tatlım senin dse testin varmış çarşamba hadi dualarımız seninle belin için daha önce konuşmuştuk mutlaka otururken belini bir yastıkla destekle diye belki faydası olur sana da
sen daha söylemedin miiiii:) zaten söyleme bu saatten sonra da..:) göbişin şişti şişiyor onlar anlayacak zaten:)merhaba hallisnacım.. benim de çarşamba ikili testim var acayip heyecanlıyım... dört gözle bekliyorum o günü.. bir duysam iyi olduğunu sağlıklı olduğunu :))) haykırıcam artık insanlara ben hamileyim bebeğim olacak diye :)))kaydirigubbakcemile3
çok saol canım hepimiz güzel haberle dönelim..merhaba şekercim walla strese de iyi geliyor ben örgü filan bilmezdim battaniye başladım hem kafam dağılıyor hem çok heyecanlı her sırada içinde bebeğimi düşünüyorum çarşamba için dualarımız seninle inşallah görebilirsin o güne ciinsiyetini ben de çok merak ediyorum walla
özlemcim hani sinüzit için banyo sonrası soğuk su vardı ya.. o 1dk bile değil.. bugün yaptığımı saydım 10-15 sn kadar tutuyormuşum soğuk duşu.. yerimseniben
hakkaten özlem nasıl söylemeden durabildin benim hamile olduğumu sağır sultan bilem duydu
selam kızlar nasılsınız
hepinize iyi pazarlar
slm kızlarrrr bakıyorumda pazar pazar hepimiz evdeyiz tabii dışarısı soğuk olunca ensıcak ortam evimiz değil mi :) eee nasılsınız bakalım bi yaramazlık yoktur inş:CüvCüv:
bizde iyiyizzz daha doğrusu ufaklığın keyfi gayet yerinde birazda annesini rahat bıraksa anneside keyiflenicekte bugün yine krakere talim durumundayım ama terfi etttim çubuk krakerden artık balık kraker yiyorum:roflol:
bizde iyiyizzz daha doğrusu ufaklığın keyfi gayet yerinde birazda annesini rahat bıraksa anneside keyiflenicekte bugün yine krakere talim durumundayım ama terfi etttim çubuk krakerden artık balık kraker yiyorum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?