hoşbulduk tatlım ... ben iyi sayılıırım şükür hafifi kasık ağrım ve evde çalama patalam dışında bi sıkıntım yok..... buralara çokkk fena karlı karı geçdim kapımızın önünde 1 katman buz var tuzlama ekipleri bizim buraları kaile almıyo sokak arası ya ... apartmanın merdivenlerini inemek bilemesel evde patlaycaz sıkıntıtdan yahu.....
nasılsın die sorduğuna pişman ettim dimekaydirigubbakcemile3
eee işte böle sen nasılsın?
Ben bahar gelsin istiyorum, ne sıcak ne soğuk her taraf yemyeşil , gökyüzü masmavi... Bu yaz bizim için çok değişik bir deneyim olacak 42 numara ayaklarımızla palet gibi yürürüz... İnşallah kolay geçer son aylarımız ....
Günaydın Angel , Ankarada kar yok muuu ? entesan genelde oralarda olur biz de özene özene bakarız... İşler biraz hafiflemiştir , yılsonu bombardımanından sonra :)) Kolay gelsin canım
Böyle süet gibi bir kumaşı var alırken leke tutmaz demişlerdi , ama güvercin pisliği asitli falan yandık dedim ama çıktı walla.... Hayvanlar geleceği yeri biliyor , bizim peşimizden ayrılmıyorlar, yemeğe gitsek v.s. de hemen gelirler başıma ....
hoşbulduk tatlım ... ben iyi sayılıırım şükür hafifi kasık ağrım ve evde çalama patalam dışında bi sıkıntım yok..... buralara çokkk fena karlı karı geçdim kapımızın önünde 1 katman buz var tuzlama ekipleri bizim buraları kaile almıyo sokak arası ya ... apartmanın merdivenlerini inemek bilemesel evde patlaycaz sıkıntıtdan yahu.....
nasılsın die sorduğuna pişman ettim dimekaydirigubbakcemile3
eee işte böle sen nasılsın?
Ben de dün çok kötü karnım ağrıyordu, kasıklarım falan böyle bir sızı falan, herhalde dedim regl günlerimiz geldi diyedir dedim. Akıntım falan yok şükür, bugün daha ağrı hissetmedim şükür. Sen de akıntı falan yok değil mi ? Ben de üst kata çıkıp iniyorum , evde dolaşıp, bahçeye çıkıp giriyorum allahtan alan geniş, sokağa ihtiyaç olmuyor. Ama 1 aydır kuaföre gidecem şimdi de kar erisin bekliyorum orman insanı olacam yakında.
Sen kaç kilosun ? Senin tabi bizden zor allah yardımcın olsun arkadaşım. Ama ben şimdiden 3 kg aldım 74 oldum, böyle giderse geleceğim parlak... Sıcaklardan da iyice mayışırım, havuzun yanına çadır kurup devamlı havuzun içinde oturmayı düşünüyorum , eğer yazlığa gidemezsem.... Yazlığa gitmeyi pek şimdiden gözüm kesmiyor , bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun...
valla canım benim sıkıntım farklı ben cuma günü serklaj ameliyatı oldum... yane dikiş atıldı..o yüzden en ufacık bişi bile beni endişelendiriyo... ameliyattan beri hafifi kanamam vardı kanama akıntıya dönüştü drum 1 hafta normal dedi bu durum...ama sürekli progestan takviyesi yapılıo mesele bairazdan iğne olcam kalçadan.....
en güzel yanı perşembe oğluşlarımı görcem allahın izniyel 2 li testim yapılacak...
sen yaptırdınmı ikilini?
valla canım benim sıkıntım farklı ben cuma günü serklaj ameliyatı oldum... yane dikiş atıldı..o yüzden en ufacık bişi bile beni endişelendiriyo... ameliyattan beri hafifi kanamam vardı kanama akıntıya dönüştü drum 1 hafta normal dedi bu durum...ama sürekli progestan takviyesi yapılıo mesele bairazdan iğne olcam kalçadan.....
en güzel yanı perşembe oğluşlarımı görcem allahın izniyel 2 li testim yapılacak...
sen yaptırdınmı ikilini?
canım çok geçmiş olsun bu serklaj amelıyatı rahım agzına dıkıs degılmı?annemde olmustu kardesıme hamıleyken suan kardesımde yanımda 10 yasında ve anneme doktor oyle ılac vermıstıkı 10 dkkda bır ılac ıcıyordu gunluk 32 tane ılacı vardı kadın artık bıkmıstı ve annem ayagada kalkamıyordu sureklı yatıcaksın demıstı doktor ama sonucunda dunya guzelı bı cocuk dogunca annem herseyı unuttu.bende hamıleyım ve 2 lı tarama testı yaptırdım cok sukur ıyı cıktı.unıversıte hastanesıne gıttım tam 3 saat ayakta bekledım valla oyle agrı oldukı karnımda bebek gıdıyor dedım ama sukur bısey olmadı.kac aylık senın bebegın?
Biliyorum canım operasyonunu o da ağrı yapmıştır sanırım. Allah yardımcın olsun canım... Ben 6 şubatta 2'liye gidecem kısmetse , Aralıkta kalp atışını duyduğumdan beri görmedim bebişi umarım iyidir merak ediyorum büyüdümü v.s.
maşallah konuyu okuyan çok.. ama yazan yok..... nerdesiniz yaaaaa?
Ay Ebrucum süper fikir ben de gidip bir sıcak çorba içeyim belki midem normal haline gelir..Ben de şimdi çorba içtim karnım acıkmıştı , minnoş serçeciklerime de ekmek koydum şimdi geldiler yiyorlar, mobilyalar kar kaplı olduğundan mıçsalarda birşey olmaz şimdi .... Sular halen gelmedi, koca sitede bir tek benim borularım donmuş. Kardeşim aradı bize gel susuz oturma dedi ama biraz daha bekleyip gelmezse taksi ile gitmeyi düşünüyorum.
Ben de geçmiş okudum geldim ve boş boş ekrana bakıyorum uzun zamandır..ve düşünüyorum acaba ne yapsam diye..dışarı çıkıp biraz yürümek ve temiz hava almak istiyorum aslında..malum burada kar yok..ama öte yandan bir yorgunluk hissediyorum ve gidip biraz yatmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?