2010 Ağustos Anneleri

tatlım sen şu durumda 12.gebelik haftanı doldurdun ve 13.gebelik haftandan gün almış oluyorsun.. yani hesaplamada 12.haftada olsanda gelişimde 13.haftandasın

naber kızlar nasılsınız bende nihayet ikili test tarihimi hallettim drumu ardım ve hatırllattım perşembe ikili testim yapılacak ama sonuç 4 günde çıkıomuş sizin ne kadar sürüyo ?

naber kızlar nasılsınız bende nihayet ikili test tarihimi hallettim drumu ardım ve hatırllattım perşembe ikili testim yapılacak ama sonuç 4 günde çıkıomuş sizin ne kadar sürüyo ?

hoşgeldin cnm.. çok şükür iyiyiz... bakalım ben de çarşamba öğrenicem.. ama zaten ilk gittiğin gün sana ultrasonda baktıklarında ense kalınlığını söyleyecekler.. o yüzden kan testini beklemek zor gelmeyecek.. risk olup olmadığı belli olacak yanii

ohooo kıslar nereye kayboldunuz yaaa .. uyudum uyucam şimdi masamda hee öle bir ağırlık bastı ki...

kızlar bu akşamlık benden bukadar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın yarın görüşürüz iyi akşamlarrrr:gitme:

iyi akşamalar seçil
evet özlem ya herksi rehavet sardı sanki
bende kızıma çocuk şarkıalrı buldum netten dinletiyorum baya hoşun gitti

ohooo kıslar nereye kayboldunuz yaaa .. uyudum uyucam şimdi masamda hee öle bir ağırlık bastı ki...

canım günler sonra ilk kez canım yemek istedi onu yapmaya gitmiştim ama gitmez olaydım ne onu yiyebilirim ne de başka bir şeyi kuru ekmeğe talim etmeye devam edicem bir süre daha

E geçti işte bu gün. Bir kaç saat sonra mışıl yapacağız, sonra sabah olacak. Onu da atlattık mı, sabahına bebişi göreceksin. Bak bir de bana; taa şubat 11'e kadar göremeyeceğim minnoşumu. Ben ne yapayım şimdi??

ayyy inş. ayyy.. annem rüyasında kız bebeğim olduğunu görmüş kızlar.. :)))) bakalım belkim bebeğim bişiler gösterir bana da :))

ayyy inş. ayyy.. annem rüyasında kız bebeğim olduğunu görmüş kızlar.. :)))) bakalım belkim bebeğim bişiler gösterir bana da :))

Haydi bakalım... Ben de kızım olduğunu görüyorum hep... İnşallah seninki görünür.

aynen canım benim de kontrolüm 12 şubatta

annem bana senin oğlun alacak galiba diyor ama bana da hep kızım olacak gibi geliyor

ayyy kızlar genel de ters çıkar ya bu hisler :))) oğluşlarımız mı olacak acaba nedir ? buna en çok annemle kocam sevinirim :))) şimdiden oğlum deyip seviyor

ahhh ahhh bende 5 şubatı bekliyorum bende çok özledim bebişimi
benimde riyalarıma giriyo doktora gidip onu ultrasonda görüyomuşum diye ohaoldumsmile
delirdim mi nee annelik böle bişey olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…