teşekkür ederimmm.. ekledim canım.. gözünaydın darısı 2li testin başına olsun sağlıkla inş..hallisna tebrik ederim canımm
seni yakalamışken özel mesaj atamıyorum ama bende bebişin kalp atışlarını duydum ilk sayfada
eklersen sevinirim cnm
hoşgeldin tatlım evet bugün buralarda herkeslernasılsınız bebişinle,siz neler yapıyosunuz?herkes bişiler yapıyo maşaalllah ;kitap okumalar,örgüler....
slm kızlaaarrr ben geldiimmm nasılsınızzz bakıyorum hepimiz burdayız maşallahhh
teşekkür ederimmm.. ekledim canım.. gözünaydın darısı 2li testin başına olsun sağlıkla inş..
hallisnacımm bak çarşamba günü 2li testten sonra hemen gelip burada paylaş bizimle sonucu olur mu?? merakla bekliyorum.. biliyorsun benim de o gün ben de gelir gelmez yabi inş. hayırlı bir haber verebilirsem sizlerle paylaşacağım... kötü bir haber alırsam eğer bildirme sürecim uzayabilir bişey diyemiyorum(( Allah göstermesin...
hoşbulduk kajunun tatlı annesiivereliniortak
nasılsın güzelcim karkere talim mi başka bişeyler yemeye başlayabildin mi azıcık azıcık
kızlar bu 2li testte cinsiyet belli oluyor mu?
ayyyy ALLAH korusun aaahallisnacımm bak çarşamba günü 2li testten sonra hemen gelip burada paylaş bizimle sonucu olur mu?? merakla bekliyorum.. biliyorsun benim de o gün ben de gelir gelmez yabi inş. hayırlı bir haber verebilirsem sizlerle paylaşacağım... kötü bir haber alırsam eğer bildirme sürecim uzayabilir bişey diyemiyorum(( Allah göstermesin...
bir güzel annecik daha peyda olducanım çok iyi bilmiyorum ama 2li test 11-14 haftalarda cinsiyet ise 16. haftada netleşiyor ama belki öğrenen arkadaşlar olmuştur
şeker ben senin cinsiyet belli oldu erkek diye ekledim bir güzel.. malum mu oldu ki:)
Canım bu kişiden kişiye değişiyor. Benimkinde poposunu dönmüştü, göremedik, serdem'in bebeği erkekmiş göründü.
dün seviniyordum çubuk krakerden balık krakere terfi ettim diye maalef bebiş onada işzin vermedi yediğim tüm balık krakerleri çıkardım tekrarçubuk krakere talim napalım tam 5kilo vermişim 75le başladım 70kiloya düşmüşüm çok halsizim çookk:çok üzgünüm:
bir güzel annecik daha peyda oldu
şeker ben senin cinsiyet belli oldu erkek diye ekledim bir güzel.. malum mu oldu ki:)
arkadaşlar ogün yazınca düzelttim gerçi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?