ben dün akşam giydiğim pantolunun düğmelerini kapatamamıştım ama sabah çıkarken giyeyim dedim hoşuma gitmişti aaaaaaaa baktım sorun yok eskisi gibi ben zaten 500-600 gr aldım daha bişey yok gibi ben de göbiş gibi keşke olsa
Ben de 1.5 kg aldım şimdilik ama bence çok bile aldım düşünsene daha 10+2 deyim ..şimdiden böyleysem sonra ne olacağımPınar'cım valla inanırım ben tuvalete çıkıyorum ama gaz hiç bitmiyor patlıycam yakında. ben de dün gece 2-3 gibi sancıyla uyandım tuvalete gittim korktum önce ama gazmış valla çok kötü şişim ve durmadan da yemek yiyorum ama Allah'a şükür hala daha 2 kg aldım maşşallah diyim sen kaç kg aldın
Didemcim inan dün akşam biri beni görse bu kız 5 aylık hamile derdi..bir şişkinlik, yürüyen bir gaz bombası gibiydim..birde benim fındık dün gece rahat ettirmedi..sağa yatıyorum bir sancı sola yatıyorum aynı şekilde düz zaten yatamıyorum..gece 1 di ben hala koca yatakta kendime yer bulamamıştım..ve 3 gündür tuvalete çıkmıyorum..tık yok ..sanırım patlayacağım :)))
Pınarcım & Aslıcım,
bu gibi durumlarda yazacak yada diyecek bişey bulamam ben bu konu da hep geride kalmışımdır. içimden çok üzülürüm ama kelimelere pek aktaramam.. sizin yaşadıklarınızı sizden daha iyi kimse bilemez eminim.. ama gerçekten Allah okadar büyük ki herşeyin hayırlısını veriyor inanın.. Bakın ben de yani şahsen bizzat ben tam 12 yıl olmamışım annemin gitmediği ne hocalar ne hacılar ne hastaneler kalmış.. 12 yıl ya dile kolay.. hep beklemiş uğraşmış.. sonunda olmuş :) hem de tedavinin ilk ayında :)) Herkes söylerdi ben küçükken anneme bekledin ama bak değmiş diye.. çok sağlıklı çok tatlı bir çocukmuşum... çok şükür Allah'a hayırlı da bir evlat olduğumu düşünüyorum. Anneme babama zarar verecek onları utandıracak hiçbişey yapmadım. Tek çocuk kaldım ama olsun babam istememiş tek çocukluğumun sefasını sürdüm ben de :))) o yüzden üzülmeyin size böyle bisürü örnek verebilirim.. yıllarca çocuğu olmayıp biri olduktan sonra 2. si de hemen ardından gelen anneler gibi ohooo :))) yine de şükretmek bugünün değerini bilmek lazım değil mi ama canlar...
Ben de 1.5 kg aldım şimdilik ama bence çok bile aldım düşünsene daha 10+2 deyim ..şimdiden böyleysem sonra ne olacağım( senin kadar uzunda değilim..1.62 boyum var ..yürümeyeceğim yuvarlanacağım herhalde :)))
özlemcim zaten sıpam sağlıkla doğsun hemen ikinci sıpa için çalışmalara başlamayı planlıyoruz 40 olmadan 2 kardeş olsunlar :ecrin_bebek:
ayynı ben :))) beni de gören pıt diye anlıyor hamile olduğumu okadar şişim :))) dün akşam ancak soluma yattığımda uyuyabildim ama o da sürekli otarafa yatmaktan oluşan karıncalanmalar eşliğinde :) tuvalet kültürüm gelişmeye devam ediyor gayretliyim bu konud a bu sabah ben uğraşmadan oldu :)) tabi çatlaklarım devam ediyor yaparken hop oturup hop kalkıyorum çok komik bir görseniz gülersiniz kaydirigubbakcemile3
özlemcim zaten sıpam sağlıkla doğsun hemen ikinci sıpa için çalışmalara başlamayı planlıyoruz 40 olmadan 2 kardeş olsunlar :ecrin_bebek:
Öyle öyle Bal böcüğüm şükrediyoruz tabiiki..bakma bana umutsuzluğa kapıldığım çok zamanlarım oldu ama hep sonrasında hayatıma güneş doğacağını bilirdim..benim en büyük şansım ben çok kolay hamiş kaldım hep..doktorum kocama seri katil gibisin demişti attığını vuruyorsun... zemuszemus
Ah Aslıcım ben de öyle istiyorumki kardeşi de olsun bebeğimizin..ama düşünsene 37 imde doğurucam sonra bir daha mecal kalır mı bende acaba doğurmak için ?? 39 umda bir daha hamiş kalıp 40 ımda doğurabilirim aslında..ama o zamanda çok mu yaşlı anne baba oluruz acaba....ay neyse bunu bir sağlıkla kucağımıza alalımda ikinciyi düşünecek bolllll bolllll vakit olacak...özlemcim zaten sıpam sağlıkla doğsun hemen ikinci sıpa için çalışmalara başlamayı planlıyoruz 40 olmadan 2 kardeş olsunlar :ecrin_bebek:
Ben de 1.5 kg aldım şimdilik ama bence çok bile aldım düşünsene daha 10+2 deyim ..şimdiden böyleysem sonra ne olacağım( senin kadar uzunda değilim..1.62 boyum var ..yürümeyeceğim yuvarlanacağım herhalde :)))
Ah Aslıcım ben de öyle istiyorumki kardeşi de olsun bebeğimizin..ama düşünsene 37 imde doğurucam sonra bir daha mecal kalır mı bende acaba doğurmak için ?? 39 umda bir daha hamiş kalıp 40 ımda doğurabilirim aslında..ama o zamanda çok mu yaşlı anne baba oluruz acaba....ay neyse bunu bir sağlıkla kucağımıza alalımda ikinciyi düşünecek bolllll bolllll vakit olacak...
naptın şekerim duyanda 38. yaşının sonundasın sanacak dur daha bismillah :)
Ah Aslıcım ben de öyle istiyorumki kardeşi de olsun bebeğimizin..ama düşünsene 37 imde doğurucam sonra bir daha mecal kalır mı bende acaba doğurmak için ?? 39 umda bir daha hamiş kalıp 40 ımda doğurabilirim aslında..ama o zamanda çok mu yaşlı anne baba oluruz acaba....ay neyse bunu bir sağlıkla kucağımıza alalımda ikinciyi düşünecek bolllll bolllll vakit olacak...
Didemcim ablamda 1.5 sene önce doğurdu ve bütün hamiş kıyafetlerini bana saklamıştı ve ben de buraya eve getirip yatağın altına bazaya koymuştum..evelsi gün yıkadım bugün de ütüledim ve denedim..ya bu kadar mı rahat olurlar..dediğin gibi dünya varmış dedirtiyor insana...zaten başka hiçbir pantalonum olmuyor dışarı çıkarken tayt giyip çıkıyordum şimdiye kadar..Bu arada hamile pantalonu kadar rahat şey yok hayatta mutlaka 2-3 tane alın ben doğurunca da giyicem oo çok rahat sabah daralt yemek yedin gevşet ohh be dünya varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?