evet haklısın onlar öyle diyorlar ama evden çıkmam yasak sürekli istirahat veriyorlar ancak 10-15 dakikalığına küçük kaçamaklar yapıyorum kafayı yememek için ben de kafam dağılsın diye örüyorum yavaş yavaş bana saçını kestirme iyi gelmez dediler ama saçımı da kestirdim büyükler ne dediyse aksini yaptım bir sorun olmaz inşallah
Çok teşekkürler Esracım...lütfen merak etme bir kere kayıp yaşadın diye yine aynısı olacak değil ya..ayrıca bana da oluyor hafif kramplar kasıklarıma veya bacağıma vuruyor...sen içini rahat tut bebişini üzme lütfen...günaydınlar güzel anneler.......opuyorumnanaktan
bizde sayfayı açıp kahvaltı yaptık bebşimle...pınarcım çok güzel yaa bende merakla bekliyorum eşime bu hafta içi bi gidelim dedim çok telaşlı davranıyosun bişi olmuycak diyip durduruyo beni,diğer bebişim bu haftalarda ölmüştü dün de belim de bacağımda garip ağrılar vardı korkuyorum yaaa sizde de oluyo mu ?yoksa üşüttüm mü,o kadar da dikkat ediyorum :1no2:
bu arada iki hastaneyi bende düşünüyorum şimdiye kadar kontrollaerim sıktı zaten ama ben bi ay dayanamam,bi yere daha başlayabilirim yani yerimseniben
hafta sonu girince senin resmini görmüştüm özlemcim çok hoşsun söylemeden geçemiyciiiiiim....koysana kendi resmini gözümüz gönlümüz açılsın
bir de resim meselesi var cuma ben de çok uğraştım olmadı eşimden yardım istedim o da gönüllü olmadı siz orada gayet iyi niyetli dertlerinizi paylaşıyorsunuz ama bu resimler kopyalanabiliyor kötü niyetli insanlar da var internette şart mı resim dedi ben de bişey söylemedim bir daha
Canım çok geçmiş olsun..benim bildiğim hamilelik hormonlarından dolayı miyomlar bir süre sonra kayboluyorlar kendi kendilerine..bence merak edilecek bir şey yoktur..ben de progesteron kullanıyorum sabah akşam vajinal jel..benimde doktorum dediki düşeceği varsa düşer bu jel birşeyi değiştirmez ama düşmeyecekse ilave bir takviye yapıyoruz bebeğe dedi..bende aksatmadan kullanıyorum..ben de 4 tane gebelik kaybı yaşadım çünkü..allah düşmanıma vermesin...canım benim 7 cmlik bir myomum var ondan mı yoksa başka bişeyden mi doktor da bişey söylemedi şu sebeptendir diye doktorumun da bir fikri yok galiba geçen bir kanama gördü biri dinleneceksin dedi progesteron verdi günde 4 kez diğer doktorum da evet bir sıvı görünüyor dedi dinlen ama progesteronle ilgili hiçbişey söylemedi bende kullanıyorum demedim sadece progesteron kullanmanın faydası olabiir mi dedim bu konuda yapılan araştırmalarda progesteronun düşüğü önlediğine dair bir bulgu yok sadece tüp bebeklerde biz bunu kullanıyoruz dedi ama bir sebebe bağlı olmaksızın ilk 20 haftada bayanların %30unda bu oluyormuş gerçi çok şükür dışarıda lekeneme ya da kanama olmadı ama sen riskli gebesin yatacaksın dedi 10 gün rapor verdi yatıyorum şimdi de 15 tail başladı tatilden sonra ne olacak bilemiyorum
Canım çok geçmiş olsun..benim bildiğim hamilelik hormonlarından dolayı miyomlar bir süre sonra kayboluyorlar kendi kendilerine..bence merak edilecek bir şey yoktur..ben de progesteron kullanıyorum sabah akşam vajinal jel..benimde doktorum dediki düşeceği varsa düşer bu jel birşeyi değiştirmez ama düşmeyecekse ilave bir takviye yapıyoruz bebeğe dedi..bende aksatmadan kullanıyorum..ben de 4 tane gebelik kaybı yaşadım çünkü..allah düşmanıma vermesin...
