2010 Ağustos Anneleri

zeynebime bi tarhana yapayım bende içerim bari sıcak sıcak iyi olur anam burda da bu söylenir mi dimi ya canı çeken olursa ben yollarım size

bayanlar herkese iyi akşamlar
bu gün kdvnin son günüydü gelemedim. umarım hepiniz iyisinizdir biz iyiyiz çk şükür ama biraz kasık ağrım var o da normalmiş sanırım var mı sizde de aynı şikayetler?

Kızlar ben sabahları çok iyiyim ama saatler geçtikçe pilim bitiyo hele akşam geceye dönerken hiç halim kalmıyo ve genelde geceleri bu iş midemdekileri çıkarmakla sonlanıyor.
Bazı arkadaşlarımızdan da akşama rahatsız olanlar varmış merak ediyorum bu durumun bebişin cinsiyeti ile alakası var mı bakalım bekleyip göreceğiz

listede benimde atrık kalbi atıyor diyor tessekür ederim.ben sadece akşamları girebiliyorum.sizlerle karsılasamıyoruz fazla..herkese iyi akşamlaR.

bu arada bugün benden 10 gün önce dogum yapacak bir arkadasımın kanaması vardı.insallah bişey olmamıstır.birazadan onuda arayacam.doktora gitmişti ne olmus durumunu merak ediyorum.insallah bişey olmamıstır..

Valla gülaycım cinsiyetle alakası var mı bilmşiyorum ama bende senin gibiydim 1-2 hafta önce bitti bulantılar, darısı başına canım. bu arada dr bana erkek sanırım dedi 10 gün sonra randevum var kesin birşey der işallahalkisalkisalkis

kalp atışları hayırlı olsun canım işallah ark. 1 şeyi yoktur. konuşunca bize de haber ver kaydirigubbakcemile5

didemcim ben aynı şikayetle cumartesi acilen doktora gittim bir sürü test istedi sonra normal rahmn büyümesine bağlı bu tür şikayetler olabilir kendini sıcak tut bolca dinlen deyip yolladı doktorum

cancazım bende de aynen sabahları daha iyiyim ama akşam olunca tüm dengem altüst oluyor

aaa kimse kalmamış burda çok güzel kar yağıyor sitede 2 tur attık kocişimle elele hava da biraz yumuşamış gibi şimdide çay keyfi yapıyorum neredesiniz kızlaaaaaaaaaaar

aaa kimse kalmamış burda çok güzel kar yağıyor sitede 2 tur attık kocişimle elele hava da biraz yumuşamış gibi şimdide çay keyfi yapıyorum neredesiniz kızlaaaaaaaaaaar

valla ii cesaret sendeki bu karda allah korusun yerler buz düşersin müşersin ben evden çıkmıyorum kesinlikle dikkat etmek lazım canım benim... önce bebeğin keyfi önemli boşver seneye gezeriz karda inşallah......

aynen canım bendede var o ufak ağrılardan ama böle garip bi ağzrı sanki rahmim batıyo anlatılmaz değişik bi ağzrı şiddetli değil tabi normaldr sanırım ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…