doktorum gösterdi önce göremdim. dediki biri %100 erkek diğeride %80 erkek dedi. sonra ameliyata girdim çıkdıkdan sonra tekrar bakdı. yok yok bunlar erkrk bakpipisini sallıo dedi kaydirigubbakcemile3 bi bakdık dikkatlice hakkaten bacaların arasından bişi sallanıo işte bu dedi.erkrk çocuk daha çabuk gösterio kendini galiba....
kızlar selamlar bende Allahım nasip ederse agustos annesi olucam bir kızım var benim 6 yaşında şubat 1 de ikiliye giricem inşallah birşey cıkmaz benim mide bulantılarım hafifledi biraz eskisi gibi tiksinmiyorum artık kızımda cok fenaydım ben istifra bile etmiştim acaba bunda normalmi bu haftalarda kesilmesi birde sata göre 12 agustos ama ult en son gitmemde 4 agustos cıktı dogum normalmi acaba kızımda ilk anneliğmdi hiç dikkat etmemişim tekrar hayırlı olsun herkese
işin kötüsü benim 3-4 gündür başladı bu bulantı kabusu ne kadar sürer acaba
kızlar hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar diliyorum....sandalye tepesinde oturmaktan totom acıdı...soho özlemcim sana nazar değmesin , maaşallah...hem işde, hem evde yazıyosun...ben bugünlük pes diyorum....al bu da sana hediyem...
canım dorukcum çok sevindim. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..
canım hayırlı olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
canım mide bulantısı bende 6. haftadan beri mevcut ve önüne geçemiyorsun maalesef. bebişerimiz iyi olsun da gerisi boş inan. ben onla yaşamaya alıştım. şimdi bulantılarım ve halsizliğim geçerse kendimi kötü hissedecek gibi oluyorum
Şeniz
tatlım benim derdim bulantı da değil ama zaten dşük tehdidim var öğürdükçe içim çekiliyor ödüm kopuyor minik yavruma bişey olacak diye
ALLAH KORUSUN TATLIM KÖTÜ DÜŞÜNME YAA...
Valla bende öksürerek istifra ediyorum dediğin gibi aklım çıkıyor birşey olacak diye. ama ben meleğimi allahıma emanet ettim. O ona iyi bakıyordur eminim. içini rahat tut canım zaten 11. hafta içerisindesin. Allahım meleğini sana bağışlasın inşallah...
Bende de 3-4 gündür sağ kasığımda batma var. Sizde de oluyor mu kızlar ya?kaydirigubbakcemile5
canım ben hamile kalmadan bile sağ kasığımda bir şeyin olduğunu biliyordum sonra ultrasonda da sağ tarafta bebek şimdi de orda ufacık şey olsa aklım gidiyor zaten kusarken bile ağlıyorum Allahım bebeğimi koru diye yani kusmak değil sorun tek endişem bebeğim :CüvCüv:
kızlar hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar diliyorum....sandalye tepesinde oturmaktan totom acıdı...soho özlemcim sana nazar değmesin , maaşallah...hem işde, hem evde yazıyosun...ben bugünlük pes diyorum....al bu da sana hediyem...
öncelikle merhabalar herkese kızlar uzun zamandır internete giremiyorum yoğunluktan konu çok ilerlemiş..hallisnacım bizde duyduk artık bebeğimin kalp atışlarını bir türlü haber verememiştimkıslarrr gözünüzaydınnn.. bebişler görülmüş cinsiyetler çıkmış.. çok şükür sağlıklı haberleri geliyor...
listeye cinsiyetleri ekledim..
2li test yaptıranlarıda aklımda olanları yazdım..
kalp atışları bitiyor artık güncel notlarımızda değişti:) maşallah..
demet işten çıktın ama buradan da koptun yahuu..
yok canım yaa...zannetmiyorum öyle birşey olacağını..senin bilgisayarında bir sorun olmasın..bn nıe yazamıyorummmmmmmmm ?dunden berı yazıorum hata werıyor bakalım bu sj gıdıcekmı yaaa noldu anlamdım.. gunluk lımıtımızmı war msj yazmak ıcn?
merhaba kıslar nasılsınız? ya yine geçmişi okuyamadım. nasılsınız? bebişler nasıl bakalım?hepinizi çok özledim yaaaa
merhaba kızlar yaa nasılsınızz umarım herkes iyidir hamişlerimizden bazıları cinsiyetleri öğrenmişşş çok sevindim maşallahh darısı öğrenemeyenlerin başınaaa
bende kist oldu kist içerden kananam yaptı yatıyorum kaç zamandır feci sancılar çektim bi sürü şey geldi yani başıma ama şimdi iyiyim allaha şükür ondan girememiştim uzundur
Merhaba... Pek kimse yok nedense... Çok geçmiş olsun, ben de hamileliğimin başında çok acı çektim, düşük tehlikesi yaşadım. Şimdi iyiyim şükür ki... Umarım hiç kimsenin başına gelmez ve bizde de tekrarlamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?