ben de çok merak ediyorum 12 şubatta gidicem kontrole o zaman 13+0 olucam ama sanmıyorum söylesin çünkü 16 haftada net oluyormuş o nedenle de doktorlar yanılmamak için söylemiyorlarmış benim kardeşim 20. haftada öğrendi bebğin pozisyonundan dolayı umarım biz daha erken öğreniriz
Aslı'cım ilkokul öğretmeni misin sen?
ben de çok merak ediyorum 12 şubatta gidicem kontrole o zaman 13+0 olucam ama sanmıyorum söylesin çünkü 16 haftada net oluyormuş o nedenle de doktorlar yanılmamak için söylemiyorlarmış benim kardeşim 20. haftada öğrendi bebğin pozisyonundan dolayı umarım biz daha erken öğreniriz
Canım ben 12 haftalıkken yani 11+3 iken drum söyledi bana ama ben çok ısrar ettim o da kesin 1 şey yok ama tahminime göre yani gördüğüm kadarıyla erkek dedi belki size de söyler. <Ben de haftaya c.tesi gideceğim daha 10 gün var umarım bu sefer net 1 şey söyler
Canım ben 12 haftalıkken yani 11+3 iken drum söyledi bana ama ben çok ısrar ettim o da kesin 1 şey yok ama tahminime göre yani gördüğüm kadarıyla erkek dedi belki size de söyler. <Ben de haftaya c.tesi gideceğim daha 10 gün var umarım bu sefer net 1 şey söyler
bize de söylesin bize de söylesin çok merak ediyorum ben yaa eşim deliriyor meraktan lemi bey diye bir prof. varmış eşimin halasının kızı 12 haftalıkken detaylı ultrasonunu o yapmış 12 haftalıkken %99 erkek bu demiş eşimde takmış kafaya ona gidelim diyo ben de çok merak ediyorum ama ona belli etmiyorum
evet canım korkutuyor ama dediğin gibi meleklerimizi hissetmeye başladığımız an herşey çok farklı olcak ve bizler hepimiz inşallah Allah ın izniyle görürüz o günleri canım:Saruboceq:
yetmiyor tabi canım benim eşim birde c tesi pazar evde ben c tesi işe geliyorum hemde bütün gün o evde
benim işyerim beni 8 yıldır sömürüyor canım ama inşallah kurtulucam burdan hep diyorum bu işyerinde geçireceğim son kış olcak diye inşallah koşarak kaçıcam burdan bi daha da dönmücem:)
ben keçiören göğüs hastalıkları hastanesinde kadın doğum bölümüne gidiyorum canım doktorum orda çok iyi bir dr hemde psikoloğum ameliyat zamanımda da çok destek olmuştu bana doğumada keçiören hastanesinde yaptırıyormuş inşallah o günleri görürsek
kendimde eryamanda oturuyorum canım ama mayıs gibi anneme yakın yere taşınacağım inşallah çünkü bebekle tek başıma zor olcak herşey annemde herşeyime yardım eder:))
sen nereye gidiyosun canım doktorakaydirigubbakcemile5
arkadaslar bıde sıze bırsey sormak ıstıyorum benım genıtal bolgemde kasıntı oldu doktora gıttıgımde soyledım ve bol su ıc bıde genıtal jellerden kullan ama yuzeysel dedı aranızda kullananlar varmı?varsa marka verebılırmısınız???
Ya aslında hayırlısı neyse o olasun ama insan ne kadar önemli değil dese de merak ediyor işte. Bu arada ne güzel mesleğin varmış senin bence raporun bitince çalışmaya devam etmelisin çalışma saatlerin de sanırım çokk yoğun değildir ya da ona göre ayarlarsın ne de olsa bebişlere çok para lazım biz kazanıcaz onlar yiyecek di mi
Aslında en iyisi bebişe kendinin bakması ben şanslıyım annem 200 m. uzakta oturuyor sadece o bakıcak Allah sağlık verirse bebişime o yüzden aklım arkada kalmaz ama bakıcıdansa bende kendim bakmayı tercih ederim.
merhaba kzılar nasıslınzı?
Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba. Bazı arkadaşları merakta bırakmışım bilmeden çok özür dilerim. Özel bi şirketin mali işler bölümünde çalışıyorum ve sene sonu işler çok yoğun oluyo. Boşluk buldukça girip yazdıklarınızı okuyorum ama bi türlü yazmak nasip olmadı. Özelden mesaj atan demet, ebru ve hallisnaya da ayrıca teşekkür ediyorum ilgilerinden ötürü. Bundan sonra daha aktif yazmaya çalışıcam.
Şimdi gelelim bebişle benim son durumumuza. En son 23 Ocak'ta gittik doktorumuza. Ultrason görüntüsüne göre herşey normal dedi doktorum. Elleri kolları oynuyodu benim de bebişimin. Çok güzeldi onu öööööle görmek. Ense kalınlığını ölçtü o da normal çıktı. Bi de ikili test için kan verdim ama onun sonucu haftaya çıkacak. Aslında cinsiyetini de gördü bence ama ama tam emin olmadan söylemek istemedi, biz de ısrar etmedik eşimle. Çünkü yanlışlıklar olabiliyo bu haftalarda yapılan tahminlerde. Ben de önceki haftalara göre daha iyiyim artık. Ara sıra oluyo tabi tiksinmeler, öğürmeler ama daha az.
Hallisnacım ben de 56 kiloda hamile kalmıştım. Başka bi bilgi yok heralde şu an için eksik olan.
Tüm güzel annecikleri öpüyorum. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?