2010 Ağustos Anneleri

Canım ben 12 haftalıkken yani 11+3 iken drum söyledi bana ama ben çok ısrar ettim o da kesin 1 şey yok ama tahminime göre yani gördüğüm kadarıyla erkek dedi belki size de söyler. <Ben de haftaya c.tesi gideceğim daha 10 gün var umarım bu sefer net 1 şey söyler

inşallah canım ögrenıriz erkende ben ılk sayfadaki tabloya baktım orda cınsiyetleri yazıyordu benden sonra hamıle kalan arkadaslarında onu merak ettım acaba nasıl ogrendıler dıye....

umarım canım bende cok asırı merak edıyorum.bide herkes yorum yapıyorya yok senınkı kesın erkek hayır bence kız falan sınır oluyorum oyle söylenilmesine biran öncede ögrenmek ıstıyorum o yüzden :)

bize de söylesin bize de söylesin çok merak ediyorum ben yaa eşim deliriyor meraktan lemi bey diye bir prof. varmış eşimin halasının kızı 12 haftalıkken detaylı ultrasonunu o yapmış 12 haftalıkken %99 erkek bu demiş eşimde takmış kafaya ona gidelim diyo ben de çok merak ediyorum ama ona belli etmiyorum

Arkadaşlar merhabalar ben geldim iş arasında sürekli okumama rağmen çok sık yazamıyorum ne güzel cinsiyetini öğrenen arkadaşlar var...
Canım genelde 11 hafta bittikten sonra doktorlar anlıyorlar cinsiyetini birde ultrason çok önemli diyorlar birde anladığım kadarıyla erkek bebekleri daha erken söylüyorlar inşallah allah gönlüne göre verir hepimizin

Ya aslında hayırlısı neyse o olasun ama insan ne kadar önemli değil dese de merak ediyor işte. Bu arada ne güzel mesleğin varmış senin bence raporun bitince çalışmaya devam etmelisin çalışma saatlerin de sanırım çokk yoğun değildir ya da ona göre ayarlarsın ne de olsa bebişlere çok para lazım biz kazanıcaz onlar yiyecek di mi

bu kadar düşmeyin üstüne kızlar.nasılsa allahın izni ile kavuyşacağız zamanı gelince öğrenelim derim ben.

ewt cnm bende koşarak gıcm burdan bunalttılar ıyıce ( bende çağ hastanesıne gıdıyorum cok memnunum sımdılık ıyı gıdıyor. randewulu calsıyor dktrmda ıyı yanı dogumda burda dusnuyorum ama ozel oldugu ıcın bıraz pahalı bakalım kısmett artık o gunlere gelıcekmıyızz çook warr daha:)) bnm annmde kayınwalıdemde yakınlar bana allahtan:))

Canım ben 10 gün kaşındım durdum doktorum önce bana centone diye bir krem verdi onu kullandım ama malesef işe yaramadı. Sonra rahimden 3 gün ara ile atılan fitil verdi, ilacın adı aklıma gelmiyor şimdi ama istersen bu akşam evde reçeteme bakar yarın sana yazarım adını. O fitil ilacın reçetesinde ilk 3 ay doktorunuz vermedikçe kullanılması önerilmez yazıyordu ama doktorum kullanabilirsin dedi.

walla şimdiden bişey söylemek zor bakacak kimse yok çünkü kayınvalidem görümcemin iki tane canavarına akıyor ben de onlar varken bir benim benimminicik bebeğim oarda olsun istemiyorum ufak çok kıskanç çünkü ondan çok korkuyorum eşimde ücretsiz izin almam taraftarı gibi görünüyor çünkü burada bebek bakımı için eve gelen bakanlar 600-700 istiyor bu da benim maaşımın yarısı o nedenle bilmiyorum kafam karışık biraz yoksa okulu çok seviyorum çok eğleniyorum ben derste

Aslında en iyisi bebişe kendinin bakması ben şanslıyım annem 200 m. uzakta oturuyor sadece o bakıcak Allah sağlık verirse bebişime o yüzden aklım arkada kalmaz ama bakıcıdansa bende kendim bakmayı tercih ederim.

evet bir de bunun üstüne benzin parası temizliğe gelen kadının parası deyince ben zaten boşu boşuna işe gitmiş olucam eşimde o nedenle 2 yaşına kadar çalışma diyor ama diyorum ya hepsi nasip kısmet gün doğmadan neler doğar

Çok haklısın canım bana da bakıcı gelse aynı hesaba çıkarım senle benim yol parası derdim yok ama kadın bende de var ayrıca maaşlar zaten kuş kadar senin kadar o da ilk aylar sonra vergi diliminden dolayı iyice azalıyor

Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba. Bazı arkadaşları merakta bırakmışım bilmeden çok özür dilerim. Özel bi şirketin mali işler bölümünde çalışıyorum ve sene sonu işler çok yoğun oluyo. Boşluk buldukça girip yazdıklarınızı okuyorum ama bi türlü yazmak nasip olmadı. Özelden mesaj atan demet, ebru ve hallisnaya da ayrıca teşekkür ediyorum ilgilerinden ötürü. Bundan sonra daha aktif yazmaya çalışıcam.

Şimdi gelelim bebişle benim son durumumuza. En son 23 Ocak'ta gittik doktorumuza. Ultrason görüntüsüne göre herşey normal dedi doktorum. Elleri kolları oynuyodu benim de bebişimin. Çok güzeldi onu öööööle görmek. Ense kalınlığını ölçtü o da normal çıktı. Bi de ikili test için kan verdim ama onun sonucu haftaya çıkacak. Aslında cinsiyetini de gördü bence ama ama tam emin olmadan söylemek istemedi, biz de ısrar etmedik eşimle. Çünkü yanlışlıklar olabiliyo bu haftalarda yapılan tahminlerde. Ben de önceki haftalara göre daha iyiyim artık. Ara sıra oluyo tabi tiksinmeler, öğürmeler ama daha az.

Hallisnacım ben de 56 kiloda hamile kalmıştım. Başka bi bilgi yok heralde şu an için eksik olan.

Tüm güzel annecikleri öpüyorum. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

Canım hayırlı olsun iyi haberlerini almak çok güzel valla işlere gelince bende aynı dertten yakınıp duruyorum neyse umarım artık daha sık gelirsin. Bebişne ve sana kocaman öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…