2010 Ağustos Anneleri

hoşgeldin tatlım evet bugün buralarda herkesler nasılsınız bebişinle,siz neler yapıyosunuz?herkes bişiler yapıyo maşaalllah ;kitap okumalar,örgüler....

h.b canım vallahi biz yatmaktan başka bişey yapamıyoruz bebiş müsade etmiyo annesine saolsun yerimseniben

teşekkür ederimmm.. ekledim canım.. gözünaydın darısı 2li testin başına olsun sağlıkla inş..

hallisnacımm bak çarşamba günü 2li testten sonra hemen gelip burada paylaş bizimle sonucu olur mu?? merakla bekliyorum.. biliyorsun benim de o gün ben de gelir gelmez yabi inş. hayırlı bir haber verebilirsem sizlerle paylaşacağım... kötü bir haber alırsam eğer bildirme sürecim uzayabilir bişey diyemiyorum (( Allah göstermesin...

sakın aklına bile getirme herşey çok güzel olacak sen de uzun uzun anlatacaksın bize bebişini neler yaptığını

nasılsın güzelcim karkere talim mi başka bişeyler yemeye başlayabildin mi azıcık azıcık

dün seviniyordum çubuk krakerden balık krakere terfi ettim diye maalef bebiş onada işzin vermedi yediğim tüm balık krakerleri çıkardım tekrar çubuk krakere talim napalım tam 5kilo vermişim 75le başladım 70kiloya düşmüşüm çok halsizim çookk:çok üzgünüm:

canım çok iyi bilmiyorum ama 2li test 11-14 haftalarda cinsiyet ise 16. haftada netleşiyor ama belki öğrenen arkadaşlar olmuştur

ayyyy ALLAH korusun aaa klava: klava: klava:
ogün ikimizde çok güzel haberlerle döneceğiz inş.. senin tabi kontrol süren biraz uzun oldu ya hasret kaldın bebişine.. şöyle kıpır kıpır oynadığını gör de için nasıl rahat edecek ozaman..
annesi düşünsene sen hareket ettikçe göbişinde suyunun içinde yüzen kalbi pıt pıt atan bir can var...
ALLAH.ım korusun inş hepsini... :Saruboceq:

canım çok iyi bilmiyorum ama 2li test 11-14 haftalarda cinsiyet ise 16. haftada netleşiyor ama belki öğrenen arkadaşlar olmuştur
bir güzel annecik daha peyda oldu

Canım bu kişiden kişiye değişiyor. Benimkinde poposunu dönmüştü, göremedik, serdem'in bebeği erkekmiş göründü.
şeker ben senin cinsiyet belli oldu erkek diye ekledim bir güzel.. malum mu oldu ki:)
arkadaşlar ogün yazınca düzelttim gerçi..

şekercim 3 gündür ben de sadece ekmeği iyice kıtırlaştırıp onu yiyebiliyorum dün azıcık dışarı çıktım rezil oldum heryerde öğür öğür

Yaşı genç arkadaşlar lütfen 2 li testten korkmayın ..yani allah göstermesin ama riskli çıkma ihtimaliniz o kadar düşük o kadar düşükki..yani kırmızı kar yağma ihtimali gibi yani :)) risk bende daha fazla 35 i geçtik ne de olsa :))

bir güzel annecik daha peyda oldu

şeker ben senin cinsiyet belli oldu erkek diye ekledim bir güzel.. malum mu oldu ki:)
arkadaşlar ogün yazınca düzelttim gerçi..

Allah allahh... ultrason resmi bile eklemiştim, poposu görünüyordu. Bilmem belki de malum olmuştur. 2 hafta sonra sırf bunun için doktora gideceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…