2010 Ağustos Anneleri

canım çimlerden çimlerden yürüdüm yollar cam gibi iyi geldi ama oksijen kaşka biraz daha bekleyip şimdi çıksaymışım kar daha da hızlı yağmaya başladı

canım çimlerden çimlerden yürüdüm yollar cam gibi iyi geldi ama oksijen kaşka biraz daha bekleyip şimdi çıksaymışım kar daha da hızlı yağmaya başladı

ben beylikdüzünde oturuyorum istanbuliçinde oturan arkadaşlarım o kadar kötü değil diolar ama bizim burası felç oldu kaç günüdr geçen gün karın ilk yağdığı gün dışarı çıkdım aman yarabbi az daha düşüyorum koluma giren biri olmasa.... apartmanın merdivenleri resmne buz pisti kaydirigubbakcemile3
allahım korusun bizi valla sakat havalar....

13. GEBELİK HAFTASI (12+0, 12+6. GÜNLER)
http://gebelik.org/dosyalar/hesapla.html
BU HAFTA SİZDE OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLER
Bu dönemde karnınızda ve özellikle de sağ kasığınızda ağrılar ortaya çıkabilir. Bu ağrılar büyümekte olan rahiminizin, rahimi yerinde tutan bağları ve özellikle de ligamentum rotundum ("yuvarlak bağ") adlı yapıyı germesinden kaynaklanan ağrılardır. Rahimin yuvarlak bağa göre daha hızlı büyümesinden kaynaklanan bu ağrılar çok uzun süreli olmazlar ve ligamentlerin gevşeyerek gebeliğe uyum sağlamasıyla ortadan kaybolurlar. Ağrılarınız çok şiddetli olduğunda doktorunuzun önerisine göre çeşitli ağrı kesiciler kullanabilirsiniz.

selam kizlar bende ancak aksamlari ugrayabiliyorum .. masallah muhabbet ucmus yine gecmisi okumak yarim saatimi aliyor :)

gulaycim gecmis olsun canim benimde allaha sukur iki hafta once bitmisti bulantilar ama cumadan beri cok kotuyum .. senin gibi bende geceleri migdemdekileri bosaltmadan yatamiyorum
yatma saatlerinde aziyo migde bulantilarim iki haftadir rahattim bi grip oldum heralde onunla alakali uc gundur kotuyum ..
cinsiyeti hala ogrenmedik ama benimde icime erkek doguyor iki defada ruyamda ayni erkek kardesime benzeyen sapsari mavis bi bebek emzirdim ..cok cok guzeldi .. herseyin hayirlisi ama sanki oglum olmasini istiyor gibiyim aslinda kiz cocuklarini daha cok severim ama ruyamin etkisi olsa gerek erkek bebis bekliyorum .. bakalim gelecek aya ogrenicez .. babamizda ne kadar belli etmesede kiz bekliyo :)

tesekkurler halisnacim bu guzel bilgiler icin
bu arada yesillenmissin cok yakismis hayirli olsun kaydirigubbakcemile3

buda benden ...
13. Hafta

• Ultrasonla içeriye bir bakış attığınızda bebeğinizin içe ve dışa doğru hareket ettiğini görürsünüz.
• Gözler ile kulaklar gelişmeye devam eder.
• Bebeğinizin boynu uzar: Çene göğüs üzerinde yerleşimini bitirir.
• Elleri daha fonksiyonel olmaya başlar : Bebeğiniz yumruğuyla oynamanın eğlenceli olduğunu keşfetti.
• Bu haftadan sonra tüm besinler plasentadan alınmaya başlar.
• Yavrunuz 7.4 cm uzunluğunda ve 23 gr ağırlığında

alinti

bende sabah kalktimmi iyiyim ama surekli aclik hissi var ne kadar yersem yiyeyim yarim saate kadar migdemde bir yanma tekrar bisey yiyorum simdilerde yanimda biskuvi tasiyorum veya kuru yemis gibi atistiriyorum

benimde belim agriyor biraz evi toparlayayim egilip kalktimmi hemen agri giriyor arada kasiklarimda hafif sanci oluyor

ben daha ultrasyona girmedim onumuzdeki gunlerde girecegim daha bebisimi goremedim
cok merak ediyorum

karnimda cikti biraz sislikte var sanirim

kizlar ozellikle beslenme duzeniniz varmi yemeye calistiginiz faydali yiyecekler
ben hergun biraz biraz cevi'z, kuru kayisi ve yogurt yiyorum
meyve olurak canim pek bisey istemiyor ama yemeye calisiyorum

