2010 Ağustos Anneleri

ben 11+3 de gidicem dra. ozaman bakar inşallah.tekrar gitmek zorunda kalmam.çokmu erken trrandevu almmışım acaba nedersiniz??

dün akşam bişey yiyemmedim.aç aç yattım zorla uyudum. mümkün değil su bile almadı içim

iyi olacağımıa artıyo benim bulantılar galiba

kısssslar ben geldim dışarı çıktım alışveriş yaptım güzelleştim mamalr yedim bir bakayım siz de neler var diye geldim nasılsınız keyifler nasıl?
bu arada pınarcım da gelmiş hoşgeldin şekercim

dün akşam bişey yiyemmedim.aç aç yattım zorla uyudum. mümkün değil su bile almadı içim

iyi olacağımıa artıyo benim bulantılar galiba

geçmiş olsun canım aynen bende öyleyim özellikle eve gidince daha çok oluyor bulantılarım geçen hafta azalır gibi olmuştu bu hafta fazlasıyla geri geldi bulantılarım.Bugün dr soracaktım ama sağolsun jet hızıyla baktığı için bir şey sormama fırsat kalmadı

kızlar korkutmayın beni ben iiki gündür yiyebiliyorum tekrar mı döneceğim o günlere hayıııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrr istemiyorum

ben en son gittiğimde dr bahsettim. çok fazla rahatsızsan serum alman gerekir.ama bulantılar normal dedi.3 aya kadar bebek senden beslenir sonrasında takviye yezalım dedi ve gönderdi beni.
ben süt hiç
yoğurt bazen yiyebiliyorum.

inşallah dönmezsin.
ben dışarda uyani annemde yada kayınvalidemde yiyoruz azda olsa ama evde hiiiçççç

canım inşallah sende öyle olmaz ama benim geçen hafta düzelir gibi oldu sonra yeniden başladı

Canımmm hoşbuldukkkk..sabah bende bir salaklık yaptımki sormayın kızlar :)) benim kahve her zaman bağırsaklarımı çalıştırmıştır..ama hamiş olduğumdan beri hiç ağzıma bile koymadım ..bu sabah dedimki b lokma içeyim de yardımcı olsun tuvalet için..anammm içmez olaydım..fazla da içmedim ama afedersiniz ama tuvalete gerçekten zor yetiştim ama kusmak için :))))

ay ay ben eskiden çiğ yerdim kahveyi bayılırdım.şimdi kavanozu bile ortadan kaldırdım tahammülsüzüm

kızlar ya benim ilk hamileliğimde bi kere bile bulantım olmadı ama bu sefer çok kötüyüm.mutfağa giremiyorum girsemde koşarak çıkıyorum.sıvı sabun kokusundan bile midem bulanıyor :1no2:

kızlar ya benim ilk hamileliğimde bi kere bile bulantım olmadı ama bu sefer çok kötüyüm.mutfağa giremiyorum girsemde koşarak çıkıyorum.sıvı sabun kokusundan bile midem bulanıyor :1no2:

mutfak kokusu olmasada ben de sabun kokusundan muzdaribim arkadaşım.. ellerimi yıkayıp yattığımda özellikleri ellerim burnuma geldiğinde anında içim kalkıyor ıyykkk

Allah gönlüne göre versin.
teşekkürler cnm,

ne güzel iyi haberlerle dönmüşsün cnmŞeniz

mutfak kokusu olmasada ben de sabun kokusundan muzdaribim arkadaşım.. ellerimi yıkayıp yattığımda özellikleri ellerim burnuma geldiğinde anında içim kalkıyor ıyykkk
benim yatmayı beklememe gerek kalmıyor canım ellerimi sabunlayıp çıkıyorum ve anında bulantı malesef

Ay kızlar okuyorum böyle suya veya sabuna mideniz bulanıyor ya acaba nasıl oluyor diye düşünmeden edemiyorum..ben öyle fazla bulantı falan çekmediğim için bana çok uzak geliyor..

bu bulantının dorukta olduğu zamanlarda ben duş jelini bile kaldırmıştım eşime evde koku sıktırmıyordum ama iki gündür iyi gibiyim

ne güzel iyi haberlerle dönmüşsün cnmŞeniz[/QUOTE]

evet canım darısı hepinizin başına :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…