çok sağol canım çok teşekkürler... sana evham yapma diyemeceğim.. olmazsa olmuyor seni çok ama çok iyi anlıyorum.. ama onu orada hareketli olarak gördüğünde herşey bitiyor... sen de merak etme bende de hiç belirti yoktu ki hala yok ama onun orada yaşadığını hep aklımda tutuyorum.. inş. sen de hayırlı haberler alırsın canım... içini ferah tutmaya çalış :))) evet 10 gün sonra çıkacak sonuçlar 10 gün sonra tekrar gideceğim :)) Allah herşeyi gönlüne göre versin canmm :Saruboceq:
Amiiin inşallah dediğin gibi olur çünkü 3 gündür daha bi evham yaptım hiç bir belirti kalmadı ama belki 12.haftam bitiyor ondan azalmıştır belirtiler diye de düşünüyorum inşallah dediğin gibi çıkarr....
Bişey sorucam profil resmi yüklüyorum ama göstermiyor nedenini bilen var mı?
sohocum gozun aydın canım, Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin..
Kızlar benimde goguslrm cok acırdı yan yatamazdım bugunlerde o kadar da cok acımıyor
cuma gunune kadar ayni duygulari yasiyordum .. cuma gunu detayli ultrasona girdim ve tum korkularim gitti .. ense kalinligi olcumu yapildi ve bebisimde hic risk cikmadi cok normaldi olculeri .. zaten ikili test yaptirmiycam ense kalinligi olcumu yeterli olur dedi uzman doktor amcamiz .. o yuzden korkularini at hayatim .. inan olacak olanin onune asla gecemezsin.. varmi yokmikilerle kafani yorma bebisinide strese sokma annesi .. o saglikli bi bebek olarak dunyaya gelecek boyle dusun :))
günaydın canım ben varım ben geldiiiimmm :))) ikili testimi yaptırdım kan verdim geldim :)))
nasılsın iyi misin? detayları birazdan yazacağım :)
canım bu sayfada görünebilmesi için avatar yüklemelisin.. profil resmi ayrı onun hemen alt tarafında göreceksin avatar değiştir diye oradan yaparsan biz de burada görebiliriz.
Kimse yokkkk:çok üzgünüm:
geldiimm :))) bis de kahvaltı ettik :))
aannnmm canm ya gece uyuyamadım stressten düşünceden... sabah da aynı şekilde daha gitmemize çok varken uyandım... Neyse önce kendi doktorumuza bebeğimizin durumunu gördük.. ne kadarlık gelişimi devam ediyor mu diye.. çok şükür orada sağlıklı olduğunu gelişiminin sürece uygun gittiğini öğrendik :)))
sonra indik detaylı ultrasona :)) orada bebeğimin organlarına bakıldı, damarlarına bakıldı, kalp atışı ki ben ilk defa duydum hayran kaldım.. ondan sonrada ufak dürtmelerle bebeğimizi uygun pozisyona getirip ense kalınlığı ve baş popo mesafesi ölçüldü.. herşey normal çıktı kızlar inanamıyorumm... ense kalınlığı 1,4mm :)) bebeğimin boyu 58mm :)))
doktor herşey normal dedi :)) bütün organlarını kontrol etti... okadar mutluyum ki şuan anlatamam size... kan da verdim tam olarak sonuç 10 gün sonra görülecek.. ama şimdilik herhangi bir sorunumuz sıkıntımız yok :)))
çiğdem söylemişti daha önce bebek içimde gerçekten yüzüyor.. sürekli hareket ediyor.. kolları bacakları hiç durmuyor...
özellikle doktor hn birazcık dürtünce daha da hareketleniyor... bebeğin cinsiyetini sordum tamam bakalım dedi.. sonra sordum göremedim dedi.. galiba benim bebeğim kız içime öyle doğuyor :)))
öyle işte canlar çok şükür bu maratonu da atlattık darısı herkesin başına ve diğer testlerimin başına diyorum olumunekankayizsmile
Aslı hoşgeldin.Sana da günaydın.Ben iyiyim çok şükür fazlasıyla iyiyim.Sen nasılsın?
ağlattı beni ne kadar güzel bir haber bu Allah hep güzel haberler vermeyi nasip etsin sana ve hepimize bu gece rahat uyursun artık tekrar gözün aydın canım
canım ben de çok iyiyim hatta Allah nazardan saklasın hergün biraz daha iyi oluyorum cesaret edebilirsem bugün artık çıkıp hem arabamı hem kendimi güzelleştirip biraz da alışveriş yapmayı planlıyorum ama bakalım
Aman dikkat et hala kar var yerlerde hemde sulu sulu.Ama arabayla çıkacaksan tabi daha bi güvenli.Ne güzel tek başına çıkabiliyorsun istanbul da.Ben 1.5 yıl oldu istanbula geleli ama hala tek başıma çıkamıyorum:1no2:Hatta hiç çıkmıyorum doktordan eve evden doktora başka hiçbir yere gitmiyorum.senağlama
sen daha önce neredeydin tatlım ben Ankaradaydım İatanbula geleli 6 sene bitti ama 13 senedir araba kullanıyorum buraya ilk geldiğimde de yalnızdım mecbur kaldım kullanmaya özel derslere filan giderken taksi zor oluyordu üztelik ters zamanlarda taksi bulmak da zor oluyordu mecburiyet yani bu yıl evim okuluma yakın ama zaten alıştım sen de bebek olunca alışacaksın bence
İnşallah ben Tekirdağdaydım.İstanbula evlendim 1.5 yıl önce.Tekirdağda iken çalışıyordum kendime güvenim vardı.Her yere gidebilirdim arkadaş ortamım da çok genişti.Ama buraya geldim bütün hayatım değişti.Eşime hepsi değer ama çokta sıkılıyorum.Allahtan burdan yazıyorum artık bir nebze de olsa rahatlıyorum.sizin sayenizde:dance:Araba kullanmaya gelince eşim olmadan çıkamıyorum bu aralar hiç çıkmıyorum hatta düşük tehlikesi vardı araba yasaktı bana bir de heyecan yapmıym diyorum.Ama bir süre sonra tekrar çıkıcam inşallah istanbula da alışıcam yollarına da:teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?