2010 Ağustos Anneleri

Ay Ebrucum süper fikir ben de gidip bir sıcak çorba içeyim belki midem normal haline gelir..

İç canım bağırsaklara da iyi geliyor , geçen hafta mercimek yapmıştım ama çok dokundu. Bu sefer şehriye yaptım hafif oldu iyi geldi. Afiyet olsun canım

hoşgeldiniizzz hoşgeldiniiizzz efenimm... gitmeyin bizimle kalın.. ne var sanki dışarıda camdan bir hava al gel tekrar buraya :)))

hoşgeldin mutlu anne:))
ne güzel ben daha hiçbişey hissedemiyorum sanki normal herşey:)
hamile değil gibiyim azcık belirtilerim var mesela daha onunla hiç konuşmadım
ben cinsiyeti belli olur olmaz adını koycam sonrada hep adıyla seslenicem inşallah:)

Kızlarrrrr hepinize çok güzel bir gün diliyorum...biz gayet iyiyiz dün gece biraz ağrım oldu ama şimdi birşeyimiz yok çok şükür..sadece midem çarşamba pazarı gibi :))

merhaba canım sende hoşgeldin iyi olmana sevindim
herkes çok iyi herşey yolunda ne güzelll
çok şükür Allah a:Saruboceq::Saruboceq:

galiba canım çünkü bende eskisi kadar yiyemiyorum:))
kg bile verdim inanamıyorum yani:)

İç canım bağırsaklara da iyi geliyor , geçen hafta mercimek yapmıştım ama çok dokundu. Bu sefer şehriye yaptım hafif oldu iyi geldi. Afiyet olsun canım
Ay Ebrucum bende de o çorbadan var dün akşamüstü yapmıştım :)) arkadaşlar inanmayacaksınız ama burada da kar başladı..şimdi bir cam açayım dedim tülü bir çektimki ohhoooo başlamış lapa lapa yağıyor :)))

aaaaaaaaaa ne güzel italyaya da kar geldi, otur keyif yap güzel güzel... Bu arada geçen hafta yemekteyiz kaliteliydi, bu hafta da güzele benziyor değil mi ?

Halen sular gelmedi, ben hazırlanıp kardeşime gidiyorum. Hepinizi öptüm

Evet canım aynen bende aynı şeyi düşündüm..gayet keyifliydi seyretmek ve benim inşallah birinci olur dediğim çocuk birinci oldu çünkü parasının dörtte birini hayvan barınağına verecekmiş..inşallah verir tabii :))

Benim Bal Böcüğüm nasıl bakiyim bugün..yemeğini yemiş gelmiş ohh ohhh keyfin yerindedir inşallah...

ayyy çok teşekkür ederiimm ben de iyiyim efendim... keyfimizde iyi çok şükür yarında bebişimle randevum var :)) görüşücez daha da bir kıpır kıpır daha da bir mutluyum değmeyin gitsin keyfime :)))

merhaba kızlar ben de geldiiiim eski okuldan arkadaşlarım aradı biri kapadı diğeri açtı 1.5 saattir telefondayım

ayy kuzum kıyamam vallahi çok iyi anlıyorum seni ama keşke elimizden bişey gelsede yardım etsek

ayy canımçok sağol çok düşüncelisin ama sizi de sokmak istemem zaten burdaki salaklıkların içine :)) burda okadar çok IQ su düşük insan var ki inanamazsın :))) hatta şaşırır kalırsın nasıl hepsi bir arada olur diye

ayy kuzum kıyamam vallahi çok iyi anlıyorum seni ama keşke elimizden bişey gelsede yardım etsek

naber şskercim nasılsın dün akşam ben ilk defa bişeyler yiyebildim yerken aklıma sen ve krakererin geldi inşallah o da yiyebilir diye geçiridim içinden nedir son durum

canım salakların enteresan bir çekim gücü oluyor buluyorlar birbirlerini ben hep inanıyorum bunlara üstelik o kadar salağın arasında insan kendini uzaylı gibi hissetmeye başlıyor bir süre sonra

ahahahah kıslar dün akşam aşerdiim tv izliyorduum orda gördüüüm ve anında kendimi yerken hayal edioo olarak buldum koçişş imdadımızza yetişti saolsunnn :kedi:

ahahahah kıslar dün akşam aşerdiim tv izliyorduum orda gördüüüm ve anında kendimi yerken hayal edioo olarak buldum koçişş imdadımızza yetişti saolsunnn :kedi:

ehehehe kocalar da olmasa hem melek hem şeytanlar valla kaydirigubbakcemile

Y ne güzel ben daha hiiççç birşey aşermedim..canımın normal zamanda istemediği hiçbirşeyi istemedim..zaten tatlı ile çikolata ile hiç aram yoktur hamile değilkende asla yemezdim yine yemiyorum ve canım asla tatlı çekmiyor..hep ekşi acı ve tuzlu yiyorum..Ayşe mi geliyor acaba hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…