2010 Ağustos Anneleri

selam güzel anneler naılsınız bakalım
biz iyiyiz bebişimle
2'Li testi yaptıranlar rahatlamış anladığım kadarıyla fazla bakamadım geçmişe ama
özlem cnm herşeyin iyi çıkmasına sevindim darısı bizim başımıza inş. bizlerde güzel haberler veririz
cnm bide sen 2'li teste giderken acmı gittin acaba kan verilcek yaa
onu doktoruma sormaya unuttum ben

aç tok farketmaz cnm ikili test için sadece ultrason ile kan verme günü aynı gün olmalı ya da 24 saat içinde verilmeli,laboratuar teknisyeniyim de ordan biliyorum çok yaptık bu testlerdenŞeniz

merhaba hanınlar nasıslsınz bugün?bende kzımı uyutuum bi bakayımdedim ama şimdi kalkar ben,m minik cadı

aç tok farketmaz cnm ikili test için sadece ultrason ile kan verme günü aynı gün olmalı ya da 24 saat içinde verilmeli,laboratuar teknisyeniyim de ordan biliyorum çok yaptık bu testlerdenŞeniz

sağol cnm cvp için eğer ac olmam gerekiyosa sabahtan alıcaktım randevumuda
demek faretmiyo o zman ne zamn kaça istersem alabilirim

çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz içn.. Allah herkese en kısa zamanda bu hayırlı haberi almayı nasip etsin.. Meralcim aç tok farketmiyor bu testte ama ben sabah erken saatte gittiğimden aç olarak gittim :)))

özlem ne güzel iyi çıkmış ölçümlerin çok sevindim,bana da kız gibi geliyor senin bebiş bakalım hayırlısı

özlem ne güzel iyi çıkmış ölçümlerin çok sevindim,bana da kız gibi geliyor senin bebiş bakalım hayırlısı

çok teşekkür ederim :)) çok sağol... gelsin gelsin kız gelsin :)) pembe patikler giydiririm saçına tokalar takarım mımm çok tatlı olur yaa :))

çok teşekkür ederim :)) çok sağol... gelsin gelsin kız gelsin :)) pembe patikler giydiririm saçına tokalar takarım mımm çok tatlı olur yaa :))

bende hep ilk çocuğumu kız istemiştim sırf bu yüzden,rabbim gönlüme görede verdi,sana da verir inş cnm pembiş pembiş giydiriyorum saçlarımız yok bizim çok toka taamıyoruz daha bi olsun neler alıcam kızıma

ayyy kız da çookkk tattlı ouyorr yaaaa.ama ben erkek hissediyorum.(Var mısın yok musun gibi:roflol:) Kız çok tatlı oluyor onu giydir süsle falan ama erkek annesi olmakta bir başka oluyor.Neyse yani her ikisi de güzel o yüzden allah hayırlısını versin.

evet sen de haklısın erkek çocuğu da bir ayrı oluyor ama ne bileyim kız çok ayrı kızda seçenek bol.. ya montu beresi bile jan janlı oluyor yerim ben onu süslü süslü :))

Valla ben ılkı hep kız olsun ıstemıŞtım oldu Çok ŞÜkÜr bu 2.ıde oĞlan olsun ıstıyorum karıŞık olur ne gÜzel ama rabbımın bıleceĞı ıŞ tabı bakalım hayırlısı

merhaba kızlar bende yeni geldim dr dan allaha şükür bebişim iyi ense kalınlığı 1,2 boyu 50mm haftası da tam bir hafta önde 11+5 çıktı çünkü benim erken yumurtlama olmuş, cinsiyet içinde çok erken dedi.ama dr canımı sıktı hastası çok fazla onun için doğru düzgün vakit ayırmıyor muayenem neredeyse saniyeler sürdü tek benim değil bütün herkesin öyle.Kan sonuçlarım yarın çıkacak ama dr izinliymiş haftaya çarşamba bakacak.kafam çok karıştı haftaya karar vereceğim ama büyük ihtimalle dr değiştireceğim.hayırlısı bakalım.

Kızlarrrrrrr selamlarrrr..özlemcim çokkkkkkkkkk sevindim ne güzel haber ile geldin..gözün aydın bal böcüğüm....:)))) darısı biz bekleyenlerin başınaaaa

ilki erkek olsun abilik yapsın kardeşlerine merhametli koruyup kollayan bi abi.bir kız çocuğu daha ne isterki.abim olmadığı için belkide ben öyle düşünüyorum.

Kızlarrrrrrr selamlarrrr..özlemcim çokkkkkkkkkk sevindim ne güzel haber ile geldin..gözün aydın bal böcüğüm....:)))) darısı biz bekleyenlerin başınaaaa

sen de hoşgeldin canımcım :)) çok teşekkür ederim.. darısı size... okadar hafifledim ki okadar mutluyum ki anltamam size :))) Allah herkese nasip etsin :)))

ilki erkek olsun abilik yapsın kardeşlerine merhametli koruyup kollayan bi abi.bir kız çocuğu daha ne isterki.abim olmadığı için belkide ben öyle düşünüyorum.

aayyynııı eşim gibi konuştun kelimesi kelimesine aynı :))) hayırlısı canım yapacak bişey yok... malum onu da erkek belirliyor :)))

Son düzenleme:
ikili test sonucu hemen çıkıyormu?
bekleniyormu bir gün falan

canım zaten ense kalınlığını vs yi hemen söylüyor sana eline verdiği dosyada da yazıyor... ben de mesela; burun kemiği : görüldü, mide böbrekler vs için görüldü.. yazıyor altında da anomali gözlenmedi yazıyor.. kan testi 2. plan... benim sonuçlarım 10 gün sonra çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…