2010 Ağustos Anneleri

ahh ahhh keşkem:kedi:
ben evde olmayada razıyım yatsam sıcacık evimde çeksem üstüme battaniye açsam tv yi:))
gerçi geçen hafta evdeydim ve izleyecek hiçbişey bulamadım bütün gün evlilik programları ya da kadın, cinayet programları :)
ama olsun evde olmak herşeye değer hele şu soğuk kış günlerinde:kedi:

bendeeee bennnndeeee ((((( ama sıkılırmıyız kı bu seferde dıyede korkuyorum aslında şöyle olucak 1 ay çalışcaksın 1 ay yatıcaksın :)))) ohh hem elımıze para gecer hem sıkılmayız :)) dınlerız bol bolll işimizide sewerızz

ayyy sormayın ben de yılbaşından sonraki 1 hafta evdeydim.. sabah müge anlı öğleden sonra zuhal topal akşam esra erol izlemekten gına gelmişti... saçma sapan... ama bazende sarıyor başından da kalkamıyorsun nassı bişeyse... doğru dürüst bişi yok.. evde kalmakda bazen sıkıcı oluyor ama en azından işe şöle saat 10-11 gibi gelmek isterdim o zaman anlamazdım işin yoruculuğunu :))))

evde sıkılıyoruz o kesin çünkü alışmışız çalışmaya 1 hafta yattım 3 4 günü gezdiğim ve annemde olduğum halde daraldım yani:)
ama işe c tesi pazar evde olsam yeter bana 1 gün yetmiyor ve o beni bıktırıyor zaten
en güzeli bebeğimiz olunca evde olmak işte hem dinlenicez hem evde olucaz hemde meleğimizle olucaz eve vakit ayırıcaz inşallah bekleyelim bu yaz herşey güzel olcakzemuszemuszemuszemus

evet canım bencede en güzeli yarım gün çalışmak dimi:))))
bizde çok şey istiyoruz galiba ama işte devler memuru gibi sabah 9 akşam 5 c tesi pazar tatil yeter yani:kedi:

inş. canım inş. dört gözle bekliyorum valla doğumunu :))) aslında hamile olmak çoook ama çok güzel bir duygu :)) fakat korku insanı bitiriyor.. ya olursa ya olmazsa... ama belki ileriki aylarda onun hareketlerini hssetmeye başladığımızda bu da biter biz de daha sakin bir hamilelik geçiriz inş.

ewet tek pazar yetmıyorrrkıı sende Ankardasın özel sırkett mahvedıyor ınsanı somurdukce somuruyor nerde işyerın? hangı hast gıdıyorsun ankarada?

evet canım korkutuyor ama dediğin gibi meleklerimizi hissetmeye başladığımız an herşey çok farklı olcak ve bizler hepimiz inşallah Allah ın izniyle görürüz o günleri canım:Saruboceq:

ewet tek pazar yetmıyorrrkıı sende Ankardasın özel sırkett mahvedıyor ınsanı somurdukce somuruyor nerde işyerın? hangı hast gıdıyorsun ankarada?

yetmiyor tabi canım benim eşim birde c tesi pazar evde ben c tesi işe geliyorum hemde bütün gün o evde
benim işyerim beni 8 yıldır sömürüyor canım ama inşallah kurtulucam burdan hep diyorum bu işyerinde geçireceğim son kış olcak diye inşallah koşarak kaçıcam burdan bi daha da dönmücem:)

ben keçiören göğüs hastalıkları hastanesinde kadın doğum bölümüne gidiyorum canım doktorum orda çok iyi bir dr hemde psikoloğum ameliyat zamanımda da çok destek olmuştu bana doğumada keçiören hastanesinde yaptırıyormuş inşallah o günleri görürsek
kendimde eryamanda oturuyorum canım ama mayıs gibi anneme yakın yere taşınacağım inşallah çünkü bebekle tek başıma zor olcak herşey annemde herşeyime yardım eder:))

sen nereye gidiyosun canım doktorakaydirigubbakcemile5

Ya biz ne zaman hissedicez bu tontişlerin hareketlerini?Vallahi bulantım olmayınca hamile olduğumu inanamıyorum:Bir de bu acaba yaşıyor mu korkusu olmasa insanın....

