allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı haberler alalım inşallah.
mutfağın camının önüne pirinç buğday ekmek koymuştum kuşlar gelmiş pıt pıt onu yiyorlar birazdan bahçeye incem kedilerle köpeklere ekmek filan indircem kızlar siz de yapın olmaz mı yazık heryer don aç yalmasın canlar
sl34 süpeer birlikte değerlendirebilirizde gelişmeleri:)
hoşgeldin serdemmm sende iyisindir inşallah ve tabi bebikinde
Herkese iyi günler bayanlar ve dünya tatlısı bebişleri,
Umarım herkes iyidir. Ben sizi çok özledim kaç gündür çok az uğrayabildik
Canım Allah razı olsun ne iyi etmişsin
Kuşlara yem atan kadınların doğumu kolay olurmuş ilk görev yaptığım köyde yaşlı bi nene tembih etmişti hiç aklımdan çıkmaz
Size de faydası olur inşallah
hoşgeldin didimcim seni gördük daha iyi olduk sen de iyidindir umarım
efsanur ve aslı birinizin çizergesinde hata var aynı günü gösteriyor ama 1'inde 209 diğerinde 204 gün var yazıyor
Siz şimdi evdesiniz di mi ne güzel ayy çok kıskandım. Bu arada yaz tatili ne zaman oluyor kızlar okulların siz ilk dönem raporlu mu olucaksınız şimdi
evet canım aslında aralık ortasında bitiyor ama raporla birinci dönemi tamamlayıp sonrasında ücretsiz izin almayı düşünüyorum bir sonraki sene Allah kerim onu da o zaman düşünürüz 1 yaşı bitmiş olcak inşallah
slm arkadaslar benım bebegım suan 13 haftalık bazı arkadaslar cınsıyetını ogrenmıs sanırım ya bızım doktorlar soylemıyor 3 boyutlu ultrason falanmıydı kızlar bende bebısımın cınsıyetını cok merak edıyorum ya:)
arkadaslar bıde sıze bırsey sormak ıstıyorum benım genıtal bolgemde kasıntı oldu doktora gıttıgımde soyledım ve bol su ıc bıde genıtal jellerden kullan ama yuzeysel dedı aranızda kullananlar varmı?varsa marka verebılırmısınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?