Ayyyy ne kadar heycanlıııı..ben haftaya salı gideceğim ve o zaman 11+ 2 olacağım sanırım..ve belli olmaz değil mi daha ???? çokkkk tebrik ederim kız bebekler çokkkk tatlı oluyor..benim yiğenim var 1.5 yaşında adı da teyzesi ile aynı yani Pınar :)) ahh bayılıyorum ona..öyle tatlıki ..annesi birde bir süslüyor püslüyor..sen de inşallah sağlıkla alırsın kucağına...
Eşim çok kız istiyor ama benim için inanki hiiçççç farketmez eli ayağı düzgün olsun sağlıkla gelsin kucağıma başka birşey istemem ...cok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için..doktoruna ısrar et belki söyler:) ben de kız istiyordum zaten.herkesin gönlünden geçer olur inş.
merhaba arkadaslar!bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.kızımız olacakmış:) bide 2'li tarama testi yapıldı.ense kalınlığı normal çıktı.kan tahlili sonuçları cuma günü belli olacakmış.haber veriyim dedim.hepimiz güzel haberler alırız inşallah!
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benide aranıza alırmısınız lütfen
benide listeye eklermisiniz
17 kasım sat
kalp atışlarını gördüm
Arasa canım tebrikler Ağustosun ilk prenses haberi senden geldi
Seninle satlarımız aynı bakalım ben de cuma günü gideceğim inşallah doktorum söyler ve bebeğim gösterir
canım tebrikederim kız bebek annesi olmak çok harika bi duygu büyüdükçe tatlılaşıyorlar kendilerini sevdiriyorlar bitanede benim var tatlı cadım.bakalım ikincimiz ne olacak.gıcık dr söylemedi bişey bende öğrenenler var dedim olmaz öyle şey dedi sanki yalan söylüyorum.neyse değiştireceğim zaten.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benide aranıza alırmısınız lütfen
benide listeye eklermisiniz
17 kasım sat
kalp atışlarını gördüm
merhaba arkadaslar!bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.kızımız olacakmış:) bide 2'li tarama testi yapıldı.ense kalınlığı normal çıktı.kan tahlili sonuçları cuma günü belli olacakmış.haber veriyim dedim.hepimiz güzel haberler alırız inşallah!
Gunaydın kızlar benim aklım hallisnada gelsede bi yazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?