canım salakların enteresan bir çekim gücü oluyor buluyorlar birbirlerini ben hep inanıyorum bunlara üstelik o kadar salağın arasında insan kendini uzaylı gibi hissetmeye başlıyor bir süre sonra
slm kızlarr...
yarın 2li testimiz sabah 9,30daymış.. oradan annemlere geçmeyi planlıyorum ama orada net yok.. perşembe günüde kendi doktorumda randevum var.. gel-git olmasın dedik..
haliyle test sonucumu paylaşamayacağım yarın.. perşembe günü artık.. özlemcim çok çok güzel haberlerinle gel yarın olurmu..
Y ne güzel ben daha hiiççç birşey aşermedim..canımın normal zamanda istemediği hiçbirşeyi istemedim..zaten tatlı ile çikolata ile hiç aram yoktur hamile değilkende asla yemezdim yine yemiyorum ve canım asla tatlı çekmiyor..hep ekşi acı ve tuzlu yiyorum..Ayşe mi geliyor acaba hihoyyyt
slm kızlarr...
yarın 2li testimiz sabah 9,30daymış.. oradan annemlere geçmeyi planlıyorum ama orada net yok.. perşembe günüde kendi doktorumda randevum var.. gel-git olmasın dedik..
haliyle test sonucumu paylaşamayacağım yarın.. perşembe günü artık.. özlemcim çok çok güzel haberlerinle gel yarın olurmu..
aynen canım ben de aş ermedim eskisi gibiyi önceden de tv de bişey görür canım isterdi şimdi yine bazen oluyor o kadar onu da korkunç derecelerde değil eşim bazen soruyor sen hamile olduğuna emin misin diye çünkü görümcem gece yarısı herkesi bir yere yollarmış bende hiç yok bende ekşi ve tuzlu yiyorum umarım ayşedir ama benim arkadaşım da ekşi yiye yiye mert doğurdu
amiin cnm amiin ikimiz için de dua edicem.. ikimiz de hayırlı haberlerle geliriz inş. benim de 11 de randevum ama o saatte kadar bitmiş olur sanırım işim öğlen burada olur inş. Allahım kısmet ederse sizlere güzel haberlerimi verebilirim... :Saruboceq:
Y ne güzel ben daha hiiççç birşey aşermedim..canımın normal zamanda istemediği hiçbirşeyi istemedim..zaten tatlı ile çikolata ile hiç aram yoktur hamile değilkende asla yemezdim yine yemiyorum ve canım asla tatlı çekmiyor..hep ekşi acı ve tuzlu yiyorum..Ayşe mi geliyor acaba hihoyyyt
slm kızlarr...
amiin cnm amiin ikimiz için de dua edicem.. ikimiz de hayırlı haberlerle geliriz inş. benim de 11 de randevum ama o saatte kadar bitmiş olur sanırım işim öğlen burada olur inş. Allahım kısmet ederse sizlere güzel haberlerimi verebilirim... :Saruboceq:
bende 1 şubata randevu aldım muayene için.
çok heyecanlıyım merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba.bu kez babamızda gelecek.ilk kez görecek:):)
bende hiç aşermiyorum ya nedense bilmiyorumkismile
selam canım
ay demek seninde 2 li zamanın geldi banada 2 hafta kaldı bakalım hayırlısı hakkımızda
sen güzel haberlerle dönde biz bekleriz 2 gün
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:
canımcım inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz
2 li test zamanı baya büyüyomuş bebekler ultrasonda gören şaşırıyor
bakalım sen ne yapacaksın:kedi:
bu zamana kadar tuttum tuttum yarın artık ağlarım bebeği görüncedoktora soru soramıyorum ya heyecandan ağlamaklı olmaktan
aşermek şurda dursun. midem bulanmasa yemek bile göresim yok.ama aç kalınca dahada bulanıyor mecbur yiyorum.
ama yaz meyvelerini istiyo canım.ama deli gibi değil.manavlarda var şimdi ama hormonlu diye telkin gönderiyom beynime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?