2010 Ağustos Anneleri

afiyet olsun özlemcimm iyi akşamlar iyi bakın kendinizeee...:gitme:

iyi akşamlar bayanlar

uzun zamandır uğrayamamıştım. son 2 haftadır tansiyonunum çok düşük sürekli 3-4 arası gidip geliyo ve beni de yatağa düşürüyo bugün azıcık topladım kendimi.ama dr bu dönemde normal olduğunu söyledi. geçen hafta 2 li testim yapıldı gayet sağlıklı çıktı sonuçlarım. ilk tahmine göre cinsiyeti için erkek dedi dr. ama ben daha kimseye söyleyemiyorum. eğer erkek olursa ailedeki hatta sülaledeki ilk erkek çocuk/torun olacak. herkes yanılmaya payının çokyüksek olduğunu söylüyor. başka cinsiyetini öğrenen var mı?

hepinişze iyi haftalar kendinize çok iyi bakın.

bu sene ağustos anneleri hep erkek gidiyo bakalım bizim bebiş bu hafta sonu gösterecek mi ben de çok merek ediyorum bi çiçek mi böcek mi küçüğüm

walla hayatım tabi önce sağlıklı olmasını diliyoruz Allahtan bana kalsa ben kız istiyorum ama 153derinin dediği gibi erkek olursa bizim de ailede ilk erkek olacak ama hep derim evladın kızı erkeği olmaz Allah hayırlı evlatlar versin

hayır canım aç gitmene gerek yok

:1hug:çok sağol gulay teşekürederim allah razı olsuuun canııım

selam kizlar kimsecikler kalmamis yine ...
bu hafta sonu yatili misafirim vardi bugun kahvaltiyi yapip gittiler cok guzel ama bir o kadarda yorucu gecti .. eskiden gunlerce yatili misafir agirlayabilirken simdi iki gune bile zor dayaniyorum .. bu bebisler bizi cok yoruyor ..

canim benden bir cok tahlil yaptirmami istemisti doktorum
ozellikle idrar ve demir eksikligi icin ac gitmek gerekiyordu ben ac gittim ama cantama atistiracak birseyler koydum cikar cikmaz yemistim .. sende oyle yapabilirsin .. bide tavsiyem tahlilin sabah erken yapilacaksa gece gec saatlerde birseyler yeme

gecmis olsun dikkat et canim kendine tansiyon dusuklugude cok kotu
surekli baygin baygin yatmak zorunda kaliyor insan .. benim doktorumda soylemedi cinsiyetini emin olmadiktan sonra soylemek istemiyorlar burda o yuzden bekliycez bakalim ..
kimseye soylemedigin iyi olmus bekle biraz insallah rabbim gonlune gore verir

bende düşük riski olduğu için kimseye söylemedim...12. haftadan sonra söylemeyi düşünüyorum...

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

hep böyle bir yazı çıkıyor sonunda..niye böyle oluyor anlamadım..

Bu arada benıde lısteye eklemıŞsınız tesekÜr ederım..ama benım bebıŞın de kalbı atıyor neden gÖrÜnmÜyor benım bebıŞıınde kalbı atıyor gÖzÜksÜn 4 defadan sonra ılk defa kalbı atan bır bebegım var bu seferde burada atıyor gÖzÜkmÜyor..rıca etsem onu dÜzeeltebılırmıyız..

Allah tamamına erdirir inşallah bu sefer canım..çok güzel bir duygu ama değil mi pıt pıt kalp atışlarını duymak. İnşallah kocaman oldukları zamanı da görürüz. :Saruboceq:

slm kızlar benimde yarın ikili test günüm çok heyecanlıyım...az önce topiğe baktımda benımle aynı haftada olupta bebeişinin cinsiyti belli olanlar var.nasıl oluyor dr kendisimi söylüyor ve hemen bukadar erken nasıl bellı oluyor..çatlıycam meraktan acaba benımde bebişim belli olurmu???

bugün ilk günaydın benden olsun :))

günaydın günaydıın günaydııııınn cici anneler :))) hemen bekleriz yanımıza sizleri de :)) böle tek olmuyor..

ama neden hala kimseee yoookk... uyanamadınız mı kızlaarr :) yada sıcacık yataktan çıkmak zor geliyor kaydirigubbakcemile3

günaydıın hepinize arkadaşlar.
sabah kusmalarım tam hız devam ediyor.bulantılarımda formunun zirvesinde maşallah.
umarım 3.ay sonunda geçmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…