2010 Ağustos Anneleri

Pınarcım & Aslıcım,

bu gibi durumlarda yazacak yada diyecek bişey bulamam ben bu konu da hep geride kalmışımdır. içimden çok üzülürüm ama kelimelere pek aktaramam.. sizin yaşadıklarınızı sizden daha iyi kimse bilemez eminim.. ama gerçekten Allah okadar büyük ki herşeyin hayırlısını veriyor inanın.. Bakın ben de yani şahsen bizzat ben tam 12 yıl olmamışım annemin gitmediği ne hocalar ne hacılar ne hastaneler kalmış.. 12 yıl ya dile kolay.. hep beklemiş uğraşmış.. sonunda olmuş :) hem de tedavinin ilk ayında :)) Herkes söylerdi ben küçükken anneme bekledin ama bak değmiş diye.. çok sağlıklı çok tatlı bir çocukmuşum... çok şükür Allah'a hayırlı da bir evlat olduğumu düşünüyorum. Anneme babama zarar verecek onları utandıracak hiçbişey yapmadım. Tek çocuk kaldım ama olsun babam istememiş tek çocukluğumun sefasını sürdüm ben de :))) o yüzden üzülmeyin size böyle bisürü örnek verebilirim.. yıllarca çocuğu olmayıp biri olduktan sonra 2. si de hemen ardından gelen anneler gibi ohooo :))) yine de şükretmek bugünün değerini bilmek lazım değil mi ama canlar...

Benim pantalonlarım zaten çok dardı daha haberi alır almaz önce kotlarımı kaldırdım zaten(onları ben zaten darlıktan yatarak kapatırdım) şimdi giysem bebek çatlar herhalde sıkıntıdan :sm_cool:

Ben de 1.5 kg aldım şimdilik ama bence çok bile aldım düşünsene daha 10+2 deyim ..şimdiden böyleysem sonra ne olacağım ( senin kadar uzunda değilim..1.62 boyum var ..yürümeyeceğim yuvarlanacağım herhalde :)))

Bu arada hamile pantalonu kadar rahat şey yok hayatta mutlaka 2-3 tane alın ben doğurunca da giyicem oo çok rahat sabah daralt yemek yedin gevşet ohh be dünya varmış

ayynı ben :))) beni de gören pıt diye anlıyor hamile olduğumu okadar şişim :))) dün akşam ancak soluma yattığımda uyuyabildim ama o da sürekli otarafa yatmaktan oluşan karıncalanmalar eşliğinde :) tuvalet kültürüm gelişmeye devam ediyor gayretliyim bu konud a bu sabah ben uğraşmadan oldu :)) tabi çatlaklarım devam ediyor yaparken hop oturup hop kalkıyorum çok komik bir görseniz gülersiniz kaydirigubbakcemile3

özlemcim zaten sıpam sağlıkla doğsun hemen ikinci sıpa için çalışmalara başlamayı planlıyoruz 40 olmadan 2 kardeş olsunlar :ecrin_bebek:

Pınarcım sen de 11. haftadasın çok normal artık bu haftadan sonra haftada 1/2 kilo alıcaz bakalım hiç 1 şey olmaz Allah'ın izniyle.10-15 kg arası ideal işte. Benim arkadaşım 31 kg aldı yinde de bir şey olmadı 1 senede de verdi boşver valla takmayalım. Ben 6. haftada 3 kg almıştım sonra 1 kg verdim bir daha da şimdilik almadım ama sanırım 10 gün sonra dra kadar 1-2 kg daha alırım zaten normal artık 15. hafta olucam doktor görürken di mi ama?

Öyle öyle Bal böcüğüm şükrediyoruz tabiiki..bakma bana umutsuzluğa kapıldığım çok zamanlarım oldu ama hep sonrasında hayatıma güneş doğacağını bilirdim..benim en büyük şansım ben çok kolay hamiş kaldım hep..doktorum kocama seri katil gibisin demişti attığını vuruyorsun... zemuszemus

Desenize herkes aynı durumda olumunekankayizsmile

özlemcim zaten sıpam sağlıkla doğsun hemen ikinci sıpa için çalışmalara başlamayı planlıyoruz 40 olmadan 2 kardeş olsunlar :ecrin_bebek:

naptın şekerim duyanda 38. yaşının sonundasın sanacak dur daha bismillah :)

hehehehe :)))) cık cık cık hmmm gerçekten çok fena galiba bu italyan erkekleri hıı? :kedi: :kedi::asigim:

Ah Aslıcım ben de öyle istiyorumki kardeşi de olsun bebeğimizin..ama düşünsene 37 imde doğurucam sonra bir daha mecal kalır mı bende acaba doğurmak için ?? 39 umda bir daha hamiş kalıp 40 ımda doğurabilirim aslında..ama o zamanda çok mu yaşlı anne baba oluruz acaba....ay neyse bunu bir sağlıkla kucağımıza alalımda ikinciyi düşünecek bolllll bolllll vakit olacak...

ay o da bişey mi şekerim düşünsene ben bu tedaviler sırasında 7 kilo almıştım 60 kiloyla hamile kaldım zaten 158 boyum yani ben zaten göbekliyim belki de ondan belli olmuyor benim ki kaydirigubbakcemile3

Bencede canım ama şunu da unutma insanlar artık 60'ında bile doğuruyor.a.s.

naptın şekerim duyanda 38. yaşının sonundasın sanacak dur daha bismillah :)

canım biz de bir seri katil durumu yok kaydirigubbakcemile3 sperm sayımız düşük benim myom var biz başlayalım çalışmalara bakalım ne zamana tutturucaz :))

oluur oluuurr bal gibi olur... artık herşey mümkün..ama şöle bişey var kendinize iyi bakın genç kalın çocuğunuz oldu diye salmayın... :)) fit anneler olun sağlığınıza da dikkat edin.. ondan sonra isterseniz 60 olun kim takar yaşı :)))

Bu arada hamile pantalonu kadar rahat şey yok hayatta mutlaka 2-3 tane alın ben doğurunca da giyicem oo çok rahat sabah daralt yemek yedin gevşet ohh be dünya varmış
Didemcim ablamda 1.5 sene önce doğurdu ve bütün hamiş kıyafetlerini bana saklamıştı ve ben de buraya eve getirip yatağın altına bazaya koymuştum..evelsi gün yıkadım bugün de ütüledim ve denedim..ya bu kadar mı rahat olurlar..dediğin gibi dünya varmış dedirtiyor insana...zaten başka hiçbir pantalonum olmuyor dışarı çıkarken tayt giyip çıkıyordum şimdiye kadar..

biz zaman kaybetmeyelim diye şimdiden düşündük hemen yapma kararı aldık eşim çok istiyor ikinciyi ben de 40a sarkmasın diye hemen yapalım dedim bakalım :)))

Sefan olsun giy Pınarcım.:)

Bu arada mesai bitmek üzere bizim ancak toparlanırım ben çok öpüyoruz sizi teyzeleri akşam kocişin geç gelme ihtimali var uğrarım fırsat olursa "yaprak dökümü" de var hem seyreder hem yazarız. Kendinize ve kuzucuklara iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…