valla ii cesaret sendeki bu karda allah korusun yerler buz düşersin müşersin ben evden çıkmıyorum kesinlikle dikkat etmek lazım canım benim... önce bebeğin keyfi önemli boşver seneye gezeriz karda inşallah......
canım çimlerden çimlerden yürüdüm yollar cam gibi iyi geldi ama oksijen kaşka biraz daha bekleyip şimdi çıksaymışım kar daha da hızlı yağmaya başladı
Kızlar ben sabahları çok iyiyim ama saatler geçtikçe pilim bitiyo hele akşam geceye dönerken hiç halim kalmıyo ve genelde geceleri bu iş midemdekileri çıkarmakla sonlanıyor.
Bazı arkadaşlarımızdan da akşama rahatsız olanlar varmış merak ediyorum bu durumun bebişin cinsiyeti ile alakası var mı bakalım bekleyip göreceğiz
13. GEBELİK HAFTASI (12+0, 12+6. GÜNLER)
http://gebelik.org/dosyalar/hesapla.html
BU HAFTA SİZDE OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLER
Bu dönemde karnınızda ve özellikle de sağ kasığınızda ağrılar ortaya çıkabilir. Bu ağrılar büyümekte olan rahiminizin, rahimi yerinde tutan bağları ve özellikle de ligamentum rotundum ("yuvarlak bağ") adlı yapıyı germesinden kaynaklanan ağrılardır. Rahimin yuvarlak bağa göre daha hızlı büyümesinden kaynaklanan bu ağrılar çok uzun süreli olmazlar ve ligamentlerin gevşeyerek gebeliğe uyum sağlamasıyla ortadan kaybolurlar. Ağrılarınız çok şiddetli olduğunda doktorunuzun önerisine göre çeşitli ağrı kesiciler kullanabilirsiniz.
Kızlar ben sabahları çok iyiyim ama saatler geçtikçe pilim bitiyo hele akşam geceye dönerken hiç halim kalmıyo ve genelde geceleri bu iş midemdekileri çıkarmakla sonlanıyor.
Bazı arkadaşlarımızdan da akşama rahatsız olanlar varmış merak ediyorum bu durumun bebişin cinsiyeti ile alakası var mı bakalım bekleyip göreceğiz
bende sabah kalktimmi iyiyim ama surekli aclik hissi var ne kadar yersem yiyeyim yarim saate kadar migdemde bir yanma tekrar bisey yiyorum simdilerde yanimda biskuvi tasiyorum veya kuru yemis gibi atistiriyorum
benimde belim agriyor biraz evi toparlayayim egilip kalktimmi hemen agri giriyor arada kasiklarimda hafif sanci oluyor
ben daha ultrasyona girmedim onumuzdeki gunlerde girecegim daha bebisimi goremedim
cok merak ediyorum
karnimda cikti biraz sislikte var sanirim
kizlar ozellikle beslenme duzeniniz varmi yemeye calistiginiz faydali yiyecekler
ben hergun biraz biraz cevi'z, kuru kayisi ve yogurt yiyorum
meyve olurak canim pek bisey istemiyor ama yemeye calisiyorum
gunayyydınn kızlarr maalesef ben ısteyımm( ancak sabah şöyler bı ışlerı toparlayıp gırebılyıorum. bugun basım agıyor we mıde bulantısıda eşlik edıyor keyfım yok ( sizler nasılsınızzzz...Dışarı cok sogukkk acaıppp ayaz war..sıcacık ewınızde oturun cıkmayın dısarı bencee :))
günaydın güzellikler nasılsınız
ben işteyim herzamanki gibi ve izin hakkımı kazanayım diye gün sayıyorum 5 ay say say bitmez:)))
ankara çok soğuk o kadar soğukki evler ısınmadı dün gece ne kadar yakarsam yakayım ufolar kolariferler battaniyeler fayda etmedi inanın
ama sağlığımız da neşemizde yerinde çok şükür:)
Günaydın HERKESEa.s. Ben bugün çok iyiyim allaha şükür.Biraz önce kalktım şimdi kahvaltımı edicem.Bugün de ev gezmesine gidicezz.Ohhh keyfime diyecek yokkdelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?