Ay Ebrucum süper fikir ben de gidip bir sıcak çorba içeyim belki midem normal haline gelir..
Ben de geçmiş okudum geldim ve boş boş ekrana bakıyorum uzun zamandır..ve düşünüyorum acaba ne yapsam diye..dışarı çıkıp biraz yürümek ve temiz hava almak istiyorum aslında..malum burada kar yok..ama öte yandan bir yorgunluk hissediyorum ve gidip biraz yatmak istiyorum..
merhaba güzel anneler....
biz bugün çok iyiz,çok enerjikiz uzun bi aradan sonra mutluluktan mı nedir?
ya kıslaaar bebeğim beni çok mutlu ediyo her an aklım onda,yerim ben onu yafrum benim ,kuzuuuuuuuuuum :CüvCüv:
işte böyleyiz bugün bebeğemle sevişiyoruz sositososito
sizler nasılsınız ?
Kızlarrrrr hepinize çok güzel bir gün diliyorum...biz gayet iyiyiz dün gece biraz ağrım oldu ama şimdi birşeyimiz yok çok şükür..sadece midem çarşamba pazarı gibi :))
ooh oohh maşallah ne güzel herkes burada yine... selamlar sevgiler canlarr :))) herkes iyi maşallah.. çok seviniyorum.. bis de yemeğimizi yedik geldiikk.. ya kıslar benim midem küçüldü galiba ben artık eskisi kadar yiyemiyorum.. hani bulantıdan kokudan değil.. çok sevdiğim bişeyi ilk defa bitiremedim bugün patlayacak gibi oldum... bebek acaba mideye de baskı yapıyor mu?
Ay Ebrucum bende de o çorbadan var dün akşamüstü yapmıştım :)) arkadaşlar inanmayacaksınız ama burada da kar başladı..şimdi bir cam açayım dedim tülü bir çektimki ohhoooo başlamış lapa lapa yağıyor :)))İç canım bağırsaklara da iyi geliyor , geçen hafta mercimek yapmıştım ama çok dokundu. Bu sefer şehriye yaptım hafif oldu iyi geldi. Afiyet olsun canım
Benim Bal Böcüğüm nasıl bakiyim bugün..yemeğini yemiş gelmiş ohh ohhh keyfin yerindedir inşallah...hoşgeldiniizzz hoşgeldiniiizzz efenimm... gitmeyin bizimle kalın.. ne var sanki dışarıda camdan bir hava al gel tekrar buraya :)))
Saol canım herkes gayet iyi çok şükür sen nasılsıınn???slm kızlarrr biz geldik nasılsınız bakalım güzel annişler ve bebişleri:CüvCüv:
Ay Ebrucum bende de o çorbadan var dün akşamüstü yapmıştım :)) arkadaşlar inanmayacaksınız ama burada da kar başladı..şimdi bir cam açayım dedim tülü bir çektimki ohhoooo başlamış lapa lapa yağıyor :)))
Evet canım aynen bende aynı şeyi düşündüm..gayet keyifliydi seyretmek ve benim inşallah birinci olur dediğim çocuk birinci oldu çünkü parasının dörtte birini hayvan barınağına verecekmiş..inşallah verir tabii :))aaaaaaaaaa ne güzel italyaya da kar geldi, otur keyif yap güzel güzel... Bu arada geçen hafta yemekteyiz kaliteliydi, bu hafta da güzele benziyor değil mi ?
Halen sular gelmedi, ben hazırlanıp kardeşime gidiyorum. Hepinizi öptüm
Saol canım herkes gayet iyi çok şükür sen nasılsıınn???
Benim Bal Böcüğüm nasıl bakiyim bugün..yemeğini yemiş gelmiş ohh ohhh keyfin yerindedir inşallah...
bugün pek tadım yok boş boş zaman geçirmeye çalışıyorum :1closedeyes:
hoşgeldin seçilcim.. ben de bir sürü iş var yapmaya güç yok off yaa... canım hiç çalışmak istemiyor :)))
ayy kuzum kıyamam vallahi çok iyi anlıyorum seni ama keşke elimizden bişey gelsede yardım etsek
ayy kuzum kıyamam vallahi çok iyi anlıyorum seni ama keşke elimizden bişey gelsede yardım etsek
ayy canımçok sağol çok düşüncelisin ama sizi de sokmak istemem zaten burdaki salaklıkların içine :)) burda okadar çok IQ su düşük insan var ki inanamazsın :))) hatta şaşırır kalırsın nasıl hepsi bir arada olur diye
ahahahah kıslar dün akşam aşerdiim tv izliyorduum orda gördüüüm ve anında kendimi yerken hayal edioo olarak buldum koçişş imdadımızza yetişti saolsunnn :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?