2010 Ağustos Anneleri

Amiiin inşallah dediğin gibi olur çünkü 3 gündür daha bi evham yaptım hiç bir belirti kalmadı ama belki 12.haftam bitiyor ondan azalmıştır belirtiler diye de düşünüyorum inşallah dediğin gibi çıkarr....

canım bugün doktor kendi de söyledi belirtiler artık yarı yarıya azalacak dedi :))) içini ferah tut sen

sohocum gozun aydın canım, Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin..

Kızlar benimde goguslrm cok acırdı yan yatamazdım bugunlerde o kadar da cok acımıyor

Bişey sorucam profil resmi yüklüyorum ama göstermiyor nedenini bilen var mı?

canım bu sayfada görünebilmesi için avatar yüklemelisin.. profil resmi ayrı onun hemen alt tarafında göreceksin avatar değiştir diye oradan yaparsan biz de burada görebiliriz.

sohocum gozun aydın canım, Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin..

Kızlar benimde goguslrm cok acırdı yan yatamazdım bugunlerde o kadar da cok acımıyor

çok teşekkür ederim canım çok sağol... Allah hepimizin bebeklerini sağlıklsıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:

walla burada rutin gibi birşey 2li test bana kalsa ben de yaptıtmak istemiyorum çünkü sonuç %100 olmuyor olamazda en kuvvetli ihtimal 1/250 çıkıyormuş bu da yaklaşık %0.25 böyle bir ihtimal için strese gimek istemem ve sonuç ne çıkarsa çıksın bebeğimi de aldırmam ama bakalım ne olacak

günaydın canım ben varım ben geldiiiimmm :))) ikili testimi yaptırdım kan verdim geldim :)))

nasılsın iyi misin? detayları birazdan yazacağım :)

özlemcim erken gelmişsin tüm gece dua ettim sana umarım güzel şeyler söyleyeceksin bize öpüyorum şekercim

ağlattı beni ne kadar güzel bir haber bu Allah hep güzel haberler vermeyi nasip etsin sana ve hepimize bu gece rahat uyursun artık tekrar gözün aydın canım

Aslı hoşgeldin.Sana da günaydın.Ben iyiyim çok şükür fazlasıyla iyiyim.Sen nasılsın?

canım ben de çok iyiyim hatta Allah nazardan saklasın hergün biraz daha iyi oluyorum cesaret edebilirsem bugün artık çıkıp hem arabamı hem kendimi güzelleştirip biraz da alışveriş yapmayı planlıyorum ama bakalım

ağlattı beni ne kadar güzel bir haber bu Allah hep güzel haberler vermeyi nasip etsin sana ve hepimize bu gece rahat uyursun artık tekrar gözün aydın canım

ağlamaaa :)) çok sağol canım benim... Allah hepimize daha nice nice sağlılı haberler almayı nasip etsin .. :Saruboceq: dua etmek okadar güzel ki okadar hayırlı ki Allah yardım ediyor inan..

Aman dikkat et hala kar var yerlerde hemde sulu sulu.Ama arabayla çıkacaksan tabi daha bi güvenli.Ne güzel tek başına çıkabiliyorsun istanbul da.Ben 1.5 yıl oldu istanbula geleli ama hala tek başıma çıkamıyorum:1no2:Hatta hiç çıkmıyorum doktordan eve evden doktora başka hiçbir yere gitmiyorum.senağlama

sen daha önce neredeydin tatlım ben Ankaradaydım İatanbula geleli 6 sene bitti ama 13 senedir araba kullanıyorum buraya ilk geldiğimde de yalnızdım mecbur kaldım kullanmaya özel derslere filan giderken taksi zor oluyordu üztelik ters zamanlarda taksi bulmak da zor oluyordu mecburiyet yani bu yıl evim okuluma yakın ama zaten alıştım sen de bebek olunca alışacaksın bence

İnşallah ben Tekirdağdaydım.İstanbula evlendim 1.5 yıl önce.Tekirdağda iken çalışıyordum kendime güvenim vardı.Her yere gidebilirdim arkadaş ortamım da çok genişti.Ama buraya geldim bütün hayatım değişti.Eşime hepsi değer ama çokta sıkılıyorum.Allahtan burdan yazıyorum artık bir nebze de olsa rahatlıyorum.sizin sayenizde:dance:Araba kullanmaya gelince eşim olmadan çıkamıyorum bu aralar hiç çıkmıyorum hatta düşük tehlikesi vardı araba yasaktı bana bir de heyecan yapmıym diyorum.Ama bir süre sonra tekrar çıkıcam inşallah istanbula da alışıcam yollarına da:teytey::teytey::teytey::teytey:

bence de alışırsın canım başlangıçta ben de çok zorlandım kimse yoktu ama alıştım şimdi burada da arkadaşlarım var ama oradakiler gibi olmuyor ama yine iyidir buradan sizlerle konuşmak da çok keyifli

mrb kizlar....ozlemcim gozun aydin...rahat rahat mujdeleyebilirsin artik bebisi:))
darisi bizlere insallh...cumratesi gunu bende gitcem..insallh bende senin gibi guzel haberlerle donebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…