Ya biz ne zaman hissedicez bu tontişlerin hareketlerini?Vallahi bulantım olmayınca hamile olduğumu inanamıyorum:Bir de bu acaba yaşıyor mu korkusu olmasa insanın....

ayyy sorma cnm aynı sıkıntı bende de var... annem bana hamileyken ben 3 aylıkken hissetmeye başlamış.. sen daha hissedemedin mi diye soruyor.. ama aslında hissedilmezmiş.. ama tabi belli de olmaz :)))

valla ben de halsizlik var, kabızlıık var, canım bişey yemek istemiyor, bir de arada midem böle bir garip oluyor... oradan anlıyorum bebeğimin hala benimle olduğunu :)))

yarın göreceğim onu çook mutluyum çok sabırsızım :))) ama sanırım biz de en geç 1,5 ay sonra hissetmeye başlarız hareketlerini

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum. ben eylül annesiymişim bebişim geç döllenmiş o tarafa taşınıyorum ama tabi belli olmaz birde bakarsın ağustosta gelir ama ben yinede gününü doldurmasını isterim. bi sürü badire atlattık 2 hafta önce hafif kanamam oldu 1 hafta yattım evde bebişimi göremedik dr korkuttu bizi sonra dr değiştirdik meğerse çook küçükmüş ondan görünmemiş şimdi iyi çok şükür 8+5 iz bugün

canımcım sağlıkla sıhhatle gelsinde sen eylül annesi ol tek:))
zaten en güzeli tek bir doktorla yetinmemek aklında şüphe varsa mutlaka 2.doktor denenmeli Allah yardımcın olsun canım inşallah en zor günleri atlarmışızdır bundan sonra hep güzel günler bekler hepimizi:Saruboceq:

merhaba arkadaşım.. çok geçmiş olsun... atlatmışsın sevindim... bana kalırsa sen yine de ağustos annesisin :))) 8+5 bburaya göre :)) tabi yine de sen bilirsin :))

maşallah diyelim nazar değmesin... sağlııkla inş. kucağına alırsın bebeğini... zamanı önemli değil :)

günaydın canımcım dün akşam beylikdüzünde oturuyorum demiştin hastaneye nereye gidiyorsun onu merak ettim ben de mimarsinan da oturuyorum

meğerse 1 hafta gerideymişiz bende üzülüyordum sizin belirtilerle tutmuyordu benimkiler ama çok şükür benimle bebişim allah nasip etti gün gün gördüm kalbi nasıl oluştu nasıl hızlı atmaya başladı 1 gün gittik kalp atışı yok 2 gün sonra minicik bi şey pıt pıt çırpınıyor 1 hafta sonra daha hızlı çok şükür. bide mide bulantılarım azalsa gerçi midem bulanmayıncada bi şey mi oldu diye korkuyorum

günaydın arkadaşlar, onun için demek ki dün benim çok karnımda ağrı vardı, ben de üşüttüm mü bebekte mi birşey var diye endişelendim yattım.

Şuanda pek ağrı hissetmiyorum şükür , dün akşamdan beri sular kesik site yönetimi ile vs. konuştum , geldiler ve koca sitede nedense tek boruları donan dairenin bizimki olduğu tespit edildi. Isınınca sularınız gelir yapacak birşey yok dediler.

Yollar açık ama bahçem gibi kaldırımlarda da yarım metre kar var , yollar açık ama ben düşerim falan diye evde oturuyoru. Bahar gelince artık çıkarım :))

Hepinizi çook öptüm (bugün bayaa yazışma olmuş daha okuyamadım inşallah herşey yolundadır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…