selam hamişler çarşamba dr.gittim kan şekerime bakıldı yüksek çıktı diyet verdi dikkat etmem lazım
15 gün sonra gidip tekrar bakılacak bebişim 9 haftalık olmuş.......
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım bebişler ve güzel anneleri hepinize iyi hafta sonları opuyorumnanaktan
bende netten bebek arabalarına bakıyorum 3tekerlekli modeller şahane chiccho'nun modellerini çok beğendim ama biraz pahalı değil mi yaa bi bebek arabası binyediyüz lira CADIARZU
Vışşş... hakikaten pahalıymış. Ben alışveriş sitelerinden birinde "hepsiburada da" daha ucuzlarına bakmıştım. Oraya da bak istersen; fikir edinmek için...
Geçecek arkadaşlar, yakında geçecek... O zaman da herşeyi silip süpürmeyi isteyeceksiniz...
inşallahh inşallahhh yemek yemeği özlediimmm meğer ne güzel şeymiş iştahla bişeyler yemekcokacimcoook
Salata türünden bir şeyler daha rahat yenir (hay allah sözlükte entry girmekten yazma özürlü oldum). Yani salata gibi şeyler bulantı yapmaz pek. Bir de yoğurda salatalık rendeleyip yerdim, midei ferahlatıyor.
selam kızlar bize onbeşgünlük tatil başladı ilaç gibi gelecek bu süre
ben de artık iştahla yemek yemeyi istiyorum geçsin artık şu halsizlik iştahsızlık senağlama
benim arkadaşım yurtdışından getirdi üç tekerlekli bir model...hiç memnun kalmadı...alış-verişe falan gittiğimizde ben alıyordum arabayı, sürmek bile insana cefa...sonra buradan baston pusetlerden aldı..hem hafif, hemde sadece bebişi taşıyosun ,arabayı değil..bende netten bebek arabalarına bakıyorum 3tekerlekli modeller şahane chiccho'nun modellerini çok beğendim ama biraz pahalı değil mi yaa bi bebek arabası binyediyüz lira CADIARZU
slm kıslar ben klomen ve gonaphene ıle hamıle kalanlar topıgındenım benıde lısteye eklermısınz 19 agustos dogum tarıhım suan 10+2 gunlugum tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?