kısslaarrr ben de ancak gelebildim :)) geldim ama gidicem.. maşallah bayağı kaynatmışsınız.. yarın sabah ikili testim var dua edin benim için ki hayırlı haberlerle döneyim size :))) hepinizi çok çok öpüyorum iyi akşamlar :)))
ne güzel bebişini göreceksin demek yarın,inş hayırlı haberlerle gelirsin cnmkısslaarrr ben de ancak gelebildim :)) geldim ama gidicem.. maşallah bayağı kaynatmışsınız.. yarın sabah ikili testim var dua edin benim için ki hayırlı haberlerle döneyim size :))) hepinizi çok çok öpüyorum iyi akşamlar :)))
hoşgeldin şekerim iyiyiz sen nasılsın?
Ben bayıldımmmm
Kizlar bende beylikduzunde oturuyorum :)
ne güzel bebişini göreceksin demek yarın,inş hayırlı haberlerle gelirsin cnm
hoşbulduk cnm,bende iiym sağol,bi tek sen cevap vermişssin çok teşekkür ederim cnma.s.
merhabalar ben 2009 ağustos annesiyim allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim oğlum şuan 5 aylık seneye sizinde böyle olacak
Ya nasıl örülüyor bilmiyorum ama bilen var mı acaba tığ ile örülüyor da....
merhabalar ben 2009 ağustos annesiyim allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim oğlum şuan 5 aylık seneye sizinde böyle olacak
iyi akşamlar kızlar benimde yarın 10:30 da randevum var ikili testimiz yapılacak.hallisnayla özlemde yarın yaptıracakmış ikili testleri inşallah hepimizin sonuçları çok güzel çıkar, bebişlerimizinde cinsiyetlerini öğrensek ne güzel olur.
evet canım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz hepinizin ya inşallah öğrenirsiniz bize de umut olur :sm_cool:
inşallah öğreniriz ama benim çokta umudum yok aslında. dr um kızımın cinsiyetini 20. haftada söyledi ama bu sefer ısrar edeceğim görürse söylesin yoksa 2 hafta sonra başka dr a giderim bende :dance: 20 haftayı beklersem meraktan çatlarım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?