ayyyy ALLAH korusun aaaklava: klava: klava:
ogün ikimizde çok güzel haberlerle döneceğiz inş.. senin tabi kontrol süren biraz uzun oldu ya hasret kaldın bebişine.. şöyle kıpır kıpır oynadığını gör de için nasıl rahat edecek ozaman..
annesi düşünsene sen hareket ettikçe göbişinde suyunun içinde yüzen kalbi pıt pıt atan bir can var...
ALLAH.ım korusun inş hepsini... :Saruboceq:
şekercim 3 gündür ben de sadece ekmeği iyice kıtırlaştırıp onu yiyebiliyorum dün azıcık dışarı çıktım rezil oldum heryerde öğür öğür
Yaşı genç arkadaşlar lütfen 2 li testten korkmayın ..yani allah göstermesin ama riskli çıkma ihtimaliniz o kadar düşük o kadar düşükki..yani kırmızı kar yağma ihtimali gibi yani :)) risk bende daha fazla 35 i geçtik ne de olsa :))
Aynen Aslıcım ben hepimizin gayet sağlıkla bebeklerini kucağımıza alacağımıza eminim..:ecrin_bebek:şekerim ben de 34 oldum biraz endişe var ama kötü düşünmemek lazım
evet kızın bana kızıınn :kedi: hep aklıma kötü şeyler getiriyorum.. ama bu konuda çok haklısın hallisnacım.. bebeğimi daha hiç hareketli görmedim belki de bu yüzden daha çok korkuyorum bugün tam 15 gün oldu... bir gitsem bir görsem herşey çok daha güzel olacak inş.
Yaşı genç arkadaşlar lütfen 2 li testten korkmayın ..yani allah göstermesin ama riskli çıkma ihtimaliniz o kadar düşük o kadar düşükki..yani kırmızı kar yağma ihtimali gibi yani :)) risk bende daha fazla 35 i geçtik ne de olsa :))
evet kızın bana kızıınn :kedi: hep aklıma kötü şeyler getiriyorum.. ama bu konuda çok haklısın hallisnacım.. bebeğimi daha hiç hareketli görmedim belki de bu yüzden daha çok korkuyorum bugün tam 15 gün oldu... bir gitsem bir görsem herşey çok daha güzel olacak inş.
yemek yemekten bukadar korkacağım hiç aklıma gelmezdi bişey yicemde midem bulanıcak diye aklım çıkıyo yemek yemeği özledim vallahii boshayallersmile
şekerim ben de 34 oldum biraz endişe var ama kötü düşünmemek lazım
Kıyamam canım yaaa... O korkular her anne adayında aşil'in topuğu oluyor. En zayıf noktamız işte... Seni çok iyi anlıyorum ama sen de benim gibi boşuna evham yapıyorsun. Çok güzel haberlerini alacağız senin de.
Hatta şöyle bir anektod da var: Benim bebeğim down sendromlu çıkarsa (Allah korusun) aldırmayı düşünüyordum. Oysa onu ultrasonda canlı görünce, canımı veririm bebeğimi vermem diye düşünmeye başladım. Çok mutlu olacaksın ve şimdiki evhamına güleceksin boshayallersmile
hepinizden özür dileyerek söylüyorum en çok kebap yemeyi özledim şimdi et, tavuk balık lafı bile midemi ayaklandırıyor başlangıçta tabak tabak salata havuç yerdim şimdi dolabın kapağını açamıyorum
Yokkkk valla ben evham yapmıyorum ..herşey allahtan..bekleyip göreceğiz ..pınar ve özlem ikinizde boşa endişeleniyosunuz inş. hiiiç bişi çıkmıycak testlerde sağlıklı bebeişleri olcak hepimizin....pınarcım yaşı boşver sende millet kırkında doğuruyo sağlıklı güzel güzel hiç bişi olmaz inş. :Saruboceq:
ben yaptırmıycam ikili testi kötü bi durum olsa da aldırmam asla bebişimi niye onu karnımda taşırken strese gireyim ki,hem sakat denilip sonra sapasağlam doğan bi sürü bebek gördüm.allahım korusun ama özürlü diye bi cana asla kıyamam.......
ahhh canım inşallah biraz önce yersin kebapları afiyetleecokacimcoook ben vejeteryanım normaldede et yemiyorum ama brokoli karnabahar patates salata yemeği özledim bendeee cokacimcoook
ağlattın beni Allah korusun biz sağlıklı çocuklar doğurucaz
selam güzel anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım
biz bebişimle iyiyiz
ders çalışmamaız lazım ama nedense cnm hiç istemiyo bilmiyorumkismile
2'li test için iyi düşünün iyi olsun kızlar bende haftaya cumaya yaptırcam
sakın aklınıza kötü şeyler getirmeyin bakimklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?