2010 Ağustos Anneleri

selam hamişler çarşamba dr.gittim kan şekerime bakıldı yüksek çıktı diyet verdi dikkat etmem lazım
15 gün sonra gidip tekrar bakılacak bebişim 9 haftalık olmuş.......

mrb benimde tam 9haftalık çok mu tatlı yiyorsun normalde şekerin o yüzden mi yüksek çıktı

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım bebişler ve güzel anneleri hepinize iyi hafta sonları opuyorumnanaktan

Dünyanın bazı yerlerinde sabah olmuştur kesin. O yüzden sana da günaydın... Kitap bakıyorum nette. Kocişimi arayıp istedim, süper indirime girmiş kitaplar... Siz neler yapıyorsunuz??

bende netten bebek arabalarına bakıyorum 3tekerlekli modeller şahane chiccho'nun modellerini çok beğendim ama biraz pahalı değil mi yaa bi bebek arabası binyediyüz lira CADIARZU

herkese günaydın ben yeni kalmadım ama dünü okuyordum ayyy ne çok konuşmuşsunuz yaff...

herkes iyi görünüyor maşaalah hep iyi haberler almışız dün umarım hep bööööööyle devam eder :Saruboceq:

ya ben ne yiyeyim şlimdi mdem kötü canım hiç bişi istemiyo ama açım sabah bi kaç lokma peynir ekmek yedim o kadar.hadi canıma bişiler istetin :ecrin_bebek: bebişim için...:1no2:

bende netten bebek arabalarına bakıyorum 3tekerlekli modeller şahane chiccho'nun modellerini çok beğendim ama biraz pahalı değil mi yaa bi bebek arabası binyediyüz lira CADIARZU

Vışşş... hakikaten pahalıymış. Ben alışveriş sitelerinden birinde "hepsiburada da" daha ucuzlarına bakmıştım. Oraya da bak istersen; fikir edinmek için...

benimde midem aynı şuan çubuk kraker ve domates yiyorum cokacimcoook benimde canımı bişeyler istetin açım ben açççççsenağlama

Vışşş... hakikaten pahalıymış. Ben alışveriş sitelerinden birinde "hepsiburada da" daha ucuzlarına bakmıştım. Oraya da bak istersen; fikir edinmek için...

vallahi yaa üzerine biraz daha katıp gerçeğini alsan çocuk ileride kullanır enazındankaydirigubbakcemile3 anne babaların zaafını kullanıyo bu bebek ürünleri satanlar nasılsa biliyolar anne baba bebişi için dayanamayıp alıcak diye ahh ahhhhlmaz:

Geçecek arkadaşlar, yakında geçecek... O zaman da herşeyi silip süpürmeyi isteyeceksiniz...

inşallahh inşallahhh yemek yemeği özlediimmm meğer ne güzel şeymiş iştahla bişeyler yemekcokacimcoook

Salata türünden bir şeyler daha rahat yenir (hay allah sözlükte entry girmekten yazma özürlü oldum). Yani salata gibi şeyler bulantı yapmaz pek. Bir de yoğurda salatalık rendeleyip yerdim, midei ferahlatıyor.

Salata türünden bir şeyler daha rahat yenir (hay allah sözlükte entry girmekten yazma özürlü oldum). Yani salata gibi şeyler bulantı yapmaz pek. Bir de yoğurda salatalık rendeleyip yerdim, midei ferahlatıyor.

ayy bak canım yoğurt istedi biraz yoğurt yiyeyimde midem şaşırsın değişiklik olsunopuyorumnanaktan

mrb cici anneler:)

biraz geç geldik ama malum havadan dolayı zaten 12 de kalktık yemek yedik sonra biriken ütüler vardı onları yaptık saolsun annemde yemekleri halletti.
bugun eşim ankaradan dönücek ama hava çok kötü aklım onda insallah tüm yolda olanlar sağ salim ulaşır ailelerine

dorukk 'cum bu arada hayırlı olsun yakuşuklular yolda imiiş çok sevindim.

selam kızlar bize onbeşgünlük tatil başladı ilaç gibi gelecek bu süre
ben de artık iştahla yemek yemeyi istiyorum geçsin artık şu halsizlik iştahsızlık senağlama

selam kızlar kar yagıyor ortalık fena ananem geldi gidemedim yanına yalnız kızım cok ısrar edince aşagı indik azcık kartopu oynadık beni görseniz zaten aman düşerim aman bişi olur diye ne şekillere girdim akşam babamız gelince kızıyla insin oynasın barimmm ne yapayımmmm cinsiyetler belli olmuş bu zrzdz Allahım herkese gönlündekini versin bu sene erkek senesi diyorlar bakalım dogru cıkacakmı Allahım daha iyi bilir gerci 1 subatta ikili var sonra belki bende ögrenirim benim dr 4 aylıkken söylüyor genellikle hayırlısı olsun saglıklı olsunda

selam kızlar bize onbeşgünlük tatil başladı ilaç gibi gelecek bu süre
ben de artık iştahla yemek yemeyi istiyorum geçsin artık şu halsizlik iştahsızlık senağlama

ay bende bende yaaa benim istifram yok ama tiksiniyorum işte yediğim zamanda midem bulanıyor keşke yemeseydim diyorum ama bebişler saglıklı olsunda gecer Allahın izniyle

selam güzel hamisler..umarim iyisinizdir ..kizlar siz ne yapiyorsunuz banyo wc temizliginde..temizlik ilaclarin kokusundan nasil korunuyorsunuz...özelikle camasirsuyu cok tehlikeliymis hamileler icin...

benim arkadaşım yurtdışından getirdi üç tekerlekli bir model...hiç memnun kalmadı...alış-verişe falan gittiğimizde ben alıyordum arabayı, sürmek bile insana cefa...sonra buradan baston pusetlerden aldı..hem hafif, hemde sadece bebişi taşıyosun ,arabayı değil..

slm kıslar ben klomen ve gonaphene ıle hamıle kalanlar topıgındenım benıde lısteye eklermısınz 19 agustos dogum tarıhım suan 10+2 gunlugum tesekkurler

slm kıslar ben klomen ve gonaphene ıle hamıle kalanlar topıgındenım benıde lısteye eklermısınz 19 agustos dogum tarıhım suan 10+2 gunlugum tesekkurler

canim hoş geldin a.s. listemizi hallisna arkadaşımız yapıyor ona bilgilerini özelden msj atarsan senide ekler. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…