hosbuldum pekı soylerım benımde 30 ocakta ıkılı taramam var ona gıdecegım bıraz endıselnıyorum sonuctan bu benım ılk hamılelıgım o yuzden ınsan bılmedıgı herseyden tedırgın oluyorrr(
benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen ilkiyle aynı heyecanı yaşıyorum ama ilkinde insan daha endişeli oluyor.Benim ikili testim çarşamba günü yapılacak inşallah herkesin sonuçları çok güzel çıkar. Bazı arkadaşlar ikili test sonuçları nasıl çıkacak diye doğal olarak endişeleniyorlar ama benim tavsiyem bu teste çok kafayı takmayın benim bi arkadaşımın eşinin ikili test sonuçları riskli çıkmıştı o kadar çok üzülüp ağladı kimse onu teselli edemedi ama çocuğu gayet sağlıklı doğdu ağlayıp üzüldüğü yanına kaldı.
hoşgeldin canım...sadece klomenmi , çatlatma iğnesi falanda oldunmuj?slm kıslar ben klomen ve gonaphene ıle hamıle kalanlar topıgındenım benıde lısteye eklermısınz 19 agustos dogum tarıhım suan 10+2 gunlugum tesekkurler
ya kızlar beni bebek 11 agustos ta dogacak benim yazdıklarımın altında da sizin kiler gibi doguma ne kadar kaldıgını gösteren tablo olsun istiyorrum nasıl yapabilirim..
kızlar lütfen bu sefer barri cevap verin..görün beniiiiiiiiiii..
BEN PAZARTESİ İLK DEFA TAHLİL YAPTIRICAM..
yani hepisi aklınıza ne geliyosa 11 haftadayım.sizce aç mı gitmem gerekicek??biraz yolumuz uzunda açlığa dayanabilirmiyim diyee sormak istedim sizede yoksa bişeyler yiğebilirmiyim..
TEŞEKÜRLEEEER İNŞALLAH CEVAPLARSINIZ..
türkiyedeki durumlari biliyorum ama ben ac karnina gitmedim..bence kahvaltini yapabilirsin..
hoşgeldin canım...sadece klomenmi , çatlatma iğnesi falanda oldunmuj?
mrb benimde tam 9haftalık çok mu tatlı yiyorsun normalde şekerin o yüzden mi yüksek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?