Hayır kuzum hesalayıcıda 12 haftalık görünüyorken 13 haftalık hamile nasıl oluyorum onu anlayamadım...
Canım dolu dolu 12 haftalıksın ama 13.haftanı dolduruyorsun şu anda..yani 3 gün sonra 13.haftan bitmiş olacak :))
naber kızlar nasılsınız bende nihayet ikili test tarihimi hallettim drumu ardım ve hatırllattım perşembe ikili testim yapılacak ama sonuç 4 günde çıkıomuş sizin ne kadar sürüyo ?
kızlar bu akşamlık benden bukadar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın yarın görüşürüz iyi akşamlarrrr:gitme:
ohooo kıslar nereye kayboldunuz yaaa .. uyudum uyucam şimdi masamda hee öle bir ağırlık bastı ki...
Ay pardon, araştırma yapıp bloğuma falan yazı ekliyordum... Eee nerede kalmıştık...?
ohooo kıslar nereye kayboldunuz yaaa .. uyudum uyucam şimdi masamda hee öle bir ağırlık bastı ki...
kızlar bu akşamlık benden bukadar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın yarın görüşürüz iyi akşamlarrrr:gitme:
E geçti işte bu gün. Bir kaç saat sonra mışıl yapacağız, sonra sabah olacak. Onu da atlattık mı, sabahına bebişi göreceksin. Bak bir de bana; taa şubat 11'e kadar göremeyeceğim minnoşumu. Ben ne yapayım şimdi??
ayyy inş. ayyy.. annem rüyasında kız bebeğim olduğunu görmüş kızlar.. :)))) bakalım belkim bebeğim bişiler gösterir bana da :))
E geçti işte bu gün. Bir kaç saat sonra mışıl yapacağız, sonra sabah olacak. Onu da atlattık mı, sabahına bebişi göreceksin. Bak bir de bana; taa şubat 11'e kadar göremeyeceğim minnoşumu. Ben ne yapayım şimdi??
annem bana senin oğlun alacak galiba diyor ama bana da hep kızım olacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?