epilasyon işini nasıl yapıyosunuz kızlar.
genital bölge hamilelikte dahada hızlı uzuyor.
kökten almak sakınca yaratırmı acaba?
ben birkeresinde hamilelere kökten almayı önermediklerini duymuştum.kıl köklerinde iltihaplanmalar oluşabileceğinden içe zarar verirmiş.9 ay da nasıl çekilirki kökten almadan.kısaltsan kökler dahada kalınlaşır.birde daha hassas bu ara sanki canım çok acıyacak diye çok korkuyorum
epilasyon işini nasıl yapıyosunuz kızlar.
genital bölge hamilelikte dahada hızlı uzuyor.
kökten almak sakınca yaratırmı acaba?
ben birkeresinde hamilelere kökten almayı önermediklerini duymuştum.kıl köklerinde iltihaplanmalar oluşabileceğinden içe zarar verirmiş.9 ay da nasıl çekilirki kökten almadan.kısaltsan kökler dahada kalınlaşır.birde daha hassas bu ara sanki canım çok acıyacak diye çok korkuyorum
hiç bişey için stres yok biz hayatımızın en güzel günlerini yaşıyoruz düşünsenize herbirimizin içinde birer mucize büyüyor keyfini çıkaralım bu günlerin bir daha hiç bu kadar rahat olamıycaz bence bebişler doğduktan sonra ölene kadar işimiz zor annelerimize bakalım o nedenle stres yok herşey çok güzel olacak
ayyy içimi yumöuşattın canım sağol.
pespembe yumuşacık mis gibb ohh çok özledim
hem de ne mucize aslıcıımmm .. düşünsene 5-6 cm lik bir varlığın yani yaklaşık bir kuş kadar :))) kalbi vaaarr böbreği var midesi var bağırsakları vaaarr :))) onca şey onun neresine sığır nasıl işlevlerini gerçekleştiriyorlar... Allah'a inanmayanlara bikez izletmek lazım bebeğin gelişiminin videosunu...
aklıma bişey daha geldi düşünsenize annelik öyle bir duygu ki evladınız seri katil olsa dünyadakii herkes ondan nefret bile etse siz canınızı verecek kadar çok seviyorsunuz Allahım sana çooooooooook şükür bize hayırlı evlatlar nasip et Ya Rabbim
Aslıcım yazdıklarını okuyunca hemen sizinle birşey paylaşmak istedim..son iki senedir öyle üzüntüler öyle hayal kırıklıkları yaşadımki ...4 tane bebek kaybı kan revan içinde uyanmalar, hastaneler, gözyaşları ve en sonunda isyan ettim allaha ve dedimki madem hep kendi istediğini yapacaksın ne diye biz sana dua edip duruyoruz..sen kafana göre takılacaksan bizden ne istiyorsun..ve bir gün evimin terasında kahve içerken kendi kendime konuştum allah ile ve dedimki '' benim bu ay hamile olmamı sağla sana kayıtsız şartsız yeniden inanacağım ama sana inanmak için bir şeye ihtiyacım var dedim '' yanlız yalnış anlamayın bunu dediğimde bhcg testi yaptırmış ve sonuç negatifti..ve arkadaşlar mucizevi bir şekilde 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim..ve ben sadece utandım ve allahıma yeniden sığındım ..umarım ondan şüphe ettiğim için beni affeder..
Aslıcım yazdıklarını okuyunca hemen sizinle birşey paylaşmak istedim..son iki senedir öyle üzüntüler öyle hayal kırıklıkları yaşadımki ...4 tane bebek kaybı kan revan içinde uyanmalar, hastaneler, gözyaşları ve en sonunda isyan ettim allaha ve dedimki madem hep kendi istediğini yapacaksın ne diye biz sana dua edip duruyoruz..sen kafana göre takılacaksan bizden ne istiyorsun..ve bir gün evimin terasında kahve içerken kendi kendime konuştum allah ile ve dedimki '' benim bu ay hamile olmamı sağla sana kayıtsız şartsız yeniden inanacağım ama sana inanmak için bir şeye ihtiyacım var dedim '' yanlız yalnış anlamayın bunu dediğimde bhcg testi yaptırmış ve sonuç negatifti..ve arkadaşlar mucizevi bir şekilde 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim..ve ben sadece utandım ve allahıma yeniden sığındım ..umarım ondan şüphe ettiğim için beni affeder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?