herkes de bizdenmiş canıımm ne üzülüyoruzz... ayy canlar sormayınn.. ben de dün akşam donduum donduumm sonunda ufo yu sonuna kadar açtımda biraz ısınıp uyumuşum.. uyyyy çok soğuk istanbul da aynı şekilde :)))
keşke evde olsak hizmetçilerimiz olsa kahvaltımızı yatakta yapsak aaaahh aahhh :))))
ahh ahhh keşkem:kedi:
ben evde olmayada razıyım yatsam sıcacık evimde çeksem üstüme battaniye açsam tv yi:))
gerçi geçen hafta evdeydim ve izleyecek hiçbişey bulamadım bütün gün evlilik programları ya da kadın, cinayet programları :)
ama olsun evde olmak herşeye değer hele şu soğuk kış günlerinde:kedi:
ewet kızlar Ankara daha bir sogukkkkkişyerınde de donuyorum ben elektrklı soba yakıyorum ayagımın dıbınde. yerımden kalkamıyorum (
ahh ahhh keşkem:kedi:
ben evde olmayada razıyım yatsam sıcacık evimde çeksem üstüme battaniye açsam tv yi:))
gerçi geçen hafta evdeydim ve izleyecek hiçbişey bulamadım bütün gün evlilik programları ya da kadın, cinayet programları :)
ama olsun evde olmak herşeye değer hele şu soğuk kış günlerinde:kedi:
bendeeee bennnndeeee((((( ama sıkılırmıyız kı bu seferde dıyede korkuyorum aslında şöyle olucak 1 ay çalışcaksın 1 ay yatıcaksın :)))) ohh hem elımıze para gecer hem sıkılmayız :)) dınlerız bol bolll işimizide sewerızz
ayyy sormayın ben de yılbaşından sonraki 1 hafta evdeydim.. sabah müge anlı öğleden sonra zuhal topal akşam esra erol izlemekten gına gelmişti... saçma sapan... ama bazende sarıyor başından da kalkamıyorsun nassı bişeyse... doğru dürüst bişi yok.. evde kalmakda bazen sıkıcı oluyor ama en azından işe şöle saat 10-11 gibi gelmek isterdim o zaman anlamazdım işin yoruculuğunu :))))
evde sıkılıyoruz o kesin çünkü alışmışız çalışmaya 1 hafta yattım 3 4 günü gezdiğim ve annemde olduğum halde daraldım yani:)
ama işe c tesi pazar evde olsam yeter bana 1 gün yetmiyor ve o beni bıktırıyor zaten
en güzeli bebeğimiz olunca evde olmak işte hem dinlenicez hem evde olucaz hemde meleğimizle olucaz eve vakit ayırıcaz inşallah bekleyelim bu yaz herşey güzel olcakzemuszemuszemuszemus
evde sıkılıyoruz o kesin çünkü alışmışız çalışmaya 1 hafta yattım 3 4 günü gezdiğim ve annemde olduğum halde daraldım yani:)
ama işe c tesi pazar evde olsam yeter bana 1 gün yetmiyor ve o beni bıktırıyor zaten
en güzeli bebeğimiz olunca evde olmak işte hem dinlenicez hem evde olucaz hemde meleğimizle olucaz eve vakit ayırıcaz inşallah bekleyelim bu yaz herşey güzel olcakzemuszemuszemuszemus
inş. canım inş. dört gözle bekliyorum valla doğumunu :))) aslında hamile olmak çoook ama çok güzel bir duygu :)) fakat korku insanı bitiriyor.. ya olursa ya olmazsa... ama belki ileriki aylarda onun hareketlerini hssetmeye başladığımızda bu da biter biz de daha sakin bir hamilelik geçiriz inş.
ewet tek pazar yetmıyorrrkıısende Ankardasın özel sırkett mahvedıyor ınsanı somurdukce somuruyor nerde işyerın? hangı hast gıdıyorsun ankarada?
Ya biz ne zaman hissedicez bu tontişlerin hareketlerini?Vallahi bulantım olmayınca hamile olduğumu inanamıyorum:Bir de bu acaba yaşıyor mu korkusu olmasa insanın....
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum. ben eylül annesiymişim bebişim geç döllenmiş o tarafa taşınıyorum ama tabi belli olmaz birde bakarsın ağustosta gelir ama ben yinede gününü doldurmasını isterim. bi sürü badire atlattık 2 hafta önce hafif kanamam oldu 1 hafta yattım evde bebişimi göremedik dr korkuttu bizi sonra dr değiştirdik meğerse çook küçükmüş ondan görünmemiş şimdi iyi çok şükür 8+5 iz bugün
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum. ben eylül annesiymişim bebişim geç döllenmiş o tarafa taşınıyorum ama tabi belli olmaz birde bakarsın ağustosta gelir ama ben yinede gününü doldurmasını isterim. bi sürü badire atlattık 2 hafta önce hafif kanamam oldu 1 hafta yattım evde bebişimi göremedik dr korkuttu bizi sonra dr değiştirdik meğerse çook küçükmüş ondan görünmemiş şimdi iyi çok şükür 8+5 iz bugün
ben beylikdüzünde oturuyorum istanbuliçinde oturan arkadaşlarım o kadar kötü değil diolar ama bizim burası felç oldu kaç günüdr geçen gün karın ilk yağdığı gün dışarı çıkdım aman yarabbi az daha düşüyorum koluma giren biri olmasa.... apartmanın merdivenleri resmne buz pisti kaydirigubbakcemile3
allahım korusun bizi valla sakat havalar....
13. GEBELİK HAFTASI (12+0, 12+6. GÜNLER)
http://gebelik.org/dosyalar/hesapla.html
BU HAFTA SİZDE OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLER
Bu dönemde karnınızda ve özellikle de sağ kasığınızda ağrılar ortaya çıkabilir. Bu ağrılar büyümekte olan rahiminizin, rahimi yerinde tutan bağları ve özellikle de ligamentum rotundum ("yuvarlak bağ") adlı yapıyı germesinden kaynaklanan ağrılardır. Rahimin yuvarlak bağa göre daha hızlı büyümesinden kaynaklanan bu ağrılar çok uzun süreli olmazlar ve ligamentlerin gevşeyerek gebeliğe uyum sağlamasıyla ortadan kaybolurlar. Ağrılarınız çok şiddetli olduğunda doktorunuzun önerisine göre çeşitli ağrı kesiciler kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?