ay canım ya sanada büyük geçmiş olsun inşallah tatlım yaa çok fena dokuz doğuruyorum sandım yaa allahım kimseye yaşatmasın
ben bu arada kendi kendime yazmaya devam edeyim..kafamçokkarıştıistanbul da harika bir kar var...halende yağmaya devam ediyor....yağış biraz dinerse bende kızımla kapıya çıkıcam....alkisalkisalkis
burdada süper kar yağıyo kızlarr yaa
herkese merhaba güzel anneler
nasılsınız bakalım çok soğuk bugün yaa
ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış hep erkeğimiz var sanırım
wild cnm seninde belli olmuş cinsiyetin
bakalım biz ne zaman öğrencez cinsiyetini
bende çok merak ediyorum
Günaydın canım sana da... Yalnız benimki belli olmadı, poposunu dönmüş benimki... Hatta geçmiş sayfalarda ultrason resmi de var. 3'lü teste de gireceğim, belki o zaman döner önünü...
cnm pardon yaaa bilmiyorumkismile ilk sayfada baktığımda sende erkek yazıyo da ondan bi yanlışlık olmuş heralde
bende 5 şubatta ikili test için gidicem
inş. cnm ama pek sanmıyorum
doktorum tam emin olmadan söylemiycem demişti ama yinede belli olmaz
merhaba canım nasılsın ya net çok yavaş deminden beri cevap yazacam diyee fenalık geldi sizlerinde ölemi bilemiyorumdaGünaydın kızlarrrr,
Biz de evde kar sefası yapıyoruz, kültür aşını seyrediyorum börekler çörekler yapılıyor atv'de. Yarın eşim antalyaya uçacak sabihaya 7'de nasıl gidecek bilmiyorum. Anneme de gitmek hayal oldu evde oturacam, belki havalar açarsa hafta içi kaçarım. Hepinize iyi haftasonları
Ahh ah.. Ne güzel de yağıyordur şimdi... Ben İstanbuldayken ne kartopu oynardık, İzmir'de nerede öyle kar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?