2010 Ağustos Anneleri

Ben de dün çok kötü karnım ağrıyordu, kasıklarım falan böyle bir sızı falan, herhalde dedim regl günlerimiz geldi diyedir dedim. Akıntım falan yok şükür, bugün daha ağrı hissetmedim şükür. Sen de akıntı falan yok değil mi ? Ben de üst kata çıkıp iniyorum , evde dolaşıp, bahçeye çıkıp giriyorum allahtan alan geniş, sokağa ihtiyaç olmuyor. Ama 1 aydır kuaföre gidecem şimdi de kar erisin bekliyorum orman insanı olacam yakında.

yaz dediğime bakma yani kafam dışarı çıktığında üşümesin yerler buz hava kapalı olmasın yeter.... sahilde üşümeden yürümeyi özledim....
neyseki son aylarımız yaz bi terlik bi sandalet geçer ya kışa gelseydi ne giycekdik erkek ayakkabısımı kaydirigubbakcemile3
sizler yine iysiniz bide benidüşünün çifte kavrulmuşkaydirigubbakcemile3yarım dünya olucam heralde allah nasip ederse...kaydirigubbakcemile3.

Sen kaç kilosun ? Senin tabi bizden zor allah yardımcın olsun arkadaşım. Ama ben şimdiden 3 kg aldım 74 oldum, böyle giderse geleceğim parlak... Sıcaklardan da iyice mayışırım, havuzun yanına çadır kurup devamlı havuzun içinde oturmayı düşünüyorum , eğer yazlığa gidemezsem.... Yazlığa gitmeyi pek şimdiden gözüm kesmiyor , bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun...

Günaydın Angel , Ankarada kar yok muuu ? entesan genelde oralarda olur biz de özene özene bakarız... İşler biraz hafiflemiştir , yılsonu bombardımanından sonra :)) Kolay gelsin canım

canım ya bu sene yağmadı hemde hiçç(
çok azcık atıştırdı ama yağmurla karıştığı için tutmadı çok özledik karı ama tabi kar yağmadığı içinde ayaz dün gece çok fena soğuktu ama(

evet öyle yoğunduki şimdide boşluğa düştük resmen:)))

bilirler güvercinler işlerini
bizim balkon o kadar fenaki nasıl yapıyolar anlamıyorum o rezilliği çıkamadım 10 gündür halledeyim diyorum ama çok soğuk resmen fırtına var bakalım en kısa zamanda halledicem inşallah:kedi:

canım benim neden pişman olayım hayat koşulları zor:)))
biz burda sadece kuru ayazda donuyoruz kar felan yok hasretle bekliyoruz:)
ben iyiym canım sadece akşam bulantım var o kadar birde midemde yanma bu sefer gidişimde sorcam dr mide yanmama ne yapabilirim diye
benimde 2 hafta sonra 2 li testim var
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canım

ben yemeğe çıkıp geleyim görüşürüz opuyorumnanaktan

valla canım benim sıkıntım farklı ben cuma günü serklaj ameliyatı oldum... yane dikiş atıldı..o yüzden en ufacık bişi bile beni endişelendiriyo... ameliyattan beri hafifi kanamam vardı kanama akıntıya dönüştü drum 1 hafta normal dedi bu durum...ama sürekli progestan takviyesi yapılıo mesele bairazdan iğne olcam kalçadan.....
en güzel yanı perşembe oğluşlarımı görcem allahın izniyel 2 li testim yapılacak...
sen yaptırdınmı ikilini?

merhaba güzel anneler....

biz bugün çok iyiz,çok enerjikiz uzun bi aradan sonra mutluluktan mı nedir?

ya kıslaaar bebeğim beni çok mutlu ediyo her an aklım onda,yerim ben onu yafrum benim ,kuzuuuuuuuuuum :CüvCüv:

işte böyleyiz bugün bebeğemle sevişiyoruz sositososito

sizler nasılsınız ?

canım ben 66 ile başladım... 60 a düştüm ... şuan kaçım bilmiiyorum son iki gündür bulantılarım azaldı... belki kilo almaya başalamışımdır....valla onadan ziyade benim bebekerim tüp bebek.. tüp ebbeklerde son aylarda kurdeşen dökenler çok oluyo.... yani sıcaklarda o kaşıntılar bana ne yapar bilmiyorum... allah yardımcım olsun bakalım kaç kg la doğuma gidecem... 90 olurum heraldekaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun bu serklaj amelıyatı rahım agzına dıkıs degılmı?annemde olmustu kardesıme hamıleyken suan kardesımde yanımda 10 yasında ve anneme doktor oyle ılac vermıstıkı 10 dkkda bır ılac ıcıyordu gunluk 32 tane ılacı vardı kadın artık bıkmıstı ve annem ayagada kalkamıyordu sureklı yatıcaksın demıstı doktor ama sonucunda dunya guzelı bı cocuk dogunca annem herseyı unuttu.bende hamıleyım ve 2 lı tarama testı yaptırdım cok sukur ıyı cıktı.unıversıte hastanesıne gıttım tam 3 saat ayakta bekledım valla oyle agrı oldukı karnımda bebek gıdıyor dedım ama sukur bısey olmadı.kac aylık senın bebegın?

