2010 Ağustos Anneleri

Çiğdemcim hoşgeldin.. nasılsın iyi misin? :) görüşemiyorduk ne zamandır. bebeğin nasıl?

Sürekli aç gezen bir bebeğim var, doyuramıyorum bir türlü... 2 ayak üzerinde takılan bir kapluşum var (suyun içinde ve destek almadan duruyor :1shok: ) daha nasıl olayım...
Hafta sonları pek girmiyorum, eşimle ilgileniyorum, özellikle pazarları...
Sen de iyisindir inşallah, Özlemcim boshayallersmile

iyisin iyisin ozaman sen hatta süpersin :))) ahh ben de bir görsem bebeğimi azıcık hareketli... çarşamba gelmek bilmiyor yahuu..

maşallah diyelim... ben de iyiyim cnm nasıl olayım aynı valla değişiklik yok... çarşamba belli olacak ruh halim...

günaydıın hepinize arkadaşlar.
sabah kusmalarım tam hız devam ediyor.bulantılarımda formunun zirvesinde maşallah.
umarım 3.ay sonunda geçmiş olur.

canım sorma aynı dert bende de var bu haftaya kadar bişeyim yoktu bu hafta klozete yapışık yaşıyorum diyebilirim

Bir şey kalmamış işte... Pazartesinin yarısı bitti. Yarından sonra kıprış kıprış bebişini göreceksin inşallah. Seni çok iyi anlıyorum. Saate sık sık bakma yeter...

Dün itibariyle bebek yeleği örmeye başladım. Kol, yaka kesmeyi bilmediğim için onu babaanneden öğreneceğim. Evdeki atkı yününden artanlarla çıkartırım ponponlu bir tane... Güzel olursa bir akrabamızın gelinine hediye edeceğim. Kızı olacak onun... ben de öğrenmek için şubatın ilk haftası doktora gitmeyi düşünüyorum...

canım ben de çok isterdim yelek filan örmeyi ama annem hava muhalefetinden gelemedi kayınvalidem zaten bilmez o yüzden mecburen battaniye örüyorum ben de

Günaydın kızlarrrrr..biz de kalktık kahvaltımızı ettik ve hemen geldik..ay süper bir cumartesi geçirdim..eşimin iş arkadaşından bir tanesinin eşi kadın doğum uzmanı ve burada bir hastanenin kadın doğum bölümnde çalışıyor..eşim onu aramış demişki ya bizim daha 2 şubata kadar çok var doktor kontrolümüze bir sana gelsek sen bize gösterir misin bebeği..cumartesi sabah gittik..fındığım benim nasıl kıpır kıpır oynuyor :)) 30 mm olmuşuz teyzeleri ..şimdi biraz daha rahat bir şekilde 2 şubatı bekleyebilirim..:))

canım ben de çok isterdim yelek filan örmeyi ama annem hava muhalefetinden gelemedi kayınvalidem zaten bilmez o yüzden mecburen battaniye örüyorum ben de

:hulya: :hulya: ben de kendi bebeğim için bir şeyler yapmak isterdim ama 6 aydan önce uğursuzluk getirir dedi büyüklerimiz. Biz de kırmak istemedik bir örgü için büyüklerimizi, iştahımızı 2 ay daha içimizde tutuyoruz.
5. aya bir girsem, triko makinesi gibi öreceğim ya, işte bekliyoruz... :hulya:

yaa olmasss yaaa olmass hayıırr hayııırrr kabul etmiyorumm... benim neden tanıdığım yok ben neden günlerce bekliyoruumm ama bu haksızlıııkkkk :1no2:

günaydın pınarcım... çok sevindim... maşallah maşallah Allah daha nice sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin annesii :))) ayy çok heyecanlıyım ben de görmek için... daha bebeğimi hiç kıpır kıpır görmedim.. ama bu benim de hakkıımm

aman da aman annemizin nasıl keyfi yerine gelmiş ee hadi gözün aydın bu arada hoşgeldiniz ikiniz de

evet haklısın onlar öyle diyorlar ama evden çıkmam yasak sürekli istirahat veriyorlar ancak 10-15 dakikalığına küçük kaçamaklar yapıyorum kafayı yememek için ben de kafam dağılsın diye örüyorum yavaş yavaş bana saçını kestirme iyi gelmez dediler ama saçımı da kestirdim büyükler ne dediyse aksini yaptım bir sorun olmaz inşallah

canım benim arkadaşım iki hastaneye gidiyor sırf bebeği daha çok görebilmek için sen de öyle yapabilirsin :))

canım benim arkadaşım iki hastaneye gidiyor sırf bebeği daha çok görebilmek için sen de öyle yapabilirsin :))

olabilitesi çok yüksek bişey şekerim o olsa mükemmel olur.. ama ben normal randevularım için kaçta geleceğimi söyleyip izin alıyorum.. bir de bunlar 2 katına çıkarsa çok fazla göze batarım.. işimden de olmak istemiyorum...