Canım inanaırmısın benimde öyle oldu :))..gebelik kayıplarından dolayı doktorum dediki bir rahim filmi çekelim..10 aralıkta rahim filmi çekildi..bu film çekilmeden önce kanda gebelik testi yaptırdım ve bhcg 7 çıktı doktorum gebelik yok dedi ve film çektirdim..daha doğrusu tüplerimden birinde polip buldu doktor ve tam rahime girmeden bıraktı..ve dediki ocak ayının sonunda bu polibi alalım sonra denersin yeniden hamilelik için..ben tabii iki gözüm iki çeşme ağladım yine başka bahara kaldı bebek diye..kalktım istanbula gittim ve hiç kendime dikkat etmiyorum tabii..yiğenimi hoplatıp duruyorum alışverişe gidiyorum ağır kaldırıyorum falan..ama devamlı da kendimi yorgun hissediyorum..ablama dedimki ya ben çok yorgunum o da dediki ya sen hamile olmayasın..yokkkkk dedim ne alaka baktırdım ya değilim dedim..derken adetim gecikti ve bebeğim bana süpriz yaptı..annecim ben geldim dedi aslı teyzesi :)))canım çok geçmiş olsun gebelikte bazı myomlar büyüyüp erken doğuma ya da bebek kaybına neden olabiliyorlarmış doktor zaren bebeğin kalbinin attığını gördükten sonra ilk iş myomumu kontrol ediyor sonra bebeğimi ölçüyor ben aslında ameliyat olacaktım martta onu bekliyordum doktor ondan sonra tekrar deneriz aşılama tüp bebek filan ama önce şundan kurtul demişti ama bebeğim annesine kıyamadı bir sürpriz yaptı bize :ecrin_bebek: Pınar teyzesi
Ben inanmam öyle şeylere, kırmamak için yapmıyorum. 3 günlük dünya sonuçta. Benim de yasaktı dışarı çıkmam. 2'li testten önce gittiğimde dr. tehliken yok dedi. Yine de eşim -gereğinden fazla- temkinli davranıyor. Otobüse, minibüse bindirmiyor (minibüs yüzünden olmuştu tehlike). Arabamız var, ona bindiriyor en fazla. Çok sıkıldım evde haftalardır. Bastil hapishanesi gibi geliyor bana :sinifsinif:
Özlemcim, Aslıcım çokkkkkkk teşekkür ederim....Özlemcim gel buraya hemen seni de götüreyim :)) aslıcım senin niye düşük tehliken var ?
günaydınlar güzel anneler.......opuyorumnanaktan
bizde sayfayı açıp kahvaltı yaptık bebşimle...pınarcım çok güzel yaa bende merakla bekliyorum eşime bu hafta içi bi gidelim dedim çok telaşlı davranıyosun bişi olmuycak diyip durduruyo beni,diğer bebişim bu haftalarda ölmüştü dün de belim de bacağımda garip ağrılar vardı korkuyorum yaaa sizde de oluyo mu ?yoksa üşüttüm mü,o kadar da dikkat ediyorum :1no2:
bu arada iki hastaneyi bende düşünüyorum şimdiye kadar kontrollaerim sıktı zaten ama ben bi ay dayanamam,bi yere daha başlayabilirim yani yerimseniben
hafta sonu girince senin resmini görmüştüm özlemcim çok hoşsun söylemeden geçemiyciiiiiim....koysana kendi resmini gözümüz gönlümüz açılsın
Canımmmm valla beklerim evimde müsait bebekleri yan yana yatırırız gezeriz :)))hemen uçağa atlayıp geliyorum.. kocam bana hava atıp duruyor özleemm bak millerim var beni kızdırırsan atlar uçağa giderim deyip dalga geçiyor.. kocamdan gizli milleri ile bir bilet alayım gidiş dönüş... hem tanışmış oluruz hem ben de italyayı görmüş olurum ayyy süper olur ya hayal ettim de şimdi :))) ayy bebeğim doğsunda onunla geliriz belki :))
evet canım ben de zaten tv sevmem ben de sizinle laflayıp kitap okuyup örgü örüyorum iş yapmam da yasak ama alıştım galiba bu tembelliğe annem keyfini çıkar bu günlerini ömrün boyunca çok arayacaksın diyor
günaydınlar güzel anneler.......opuyorumnanaktan
Canımmmm valla beklerim evimde müsait bebekleri yan yana yatırırız gezeriz :)))
Evet canım içindeyiz.. Milano'dayız :)))valla süper olurdu.. inş. bebeğimi alsam sağlıcakla kucağıma :)) başlicam gezmelere :))) nasılsa 4 ay evde olucam :))) bu arada italyanın neresindesiniz cnm içinde mi
günaydınnnnnnnn.... siteyi açtım ki yeşil olmuş ismim:) aylara göre paylaşım konusunun moderatörü olmuşummm:) başvuru falan da yapmadım ki nasıl oldum acep?
hemen uçağa atlayıp geliyorum.. kocam bana hava atıp duruyor özleemm bak millerim var beni kızdırırsan atlar uçağa giderim deyip dalga geçiyor.. kocamdan gizli milleri ile bir bilet alayım gidiş dönüş... hem tanışmış oluruz hem ben de italyayı görmüş olurum ayyy süper olur ya hayal ettim de şimdi :))) ayy bebeğim doğsunda onunla geliriz belki :))
Evet canım içindeyiz.. Milano'dayız :)))
canım senin işin de zor doğumdan sonra popon yer görmeyecek bana geleceksin unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?