Biliyorum canım operasyonunu o da ağrı yapmıştır sanırım. Allah yardımcın olsun canım... Ben 6 şubatta 2'liye gidecem kısmetse , Aralıkta kalp atışını duyduğumdan beri görmedim bebişi umarım iyidir merak ediyorum büyüdümü v.s.

canım ben ikiz gebeyim şuan 3 ayımız bitti şükür... benimki önlem amaçlı serklaj.. sanırım annenin acil serklaj olmuş.. ben ikiz olduğum içim rahmim önlem için dikildi nolur nolmaz die evet bende günde 10 tane ilaç alıyorum... ama alıştım artık... arada bir iğne oluyorumfalan filan.... allah yardımcımız olsun geçecek inşallah bu günler.....

ayyy iii dayanıyosun... ben değilde eşim benden meraklı bana dioki eve bi makina alsak sürekli bakarızkaydirigubbakcemile3
o kadar değişik olcaksınki demedi deme ... ben şok oldum cuma günü..böle ayaklarıyla bi ittiriyolardı sanki ayağa kalkıcak biri paramağını emiodu cop cop... dr um dalga geçdi bak annesi sana nanik yapıo die.....cinsiyetlerimizide gördük aman yarabbi dedim 10 gün önce bir fasulyeydi bunlar şimdi birer küçük insan herşeyleri var... parmaklarını saydık... çok şekerlerdi insan inanamıyor.... içimde hareket ediolar ama hissetmiyorum çok garip gelio .... çok güzel bir duyguu çokkkkk
amekliyatım narkozla oldu canım o yüzden bişi hatırlamıyorum..... sadece hafif ağrım oldu karnımda... önemli değişdi oda... onlar ii olsun ben herşeye rağzıyım....

Kızlar size çok güzel bişi paylaşıcaktım ama resim gönderemiyorum sanırım mesaj içinde bilgisi olan var mı?

maşallah konuyu okuyan çok.. ama yazan yok..... nerdesiniz yaaaaa?

ooh oohh maşallah ne güzel herkes burada yine... selamlar sevgiler canlarr :))) herkes iyi maşallah.. çok seviniyorum.. bis de yemeğimizi yedik geldiikk.. ya kıslar benim midem küçüldü galiba ben artık eskisi kadar yiyemiyorum.. hani bulantıdan kokudan değil.. çok sevdiğim bişeyi ilk defa bitiremedim bugün patlayacak gibi oldum... bebek acaba mideye de baskı yapıyor mu?

Kızlarrrrr hepinize çok güzel bir gün diliyorum...biz gayet iyiyiz dün gece biraz ağrım oldu ama şimdi birşeyimiz yok çok şükür..sadece midem çarşamba pazarı gibi :))

Ben de geçmiş okudum geldim ve boş boş ekrana bakıyorum uzun zamandır..ve düşünüyorum acaba ne yapsam diye..dışarı çıkıp biraz yürümek ve temiz hava almak istiyorum aslında..malum burada kar yok..ama öte yandan bir yorgunluk hissediyorum ve gidip biraz yatmak istiyorum..

Ben de şimdi çorba içtim karnım acıkmıştı , minnoş serçeciklerime de ekmek koydum şimdi geldiler yiyorlar, mobilyalar kar kaplı olduğundan mıçsalarda birşey olmaz şimdi .... Sular halen gelmedi, koca sitede bir tek benim borularım donmuş. Kardeşim aradı bize gel susuz oturma dedi ama biraz daha bekleyip gelmezse taksi ile gitmeyi düşünüyorum.

Ay Ebrucum süper fikir ben de gidip bir sıcak çorba içeyim belki midem normal haline gelir..

Merhaba canım, ben de aylardır miskin miskin takılıyorum. Şimdi kar var diye çıkmıyorum ama havalar açıkken farklı mıydı ki durumum :1no2: Tembel teneke diyor annemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…