aslıcım az öncek resim sana mı aitti ?
ya ne zaman giyebiliriz ki bu tshitrtleri bi ay sona giyebilir miyiz acaba gerçi benden bi ay önde gidenler var göbüşler çıktı mı kızlar?
senden 1 ay önde giden yok canım burada herkesin arasından max 2 hafta var :))) sanırsam 1 ay sonra olmasada 1,5 ay sonra kuvvetle ihtimal biz bu t-shirtlerden giymeye başlayabilriiz :))))
bu site sahibi kazen.in bastırtma planı var.. hatta buradakilerden fikir istedi ne yazılabilir vs diye.. çok çok farklı ve güzel fikirler ortaya çıktı.. inş bizim göbişler çıkana kadar bu plan uygulanmış olur..ayy bu arada yazdım yazdım net gidip geldi gönderememişim... güzel dilekleriniz için verdiğiniz moraller için çok teşekkürler kızlar... valla cansınız burası beni nasıl rahatlatıyor anlatamam size.. hiçbişey kimse bana burası kadar moral veremiyor... Pınar çok haklı.. herşey Allahtan ne yazıldıysa onu görücez.. bizim elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah' a kalmış..
hallisnacım bu arada t-shitler supeerr :))) bir yerlerde bastırtsakta giysek.. çoğaltmak yasak değil dimi
Aslıcım senin göbeğin çıktı mı canım ? aramızda 3 gün var benim biraz çıktı..özellikle akşamları yemekten sonra ve çok su içtikten sonra 4 aylık gibi oluyorum :))))ben haftanın gelmesini beklemek istemiyorum nereden satın alabilirim bunları en azından evde giyerim
bi ay yokta üç hafat dan fazla bilem var kıss çiğdemcim mesela,göbüşün çıktı mı kısss olumunekankayizsmile
Aslıcım senin göbeğin çıktı mı canım ? aramızda 3 gün var benim biraz çıktı..özellikle akşamları yemekten sonra ve çok su içtikten sonra 4 aylık gibi oluyorum :))))
Aslıcım senin göbeğin çıktı mı canım ? aramızda 3 gün var benim biraz çıktı..özellikle akşamları yemekten sonra ve çok su içtikten sonra 4 aylık gibi oluyorum :))))
ilk ceza sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?