aramiza hosgeldin canim
ben seni ilk defa goruyorum yeni geldin galiba :)
benim bel agrilarim gecti allaha sukur ilk zamanlar geceleri uyuyamiyordum bel agrilarindan ama suan nerdeyse hic yok ...
seninkide en yakin zamanda gecer umarim
ben ozellikle bol bol portakal mandalina yemeye gayret ediyorum ..
cok istahsizim simdiye kadar 3 kilo kaybettim meyveyle findik cevizle vede yogurtla eksiklerimi tamalamaya calisiyorum .. sut icemezdim hic simdilerdede fazla icemiyorum ama caydan tiksindigim icin sabahlari bir bardak zorda olsa iciyorum kahvaltida sutu ..
ve genelde haftada bir iki defa tahil (kuru fasulye nohut mercimek gibi ) tuketiyorum .. iki defa et iki defada balik tuektmeye calisiyorum .. brokoli karnibahar yapiyorum haftada bir defada ..
iste boyle genelde mevsim sebzeleri vede meyvelerini tercih ediyorum ..
ama vazgecemedigim sey domates biliyorum hormonlu ama yinede yemeden duramiyorum
soguk soguk iyi gelyior :)
bide canim feci halde iki tane yaz meyvesi cekiyor ismini yazmiycam caniniz cekmesin
hic biyerde bulamadim bulsam hormonlu filan demiycem alcam ama yok yok yok (

bu sabah ilk günaydın diyen ben olmak istedim günaydın arkadaslar günaydın türkiye..

günaydıınn günaydııınn günaydıııınnn :))) canlar nassınız? iyisiniz inş.

arkadaşlarımın ağrıları varmış.. hiç korkmasınlar... bu herkes de olan bişey çok doğal.. orada büyüyen bir canlı var aslında ağrımaması garip olmaz mı sizce de :))) o yüzden böle şeyleri kafanıza takmayın.. onun büyüdüğünü hayal edin yeter :)))

bizim kızlar yine uyanamadı bu sabah :))) artık pek çalışan da yok içimizde oohh keyfini sürün bakalım :))) yarasın bebişlerinize :))) yerimseniben

gunayyydınn kızlarr maalesef ben ısteyımm( ancak sabah şöyler bı ışlerı toparlayıp gırebılyıorum. bugun basım agıyor we mıde bulantısıda eşlik edıyor keyfım yok ( sizler nasılsınızzzz...Dışarı cok sogukkk acaıppp ayaz war..sıcacık ewınızde oturun cıkmayın dısarı bencee :))

günaydın canım :))) ben de işteyim maaaaaalesef... çok zordu inan gelmek .. bende de bir halsizlik uykusuzluk var ki sorma.. erken yatıp geç kalkıyorum ona rağmen doyamıyorum uykuya :)))

bence de kızlar sakın evlerinizden çıkmayın ooh mis sıcacık evinizde geçirin gününüzü :)

günaydın güzellikler nasılsınız
ben işteyim herzamanki gibi ve izin hakkımı kazanayım diye gün sayıyorum 5 ay say say bitmez:)))
ankara çok soğuk o kadar soğukki evler ısınmadı dün gece ne kadar yakarsam yakayım ufolar kolariferler battaniyeler fayda etmedi inanın
ama sağlığımız da neşemizde yerinde çok şükür:)

herkes de bizdenmiş canıımm ne üzülüyoruzz... ayy canlar sormayınn.. ben de dün akşam donduum donduumm sonunda ufo yu sonuna kadar açtımda biraz ısınıp uyumuşum.. uyyyy çok soğuk istanbul da aynı şekilde :)))

keşke evde olsak hizmetçilerimiz olsa kahvaltımızı yatakta yapsak aaaahh aahhh :))))

Günaydın HERKESEa.s. Ben bugün çok iyiyim allaha şükür.Biraz önce kalktım şimdi kahvaltımı edicem.Bugün de ev gezmesine gidicezz.Ohhh keyfime diyecek yokkdelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool:

ewet kızlar Ankara daha bir sogukkkkk işyerınde de donuyorum ben elektrklı soba yakıyorum ayagımın dıbınde. yerımden kalkamıyorum (

Günaydın HERKESEa.s. Ben bugün çok iyiyim allaha şükür.Biraz önce kalktım şimdi kahvaltımı edicem.Bugün de ev gezmesine gidicezz.Ohhh keyfime diyecek yokkdelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool:

günaydıın günaydıınn şekeeerr.. oohh oohh ne mutlu sana :))) yapın bakalım kahvaltınızı.. :))) afiyet bal şeker olsun ikinize de yarasın :))

ev gezmesine gitmeyeli yıllar oldu valla özledim ben de :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…