2010 Ağustos Anneleri

ay canım ya sanada büyük geçmiş olsun inşallah tatlım yaa çok fena dokuz doğuruyorum sandım yaa allahım kimseye yaşatmasın

Amin... Kimsenin başına gelmez inşallah... Çektiğim acıların, gördüğüm kabusların haddi hesabı yok....

ben bu arada kendi kendime yazmaya devam edeyim..kafamçokkarıştıistanbul da harika bir kar var...halende yağmaya devam ediyor....yağış biraz dinerse bende kızımla kapıya çıkıcam....alkisalkisalkis

Ankaaradada cok guzel yagıyordu sabah ama şımdı durduu kese dewam etsee bembeyaz heryerr cok guzelll bıde tatıl olsa iş degmeyin keyfımize:))))

geçmiş olsun arkadaşlar... ay cinsiyetler belli olmaya başlamış süper... erkekler önde şuan demek :)
bizde salı günü ikili teste gidicez bakalım pıtırcık ne durumda onuda görücez

Günaydın kızlarrrr,

Biz de evde kar sefası yapıyoruz, kültür aşını seyrediyorum börekler çörekler yapılıyor atv'de. Yarın eşim antalyaya uçacak sabihaya 7'de nasıl gidecek bilmiyorum. Anneme de gitmek hayal oldu evde oturacam, belki havalar açarsa hafta içi kaçarım. Hepinize iyi haftasonları

herkese merhaba güzel anneler
nasılsınız bakalım çok soğuk bugün yaa
ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış hep erkeğimiz var sanırım
wild cnm seninde belli olmuş cinsiyetin
bakalım biz ne zaman öğrencez cinsiyetini
bende çok merak ediyorum

Günaydın canım sana da... Yalnız benimki belli olmadı, poposunu dönmüş benimki... Hatta geçmiş sayfalarda ultrason resmi de var. 3'lü teste de gireceğim, belki o zaman döner önünü...

bende heyecanlandım şimdi acaba belli olurmu cinsiyeti salı günü

Günaydın canım sana da... Yalnız benimki belli olmadı, poposunu dönmüş benimki... Hatta geçmiş sayfalarda ultrason resmi de var. 3'lü teste de gireceğim, belki o zaman döner önünü...

cnm pardon yaaa bilmiyorumkismile ilk sayfada baktığımda sende erkek yazıyo da ondan bi yanlışlık olmuş heralde
bende 5 şubatta ikili test için gidicem

cnm pardon yaaa bilmiyorumkismile ilk sayfada baktığımda sende erkek yazıyo da ondan bi yanlışlık olmuş heralde
bende 5 şubatta ikili test için gidicem

Haydi bakalım inşallah seninkini öğreniriz... kaydirigubbakcemile5

merhaba canım nasılsın ya net çok yavaş deminden beri cevap yazacam diyee fenalık geldi sizlerinde ölemi bilemiyorumda
atv deki o program süper yaa ben kaçırdım ama iyi oldu sonra canım çekiyo:)))

Ahh ah.. Ne güzel de yağıyordur şimdi... Ben İstanbuldayken ne kartopu oynardık, İzmir'de nerede öyle kar...

yaaa burada son yıllarda pek olmuyodu kar bu sene olucakmış sanırsam bayağı olsun ya çok zevkli izlemek bile

daha dışarı çıkamadım..tv seyrediyodum...aşk-ı memnu nun behlülü çok güzel bir şarkı söylüyodu..ahmet kaya danmış herhalde..şarkının adı söyle..harika bişey...dinlemenizi tavsiye ederim......

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım bebişler ve güzel anneleri hepinize iyi hafta sonları opuyorumnanaktan

selam hamişler çarşamba dr.gittim kan şekerime bakıldı yüksek çıktı diyet verdi dikkat etmem lazım
15 gün sonra gidip tekrar bakılacak bebişim 9 haftalık olmuş.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…