Özlemcim özelden o site adını versene canım..hallisna site adı vermek yasak olduğu için silmiş :))aynen ben de sabahları kahvaltıdan sonra akşamları yemekten sonra resmen 4 aylık gibi oluyorum bir de semser oluyorum.. birine göstersem kesin inanır...
Hain Hamiş :)))ilk ceza sanaklava: site ismi vermek yasak.. ayyyy ne güzelmişşşşş herkesin msjına müdahale edesim var kaydirigubbakcemile3
ilk ceza sanaklava: site ismi vermek yasak.. ayyyy ne güzelmişşşşş herkesin msjına müdahale edesim var kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar nasılsınız?
Hain Hamiş :)))
yerim ben sizi... a.s.yaaa ben ceza almak istemiyoruuummmama daha önce de verilmişti diye verdim ben deee... hatta ben de buradan öğrenmiştim siteyi... lütfeeenn .. sös bir daha vermemmm :kedi:
Merhaba şekercim, hoşgeldin...
Merhaba kızlar nasılsınız?
Merhaba şekercim, hoşgeldin...
bana da soruyorlar neyiniz var diye ben de iyiyim sizin neyiniz var sadece hamileyim diyorum
bana da soruyorlar neyiniz var diye ben de iyiyim sizin neyiniz var sadece hamileyim diyorum
tickerımda 12+4 yazıyorken bu da ne oluyor ki??
13. GEBELİK HAFTASI (12+0, 12+6. GÜNLER)
ne sorduğunu ben anlayamadım cnm ya :) hem sordun hem kendin cevap mı verdin:))
Canım dolu dolu 12 haftalıksın ama 13.haftanı dolduruyorsun şu anda..yani 3 gün sonra 13.haftan bitmiş olacak :))
Hayır kuzum hesalayıcıda 12 haftalık görünüyorken 13 haftalık hamile nasıl oluyorum onu anlayamadım...
hoşgeldiniiiiizzzz :))) bizler iyiyz efenim sizler nassınız?
Hayır kuzum hesalayıcıda 12 haftalık görünüyorken 13 haftalık hamile nasıl oluyorum onu anlayamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?