2010 Ağustos Anneleri

canım gözün aydın...senin adına çok sevindim...benim daha üç haftam var, o zamana kadar merakla, stresle devam edicez bakalım..

Son düzenleyen: Moderatör:

ben benzer bir olayı aşılamadan sonra yaşamıştım ramazan bitmişti gönderme oruçlarımı tutuyordum ve son günün gelmesini bekliyordum test yapmak için iftardan sonra eşimle test aldık sabah yapalım dedi eşim ben beklemeyemedim yaptım negatif o kadar üzüldüm öyle üzüldüm ki anlatamam ne yapacağımı bilmiyorum deli gibiydim bağıra bağıra isyan ediyorum eşim sakinleştirmeye çalışıyor ama duymuyor yeter diyorum rahat bırak yaşamak için mücadele ettiim yıllarca tedavi gördüm (daha önce lösemi tedavisi görmüştüm) şimdi de çocuk için mi yalvartacaksın beni yıllarca ne yaptım ben sana neden benle uğraşıyorsun diye sonra baktım olacak gibi değil ne yapsam da günah işlesem diye düşünüyorum rakı vardı koca bir kadehi susuz bir dikişte bitirdim alışık olmadığım için 10 dakka sonra elim kolum uyuştu ama zavallı hayat arkadaşım beni hiç öyle görmediği için sabaha kadar uyumamış sonra ben uyandım kafan kazan gibi sen bu kadar üzüleceksen ben çocuk sahibi olmak istemiyorum diye gözleri doldu ben hatırlayınca yaptıklarımı o kadar utandım ki anlatamam eşimden de Rabbimden de sonra alıştım tabi negatiflere sonra tam kafamdan çıkmıştı ki inanmadık ikimiz d ve ben hala o akşam için çok pişmanım Allah affetsin :Saruboceq:

ıkili test sonuçlarını alan arkadaşlar gözünüz aydın
Bebişlerinizi gördünüz darısı başımıza nasip olursa ben de cuma günü göreceğim bebişimi

hoşgeldin canım.. evet biri hallisna biri bendim.. testlerim çok şükür olumlu çıktı.. kan verdim genel sonucu 10 gün sonra alacağım didemcim :)

didemcim özlemcikle hallisnanın testi vardı özlemi öğrendik ama hallisna annesinde 1-2 gün sonra öğrencez benim daha var 12 şubatta kontrolüm şekerim benim

kızlarr merhaba şubatın 19 da 2 li testim var.. bu testi yaptıran arkadaşlar nasıl geçtiği hakkında kısaca özet geçebilirler mi.. çok korkuyorum ve merak ediyorum.

canım gözün aydın...senin adına çok sevindim...benim daha üç haftam var, o zamana kadar merakla, stresle devam edicez bakalım..

teşekkür ederim canım :))) nasıl içim ferahladı anlatamam :))) haklısın valla beklenmeyecek gibi de değil ki yahuu kıpır kıpır bişi görmek muhteşem :)))

kızlarr merhaba şubatın 19 da 2 li testim var.. bu testi yaptıran arkadaşlar nasıl geçtiği hakkında kısaca özet geçebilirler mi.. çok korkuyorum ve merak ediyorum.

canım merhaba, ben daha bugün yaptırdım.. korkacak nesi var :))) detaylı ultrasonda bebeğimin organlarına damarlarına kalp atım hızına ve ense kalınlığına baktılar.. daha sonra da kan verdim herşey bitti :)) çok şükür ultrasonda kötü bişey çıkdı diğeri zaten 2. planda çok şükür hayırlısıyla atlattım :) darısı hepinize inş.

Kızlar ne olur isyan etmeyin ben çok üzüldümŞükür ki 9- 10 yıl hatta 15 yıl bebek için bekleyenler var Hatta bebek için ömrü boyunca uğraşanlar ve bebeği olmadan vefat eden eşler var
Evladı olupda hayırsız olanlar var...
Bebek için 1,5 senedir uğraşıyoruz bi dış gebelik geçirdim ameliyat ile bitti Sonra tedavi süreci her ay doktor doktor ama her ay regl Ama hiç beklemediğim bi anda hamile olduğumu öğrendim
Bence ne kadar şükür etsek azdır o kadar büyük bi mucize ki Rabbim sonunda bize verdi ve böyle hayırlı bi şakilde doğurup büyütmeyi nasip etsin Amin
ve isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin aminnn

hoşgeldin canım.. evet biri hallisna biri bendim.. testlerim çok şükür olumlu çıktı.. kan verdim genel sonucu 10 gün sonra alacağım didemcim :)

