2010 Ağustos Anneleri

günaydıın hepinize arkadaşlar.
sabah kusmalarım tam hız devam ediyor.bulantılarımda formunun zirvesinde maşallah.
umarım 3.ay sonunda geçmiş olur.

günaydın canım hoşgeldin.. sonunda birinizin yazdığını görebilmek çok mutlu etti beni :)))
geçmiş olsun.. az daha sabretmek lazım.. ondan sonra bütün sıkıntılarımız btecek inş. :)

ama neden hala kimseee yoookk... uyanamadınız mı kızlaarr :) yada sıcacık yataktan çıkmak zor geliyor kaydirigubbakcemile3

Günaydın özlem.Nasılsın?Kaç gündür pek girmiyodum.Malum haftasonu insan eşiyle vakit geçirmek istiyor tabi.Valla 9 buçukta uyandım ama 10 buçukta yataktan çıktım.Ev çok sıcak ama ben donuyorum.Gerçekten insan yataktan çıkmak istemiyor

günaydın canım.. ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? ben de pek giremedim.. dün biraz girdim okadar... haklısın insan eşiyle vakit geçirmek istiyor. ben sabah erkenden kalktııımm otobüs beklediiimm bayağı bu karda yürüdüm ve sonunda işime gelebildim.. iş yeri de buz gibi elimde olsa ben de burada yorganla otururum valla... hafta sonu klimalar çalışmadığı için bina soğumuş şimdiye kadar ısınmadı temmenim öğleden sonra ısınması en azından. yazarken bile güçlük çekiyorum ya..

günaydıın hepinize arkadaşlar.
sabah kusmalarım tam hız devam ediyor.bulantılarımda formunun zirvesinde maşallah.
umarım 3.ay sonunda geçmiş olur.

Günaydın canım.Allah yardımcın olsun.Bende de kusma yok ama heran çıkarabilirmişim hissi var.1 defa kustum çok zor bişey ne yediğinden bişey anlayabiliyorsun ne içtiğin ilaçtan.Yaknıda hafifler ama merak etmezemuszemus

Ayy çok kötü ya.Ben sıcacık evde donuyorum seni düşünemiyorum.Bir de bu karda işe gitmek çok zor çok.Ben allahtan çalışmıyorum.1.5 yıldır.Bişey sorucam sen ikili testini yaptırdın mı?Benim bu cuma randevum var ama kendi doktorum mu ölçümleri yapıcak acaba yoksa başka bir uzmana mı yönlendiricek onu merak ediyorum.Her doktor bu ölçümü yapabiliyor mu?Bilgin var mı?Ay heyecanlıyım da inşalla güzel çıkar.

günaydın herkesee... guatr testimi 3. ye yeniledim bu sabah bakalım bu nasıl cıkıcak... yarın yada öbür gün de ikili teste gidicez kaydirigubbakcemile2

günaydın herkesee... guatr testimi 3. ye yeniledim bu sabah bakalım bu nasıl cıkıcak... yarın yada öbür gün de ikili teste gidicez kaydirigubbakcemile2

Günaydın inşallah güzel çıkar guatr testin.Ay şu ikli test olayı ne kadar tedirgin ediyor insanı.İnşallah o da güzel çıkar.

yaa işte herşey bebişlerimiz için daha iyi şartlarda büyüsünler diyee.. çalış babam çalış... benim de çarşamba günü cnm ikili testim.. benim doktorum kendi yapmıyor başka bir doktora yönlendirdiler.. sabah önce kendi doktoruma gidicem.. sonra randevu aldığım doktora ultrason için gideceğim.. inan ben de ölüyorum meraktan ama cinsiyet için değil..sağlıklı olup olmadığı konusunda ben de görmek istiyorum bebeğimi artık kıpır kıpır :)) sanırım her doktor yapmıyor onun için ayrı bir ultrason cihazı var sanırım... farklı bi kişiye yönlendirdiklerine göre..

