Çiğdemcim hoşgeldin.. nasılsın iyi misin? :) görüşemiyorduk ne zamandır. bebeğin nasıl?
Sürekli aç gezen bir bebeğim var, doyuramıyorum bir türlü... 2 ayak üzerinde takılan bir kapluşum var (suyun içinde ve destek almadan duruyor :1shok: ) daha nasıl olayım...
Hafta sonları pek girmiyorum, eşimle ilgileniyorum, özellikle pazarları...
Sen de iyisindir inşallah, Özlemcim boshayallersmile
bugün ilk günaydın benden olsun :))
günaydın günaydıın günaydııııınn cici anneler :))) hemen bekleriz yanımıza sizleri de :)) böle tek olmuyor..
günaydıın hepinize arkadaşlar.
sabah kusmalarım tam hız devam ediyor.bulantılarımda formunun zirvesinde maşallah.
umarım 3.ay sonunda geçmiş olur.
iyisin iyisin ozaman sen hatta süpersin :))) ahh ben de bir görsem bebeğimi azıcık hareketli... çarşamba gelmek bilmiyor yahuu..
maşallah diyelim... ben de iyiyim cnm nasıl olayım aynı valla değişiklik yok... çarşamba belli olacak ruh halim...
Bir şey kalmamış işte... Pazartesinin yarısı bitti. Yarından sonra kıprış kıprış bebişini göreceksin inşallah. Seni çok iyi anlıyorum. Saate sık sık bakma yeter...
Dün itibariyle bebek yeleği örmeye başladım. Kol, yaka kesmeyi bilmediğim için onu babaanneden öğreneceğim. Evdeki atkı yününden artanlarla çıkartırım ponponlu bir tane... Güzel olursa bir akrabamızın gelinine hediye edeceğim. Kızı olacak onun...ben de öğrenmek için şubatın ilk haftası doktora gitmeyi düşünüyorum...
canım ben de çok isterdim yelek filan örmeyi ama annem hava muhalefetinden gelemedi kayınvalidem zaten bilmez o yüzden mecburen battaniye örüyorum ben de
Günaydın kızlarrrrr..biz de kalktık kahvaltımızı ettik ve hemen geldik..ay süper bir cumartesi geçirdim..eşimin iş arkadaşından bir tanesinin eşi kadın doğum uzmanı ve burada bir hastanenin kadın doğum bölümnde çalışıyor..eşim onu aramış demişki ya bizim daha 2 şubata kadar çok var doktor kontrolümüze bir sana gelsek sen bize gösterir misin bebeği..cumartesi sabah gittik..fındığım benim nasıl kıpır kıpır oynuyor :)) 30 mm olmuşuz teyzeleri ..şimdi biraz daha rahat bir şekilde 2 şubatı bekleyebilirim..:))
Günaydın kızlarrrrr..biz de kalktık kahvaltımızı ettik ve hemen geldik..ay süper bir cumartesi geçirdim..eşimin iş arkadaşından bir tanesinin eşi kadın doğum uzmanı ve burada bir hastanenin kadın doğum bölümnde çalışıyor..eşim onu aramış demişki ya bizim daha 2 şubata kadar çok var doktor kontrolümüze bir sana gelsek sen bize gösterir misin bebeği..cumartesi sabah gittik..fındığım benim nasıl kıpır kıpır oynuyor :)) 30 mm olmuşuz teyzeleri ..şimdi biraz daha rahat bir şekilde 2 şubatı bekleyebilirim..:))
:hulya: :hulya: ben de kendi bebeğim için bir şeyler yapmak isterdim ama 6 aydan önce uğursuzluk getirir dedi büyüklerimiz. Biz de kırmak istemedik bir örgü için büyüklerimizi, iştahımızı 2 ay daha içimizde tutuyoruz.
5. aya bir girsem, triko makinesi gibi öreceğim ya, işte bekliyoruz... :hulya:
yaa olmasss yaaa olmass hayıırr hayııırrr kabul etmiyorumm... benim neden tanıdığım yok ben neden günlerce bekliyoruumm ama bu haksızlıııkkkk :1no2:
günaydın pınarcım... çok sevindim... maşallah maşallah Allah daha nice sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin annesii :))) ayy çok heyecanlıyım ben de görmek için... daha bebeğimi hiç kıpır kıpır görmedim.. ama bu benim de hakkıımm
canım benim arkadaşım iki hastaneye gidiyor sırf bebeği daha çok görebilmek için sen de öyle yapabilirsin :))
Özlemcim, Aslıcım çokkkkkkk teşekkür ederim....Özlemcim gel buraya hemen seni de götüreyim :)) aslıcım senin niye düşük tehliken var ?
günaydınlar güzel anneler.......opuyorumnanaktan
bizde sayfayı açıp kahvaltı yaptık bebşimle...pınarcım çok güzel yaa bende merakla bekliyorum eşime bu hafta içi bi gidelim dedim çok telaşlı davranıyosun bişi olmuycak diyip durduruyo beni,diğer bebişim bu haftalarda ölmüştü dün de belim de bacağımda garip ağrılar vardı korkuyorum yaaa sizde de oluyo mu ?yoksa üşüttüm mü,o kadar da dikkat ediyorum :1no2:
bu arada iki hastaneyi bende düşünüyorum şimdiye kadar kontrollaerim sıktı zaten ama ben bi ay dayanamam,bi yere daha başlayabilirim yani yerimseniben
hafta sonu girince senin resmini görmüştüm özlemcim çok hoşsun söylemeden geçemiyciiiiiim....koysana kendi resmini gözümüz gönlümüz açılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?