2010 Ağustos Anneleri

klomeni almasan bile etkisi bayağı bir süre devem ediyomuş...Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebişini..

bendede var düşük riski...doktorum banada aynı önerilerde bulundu...progestan kullanıyorum ,sana ne verdi doktorun..?

Progestan verdi. Günde üç kez alıyorum. Ama yatmaktan her tarafım ağrıdı.

Herkese merhaba,

biz maşşallah iyiyiz ama şimdi okuyunca üzüldüm ya bu haftalarda düşük riski azalıyor diye biliyordum şimdi içim fena oldu iyi dinlenin kızlar allahın izniyle 1 şey olmaz:)

iyi pazarlar kızlar ........nasılsınız ya ikili test için tam zman ne bi bilgisi olan varsa söyleyebilirmi ben 12+ 5 de yaptırsam geç aolurmu bilmiyorum drum bilgi vermedi bana unuttumu ne...

Dorukk geç olmuyor ama o hafta muhakkak yaptır. Dün gittiğim doktor gecikince ikili testin bir önemi kalmıyor demişti. 13. haftamın içinde yaptıracağım ben de. 14. hafta olsa işe yaramazmış. ben doktorun yalancısıyım.

hayır canım aç gitmene gerek yok

iyi pazarlar kızlar ........nasılsınız ya ikili test için tam zman ne bi bilgisi olan varsa söyleyebilirmi ben 12+ 5 de yaptırsam geç aolurmu bilmiyorum drum bilgi vermedi bana unuttumu ne...

canım ikili test 11-14 haftalar arasında yapılıyo bende test yaptırdığımda 12+5 olacağım yani geç değil

arkadaşlar e-gebelik.net sitesinde ikili testle ilgili güzel bilgiler var merak edenler bakabilir. dorukcuğum sende bakarsan en altta yazıyor çoğul gebeliklerde ikili test yapılmıyormuş.dr un onun için bişey söylememiş olabilir.

Baby_love gebeliğin ilk haftalarında yaptırılan rutin tahliller(açlık kan şekeri hemogram.idrar vs.. ise) aç gitmen gerekiyor.. 2'li test içinde aç gitmene gerek yok..
ladyfog canım ALLAH yardımcınız olsun.. güç versin meleğine.. bırakmasın hiç seni.. sağlıkla büyüsün içinde inş..
dorukk ikiz gebeliğinden dolayı sana kanda ölçüm yapılmayacak sadece usgden ense ölçümü yapılacak.. 11-14hafta içerisinde olması gerekiyor.. istersen doktorunu arayıp hatırlat.. ve inş güzel sonuçlarla gelirsin..
alminas1976 hoşgeldin aramıza ALLAH yavrunu hayırlı-sağlıklı etsin.. ilk sayfada listede gerekli olan bilgilerini bana iletirsen seni de listeye ekleyebilirim..

herkese iyi pazarlar diliyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=185707

canım sana da iyi pazarlar. umarım bebişin de çok iyidir/ burası çok sakin bugün ben de evde bir yandan yelek örüyorum kuzuma :hulya:

canım çok geçmiş olsun benimde öyle bir durumum oldu şimdi şükür daha iyiyim sana ilaç filan verdi mi doktorun?

merhabalar kıslaarr :)))

iyi pazarlar... yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.. mutlu sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar inş.

aslıcım düşündüğün için çok sağol.. dün sabah hava okadar kötüydü ki kursa falan gitmeyi düşünemedim bile gitmedimde hatta bugün de gitmedim.. kurs benm için bitmiştir :))) daha da gitmem...

sabahtan beri uyuşuk uyuşuk oturuyorum.. evi bile toplayamamıştım.. şimdi biraz topladım dedim bir bakayım kıslar napıyorlar :)))

nasılsınız hepinizi iyinisiniz inş. :)

canım sana da iyi pazarlar. umarım bebişin de çok iyidir/ burası çok sakin bugün ben de evde bir yandan yelek örüyorum kuzuma :hulya:
annelerimizde çok hamarat maşallahh.. :hulya:battaniyeler patikler yelekler... :hulya:
sağlıkla gelsinler giysinler biran önce..
biz iyiyiz canım ne olsun.. çarşamba 2li testimiz var sağlıklıdır inş diye dua ederken cinsiyetini de gösterir mi acaba diye meraktan çalıycam bilmiyorumkismile

merhaba hallisnacım.. benim de çarşamba ikili testim var acayip heyecanlıyım... dört gözle bekliyorum o günü.. bir duysam iyi olduğunu sağlıklı olduğunu :))) haykırıcam artık insanlara ben hamileyim bebeğim olacak diye :)))kaydirigubbakcemile3

merhaba özlemcim ben de şimdi geldim eve günlerdir evden dışarı çıkmaınca psikolojim bozuldu dün de kötüydüm gidebilceğim bir yer var kayınvalidem ona kahvaltıya gitmiştik şimdi ben aldım pc yi oturdum bakayım kimler var dedim sen nasılsın bebiş nasıl

çok şükür canım bir sorunumuz yok gibi görünüyor şimdilik... inş. yoktur.. sağlıklıyız şimdilik.. bebiş biraz belimi ağrıtıyor 2 tabak bile yıkayamıyorum okadar yani... kendi kendime düşünüyorumm yarın öbür gün karnım büyüdüğünde ne olacak bu bel ağrıları nasıl katlanıcam diye

tatlım senin dse testin varmış çarşamba hadi dualarımız seninle belin için daha önce konuşmuştuk mutlaka otururken belini bir yastıkla destekle diye belki faydası olur sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…