selam güzel anneler naılsınız bakalım
biz iyiyiz bebişimle
2'Li testi yaptıranlar rahatlamış anladığım kadarıyla fazla bakamadım geçmişe ama
özlem cnm herşeyin iyi çıkmasına sevindim darısı bizim başımıza inş. bizlerde güzel haberler veririz
cnm bide sen 2'li teste giderken acmı gittin acaba kan verilcek yaa
onu doktoruma sormaya unuttum ben
aç tok farketmaz cnm ikili test için sadece ultrason ile kan verme günü aynı gün olmalı ya da 24 saat içinde verilmeli,laboratuar teknisyeniyim de ordan biliyorum çok yaptık bu testlerdenŞeniz
geldiimm :))) bis de kahvaltı ettik :))
aannnmm canm ya gece uyuyamadım stressten düşünceden... sabah da aynı şekilde daha gitmemize çok varken uyandım... Neyse önce kendi doktorumuza bebeğimizin durumunu gördük.. ne kadarlık gelişimi devam ediyor mu diye.. çok şükür orada sağlıklı olduğunu gelişiminin sürece uygun gittiğini öğrendik :)))
sonra indik detaylı ultrasona :)) orada bebeğimin organlarına bakıldı, damarlarına bakıldı, kalp atışı ki ben ilk defa duydum hayran kaldım.. ondan sonrada ufak dürtmelerle bebeğimizi uygun pozisyona getirip ense kalınlığı ve baş popo mesafesi ölçüldü.. herşey normal çıktı kızlar inanamıyorumm... ense kalınlığı 1,4mm :)) bebeğimin boyu 58mm :)))
doktor herşey normal dedi :)) bütün organlarını kontrol etti... okadar mutluyum ki şuan anlatamam size... kan da verdim tam olarak sonuç 10 gün sonra görülecek.. ama şimdilik herhangi bir sorunumuz sıkıntımız yok :)))
çiğdem söylemişti daha önce bebek içimde gerçekten yüzüyor.. sürekli hareket ediyor.. kolları bacakları hiç durmuyor...
özellikle doktor hn birazcık dürtünce daha da hareketleniyor... bebeğin cinsiyetini sordum tamam bakalım dedi.. sonra sordum göremedim dedi.. galiba benim bebeğim kız içime öyle doğuyor :)))
öyle işte canlar çok şükür bu maratonu da atlattık darısı herkesin başına ve diğer testlerimin başına diyorum olumunekankayizsmile
özlem ne güzel iyi çıkmış ölçümlerin çok sevindim,bana da kız gibi geliyor senin bebiş bakalım hayırlısı
çok teşekkür ederim :)) çok sağol... gelsin gelsin kız gelsin :)) pembe patikler giydiririm saçına tokalar takarım mımm çok tatlı olur yaa :))
çok teşekkür ederim :)) çok sağol... gelsin gelsin kız gelsin :)) pembe patikler giydiririm saçına tokalar takarım mımm çok tatlı olur yaa :))
ayyy kız da çookkk tattlı ouyorr yaaaa.ama ben erkek hissediyorum.(Var mısın yok musun gibi:roflol:) Kız çok tatlı oluyor onu giydir süsle falan ama erkek annesi olmakta bir başka oluyor.Neyse yani her ikisi de güzel o yüzden allah hayırlısını versin.
Valla ben İlkİ hep kız olsun İstemİŞtİm oldu Çok ŞÜkÜr bu 2.İde oĞlan olsun İstİyorum karıŞık olur ne gÜzel ama rabbİmİn bİleceĞİ İŞ tabİ bakalım hayırlısı
Kızlarrrrrrr selamlarrrr..özlemcim çokkkkkkkkkk sevindim ne güzel haber ile geldin..gözün aydın bal böcüğüm....:)))) darısı biz bekleyenlerin başınaaaa
ilki erkek olsun abilik yapsın kardeşlerine merhametli koruyup kollayan bi abi.bir kız çocuğu daha ne isterki.abim olmadığı için belkide ben öyle düşünüyorum.
ikili test sonucu hemen çıkıyormu?
bekleniyormu bir gün falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?