şekerim çok kalabalık olmayan bir hastane seçiyorsun özeller zaten haftasonu da çalışıyor laf aramızda ben de öyle yapıyorum benim doktorum haftasonları çok dolu randevu zor bulunuyor randevu bile alsan beklemek zorunda kalıyorsun eşimde benden meraklı ne kadar olmuş büyümüş mü o nedenle başka bir hastaneye cumartesileri gidiyorum sadece eşim görebilsin diye :)

günaydınlar güzel anneler.......opuyorumnanaktan

bizde sayfayı açıp kahvaltı yaptık bebşimle...pınarcım çok güzel yaa bende merakla bekliyorum eşime bu hafta içi bi gidelim dedim çok telaşlı davranıyosun bişi olmuycak diyip durduruyo beni,diğer bebişim bu haftalarda ölmüştü dün de belim de bacağımda garip ağrılar vardı korkuyorum yaaa sizde de oluyo mu ?yoksa üşüttüm mü,o kadar da dikkat ediyorum :1no2:

bu arada iki hastaneyi bende düşünüyorum şimdiye kadar kontrollaerim sıktı zaten ama ben bi ay dayanamam,bi yere daha başlayabilirim yani yerimseniben

hafta sonu girince senin resmini görmüştüm özlemcim çok hoşsun söylemeden geçemiyciiiiiim....koysana kendi resmini gözümüz gönlümüz açılsın

Özlemcim, Aslıcım çokkkkkkk teşekkür ederim....Özlemcim gel buraya hemen seni de götüreyim :)) aslıcım senin niye düşük tehliken var ?

canım benim 7 cmlik bir myomum var ondan mı yoksa başka bişeyden mi doktor da bişey söylemedi şu sebeptendir diye doktorumun da bir fikri yok galiba geçen bir kanama gördü biri dinleneceksin dedi progesteron verdi günde 4 kez diğer doktorum da evet bir sıvı görünüyor dedi dinlen ama progesteronle ilgili hiçbişey söylemedi bende kullanıyorum demedim sadece progesteron kullanmanın faydası olabiir mi dedim bu konuda yapılan araştırmalarda progesteronun düşüğü önlediğine dair bir bulgu yok sadece tüp bebeklerde biz bunu kullanıyoruz dedi ama bir sebebe bağlı olmaksızın ilk 20 haftada bayanların %30unda bu oluyormuş gerçi çok şükür dışarıda lekeneme ya da kanama olmadı ama sen riskli gebesin yatacaksın dedi 10 gün rapor verdi yatıyorum şimdi de 15 tail başladı tatilden sonra ne olacak bilemiyorum

canım içini ferah tut bu ağrılar yüzünden benim de cumartesim mahvoldu nesıl ağrım vardı sağ kasığımda dedim bebeğe bişey oldu doktor baktı sağlam sıpam yatıyor kımıl kımıl idrar yoluyla ilgili bir sorun olabilir dedi test yaptık çok şükür sorun yok çok su iç kend,n, sıcak tut dedi su içemiyorum bulantım çok ama sıcak tutuyorum bir de bu haftalarda rahimde de artım ufak değişiklikler büyümeler başladığı için rahmi tutan lif ve bağlarda gerginliğe bağlı ağrılar olabilirmiş dua et bolca ben öyle yapıyorum Allah izin verdiği müddetçe gerisi hikaye

bir de resim meselesi var cuma ben de çok uğraştım olmadı eşimden yardım istedim o da gönüllü olmadı siz orada gayet iyi niyetli dertlerinizi paylaşıyorsunuz ama bu resimler kopyalanabiliyor kötü niyetli insanlar da var internette şart mı resim dedi ben de bişey söylemedim bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…