ahhh ahhh bende 5 şubatı bekliyorum bende çok özledim bebişimi
benimde riyalarıma giriyo doktora gidip onu ultrasonda görüyomuşum diye ohaoldumsmile
delirdim mi nee annelik böle bişey olsa gerek
annem bana senin oğlun alacak galiba diyor ama bana da hep kızım olacak gibi geliyor
bu annelik fena bişeymiş bir tek bunu anladım ben kaydirigubbakcemile3
bu annelik fena bişeymiş bir tek bunu anladım ben kaydirigubbakcemile3
eşimde diyor eve bir ultrason mu alsak acaba cumartesi gördüm ama çok özledim Allahım sana binlerce kez şükürler olsun bana bu kadar güzel duyguları yaşamayı nasip ettiğin için düşünsenize kızlar şimdi böyle doğunca nasıl olacak acaba şimdilerde annemi daha çok düşünüp onu daha da çok seviyorum
Neyse kızlar ben çıkayım artık. Kendinize ve bebeciklerinize iyi bakın. Herkese iyi akşamlar...
Neyse kızlar ben çıkayım artık. Kendinize ve bebeciklerinize iyi bakın. Herkese iyi akşamlar...
merhabalar canlar
yaklaşık 1 haftadır yoktum ve sizi çok özledim
rapor aldım 1 hafta yattım evde şükrü bende bebişimde iyiyiz
sizler nasılsınız
merhabalar canlar
rapor aldım 1 hafta yattım evde şükür bende bebişimde iyiyiz
sizler nasılsınız
merhaba cnm.. hoşgeldiin.. çok şükür biz de iyiyiz... senin de iyi olmana sevindim.. bundan sonra hep böyle sağlıcakla geçsin inş. günlerin :)
merhabalar canlar
rapor aldım 1 hafta yattım evde şükür bende bebişimde iyiyiz
sizler nasılsınız
mrh cnm hoşgeldin
sevindim iyi olmanıza bizler çok şükür iyiyiz şimdilik
canlar ben kaçar bugün çok sıkıldım 2 dk duramiciimm buralarda :))) kendinize iyi bakın ... yarın sabah görüşmek üzere hepinizi öptüüümm opuyorumnanaktan
canlar ben kaçar bugün çok sıkıldım 2 dk duramiciimm buralarda :))) kendinize iyi bakın ... yarın sabah görüşmek üzere hepinizi öptüüümm opuyorumnanaktan
eğer kızsa beklersin bişraz daha cnm kızlar biraz geç gözüküyor çünküayyy inş. ayyy.. annem rüyasında kız bebeğim olduğunu görmüş kızlar.. :)))) bakalım belkim bebeğim bişiler gösterir bana da :))
eşimde diyor eve bir ultrason mu alsak acaba cumartesi gördüm ama çok özledim Allahım sana binlerce kez şükürler olsun bana bu kadar güzel duyguları yaşamayı nasip ettiğin için düşünsenize kızlar şimdi böyle doğunca nasıl olacak acaba şimdilerde annemi daha çok düşünüp onu daha da çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?