Şimdi okudum canım çok mutlu oldum valla gözlerim doldu bebeişimi çok özledim ben ya daha 10 gün var görmeme Ya neden o kadar geç alıyorsun ki sonuçları canım. Benim 4 gün sonra çıkmıştı canım ama ben gidemedim tel. ile öğrendim. Sen de bence randevunu bekleme tel. aç doktoruna. Hangi hastaneye gidiyorsun?Çoğu hastanede artık dr.lar ekranlarından sonuçları görebiliyorlar.Ben öyle öğrenmiştim. İStersen 1 hastaneni arayıp sor 3-4 gün sonra

Canım benim sende çok çekmişsin (( çok şükür atlatmışsın çok takdir ettim seni ne kadar güçlüsün aslıcım..allah bir daha bir damla gözyaşı vermesin ve beklerimizi bize bağışlasın..seni yanaklarından kocaman öpüyorum arkadaşım..

kesinlikle katılıyorum kızlar,

Tamam belki hakkım yok yorum yapmaya yüce Allah'ım daha ilk istediğim ay verdi bana bebeğimin haberini sizin ne çektiğinizi belki anlayamam ama benim halam 20 sene uğraştı sonunda olmadı evlat edindi siz ise şimdi hamişsiniz. Ama gönlünüzü ferah tutun annelerin duaları tutarmış siz şimdi tövbe edin Allah affeder

Amin Gülaycım aminnnnnnnnnn...

inşallah hayırlısıyla atlatsaydım çok şükür bi problemim yok ama bide bu aralar sıkıntılı dönemler geçiriyorum bişey olacak diyede çok korkuyorum doktora gittik ama yinede 2li teste çok zaman var daha kendi stresim yetiyo zaten bide kafama bu takıldı

sağol canım arkadaşım herşeyde bir hayır var ama insan yaşarken bunu göremiyor bu da bizim zavallılığımız galiiba belki herşey çok kolay olsaydı bu kadar kıymetini bilemezdim öp arkadaşım dur ben de seni öpeyim oh ohhh ne kadar tatlıymış benim arkadaşım kaydirigubbakcemile3

Bu arada konu değişsin güzel şeylerden konuşalım benim göbiş bugün çok çıktı ya sanki dün gece büyüdü. Sabah kalktım kazaklarım düdük gibi geldi gözüme. pantalon almıştım bu hafta sonu da kazak hırka vs alıcam. Sizin göbişler ne durumda(benim ömrümde hiç göbeğim olmadı 70 kiloydum boyum 174 zaten kalçam var ama göbiş 0'dı. Şimdi çok tuhaf geliyor herkes sen göbek görmemişsin bu ne ki diyor ama bana çok tuhaf geliyor) Ben kıyafetlerim olmuyor diye oturdum ağladım sabah sonra da kendime çok güldüm buna ağlanır mı diye. Bir de eşimii azarladım hep kendine alıyosun sana da alalım demiyosun diye. Oysa adam kendine almaz hep bana alalım der o da çok kırıldı. Üff çok tuhaf ruh halim ya eserekli oldum 1 geliyor 1 gidiyor valla

ben dün akşam giydiğim pantolunun düğmelerini kapatamamıştım ama sabah çıkarken giyeyim dedim hoşuma gitmişti aaaaaaaa baktım sorun yok eskisi gibi ben zaten 500-600 gr aldım daha bişey yok gibi ben de göbiş gibi keşke olsa

maşallah maşallah bebeğimize Didemcim daha şimdiden annesine neler yaptırıyor kaydirigubbakcemile3

Didemcim inan dün akşam biri beni görse bu kız 5 aylık hamile derdi..bir şişkinlik, yürüyen bir gaz bombası gibiydim..birde benim fındık dün gece rahat ettirmedi..sağa yatıyorum bir sancı sola yatıyorum aynı şekilde düz zaten yatamıyorum..gece 1 di ben hala koca yatakta kendime yer bulamamıştım..ve 3 gündür tuvalete çıkmıyorum..tık yok ..sanırım patlayacağım :)))

Pınar'cım valla inanırım ben tuvalete çıkıyorum ama gaz hiç bitmiyor patlıycam yakında. ben de dün gece 2-3 gibi sancıyla uyandım tuvalete gittim korktum önce ama gazmış valla çok kötü şişim ve durmadan da yemek yiyorum ama Allah'a şükür hala daha 2 kg aldım maşşallah diyim sen kaç kg aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…