2010 Ağustos Anneleri

hosbuldum pekı soylerım benımde 30 ocakta ıkılı taramam var ona gıdecegım bıraz endıselnıyorum sonuctan bu benım ılk hamılelıgım o yuzden ınsan bılmedıgı herseyden tedırgın oluyorrr(

hosbuldum pekı soylerım benımde 30 ocakta ıkılı taramam var ona gıdecegım bıraz endıselnıyorum sonuctan bu benım ılk hamılelıgım o yuzden ınsan bılmedıgı herseyden tedırgın oluyorrr(

benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen ilkiyle aynı heyecanı yaşıyorum ama ilkinde insan daha endişeli oluyor.Benim ikili testim çarşamba günü yapılacak inşallah herkesin sonuçları çok güzel çıkar. Bazı arkadaşlar ikili test sonuçları nasıl çıkacak diye doğal olarak endişeleniyorlar ama benim tavsiyem bu teste çok kafayı takmayın benim bi arkadaşımın eşinin ikili test sonuçları riskli çıkmıştı o kadar çok üzülüp ağladı kimse onu teselli edemedi ama çocuğu gayet sağlıklı doğdu ağlayıp üzüldüğü yanına kaldı.

anladım canım hakkında hayırlısı ıste ınsan bılmeyınce gozunde buyutup endıselenıyor

ya kızlar beni bebek 11 agustos ta dogacak benim yazdıklarımın altında da sizin kiler gibi doguma ne kadar kaldıgını gösteren tablo olsun istiyorrum nasıl yapabilirim..

sonunda nasıl o listede yer almam gerektigini anladım ama 50 mesaj göndermem gerekliymiş.
burada yer almak iiçin 50 mesaj sartmı.
yas 27
SAT:4 kasım 2009
tah. dogum tarihi:11 agustos
hamile kalınan kilo:62
su an :64kg:emir_bebek

merhaba kızlar ancak gelebildim berbat bir gün geçirdim korkunç ağrıyla uyandım bekledim geçer mi diye ama geçmedi kar fırtına hastaneye gittik ama ben nasıl ağlıyorum bebğimi hep sağımda hissediyorum ağrım da sağda neyse kan idrar testi istedi bişey yok ama dinlenmeye devam dedi ama şimdi kendime geldi özlem geldi kursa gidecekti naptı filan diye baktım yeni arkadaşları gördüm iyi akşamlar herkese

iyi akşmalar kızlarrr....nasılsınız bugün haftas onu pek gelen giden olmaz........havalar berbat evde mahsur kaldık resmen...
ya kızlar bnim drum ikili test için zman vermedi ban unuttumu ne cuma kontrolüm var yeniden zmanı geçmiş olmaz heralde dimi?

Selam kızlar.Nasılsınız Uzun süredir aranıza katılamadım.ıstanbula doktora geldim.Hiç bir sorunum yokmuş.Bebişlerimin kalp atışlarını dinletti bana pıt pıtlarını duyduk.Nasılda güzelmiş rabbimmm...
8 hafta 2 gündük SATa göre ama kontrolda 8 hafta 6 günlük dedi doktorum.Haftalarından ilerde gidiyormuşş..Çok sevindim kızlar.10 şubata randevu verdi doktorum.ıkili test için.Bir de rutin testlerimizi yaptırdık.Doktorum gebelik şekeri çıkma ihtimalin var dedi.Çok korktum ...
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor gebelik bakıyorum cinsiyetlerden de belli olanları varmış.Şükürler olsun kızlar analı babalı büyüsün hepsiii...

drGunay cım ne mutlu sana..bebeginin kalp atışını duymussun..ben 10 hafta 4 günlük hamileyim ama geşen hafta gittigimiz de daha cok kücük oldugu için pıt pıtlarını duyamadık...darısı benim başıma artık..

kızlar lütfen bu sefer barri cevap verin..görün beniiiiiiiiiii..
BEN PAZARTESı ıLK DEFA TAHLıL YAPTIRICAM..
yani hepisi aklınıza ne geliyosa 11 haftadayım.sizce aç mı gitmem gerekicek??biraz yolumuz uzunda açlığa dayanabilirmiyim diyee sormak istedim sizede yoksa bişeyler yiğebilirmiyim..
TEŞEKÜRLEEEER ıNŞALLAH CEVAPLARSINIZ..

Son düzenleme:

türkiyedeki durumlari biliyorum ama ben ac karnina gitmedim..bence kahvaltini yapabilirsin..

mrb benimde tam 9haftalık çok mu tatlı yiyorsun normalde şekerin o yüzden mi yüksek çıktı

fazla yemiyorum aslında ikizlerimin hamileliğinde sınırda çıkmıştı ödem oldu ama son zamanlarda
şimdi ise daha başındayım dikkat etmem lazım ama boğazıma engel olamıyorum tatlı yemiyorum sadece pasta börek asitlı içicekler aburcubur yasakakannehir

Merhaba, umarım iyisinizdir.
Benim dün biraz kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor şöyle baştansavma bir baktı. Hiç memnun kalmadım. Eşime içimin rahat olmadığını başka birine daha gitmek istediğimi söyledim. ıkinci gittiğimiz doktor ayrıntılı bilgi veridi. Rahim duvarlarım çatlamış. Kılcal damarlarım yırtılmış.Bebeğimi kaybetme riskim varmış. On gün boyunca sadece yemek ve tuvalet için kalkacağım. Bir de sadece ikili testimi yaptırmak için evden çıkacağım. ıkili test önemli dedi haftasını kesinlikle geçirmemem gerekiyormuş.Bu arada bebeğimi gördüm 54mm olmuş. Hareketlenmiş. Onu görünce güldüm. Karnım titredi. O da bana resmen el salladı. Beş parmağını da saydım. Harikaydı.:)
ışte böyle. Umarım bu on günü sağlıklı geçiririz.
Neyse paylaşmak iyi geldi. Hepinize sevgiler saygılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…