2010 Ağustos Anneleri

tatlım senin dse testin varmış çarşamba hadi dualarımız seninle belin için daha önce konuşmuştuk mutlaka otururken belini bir yastıkla destekle diye belki faydası olur sana da

uyguluyorum canm ben zaten onu faydasını da çok görüyorum ama işte işleri falan yaparken de ağrıyor.. arada oturup arada iş yapıyorum napimm :))

ayy evet benim de çarşamba ikili testim var çook ama çok heyecanlıyım... cinsiyetini ben de çok merak ediyorum tabii ki ama sağlığını düşünmekten o merakım aklıma gelmiyor :))) ooff bir atlatsam şu çarşambayı.. daha pazartesiii vaar, salıı varr. off offf

sen daha söylemedin miiiii:) zaten söyleme bu saatten sonra da..:) göbişin şişti şişiyor onlar anlayacak zaten:)
ben sabredemem o kadar yahu.. iyi sabırlısın..

çok saol canım hepimiz güzel haberle dönelim..
çarşamba soho ile güzel haberlerimizi ve cinsiyetleri paylaşabiliriz inş..
benimde bazen örme hevesim geliyor hani bebiş için kendim için ama ben hiç bilmiyorum ki... annem vaktiyle çok tutuşturmuştu elime 2ters 1düz:)
başladığımı bıraktım aklıma da yazmadım nasıl yapılıyordu diye..
annem,kayınvalidem yapar muhakkak bebişe ama bende el emeğimle yapmak istiyorumm..
şu cinsiyetler belli olsunda annemden öğreneyim bakalım.. :hulya: :hulya:

özlemcim hani sinüzit için banyo sonrası soğuk su vardı ya.. o 1dk bile değil.. bugün yaptığımı saydım 10-15 sn kadar tutuyormuşum soğuk duşu.. yerimseniben

özlemcim hani sinüzit için banyo sonrası soğuk su vardı ya.. o 1dk bile değil.. bugün yaptığımı saydım 10-15 sn kadar tutuyormuşum soğuk duşu.. yerimseniben

hmm tmm canım sağol.. ben de bugün duş alıcam aklımda hep uygulayacağım onu.. canım sevdiklerime söyledim ama şirketteki insanlar bilmiyor daha çok onlara söyleyeceğim artık hoş bilmeselerde olur ama neyse :))))

hakkaten özlem nasıl söylemeden durabildin benim hamile olduğumu sağır sultan bilem duydu

bu arada bugün sabah su almaya migrosa girmiştim minicik bir bebek termaforu gördüm hemen aldım çok cici

hakkaten özlem nasıl söylemeden durabildin benim hamile olduğumu sağır sultan bilem duydu

ayy sormayın biraz zorlanıyorum ama :))) özelikle servisten indikten sonra kapıda dedktör var.. oradan geçmiyorum ya görmesinler diye ya çok sonra giriyorum yada koştura koştura :))) ama ne yapim canım ben oldum olası çok korkmuşumdur nazardan.. ki daha önce de bahsettim ne güzel kuş dediği kuşun 2 gün sonra öldü böyle bir arkadaşım var :))) bir de ne gerek var herkesin bilmesine... millet herşeyini benimle paylaşıyor mu? hıııh :))) bende de çoğu kişi biliyor yani sadece şirkete özel bir cinslik bu.. :))))

slm kızlarrrr bakıyorumda pazar pazar hepimiz evdeyiz tabii dışarısı soğuk olunca ensıcak ortam evimiz değil mi :) eee nasılsınız bakalım bi yaramazlık yoktur inş:CüvCüv:

bizde iyiyiz bebişimle çok şükür
bende 5 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum
o zaman görücem bebişimi boshayallersmile

slm kızlarrrr bakıyorumda pazar pazar hepimiz evdeyiz tabii dışarısı soğuk olunca ensıcak ortam evimiz değil mi :) eee nasılsınız bakalım bi yaramazlık yoktur inş:CüvCüv:

napalım şekerim.. soğuğa dayansak bile buzda kayıp düşmesi var.. şahsen ben bu yüzden çıkmaya cesaret edemiyorum... bizler iyiyz çok şükür Allahıma.. bir sıkıntımız yok.. sizde öylesinizidr... inş. maşallah...

bizde iyiyizzz daha doğrusu ufaklığın keyfi gayet yerinde birazda annesini rahat bıraksa anneside keyiflenicekte bugün yine krakere talim durumundayım ama terfi etttim çubuk krakerden artık balık kraker yiyorum:roflol:

bizde iyiyizzz daha doğrusu ufaklığın keyfi gayet yerinde birazda annesini rahat bıraksa anneside keyiflenicekte bugün yine krakere talim durumundayım ama terfi etttim çubuk krakerden artık balık kraker yiyorum:roflol:

ufaklığın keyfi yerinde olsunda gerisi önemli değil
ama bak yinede terfi etmene izin vermiş kaydirigubbakcemile3

olsun bak terfi ettirmiş seni yine de annesi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canlar ben de artık kaçayım.. kociş acıkmış yemek hazırlayayım ona tabi biz de onunla yiyebilirsek yiyelim :))) kendinize iyi bak görüşüene kadar.. optum hepinizi .. yarın görüşmek üzere .. tabi dayanamaz tekrar gelmezsem buraya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…