2010 Ağustos Anneleri

ya ne zaman giyebiliriz ki bu tshitrtleri bi ay sona giyebilir miyiz acaba gerçi benden bi ay önde gidenler var göbüşler çıktı mı kızlar?

ayy bu arada yazdım yazdım net gidip geldi gönderememişim... güzel dilekleriniz için verdiğiniz moraller için çok teşekkürler kızlar... valla cansınız burası beni nasıl rahatlatıyor anlatamam size.. hiçbişey kimse bana burası kadar moral veremiyor... Pınar çok haklı.. herşey Allahtan ne yazıldıysa onu görücez.. bizim elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah' a kalmış..

hallisnacım bu arada t-shitler supeerr :))) bir yerlerde bastırtsakta giysek.. çoğaltmak yasak değil dimi

Son düzenleyen: Moderatör:
selam güzel annişler hafta içi evde olmak kadar güzeli yokmuş
Çok soğuk bugün kar yağmış geceden ve acaip bi rüzgar var Allah evsiz barksız bırakmasın kimseyi
Bizde cuma günü ikili test için gideceğiz heyecanım test için değil de bebeğimi göreceğim için inanıyorum ki herşey yolunda çıkacak çünkü o Rabbimin emaneti

ya ne zaman giyebiliriz ki bu tshitrtleri bi ay sona giyebilir miyiz acaba gerçi benden bi ay önde gidenler var göbüşler çıktı mı kızlar?

senden 1 ay önde giden yok canım burada herkesin arasından max 2 hafta var :))) sanırsam 1 ay sonra olmasada 1,5 ay sonra kuvvetle ihtimal biz bu t-shirtlerden giymeye başlayabilriiz :))))

senden 1 ay önde giden yok canım burada herkesin arasından max 2 hafta var :))) sanırsam 1 ay sonra olmasada 1,5 ay sonra kuvvetle ihtimal biz bu t-shirtlerden giymeye başlayabilriiz :))))

bi ay yokta üç hafat dan fazla bilem var kıss çiğdemcim mesela,göbüşün çıktı mı kısss olumunekankayizsmile

bu site sahibi kazen.in bastırtma planı var.. hatta buradakilerden fikir istedi ne yazılabilir vs diye.. çok çok farklı ve güzel fikirler ortaya çıktı.. inş bizim göbişler çıkana kadar bu plan uygulanmış olur..

ben haftanın gelmesini beklemek istemiyorum nereden satın alabilirim bunları en azından evde giyerim

bi ay yokta üç hafat dan fazla bilem var kıss çiğdemcim mesela,göbüşün çıktı mı kısss olumunekankayizsmile

Aah ah çıkmaz mı? Yıllardır büyük aptestimi yapamamışım gibi kaydirigubbakcemile3 . Şaka bir yana evet büyüdü. Geceleri istediğim yönde yatamıyorum, kocam da "tüple pisi" diye takılıyor bana (tüple, biz lazların duble deme şekli oluyor ). Ama o tişörtleri giymek için yine de erken. Pantolonlarıma sığmıyorum, sadece düşük belliler işimi görüyor şimdilik. Önümüzdeki ay ufak tefek bakacağım bir şeyler...

Aslıcım senin göbeğin çıktı mı canım ? aramızda 3 gün var benim biraz çıktı..özellikle akşamları yemekten sonra ve çok su içtikten sonra 4 aylık gibi oluyorum :))))

aynen ben de sabahları kahvaltıdan sonra akşamları yemekten sonra resmen 4 aylık gibi oluyorum bir de semser oluyorum.. birine göstersem kesin inanır...

Aslıcım senin göbeğin çıktı mı canım ? aramızda 3 gün var benim biraz çıktı..özellikle akşamları yemekten sonra ve çok su içtikten sonra 4 aylık gibi oluyorum :))))

canım bana göre göbeğim çıktı ama akşam yalvara yalvara eşime yandan bir iki poz resim çek ben de göreyim dedim dediğin gibi çok yemişim ya da gazım varmış gibi hamile göbeğine pek benzetemedim ama ben hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…