2010 Ağustos Anneleri

boshayallersmile kesinlikle doğru söylüyor. Ben de aynı şeyleri yapıyorum. Kendimi, ufkumu geliştiriyor kitaplar. Ne tür kitap okursun cnm sen? İlgi duyduğun bir alan var mı?

canım 3 tane kitap okuyorum ilki hafta hafta gebelik bu günlük gibi hem yazıyorsun ultrasonları yapıştırıyorsun diğeri "Anne ben anne oluyorum " diğeri de bir polisiye ölümsüz diye

canım 3 tane kitap okuyorum ilki hafta hafta gebelik bu günlük gibi hem yazıyorsun ultrasonları yapıştırıyorsun diğeri "Anne ben anne oluyorum " diğeri de bir polisiye ölümsüz diye

aaa aslıcım ultrasonları yapıştırdığın şeyin bir adı var mı benn deöyle bişey almak istiyorum. ileri de bebeğimin görmesi için...

tünaydın artık hallisnacım :))) tebrikler.. evet ben de farkettiim yeşil olduğunu :))) tebrik ederizz.. peki moderatör olduğunu kim bildiriyor.. bir de kırmızı olunca ne oluyor? hep bunu da merak etmiştim :)))

hoşgeldin canım moderetör olmak ne bilmiyorum ama güzel bişey galiba hayırlı olsun bu arada tabloya artık cinsiyet de mi eklesek ufak ufak annişlere öğrenmeye başladılar cinsiyetlerini

günaydınnnnnnnn.... siteyi açtım ki yeşil olmuş ismim:) aylara göre paylaşım konusunun moderatörü olmuşummm:) başvuru falan da yapmadım ki nasıl oldum acep?

Günaydın canımmm... Güzel konulara güzel ödüller... Ben de eskiden forumsuz diye bir sitede fotoğraf bölümüne ekleme yapıyordum, daha satılmamıştı site. Oranın sahibi gel seni mod yapalım demişti ve yaptı da. Oluyor böyle şeyler... Nasılsın iyi misin??

aaa aslıcım ultrasonları yapıştırdığın şeyin bir adı var mı benn deöyle bişey almak istiyorum. ileri de bebeğimin görmesi için...

canım yazarı annete nolden kitabın adıda hamilelik takvimi ben internetten almıştım ama kitapçılarda daha janjanlıları da var

Aaa ne güzelmiş. Annelik hakkında bir sürü bilgin olmuştur. Ben amatör astronom ve tarihçiyim. Şu an stephan hawking okuyorum, yeni kitabım da gelecek, siparişini verdi kocacım, o da antik çağ ile ilgili. kaydirigubbakcemile5

walla ben de aynen öyle aklıma geldikçe o günler ağlıyorum Allahım ne olur beni de kucağına sağlıklı bebeğini alan şanslı kullarında eyle diye ama arada ağlasam bile için için inanıyorum hepimizde o güzel günleri görücez
eşlere gelince aslında haklılar geçen facebooktandı galiba resimler kopyalanıp kadın pazarlayan sitelerden birinde kullanmışlar ne yapsınlar akıllarınca onlar da bizi koruyorlar ben severim böyle küçük kıskançlıkları ne güzel işte :)) olumunekankayizsmile

canım ben de tarih okumaya bayılırım hele tarihi romaları bir solukta okuyorum

hallisnacım hoşgeldin canım moderetör olmak ne bilmiyorum ama güzel bişey galiba hayırlı olsun bu arada tabloya artık cinsiyet de mi eklesek ufak ufak annişlere öğrenmeye başladılar cinsiyetlerini

canım ben de tarih okumaya bayılırım hele tarihi romaları bir solukta okuyorum

Ben pek roman okumam ama sana okumadıysan tavsiye edebileceğim bir roman var: Kendi uzmanlık alanım olduğu için okumuştum, gayet güzel entrikalarla örülmüş, devletin bekası için mısır da neler yapılabilirmiş, onları anlatan sürükleyici bir roman bu:

Nefertiti'nin Gözleri Nil'de Fırtınalar
Gerald Messadie

tünaydın artık hallisnacım :))) tebrikler.. evet ben de farkettiim yeşil olduğunu :))) tebrik ederizz.. peki moderatör olduğunu kim bildiriyor.. bir de kırmızı olunca ne oluyor? hep bunu da merak etmiştim :)))
hepinize teşekkür ediyorum öncelikle..
siteyi açtım yeşilim:) bildirim olmadı henüz.. pro üyelik olunca kırmızı renk oluyorsun.. üyelik avantajlarından faydalanıp,kadınlar kulübü kart sahibi oluyorsun.. belli başlı yerlerde indirimlerden faydalanabiliyorsun..

Hallisnacım sen olmayacaksın da kim olacak allah aşkına :))))
dimi ya...:) tüm günümü siteye verirsem 2senedir olacağı bu:)

hoşgeldin canım moderetör olmak ne bilmiyorum ama güzel bişey galiba hayırlı olsun bu arada tabloya artık cinsiyet de mi eklesek ufak ufak annişlere öğrenmeye başladılar cinsiyetlerini
moderatör olmak sizin yazdığınız şuanlık görebildiğm kadarıyla sizin msjlarınıza da edit yapabiliyorum.. biraz araştırayım söylerim:) cinsiyetleri ekledim canım ilk sayfaya bir gözat istersen..yerimseniben

iyiyim canımm çarşamba 2li test var onu bekliyoruz.. sizi takip ediyoruz..
daha ne konular açacağız birlikte.. 2010 ağustos anne adaylarının göbişleri..
2010 ağustos annelerinin bebişleri.. vs vs.. inşşş..:Saruboceq:

hoşgeldiniz hallisnacım....nasılsınız bakalım ?
iyiyiz şeker.. mide bulantıları çok şükür büyük ölçüde azaldı.. ara ara hatırlatmaları kaldı sadece.. ne büyük rahatlık anlatamam.. sağlıkla gelsinler de şöyle hamişliğin keyfini sürmek kalsın bize..

inş. canım, hatta o güzel günlerde buluşup birlikte eğleniriz inş.havakar ısınsın göbüşlerimiz büyüsün buluşuruz belkim bi yerlerde aklinialirimsmile

bu arada facebooktan resim almalarına da şaşırdım benimki oralara da hatta msn ye bile koydurmuyo zaten,arada kaçamak kouyorum işte.

bende kitap okumayı çok sevenlerdenim :)ama bu ara hep bebeğimle ilgili şeyler araştırıp bakmaktan kitap felan unuttum :)aklıma gelmişken bi gezineyim bakalım annelikle ilgili neler bulucaz.siyah süt için gizel demişlerdi okuyan var mı arkadaşlar :CüvCüv:

Canım ben okudum siyah sütü ve çokkkk beğenmiştim..anneliğin gel gitlerini öyle güzel anlatmışki..zevk meselesi tabii bu işler ama yine de tavsiye ederim...

Canım ben okudum siyah sütü ve çokkkk beğenmiştim..anneliğin gel gitlerini öyle güzel anlatmışki..zevk meselesi tabii bu işler ama yine de tavsiye ederim...

sanırım okuycam yorumlara felan baktım da biraz benim ilgimi çeker diye tahmin ediyorum...ya bi de meal okumaya başlıycam bi türlü başlıyamıyorum şöööle bi kendime gelmem lazım:1no2: sallayalım birbirimizi bu konularda bebeklerimiz için yapmamız gereken çooook şey var olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…