2010 Ağustos Anneleri

canlar ben müşteri ziyaretine gidiyorumm.. bikaç saat gokum unutmayın beni :)) optm hepinizi :)))

Herkese iyi günler bayanlar ve dünya tatlısı bebişleri,

Umarım herkes iyidir. Ben sizi çok özledim kaç gündür çok az uğrayabildik

Canım Allah razı olsun ne iyi etmişsin
Kuşlara yem atan kadınların doğumu kolay olurmuş ilk görev yaptığım köyde yaşlı bi nene tembih etmişti hiç aklımdan çıkmaz
Size de faydası olur inşallah

hoşgeldin serdemmm sende iyisindir inşallah ve tabi bebikinde

İyiyiz canım Allah'ıma çok şükür sizi gördük daha iyi olduk.

Bu arada kızlar annem dedi evin bereketli için bebiş hayırlı olsun diye 1 kapının üstüne para koyucakmışısz(bereket ayıymış) ama çok altından geçtiğimiz 1 kapı olacakmış örneğin mutfak kapısı sonra 1 hafta sonra sanırım yapanlara ben haber veriririm ne zaman paranın indirileceğini o parayla erzak alıp ihtiyacı olan birine verilecekmiş. Çok yüksek paralara gerek yok ben 10 tl koydum üstüne de 20 eklerim anneme veriririm o da kendi parasıyla beraber erzak alır ihtiyacı olana verir dedim. İsterseniz siz de yapın

efsanur ve aslı birinizin çizergesinde hata var aynı günü gösteriyor ama 1'inde 209 diğerinde 204 gün var yazıyor

Umarım öyledir canım bundan habersiz kaç gündür kardan aç kalan kuşlara ekmek koyuyorum camların kenarına onlar da yiyorlar zemuszemus

efsanur ve aslı birinizin çizergesinde hata var aynı günü gösteriyor ama 1'inde 209 diğerinde 204 gün var yazıyor

canım ben bir de primadan bir takvim indirdim bilgisayarına orada da 204 gün yazıyor ama belki kaç günde bir adet olduğumuzla ilgili olabilir bu aklıma bişey gelmedi başka

Siz şimdi evdesiniz di mi ne güzel ayy çok kıskandım. Bu arada yaz tatili ne zaman oluyor kızlar okulların siz ilk dönem raporlu mu olucaksınız şimdi

evet canım aslında aralık ortasında bitiyor ama raporla birinci dönemi tamamlayıp sonrasında ücretsiz izin almayı düşünüyorum bir sonraki sene Allah kerim onu da o zaman düşünürüz 1 yaşı bitmiş olcak inşallah

slm arkadaslar benım bebegım suan 13 haftalık bazı arkadaslar cınsıyetını ogrenmıs sanırım ya bızım doktorlar soylemıyor 3 boyutlu ultrason falanmıydı kızlar bende bebısımın cınsıyetını cok merak edıyorum ya:)

Aslı'cım ilkokul öğretmeni misin sen?

arkadaslar bıde sıze bırsey sormak ıstıyorum benım genıtal bolgemde kasıntı oldu doktora gıttıgımde soyledım ve bol su ıc bıde genıtal jellerden kullan ama yuzeysel dedı aranızda kullananlar varmı?varsa marka verebılırmısınız???

ben de çok merak ediyorum 12 şubatta gidicem kontrole o zaman 13+0 olucam ama sanmıyorum söylesin çünkü 16 haftada net oluyormuş o nedenle de doktorlar yanılmamak için söylemiyorlarmış benim kardeşim 20. haftada öğrendi bebğin pozisyonundan dolayı umarım biz daha erken öğreniriz

Canım benim hamilelikte öyel bir sorunum olmadı ama daha önce vajinit geçirmiştim o zaman banyo yaparken kullandığım bir şampuan gibi 1 şey vardı ama dediğim gişbi hamile değildim o zaman. Bence sen doktor yada eczaneden ilaç ismi al ona göre kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…