2010 Ağustos Anneleri

ben bugün bomba gibiyim çok şükür dün akşam ilk defa canım sebze istedi Allahtan buzlukta vardı hemen yaptım yemek yapmayı da yemeyi de çok özlemişim zavallı kocişim sevindirik oldu sıcak yemek bulunca sabah da yedim güzelce şimdi çay demledim çektim koltuğu camın önüne denize kkarşı hepimizin yerine güzel güzel çay içicem çünkü henüz su içemiyorum

günaydın şekercim çimlerden yavaş yavaş yürü bişey olmuyor ben de dün gece dayanamadım çıktım hem rahatlıyor insan hem temiz hava

Hissedebilirsek hareketlerini daha rahat olucaz aslında.Ama neyse daha zamanı var.Ne güzel yarın görüceksin bebişini ben de cuma günü görücem.İkili testin güzel çıkar inşallah özlemcim.Şu ikili testi bir atlatsak zaten birdaha buukadar stres yapmıycam diyorum kendikendime ama bilmiyorum:1rolleyes:

mutfağın camının önüne pirinç buğday ekmek koymuştum kuşlar gelmiş pıt pıt onu yiyorlar birazdan bahçeye incem kedilerle köpeklere ekmek filan indircem kızlar siz de yapın olmaz mı yazık heryer don aç yalmasın canlar

Evet çok haklısın aslı.Bende ekmek ıslatıp bahçeye atıyorum camın önüne koyuyorum.Yazık hayvancıklara zaten bir duygusal oldum bu aralar köpek görüyorum ağlıyorum.Küçücük kuşları görüyorum soğukta üzülüyorum.Aç bırakmamak lazım hayvancıkları...

günaydın şekercim çimlerden yavaş yavaş yürü bişey olmuyor ben de dün gece dayanamadım çıktım hem rahatlıyor insan hem temiz hava

Dün kardanadam yapayım dedim , kar yağışı biraz yavaşlamıştı bahçeye çıktım masanın üstündeki karlarla yapayım dedim anammmm birden bir bastırdı kendim kardanadam oldummmm. Bugün de oturayım da yarın erirse sokaklar biraz çıkarım . Temiz hava evet çok rahatlatıyor, giyinip bahçeye çıkıp bir tur atıp hemen içeri giriyorum çimler dediğin gibi kaydırmıyor da sokaklar buz şimdi.

Benim de serçelerim var bahçeye geliyorlar , salonda ben otururken gelip bana kuzu kuzu bakıyorlar resmen istiyorlar. Ama yarım metre kar var ekmek atıyorum korkup alamıyorlar kara batıyorlar minnoşlar. Çok tatlılar ama namussuzlar hep bahçe mobilyalarıma mıçıyorlar :roflol:

Sorma benim de camın dışındaki mermerlere yapıolar.Onları temizlemekte canıma yetiyor vallahi.sırnaşık şey Bahçeye pisiler için atıyorum.Yazık hayvancıklar camda birimizi görünce miyavlayıp duruyorlar.

günaydın kızlar dün eşimi yollarken camdan bakdım yere bi tane çöp poşeti düşmüş bi bakdım etrafı karga dolu nası yiyolar çöpü yazık içim parçalandı... komşum hergün bi köşeye ekmek bırakıyo sağolsun ama yetmio demkki hayvancklara....
geçen bi tane serçe mutfağıma girmiş... bi ses geldi bi bakdım mutfakda perdeden camı bulup çıkmamamış perdeyi açana kadar kendini bi oraya bi buraya çaptı yazık.. neyseki sonunda yolu buldu ama hayvan korkudan 2 dk da 3 4 yere yapmış yapacağınıa D

ay bende bugün sölemesi ayıp wc de bi ağrı duydumhemen toparlandım ama sağ kasığımdan sanki bişi sıkıştı aşağı doğru nası korktum ya ... hala biraz ağrım var sürekli oturuyorum ama.... inşallah halisnanın yazdığı gibi 13. hafta değişikliğidir....

Günaydın , bizim eski evde de terastan bir gün güvercin girmiş koltukları da yeni almıştık krem rengi sen üstüne de mıççç evden çıkarana kadar canımız çıkmıştı , allahtan leke çıktı koltuktan .... Geçenlerde kapıda beyaz taklacı güvercin buldum gelmiş bizim paspasa tavuk gibi oturuyordu , kediler iyiki yememiş kaçmıyorda , aldık eve sabaha kadar uyudu sonra da ortalığı mahfetti bahçeye zor çıkarttım, uçmuyor da tavuk gibi dolaşıyor çimlerde beni içeri al diyor canımı çıkarttı , sonra uçtu gitti...

merhaba canım nasılsın
ne güzel kar var oralarda burda henüz bi hareket yok kar bekliyoruz hevesle :)
dikkat et kendine

ohh canım ne güzel anlatmışsın benimde canım hem sebze istedi hemde deniz manzarası:)))

sevmiş sizi demkki.. valla resmen konuştum ben serçeyle korkma tatlım şimdi açıcam camı felan die ama nası bağırıyo nası uçuyo bi oraya bi buraya......
krem rengi koltukdan iiii çımış yine çıkmaz aslında kaydirigubbakcemile3

merhaba dorukcum sende hoşgeldin nasılsın

Günaydın Angel , Ankarada kar yok muuu ? entesan genelde oralarda olur biz de özene özene bakarız... ışler biraz hafiflemiştir , yılsonu bombardımanından sonra :)) Kolay gelsin canım

Böyle süet gibi bir kumaşı var alırken leke tutmaz demişlerdi , ama güvercin pisliği asitli falan yandık dedim ama çıktı walla.... Hayvanlar geleceği yeri biliyor , bizim peşimizden ayrılmıyorlar, yemeğe gitsek v.s. de hemen gelirler başıma ....

artık yaz gelsin istiyorum ya...... çok sıkılıyorum sevmiyorum kışı.... aylardır evdeyim patladım çatladım ...yürümek nası bişeydi uzun uzun unuttum... sahile gidip yürümek istiyorum... güneşli bi sabhata kahvaltı etmek sitiyorum denize karşı çokmu şey istiyorumm yaaa.....

Ben bahar gelsin istiyorum, ne sıcak ne soğuk her taraf yemyeşil , gökyüzü masmavi... Bu yaz bizim için çok değişik bir deneyim olacak 42 numara ayaklarımızla palet gibi yürürüz... İnşallah kolay geçer son aylarımız ....

merhaba dorukcum sende hoşgeldin nasılsın

hoşbulduk tatlım ... ben iyi sayılıırım şükür hafifi kasık ağrım ve evde çalama patalam dışında bi sıkıntım yok..... buralara çokkk fena karlı karı geçdim kapımızın önünde 1 katman buz var tuzlama ekipleri bizim buraları kaile almıyo sokak arası ya ... apartmanın merdivenlerini inemek bilemesel evde patlaycaz sıkıntıtdan yahu.....
nasılsın die sorduğuna pişman ettim dimekaydirigubbakcemile3
eee işte böle sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…