sırnaşık şeydemek pipisini sallıyordu he....dorukcum senin bu bebişler çapkın bilo olmazlar inşallah...:jeyyar:bunlar erkrk bakpipisini sallıo dedi kaydirigubbakcemile3 bi bakdık dikkatlice hakkaten bacaların arasından bişi sallanıo ....
kızlar selamlar bende Allahım nasip ederse agustos annesi olucam bir kızım var benim 6 yaşında şubat 1 de ikiliye giricem inşallah birşey cıkmaz benim mide bulantılarım hafifledi biraz eskisi gibi tiksinmiyorum artık kızımda cok fenaydım ben istifra bile etmiştim acaba bunda normalmi bu haftalarda kesilmesi birde sata göre 12 agustos ama ult en son gitmemde 4 agustos cıktı dogum normalmi acaba kızımda ilk anneliğmdi hiç dikkat etmemişim tekrar hayırlı olsun herkese
canım benimkide satla uyuşmuyor..doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi ama benim bebiş günü belli...yani planlı oldu ve geç döllenme olması mümkün değil..bu arada senide kızımın öğretmenine çok benzettim.....h.g mercan mide bulantılarının azalması çok normal doktorlar genel olarak ilk 8hafta yani veya 3ay süreceğini söylüyorlar bende 9ncu haftamdayım ve aşırı mide bulantılarım 3gündür geçti sayılır ben hiçbirşey yiyemiyordum sadece çubuk kraker fakat şuan az az herşeyden iyebiliyorum birde bebeğin doğum tarihi çoğu zaman sat'a göre aynı zamanları tutmaya biliyor önemli olan ultrason gelişimiymiş doktor bu şekilde açıkladı benimde sat la tutmuyor doğum tarihi endişelenecek birşey yok içini ferah tut
canım benimkide satla uyuşmuyor..doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi ama benim bebiş günü belli...yani planlı oldu ve geç döllenme olması mümkün değil..bu arada senide kızımın öğretmenine çok benzettim.....
fıstık anneleerr :))) size yazarken bir yandan müzik dinliyorum... eskiden şarkı dinlerken hele de slow şarkı dinlerken zamanında sevgiliyi.. e artık zaman değişti eşimi düşünürdüm.. farkettim artık onu da düşünmüyorum tek gözümün gördüğü bebeğim :))) aşk şarkılarında bile o geliyor aklıma sözleri ona uyduruyorum.. acaba psikolojim mi bozuluyor ne dersiniz yaww? kafamçokkarıştı
eyvah eyvahh kocişinin pabucu şimdiden dama atılmaya başlanmış gibikaydirigubbakcemile3 kıskanmasın sonra bebişi daha çok düşünüyorsun diye:1rolleyes:
h.g mercan mide bulantılarının azalması çok normal doktorlar genel olarak ilk 8hafta yani veya 3ay süreceğini söylüyorlar bende 9ncu haftamdayım ve aşırı mide bulantılarım 3gündür geçti sayılır ben hiçbirşey yiyemiyordum sadece çubuk kraker fakat şuan az az herşeyden iyebiliyorum birde bebeğin doğum tarihi çoğu zaman sat'a göre aynı zamanları tutmaya biliyor önemli olan ultrason gelişimiymiş doktor bu şekilde açıkladı benimde sat la tutmuyor doğum tarihi endişelenecek birşey yok içini ferah tut
ama biliyorum doğunca o da bana yapcak aynı şeyi kaydirigubbakcemile3
hmm...biz istanbuldayız canım ama hakkaten çok benziyosun öğretmenimize...bugün benim benzetme günüm herhalde...herkesi birilerine benzetiyorum..:kedi:benimde doktorum aklımı karıştırdı onların hesaplaması farklımıdır nedir bendaha 2aylıktı ultrasona girdim bebeğimiz 3aylık olması lazım bakalım ne durumda dedi şaşırdım sonrada demez mi 2aylık gelişiminde diye zaten 2aylık hesaplamamıza göre sat a göre bende anlamıyorum bu doktorları.. bu arada bende öğretmenim eskişehirdeydim fakat evlendim tokata geldim şuan tokatta anasınıfı öğretmeniyim
gerçekten pabuçları dama attınız mı ben daha bir düşkün oldum kocişime walla bulantıma bile iyi geliyor diyebilirim
merhaba kıslar nasılsınız? ya yine geçmişi okuyamadım. nasılsınız? bebişler nasıl bakalım?hepinizi çok özledim yaaaa
hadi gözün aydın canım... :))) yarasın şifa olsun yediklerin
ooo demetciim hoşgeldiiinnnn hihoyyyt nerelerdesin yahuu biz de seni çok özlediiikk :))) bizler iyiyiz siz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?