2010 Ağustos Anneleri

benimde göbeğim çıktı benimde bazı pantolonlarım olmuyo bende zorlamak istemiyorum
sadece bende de düşük belli olanlar oluyo
geçen gün baktım pantolan falan ama daha sonra karar veripte alamadım
şimdilik yaty ve düşük belli pantolonumla idare ediyoruz

ilk ceza sana klava: site ismi vermek yasak.. ayyyy ne güzelmişşşşş herkesin msjına müdahale edesim var kaydirigubbakcemile3

yaaa ben ceza almak istemiyoruuummm ama daha önce de verilmişti diye verdim ben deee... hatta ben de buradan öğrenmiştim siteyi... lütfeeenn .. sös bir daha vermemmm :kedi:

Arkadaşlar, benim göbüş çıktı çıkmasına da, kontrole gittiğimde, tansiyonumla kiloma bakan hemşireler (hastanede değişiyorlar paso) "aa sen hamile misin?" diyorlar. Sonra doktorlar da "şikayetiniz nedir" diyorlar. Ben de "biraz hamileyim geçecek inşallah" diyorum. Laz olduğum için mi böyle şeyler başıma geliyor, yoksa yaşımdan küçük göründüğüm için mi anlamadım. Zira eşimle aramda 1 yaş var ama bizi görenler utanmasalar lise kaça gittiğimi soracaklar, ki ben bu sene 26 yaşında olacağım...

bana da soruyorlar neyiniz var diye ben de iyiyim sizin neyiniz var sadece hamileyim diyorum

terbiyesizleeeerrr :sinifsinif:

benim gittiğimde hastanede kadın doğum vs için ayrı bir kat var.. oraya gelen herkes benim gibi hamile yada çok yakın zamanda doğurmuş daha hiç o soruyla karşılaşmadım :)))))

tickerımda 12+4 yazıyorken bu da ne oluyor ki??

13. GEBELıK HAFTASI (12+0, 12+6. GÜNLER)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…