canlar ben de artık kaçayım.. kociş acıkmış yemek hazırlayayım ona tabi biz de onunla yiyebilirsek yiyelim :))) kendinize iyi bak görüşüene kadar.. optum hepinizi .. yarın görüşmek üzere .. tabi dayanamaz tekrar gelmezsem buraya :)))
hayır canım aç gitmene gerek yok
Baby_love gebeliğin ilk haftalarında yaptırılan rutin tahliller(açlık kan şekeri hemogram.idrar vs.. ise) aç gitmen gerekiyor.. 2'li test içinde aç gitmene gerek yok..
TEŞEKÜRLEEEER ÇOK SAĞOLASIN BEN EN İYİSİ AÇ GİDEYİMDE BİR PROBLEM ÇIKMASIN NAPALIM AKŞAMDAN TIKIŞTIRIRIM BİŞEEEYCİKLER..:sm_confused:BEN ÇÜNKÜ HİÇ TAHLİL YAPTIRMADIM YOK REDÜKSYONDU YOK İLK KAL ATIŞI FALAN DERKEN UZATTIM İNŞALLAHA GEÇ KALMAMIŞIMDIR..
dilerim rabbimden herşey yolundadır:Saruboceq:
bu sene ağustos anneleri hep erkek gidiyo bakalım bizim bebiş bu hafta sonu gösterecek mi ben de çok merek ediyorum bi çiçek mi böcek mi küçüğüm
ayyy ne heycan verici bir duruuum:))sağlıklı olsuuuun daaa hiç öenmli değil rabbim hayırlı evlat nasib eylesiiiiiiiin sana:Saruboceq:
kızlar lütfen bu sefer barri cevap verin..görün beniiiiiiiiiii..
BEN PAZARTESİ İLK DEFA TAHLİL YAPTIRICAM..
yani hepisi aklınıza ne geliyosa 11 haftadayım.sizce aç mı gitmem gerekicek??biraz yolumuz uzunda açlığa dayanabilirmiyim diyee sormak istedim sizede yoksa bişeyler yiğebilirmiyim..
TEŞEKÜRLEEEER İNŞALLAH CEVAPLARSINIZ..
iyi akşamlar bayanlar
uzun zamandır uğrayamamıştım. son 2 haftadır tansiyonunum çok düşük sürekli 3-4 arası gidip geliyo ve beni de yatağa düşürüyo bugün azıcık topladım kendimi.ama dr bu dönemde normal olduğunu söyledi. geçen hafta 2 li testim yapıldı gayet sağlıklı çıktı sonuçlarım. ilk tahmine göre cinsiyeti için erkek dedi dr. ama ben daha kimseye söyleyemiyorum. eğer erkek olursa ailedeki hatta sülaledeki ilk erkek çocuk/torun olacak. herkes yanılmaya payının çokyüksek olduğunu söylüyor. başka cinsiyetini öğrenen var mı?
hepinişze iyi haftalar kendinize çok iyi bakın.
.
canim benden bir cok tahlil yaptirmami istemisti doktorum
ozellikle idrar ve demir eksikligi icin ac gitmek gerekiyordu ben ac gittim ama cantama atistiracak birseyler koydum cikar cikmaz yemistim .. sende oyle yapabilirsin .. bide tavsiyem tahlilin sabah erken yapilacaksa gece gec saatlerde birseyler yeme
eliiiif canım çok teşekürederim,sağol fikrin için ..iyi fikir valla çubuk kraker alıcam yanıma bir restorana gidene kadar..bide geç saate bir tost yaparım kendime gecede saatimi kurar kalkar suyumu içerim artık.allaha emanet..
ya önemli değil aslında aç kalmamdaa 1 saatlik uzun yola gidicez doktorum uzakta o yüzden midem falan bulanmasın diye tereddüt ettim..
tekrar çok sağol:1hug: a.s.
bende düşük riski olduğu için kimseye söylemedim...12. haftadan sonra söylemeyi düşünüyorum...merhaba hallisnacım.. benim de çarşamba ikili testim var acayip heyecanlıyım... dört gözle bekliyorum o günü.. bir duysam iyi olduğunu sağlıklı olduğunu :))) haykırıcam artık insanlara ben hamileyim bebeğim olacak diye :)))kaydirigubbakcemile3
bende düşük riski olduğu için kimseye söylemedim...12. haftadan sonra söylemeyi düşünüyorum...
Bu arada benİde lİsteye eklemİŞsİnİz tesekÜr ederİm..ama benİm bebİŞİn de kalbİ atıyor neden gÖrÜnmÜyor benİm bebİŞİİnde kalbİ atıyor gÖzÜksÜn 4 defadan sonra İlk defa kalbİ atan bİr bebegİm var bu seferde burada atıyor gÖzÜkmÜyor..rİca etsem onu dÜzeeltebİlİrmİyİz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?