Günaydın inşallah güzel çıkar guatr testin.Ay şu ikli test olayı ne kadar tedirgin ediyor insanı.İnşallah o da güzel çıkar.

inş. canım sağol geçen hafta stres yapıyordum ama şuan stres yapmıyorum inanıyorum ki Allah'ın izniyle güzel çıkıcak... her gün kusuyorum, bi yanda kum döküyorum, yok guatr yok ikili test artık stres yapmıcam hayırlısını nasip etsin Allah herkese opuyorumnanaktan

günaydın canım senin de mi yüksek çıktı? kaç çıktı değerin ben de yeniletcem çarşamba günü.. inş. ilerlememiştir. çok korkuyorum...

günaydın canım senin de mi yüksek çıktı? kaç çıktı değerin ben de yeniletcem çarşamba günü.. inş. ilerlememiştir. çok korkuyorum...

günaydın herkeze
sohocum inşallah değerlerin bir an önce düşer canım moralini yüksek tutmayaçalış
bende az önce dr geliyorum nezle oldumm bana 3 gün rapor verdi şimdi iş yerindeyim
burnum feci akıyor ve sürekli hapşırıyorummmm :gitme:
en güzel yanı ultrasona giedim bebiş sağlıklı bi şekilde büyüyoooo zemuszemus
sata göre 9+5 olmasına rağmen dr 9+3 dedi laelaelaelaelae
boyu da 26.3 mm olmuşşş hihoyyyt
:CüvCüv:

ilkinde 2 çıktı ikincisinde 5 çıktı tesadüfen farklı hastanelerde aynı testleri yaptırmışım ordan farkettik doktor bu sefer bidaha istedi hangisi dogru diye ama sabah erken ve aç gitmek lazımmış

ilkinde 2 çıktı ikincisinde 5 çıktı tesadüfen farklı hastanelerde aynı testleri yaptırmışım ordan farkettik doktor bu sefer bidaha istedi hangisi dogru diye ama sabah erken ve aç gitmek lazımmış

hmm neyse canım korkmayalım.. ikimizinki de Allah'a şükür çok yüksek değilmiş. benim de 4,6 çıkmıştı. düşürülmesi için ilaç içmen yeterliymiş çok korkulacak bişey yokmuş aslında ama biz yine de korkuyoruz tabi.. bir de ben de daha önce yoktu tamamen hamilelikten kaynaklanan bir artış bu..

öyle yapmaya çalışıyorum canım napiim kendimi sıkmamın bana bir faydası yok nasılsa...
maşallah maşallah... ne güzel vesile ile bebeğini de görmüş oldun.. Allah sonuna kadar böyle gitmesini nasip etsin inş. hepimize.

Günaydın arkadaşlar,

Bizim burası uludağ oldu bahçemizde 1 mt kar var. Akşam 3'te yattım tuzlama da yapmamışlardı sabah insanlar nasıl gidecek diye düşündüm ama neyse sabah çok erken tuzlanmış yollar açılmış. Çalışan arkadaşlar allah yardımcınız olsun, çok dikkatli olun. Biz de kalktık kahvaltımızı yaptık kar ve tv keyfi yapıyoruz. Eşim de sağ salim antalyaya vardı , sabah çok erkendi uçak ama neyseki yollar açıktı. Hepinizi çok öptüm , herkese kolay gelsin.

günaydın ebrucum :))

çok sevindim eşinin sağ salim vardığına.. hayırlısıyla da döner inş. burada şuan güneş var ama acayip de bir soğuk var ofisde bile donuyoruz....

evet canım işte tedavi edilmesi gereken bir durum ama artık ilaç içmek şstemiyorum folik asitibileiçmiyorum 1 haftadır midem bulanıyor azalıcagına hergün düzenli kusmaya başladım senağlama

evet canım işte tedavi edilmesi gereken bir durum ama artık ilaç içmek şstemiyorum folik asitibileiçmiyorum 1 haftadır midem bulanıyor azalıcagına hergün düzenli kusmaya başladım senağlama

ayyy canım Allah kolaylık versin kusmak gerçekten çok kötü.. ben de bazen dişlerimi fırçalarken yaşıyorum o sorunu...

Günaydın annecikler...
Herkes iyidir inşallah? Umuyorum güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir. Canım benim bebeğim de 11 haftalıktı, dr: "12 haftaya uyumlu diye rapor yazmıştı bayanssulusmile

Ah ah buralara da kar yağsa....
Eşini sağ salim göndermişsin, aynı o şekilde geri dönmesi dileği ile...

Çiğdemcim hoşgeldin.. nasılsın iyi misin? :) görüşemiyorduk ne zamandır. bebeğin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…