2010 Ağustos Anneleri

kızlar hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar diliyorum....sandalye tepesinde oturmaktan totom acıdı...soho özlemcim sana nazar değmesin , maaşallah...hem işde, hem evde yazıyosun...ben bugünlük pes diyorum....al bu da sana hediyem...

canım dorukcum çok sevindim. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..

canım hayırlı olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.

işin kötüsü benim 3-4 gündür başladı bu bulantı kabusu ne kadar sürer acaba

canım mide bulantısı bende 6. haftadan beri mevcut ve önüne geçemiyorsun maalesef. bebişerimiz iyi olsun da gerisi boş inan. ben onla yaşamaya alıştım. şimdi bulantılarım ve halsizliğim geçerse kendimi kötü hissedecek gibi oluyorum

Şeniz

iyi geceler canım...

bu arada ben de demet seninle ilk defa yazışıyoruz. allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diyorum.
iyi geceler...a.s.

tatlım benim derdim bulantı da değil ama zaten dşük tehdidim var öğürdükçe içim çekiliyor ödüm kopuyor minik yavruma bişey olacak diye

tatlım benim derdim bulantı da değil ama zaten dşük tehdidim var öğürdükçe içim çekiliyor ödüm kopuyor minik yavruma bişey olacak diye

ALLAH KORUSUN TATLIM KÖTÜ DÜŞÜNME YAA...

Valla bende öksürerek istifra ediyorum dediğin gibi aklım çıkıyor birşey olacak diye. ama ben meleğimi allahıma emanet ettim. O ona iyi bakıyordur eminim. içini rahat tut canım zaten 11. hafta içerisindesin. Allahım meleğini sana bağışlasın inşallah...

Bende de 3-4 gündür sağ kasığımda batma var. Sizde de oluyor mu kızlar ya?kaydirigubbakcemile5

canım ben hamile kalmadan bile sağ kasığımda bir şeyin olduğunu biliyordum sonra ultrasonda da sağ tarafta bebek şimdi de orda ufacık şey olsa aklım gidiyor zaten kusarken bile ağlıyorum Allahım bebeğimi koru diye yani kusmak değil sorun tek endişem bebeğim :CüvCüv:

canım allahım bebeğini de seni de korusun inşallah. benim uykum geldi biraz dinleneyim.

kıslar hepinize iyi geceler.. hepinizi çok özlüyorum beni unutmayın olur mu?:gitme:

elif sena - dorukk

gözünüzaydın çok sevindim güzel haberlerinize, dorukk demek pipişleri gördün haa oyyy maşallahh erkek annesi hayırlı olsun , allah hepimize hep güzel haberler vermemizi nasip etsin.

Demetçimmmm şükür kavuşturana , özlettin kendini.

hepinizi çok öptüm

tatlı rüyalar efenim sizlerede tabi ben gelene kadar herkes uçmuş gitmiş.. valla bazen bend ekendime hayret ediyorum ama napiim burası alışkanlık yapıyor :))) kopamıyorum sizlerden :))) teşekkür ediyorum nazarlık için :))) yarın umarım girebilirim..

demetcim çok aratma kendini bu arada özleniyorsun unutulmuyorsun hiç merak etme sen

ben de ozaman yatmaya hazırlanayım yavaştan belim ağrıyor hafiften inceden..

hepinizi öpüyorum tatlı anneler :)) kendinize iyi bakın ki bebeklerinizde ii olsun.. iyi geceler tatlı rüyalar herkese... :gitme: mirmirmirmir

Ben de bir yandan hanımın çiftliğini izliyorum bir yandan sizlere bakıyorum, güllü de hamile ...

kıslarrr gözünüzaydınnn.. bebişler görülmüş cinsiyetler çıkmış.. çok şükür sağlıklı haberleri geliyor...
listeye cinsiyetleri ekledim..
2li test yaptıranlarıda aklımda olanları yazdım..
kalp atışları bitiyor artık güncel notlarımızda değişti:) maşallah..
demet işten çıktın ama buradan da koptun yahuu..

öncelikle merhabalar herkese kızlar uzun zamandır internete giremiyorum yoğunluktan konu çok ilerlemiş..hallisnacım bizde duyduk artık bebeğimin kalp atışlarını bir türlü haber verememiştim

aaaaaaaaa.........tembel anneler nerdesiniz bakiimm...bende diyorum bugün geç açtım pc yi, kızlar kimbilir ne kadar döktürmüştür şimdi....oku oku bitmez...kimse olmasa soho özlem olurdu...o da yok....dün nazar ettim heralde...CADIARZU

bn nıe yazamıyorummmmmmmmm ?dunden berı yazıorum hata werıyor bakalım bu sj gıdıcekmı yaaa noldu anlamdım.. gunluk lımıtımızmı war msj yazmak ıcn?
yok canım yaa...zannetmiyorum öyle birşey olacağını..senin bilgisayarında bir sorun olmasın..

ben bu arada kendi kendime yazmaya devam edeyim..kafamçokkarıştıistanbul da harika bir kar var...halende yağmaya devam ediyor....yağış biraz dinerse bende kızımla kapıya çıkıcam....alkisalkisalkis

merhaba kıslar nasılsınız? ya yine geçmişi okuyamadım. nasılsınız? bebişler nasıl bakalım?hepinizi çok özledim yaaaa

Canım benim tekrar hoşgeldin... Nasıl özledik seni anlatamayız olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

merhaba kızlar yaa nasılsınızz umarım herkes iyidir hamişlerimizden bazıları cinsiyetleri öğrenmişşş çok sevindim maşallahh darısı öğrenemeyenlerin başınaaa

bende kist oldu kist içerden kananam yaptı yatıyorum kaç zamandır feci sancılar çektim bi sürü şey geldi yani başıma ama şimdi iyiyim allaha şükür ondan girememiştim uzundur

Merhaba... Pek kimse yok nedense... Çok geçmiş olsun, ben de hamileliğimin başında çok acı çektim, düşük tehlikesi yaşadım. Şimdi iyiyim şükür ki... Umarım hiç kimsenin başına gelmez ve bizde de tekrarlamaz...

ay canım ya sanada büyük geçmiş olsun inşallah tatlım yaa çok fena dokuz doğuruyorum sandım yaa allahım kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…