2010 Ağustos Anneleri

kısslaarrr ben de ancak gelebildim :)) geldim ama gidicem.. maşallah bayağı kaynatmışsınız.. yarın sabah ikili testim var dua edin benim için ki hayırlı haberlerle döneyim size :))) hepinizi çok çok öpüyorum iyi akşamlar :)))

özlemcim dualarımız seninle güzel arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz iyi akşamlar

ne güzel bebişini göreceksin demek yarın,inş hayırlı haberlerle gelirsin cnm
hoşgeldin şekerim iyiyiz sen nasılsın?

hoşbulduk cnm,bende iiym sağol,bi tek sen cevap vermişssin çok teşekkür ederim cnma.s.

ne güzel bebişini göreceksin demek yarın,inş hayırlı haberlerle gelirsin cnm

hoşbulduk cnm,bende iiym sağol,bi tek sen cevap vermişssin çok teşekkür ederim cnma.s.

canım bu saatlerde kimse olmuyor ondandır yoksa arkadaşlar mutlaka yazardı

beykent kolan hospital servet hanıma gidiyorum cnmn
aksam 18 den sonra calsııyor iyi oluyor izin almıyorum isten cıktıktan sonra esimle beraber rahat rahat gidiyorum

iyi akşamlar kızlar benimde yarın 10:30 da randevum var ikili testimiz yapılacak.hallisnayla özlemde yarın yaptıracakmış ikili testleri inşallah hepimizin sonuçları çok güzel çıkar, bebişlerimizinde cinsiyetlerini öğrensek ne güzel olur.

slm arkadaşlar..Ben 2010 eylül anne adayıyım.Bizden daha önde olduğunuz için neler yaşamışsınız diye merak edip bayağı sayfa okudum.Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhabalar ben 2009 ağustos annesiyim allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim oğlum şuan 5 aylık seneye sizinde böyle olacak

evet canım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz hepinizin ya inşallah öğrenirsiniz bize de umut olur :sm_cool:

evet canım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz hepinizin ya inşallah öğrenirsiniz bize de umut olur :sm_cool:

inşallah öğreniriz ama benim çokta umudum yok aslında. dr um kızımın cinsiyetini 20. haftada söyledi ama bu sefer ısrar edeceğim görürse söylesin yoksa 2 hafta sonra başka dr a giderim bende :dance: 20 haftayı beklersem meraktan çatlarım :uhm:

benim kızkardeşim de kızını 20. haftada öğrenmişti ben de beklemek istemiyorum kızlar mı daha geç görünüyor acaba öğrenenlerin çoğu erkek gibi

iyi aksamlar kizlar bugun gecmisi okumak uzun surmedi :) fazla kaynatilmamis ..
herkes bu aralar cinsiyet merakinda .. benim en sinir oldugum her onune gelen benim icime doguyor senin kiz olcak yada erkek olucak gibi sacma teorileri .. biri gobegin cikmis ama belinde baya kalinlasmis bu erkek diyor .. biri popon baya cikmis bu kesin kiz diyor .. biri bebek sagdami soldami diyor solda diyorum iyi o zaman kesin kiz bu diyor
halbuki doktorum alakasi olmadigini soyledi her insanin kilo alma yapisi farkli oldugundan bazen popodan bazende sadece gobusten alirmis .. kimi bebek sagda olur kimiside solda olurmus cinsiyetle kesinlikle alakasi yokmus ama insanlarin bu teorileri beni oldurecek .. sanirim cok alingan oldum bu aralar herseye aliniyorum .. ben hic kilo almadim hatta uc kilo verdim suan 58 kiloyum sadece gobegim baya bi cikti doktoruma gore bugun 13 +2 yim bazilari aaa simdiden cikmis gobegin 4 aylik gibi duruyorsun boyle gidersen kapilara sigmazsin diyorlar ay sinir oluyorum ya iste bole ..

bi arkadas genital gel sormus .. bende hamile olmadan once bi kere mantar olmustu
diabe care marka gel kullanmistim .. umarim hemen iyilesirsin arkadasim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…