boshayallersmile kesinlikle doğru söylüyor. Ben de aynı şeyleri yapıyorum. Kendimi, ufkumu geliştiriyor kitaplar. Ne tür kitap okursun cnm sen? İlgi duyduğun bir alan var mı?
Hallisnacım sen olmayacaksın da kim olacak allah aşkına :))))günaydınnnnnnnn.... siteyi açtım ki yeşil olmuş ismim:) aylara göre paylaşım konusunun moderatörü olmuşummm:) başvuru falan da yapmadım ki nasıl oldum acep?
canım 3 tane kitap okuyorum ilki hafta hafta gebelik bu günlük gibi hem yazıyorsun ultrasonları yapıştırıyorsun diğeri "Anne ben anne oluyorum " diğeri de bir polisiye ölümsüz diye
tünaydın artık hallisnacım :))) tebrikler.. evet ben de farkettiim yeşil olduğunu :))) tebrik ederizz.. peki moderatör olduğunu kim bildiriyor.. bir de kırmızı olunca ne oluyor? hep bunu da merak etmiştim :)))
günaydınnnnnnnn.... siteyi açtım ki yeşil olmuş ismim:) aylara göre paylaşım konusunun moderatörü olmuşummm:) başvuru falan da yapmadım ki nasıl oldum acep?
aaa aslıcım ultrasonları yapıştırdığın şeyin bir adı var mı benn deöyle bişey almak istiyorum. ileri de bebeğimin görmesi için...
canım 3 tane kitap okuyorum ilki hafta hafta gebelik bu günlük gibi hem yazıyorsun ultrasonları yapıştırıyorsun diğeri "Anne ben anne oluyorum " diğeri de bir polisiye ölümsüz diye
teşekkürler kızlar insan rahatlıyor en azından bi benim oram buram ağrımıyor diye....
eşimde dün akşam bi doğsun dövcem ben bu veleti canını çok acıtıyo senin diyo,vallahi bi doğsa ısırcam bende orasını burasını diyorum ama nasıl kıyarki indan ama poposuna poposuna vurcam bu kadar endişelndirilir mi insan canım bzimki de cam dimi ama kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana bebeğimin doğduğu günü hayal edince ağlayasım geliyo ya :CüvCüv:
bu arad herkeisn de kocası aynıymış foto konusunda kim bizi naapcaksa hem bi sürü şey resmi nette millet bize mi kaldı yaaf
Aaa ne güzelmiş. Annelik hakkında bir sürü bilgin olmuştur. Ben amatör astronom ve tarihçiyim. Şu an stephan hawking okuyorum, yeni kitabım da gelecek, siparişini verdi kocacım, o da antik çağ ile ilgili. kaydirigubbakcemile5
canım ben de tarih okumaya bayılırım hele tarihi romaları bir solukta okuyorum
hepinize teşekkür ediyorum öncelikle..tünaydın artık hallisnacım :))) tebrikler.. evet ben de farkettiim yeşil olduğunu :))) tebrik ederizz.. peki moderatör olduğunu kim bildiriyor.. bir de kırmızı olunca ne oluyor? hep bunu da merak etmiştim :)))
dimi ya...:) tüm günümü siteye verirsem 2senedir olacağı bu:)Hallisnacım sen olmayacaksın da kim olacak allah aşkına :))))
moderatör olmak sizin yazdığınız şuanlık görebildiğm kadarıyla sizin msjlarınıza da edit yapabiliyorum.. biraz araştırayım söylerim:) cinsiyetleri ekledim canım ilk sayfaya bir gözat istersen..yerimsenibenhoşgeldin canım moderetör olmak ne bilmiyorum ama güzel bişey galiba hayırlı olsun bu arada tabloya artık cinsiyet de mi eklesek ufak ufak annişlere öğrenmeye başladılar cinsiyetlerini
iyiyim canımm çarşamba 2li test var onu bekliyoruz.. sizi takip ediyoruz..
Günaydın canımmm... Güzel konulara güzel ödüller... Ben de eskiden forumsuz diye bir sitede fotoğraf bölümüne ekleme yapıyordum, daha satılmamıştı site. Oranın sahibi gel seni mod yapalım demişti ve yaptı da. Oluyor böyle şeyler... Nasılsın iyi misin??
iyiyiz şeker.. mide bulantıları çok şükür büyük ölçüde azaldı.. ara ara hatırlatmaları kaldı sadece.. ne büyük rahatlık anlatamam.. sağlıkla gelsinler de şöyle hamişliğin keyfini sürmek kalsın bize..hoşgeldiniz hallisnacım....nasılsınız bakalım ?
walla ben de aynen öyle aklıma geldikçe o günler ağlıyorum Allahım ne olur beni de kucağına sağlıklı bebeğini alan şanslı kullarında eyle diye ama arada ağlasam bile için için inanıyorum hepimizde o güzel günleri görücez
eşlere gelince aslında haklılar geçen facebooktandı galiba resimler kopyalanıp kadın pazarlayan sitelerden birinde kullanmışlar ne yapsınlar akıllarınca onlar da bizi koruyorlar ben severim böyle küçük kıskançlıkları ne güzel işte :)) olumunekankayizsmile
Canım ben okudum siyah sütü ve çokkkk beğenmiştim..anneliğin gel gitlerini öyle güzel anlatmışki..zevk meselesi tabii bu işler ama yine de tavsiye ederim...inş. canım, hatta o güzel günlerde buluşup birlikte eğleniriz inş.havakar ısınsın göbüşlerimiz büyüsün buluşuruz belkim bi yerlerde aklinialirimsmile
bu arada facebooktan resim almalarına da şaşırdım benimki oralara da hatta msn ye bile koydurmuyo zaten,arada kaçamak kouyorum işte.
bende kitap okumayı çok sevenlerdenim :)ama bu ara hep bebeğimle ilgili şeyler araştırıp bakmaktan kitap felan unuttum :)aklıma gelmişken bi gezineyim bakalım annelikle ilgili neler bulucaz.siyah süt için gizel demişlerdi okuyan var mı arkadaşlar :CüvCüv:
seni yakalamışken özel mesaj atamıyorum ama bende bebişin kalp atışlarını duydum ilk sayfadaolumunekankayizsmile
Canım ben okudum siyah sütü ve çokkkk beğenmiştim..anneliğin gel gitlerini öyle güzel anlatmışki..zevk meselesi tabii bu işler ama yine de tavsiye ederim...
slm kızlaaarrr ben geldiimmm nasılsınızzz bakıyorum hepimiz burdayız maşallahhh
slm kızlaaarrr ben geldiimmm nasılsınızzz bakıyorum hepimiz burdayız maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?