2010 Ağustos Anneleri

benim kızkardeşim de kızını 20. haftada öğrenmişti ben de beklemek istemiyorum kızlar mı daha geç görünüyor acaba öğrenenlerin çoğu erkek gibi

benim kiz kardesimde 12 haftalikken ogrenmisti oglusunu bende cuma gunu detayli ultrasona girdigimde 12 +4 tum ama hic bisey soylemedi hatta esim bebisimin kordonunu pipisi sanip aa erkek bu deyince gulup hayir o sadece kordonu bu haftalarda belli olmaz dedi ve bakmiyacagini soyledi .. bi dahaki randevum 18 subatta artik kismet o zamana 17 haftalik olucak insallah iyi bir pozisyonda olurda bende ogrenebilirim :)

Ne güzel herkeste bi cinsiyet öğrenme telaşı var...tatlı telaşlar tabi. Ama benim şuan tek düşündüğüm 9 şubatın gelmesi. ıkili testi yaptırmak ve iyi sonuçlar alabilmek. Bu ne kötü bir duyguymuş öyle. Evhamdan ölücem. Sürekli dilimde "allahım bebekte bi sorun olmasın lütfen" cümlesi. Tesbih yaptım çekiyorum sanki. Bir de doktor bana şubatın ilk haftası gel dedi..ama sekreter kız taa 9 şubata attı. Şubatın 2. haftasına geçilmiş oluyor yani. Geç kalıyormuşum gibi geliyor. Fark eder mi aceba? Uff..çok gerginim sanki.

Canım öyle şeyler düşünmeeee.... iyi düşün lütfen Allah korusun bebeğinde bi problem olsa ondan vazmı geçeceksin canından söküp atabilecekmisin?? RAbbim HeRşeyin hayırlısını versin ama sen aklına sürekli böyle şeyler getirip bebeği üzmee

cuma gunune kadar ayni duygulari yasiyordum .. cuma gunu detayli ultrasona girdim ve tum korkularim gitti .. ense kalinligi olcumu yapildi ve bebisimde hic risk cikmadi cok normaldi olculeri .. zaten ikili test yaptirmiycam ense kalinligi olcumu yeterli olur dedi uzman doktor amcamiz .. o yuzden korkularini at hayatim .. inan olacak olanin onune asla gecemezsin.. varmi yokmikilerle kafani yorma bebisinide strese sokma annesi .. o saglikli bi bebek olarak dunyaya gelecek boyle dusun :))

iyiyim iyiyim çok şükür 3 gündür çok iyiyim hatta bu durumdan dolayı endişe bile etmeye başladım.acaba bebişime bişey mi oldu diye.3gündür ne bulantı ne bişiy.Meraklanıyorum ama cuma günü randevum var.Bakalım ne diyecek doktor.Ayy çabuk yaz seninkini de çok merak ediyorum.akannehir

geldiimm :))) bis de kahvaltı ettik :))

aannnmm canm ya gece uyuyamadım stressten düşünceden... sabah da aynı şekilde daha gitmemize çok varken uyandım... Neyse önce kendi doktorumuza bebeğimizin durumunu gördük.. ne kadarlık gelişimi devam ediyor mu diye.. çok şükür orada sağlıklı olduğunu gelişiminin sürece uygun gittiğini öğrendik :)))

sonra indik detaylı ultrasona :)) orada bebeğimin organlarına bakıldı, damarlarına bakıldı, kalp atışı ki ben ilk defa duydum hayran kaldım.. ondan sonrada ufak dürtmelerle bebeğimizi uygun pozisyona getirip ense kalınlığı ve baş popo mesafesi ölçüldü.. herşey normal çıktı kızlar inanamıyorumm... ense kalınlığı 1,4mm :)) bebeğimin boyu 58mm :)))

doktor herşey normal dedi :)) bütün organlarını kontrol etti... okadar mutluyum ki şuan anlatamam size... kan da verdim tam olarak sonuç 10 gün sonra görülecek.. ama şimdilik herhangi bir sorunumuz sıkıntımız yok :)))

çiğdem söylemişti daha önce bebek içimde gerçekten yüzüyor.. sürekli hareket ediyor.. kolları bacakları hiç durmuyor...

özellikle doktor hn birazcık dürtünce daha da hareketleniyor... bebeğin cinsiyetini sordum tamam bakalım dedi.. sonra sordum göremedim dedi.. galiba benim bebeğim kız içime öyle doğuyor :)))

öyle işte canlar çok şükür bu maratonu da atlattık darısı herkesin başına ve diğer testlerimin başına diyorum olumunekankayizsmile

slm aranıza yeni katılıyorum nasılsınız?

hoşgeldin canım aramıza :)) hamileliğin hayırlı uğurlu olsun.. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)) bu arada yaş, hamile kaldığın kilo, SAT ını buraya yazarsan hallisna arkadaşımız seni de ekleyecektir listemize...

tekrar hayırlı olsun...

ohhh çok şükür çok sevindim senin adına.Ay ne güzel yaaa ben de görmek istiyorum bebişimii.Kalp atışını ben de duymadım.İnşallah bu gittiğimde dinletir doktor.Artık darısı bizim başımıza.Çokk stres yapıyorum ben de senin gibi.İnşallah benim de güzel çıkar sonuç ama kan testinin sonucu bayağı uzun sürüyormuş yaaa.Ama ölçümler daha önemli sanırsam.Bizim için de dua et özlem:Saruboceq:

çok sağol canım çok teşekkürler... sana evham yapma diyemeceğim.. olmazsa olmuyor seni çok ama çok iyi anlıyorum.. ama onu orada hareketli olarak gördüğünde herşey bitiyor... sen de merak etme bende de hiç belirti yoktu ki hala yok ama onun orada yaşadığını hep aklımda tutuyorum.. inş. sen de hayırlı haberler alırsın canım... içini ferah tutmaya çalış :))) evet 10 gün sonra çıkacak sonuçlar 10 gün sonra tekrar gideceğim :)) Allah herşeyi gönlüne göre versin canmm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…