca girip yazmaya calışırım herkese iyiakşamlarrrr

kızlar sabahtan beri ilk lokmamı böğürmeden yiyebildim kocam da gelebildi çok şükür

gerçekten pabuçları dama attınız mı ben daha bir düşkün oldum kocişime walla bulantıma bile iyi geliyor diyebilirim

ama biliyorum doğunca o da bana yapcak aynı şeyi kaydirigubbakcemile3

ben henüz bişey hissetmiyorum yani annelik duygusu daha oluşmadı bende sanırım :smiley-cool:belkide çok fazla mide bulantısı yaşadığım içindir bundan sonra rahatlarsam inşallah bende böyle heycanlar yaşarım bende sadece bebekle ilgili bi film reklam yada belgesel izlediğimde gözlerim doluyo bi tuhaf oluyorum okadar

doruk canım geçmiş olsun demek oğluşlarınn olcak çok güzel ya bin de bilmek istiyorum inşallah bebim yumurcak gösterir haftaya cumartesi ikili testimiz var

hmm...biz istanbuldayız canım ama hakkaten çok benziyosun öğretmenimize...bugün benim benzetme günüm herhalde...herkesi birilerine benzetiyorum..:kedi:

gerçekten pabuçları dama attınız mı ben daha bir düşkün oldum kocişime walla bulantıma bile iyi geliyor diyebilirim

aynen bende aslıcım hatta bebişi kocişimden kıskanıyorum bazen karnımı sevmeye kalkıyoda all sev sev onu daha çok seviyosun zaten filan demeye başladım sanki komşunun çocuğu bende bi tuhafım yaniiaklinialirimsmile

merhaba kıslar nasılsınız? ya yine geçmişi okuyamadım. nasılsınız? bebişler nasıl bakalım?hepinizi çok özledim yaaaa

merhaba kıslar nasılsınız? ya yine geçmişi okuyamadım. nasılsınız? bebişler nasıl bakalım?hepinizi çok özledim yaaaa

ooo demetciim hoşgeldiiinnnn hihoyyyt nerelerdesin yahuu biz de seni çok özlediiikk :))) bizler iyiyiz siz nasılsınız?

ooo demetciim hoşgeldiiinnnn hihoyyyt nerelerdesin yahuu biz de seni çok özlediiikk :))) bizler iyiyiz siz nasılsınız?

hoşbulduk hayatım. biz de çok iyiyiz çok şükür. 12 şubatı iple çekiyoruz. maşallah mide bulantılarımız hala yerinde. özellikle sabahları artık öksğrğk ile istifra ediyoruz ne hikmetse.bebeğim iyi olsun da gerisi boş. bu arada karnım da baya büyüdü. iyice farkediliyor. ya sitede kimsecikler kalmamış canım yaa iyice boşlamış gördüm sanki?:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…