2010 Ağustos Anneleri

epilasyon işini nasıl yapıyosunuz kızlar.
genital bölge hamilelikte dahada hızlı uzuyor.
kökten almak sakınca yaratırmı acaba?
ben birkeresinde hamilelere kökten almayı önermediklerini duymuştum.kıl köklerinde iltihaplanmalar oluşabileceğinden içe zarar verirmiş.9 ay da nasıl çekilirki kökten almadan.kısaltsan kökler dahada kalınlaşır.birde daha hassas bu ara sanki canım çok acıyacak diye çok korkuyorum

canım ben bişey yapmıyorum.. zaten zar zor yapardım şimdi hiç yapamıyorum.. bir de çok kasarım kendimi diye korkuyorum.. en iyisi üstten üstten almak şimdilik napalım :)

canım evet ama zaten temizliğinden emin olmadığımız yerlere gitmiyoruz yok öyle kıl kökü enfeksiyonu yaratır filan bu sefer yeterince temiz olmazsa karanlık nemli sıcak ortam enfeksiyonlara davetiye çıkarır bu nedenle ben devam ediyorum sir epilasyona eskisi gibi ama lazerli ya da diğerlerini bildiğim kadarıyla ilk üç yapmıyorlar

hiç bişey için stres yok biz hayatımızın en güzel günlerini yaşıyoruz düşünsenize herbirimizin içinde birer mucize büyüyor keyfini çıkaralım bu günlerin bir daha hiç bu kadar rahat olamıycaz bence bebişler doğduktan sonra ölene kadar işimiz zor annelerimize bakalım o nedenle stres yok herşey çok güzel olacak

ayyy içimi yumöuşattın canım sağol.
pespembe yumuşacık mis gibbi kokan bi melek ohh çok özledim

Son düzenleme:

hem de ne mucize aslıcıımmm .. düşünsene 5-6 cm lik bir varlığın yani yaklaşık bir kuş kadar :))) kalbi vaaarr böbreği var midesi var bağırsakları vaaarr :))) onca şey onun neresine sığır nasıl işlevlerini gerçekleştiriyorlar... Allah'a inanmayanlara bikez izletmek lazım bebeğin gelişiminin videosunu...

ayyy içimi yumöuşattın canım sağol.
pespembe yumuşacık mis gibb ohh çok özledim

yaaa sonra bize ANNE diyecek ya ne kadar şanslıyız hakkaten dünyadaki en yüce en kutsal duygu bu daha ne olsun keyiflen canım bizler Allahın sevgili kullarıyız şu aşılama tüp bebek sayfalarına bir göz at ben aylarca oralarda neler okudum neler yazdım yaşadım çok şükür geçti sen de sakın kötü düşünme bebişi düşün mutlu ol ve dua et

ben her aklıma geldiğinde ağlamaklı oluyorum ya düşünsen insanlar yıllarca yalvarıp yakarıp hastane kapılarında biz ne kadar şanslı ne kadar şanslıyız ya aklım almıyor YAVRUM olacak ve Allah kısmet ederse ben onu yavrum diye sevicem

bu haftada bebişin duyması gelişmeye başlıyor ben de evde deli gibi bağıra bağıra şarkı söylüyorum konuşuyorum akşamlar eşim konuşuyor bebişimzle siz de bol bol şarkı söyleyin kızlar strese birebir

aklıma bişey daha geldi düşünsenize annelik öyle bir duygu ki evladınız seri katil olsa dünyadakii herkes ondan nefret bile etse siz canınızı verecek kadar çok seviyorsunuz Allahım sana çooooooooook şükür bize hayırlı evlatlar nasip et Ya Rabbim

amiiiinnn cnm amiiiinnn... Allahım bize hayırlı evlatlar nasip et :Saruboceq:

Aslıcım yazdıklarını okuyunca hemen sizinle birşey paylaşmak istedim..son iki senedir öyle üzüntüler öyle hayal kırıklıkları yaşadımki ...4 tane bebek kaybı kan revan içinde uyanmalar, hastaneler, gözyaşları ve en sonunda isyan ettim allaha ve dedimki madem hep kendi istediğini yapacaksın ne diye biz sana dua edip duruyoruz..sen kafana göre takılacaksan bizden ne istiyorsun..ve bir gün evimin terasında kahve içerken kendi kendime konuştum allah ile ve dedimki '' benim bu ay hamile olmamı sağla sana kayıtsız şartsız yeniden inanacağım ama sana inanmak için bir şeye ihtiyacım var dedim '' yanlız yalnış anlamayın bunu dediğimde bhcg testi yaptırmış ve sonuç negatifti..ve arkadaşlar mucizevi bir şekilde 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim..ve ben sadece utandım ve allahıma yeniden sığındım ..umarım ondan şüphe ettiğim için beni affeder..

selam kızlar....bugün kontrole gidenler inşallah güzel haberlerle dönmüşlerdir...ben biraz geçmiş okuyayım..

Sonuç:herşey bir sınav işte bu hayatta.Okuyunca tüylerim diken diken oldu.ama sonuçta allah sana vermiş bebeğini yine ve umarım sağlıkla dünyaya getirirsin onu.Bence çok şükret allaha ve af dile o affeder.Ben de bebek istediğimizin 5.ayında hamile kaldım ve daha da beklemiyordum açıkçası.Bakıyorum herkes çok uğraşıyor.Çevremde bebek sahibi olamayan o kadar çok kişi var ki.Dış gebelik mi dersin düşük mü dersin.Allahımma binlerce kez şükürler olsun ki çok bekletmedi bizi.Bu yüzden ben de kendimi çok şanslı hissediyorum.

Kızlar biz geldik malum işteyiz kontroller nasıldı bakalım?geçmişi çok okuyamıyorum ne olur biri özet geçsin. halissa zaten evde olmıycaktı bugün ondan haber alamayacağız. Eee 2 kontrol daha vardı Aslı'cım birisi senindi sanırım Özlem senin de mi bugündü? Ayy karıştırdım mı

Pınarcım o okadar büyük ki merhameti sana da bana da herkese de yeter... sen yeter ki inan tövbe et... Inan belki de çoktan affetmiştir bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…