2010 Ağustos Anneleri

ahhh ahhh bende 5 şubatı bekliyorum bende çok özledim bebişimi
benimde riyalarıma giriyo doktora gidip onu ultrasonda görüyomuşum diye ohaoldumsmile
delirdim mi nee annelik böle bişey olsa gerek

bu annelik fena bişeymiş bir tek bunu anladım ben kaydirigubbakcemile3

oohh oohhh zemuszemus çıkmamıza da yarım saat kaldı.. gidelim evimize karnımızı doyuralım mis miss sonra da dinlenelim.. çok çalıştık bugün :))))

annem bana senin oğlun alacak galiba diyor ama bana da hep kızım olacak gibi geliyor

Annelerin hislerinin 4'te 3'ü doğru çıkarmış cinsiyet konusunda. Allah hayırlısını versin de gerisi boş...

bu annelik fena bişeymiş bir tek bunu anladım ben kaydirigubbakcemile3

Hem de ne fena... İçtikçe mutluluktan sarhoş eden aşk şarabından da beter... :asigim:

eşimde diyor eve bir ultrason mu alsak acaba cumartesi gördüm ama çok özledim Allahım sana binlerce kez şükürler olsun bana bu kadar güzel duyguları yaşamayı nasip ettiğin için düşünsenize kızlar şimdi böyle doğunca nasıl olacak acaba şimdilerde annemi daha çok düşünüp onu daha da çok seviyorum

Neyse kızlar ben çıkayım artık. Kendinize ve bebeciklerinize iyi bakın. Herkese iyi akşamlar...

ayyy benim kocama yazık kıyamam kız o sadece ufacık bir keseyken gördü bebeğini sonrada resimlerden.. gelemiyor ki kontrollere onların yönetim sıkı.. şimdi izin alırsam gerektiğinde alamayabilirim diyor.. şimdi şu ikli testin sonuçları eğer 3 günde çıkarsa cumartesi onunla gidip doktora sonuçları göstereceğim.. hem de bebeğimizi bikere görmesi için doktora rica edeceğim :)))

merhabalar canlar
yaklaşık 1 haftadır yoktum ve sizi çok özledim
rapor aldım 1 hafta yattım evde şükür bende bebişimde iyiyiz
sizler nasılsınız

merhabalar canlar
yaklaşık 1 haftadır yoktum ve sizi çok özledim
rapor aldım 1 hafta yattım evde şükrü bende bebişimde iyiyiz
sizler nasılsınız

merhaba cnm.. hoşgeldiin.. çok şükür biz de iyiyiz... senin de iyi olmana sevindim.. bundan sonra hep böyle sağlıcakla geçsin inş. günlerin :)

canlar ben kaçar bugün çok sıkıldım 2 dk duramiciimm buralarda :))) kendinize iyi bakın ... yarın sabah görüşmek üzere hepinizi öptüüümm opuyorumnanaktan

merhaba cnm.. hoşgeldiin.. çok şükür biz de iyiyiz... senin de iyi olmana sevindim.. bundan sonra hep böyle sağlıcakla geçsin inş. günlerin :)

inşallah canım
işyerindende yasaklanmış kk
gizli giriyorum şimdi başka hat üzerinden
sizinle sohbeti çok özlüyorum

sen nasılsın canım bebişin nasıl

mrh cnm hoşgeldin
sevindim iyi olmanıza bizler çok şükür iyiyiz şimdilik

sağol canımcım sen nasılsın neler yapıyosun
bebeğinde iyidir inşallah
bende sadece akşam bulantıları var o kadar
onun dışında 2 kg vermişim almadım hiç çok şükür:
))

ayyy inş. ayyy.. annem rüyasında kız bebeğim olduğunu görmüş kızlar.. :)))) bakalım belkim bebeğim bişiler gösterir bana da :))
eğer kızsa beklersin bişraz daha cnm kızlar biraz geç gözüküyor çünkü

bi de doğum yap o zaman asıl kıymetini anlayacaksın cnm annenin
herşey,ne yardımcı bi tek o olacak

kzılar elektirkler kesildi demin çıkmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…