2010 Ağustos Anneleri

cok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için..doktoruna ısrar et belki söyler:) ben de kız istiyordum zaten.herkesin gönlünden geçer olur inş.

cok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için..doktoruna ısrar et belki söyler:) ben de kız istiyordum zaten.herkesin gönlünden geçer olur inş.
Eşim çok kız istiyor ama benim için inanki hiiçççç farketmez eli ayağı düzgün olsun sağlıkla gelsin kucağıma başka birşey istemem ...

iyi akşamlar kızlarr bebişleriniz ve siz nasılsınız?
geçmişi okudum çok şükür hep güzel haberler var. cinsiyetler ikili test sonuçları... maşallah
ben günlerdir gelemedim annemde kalıyorum. mide bulantılarım aynen devam sizler ne alemdesiniz?

Geçmiş epey vardı..okudum okudum bitiremedim valla. Ama epey güzel haberler gördüm..ve onlar adına çok sevindim..darısı bizlere de olsun inşallah. Buarada annem bana sürekli sorup duruyordu seyreme var mı diye. Çocuk bu zamanlarda seyreme şeklinde belli edermiş kendini ama ben farketmemiştim hiç ve hayır yok öyle birşey diyordum fakat az önce hissettim. Çok değişik bi seyreme oldu bebişin orda.
Buarada benim de bulantılarım eskiye oranla epey azaldı ama halen sıvı sabun kokusuna olan antipatim geçmedi..dayanamıyorum yaa elimde değil.

Sonrasında epilasyon zararlı filan gibi bahsedilmiş, ben hamileliğimden beri 2 defa yaptım valla..umarım zararlı değildir. ıçime sıkıntı düştü bi anda. (

herkese iyi aksamlar valla cok hizlisiniz ben herzaman yazamiyorum bir okumaya basliyorum kac sayfa okuyorum bilemiyorum masallah masallah coook kalabalik yoruldum okurken
bende yarin bebegimi gorecegim insallah saglikli sihhatlidir umarim birde cinsiyetini soylerlerse super olacak insallah gosterir bebisim guzel guzel

Arasa canım tebrikler Ağustosun ilk prenses haberi senden geldi
Seninle satlarımız aynı bakalım ben de cuma günü gideceğim inşallah doktorum söyler ve bebeğim gösterir

canım tebrikederim kız bebek annesi olmak çok harika bi duygu büyüdükçe tatlılaşıyorlar kendilerini sevdiriyorlar bitanede benim var tatlı cadım.bakalım ikincimiz ne olacak.gıcık dr söylemedi bişey bende öğrenenler var dedim olmaz öyle şey dedi sanki yalan söylüyorum. neyse değiştireceğim zaten.

ben de kız istiyorum kızım olsun kızım olsun gerçi 40 kez söylersen olurmuş ben 180 kez filan yazdım

kızlar ayrıntılı ultrasonda bütün doktorlar cinsiyetini görüyor ve çoğu söylemiyor...heleki yurtdışındaki doktorlar hiiiiiçç söylemiyor..yurtdışında yaşayan arkadaşlarım var, 8 aylık hamiş, bir ayı var doğuma...halen doktoru söylememiş..a.s.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benide aranıza alırmısınız lütfen
benide listeye eklermisiniz
17 kasım sat
kalp atışlarını gördüm

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benide aranıza alırmısınız lütfen
benide listeye eklermisiniz
17 kasım sat
kalp atışlarını gördüm

merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin akşamları pekçoğumuz tv izliyor ya da eşlerimiz evde onlarla ilgileniyor ama gündüz çok keyifli oluyor aklında bulunsun

Arasa canım tebrikler Ağustosun ilk prenses haberi senden geldi
Seninle satlarımız aynı bakalım ben de cuma günü gideceğim inşallah doktorum söyler ve bebeğim gösterir

canım çok teşekkür ediyorum.doktorun inşallah sana da söyler.insan çok merak ediyor tabi.hayırlısı olsun inşallah.beni asıl meraklandıran 2'li testti.cuma günü kan tahlili sonuçlarım belli olsun rahatlıcam..

çok teşekkür ediyorum canım.doktorlar genelde 12.haftadan sonra söylüyormuş.kızları süslemek daha güzel oluyor.haklısın bakalım tatlı ve cadı bir kızımız olur inş.

günaydıın kıslaaarrr :))

aramıza yeni gelen arkadaşım sen de hoşgeldin :) umarım sağlıklı güzel bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Alahın izni ile...

arasacım.. tebrik ederim... ilk kız bebek haberimiz senden geldii... hayırlısıyla kucağına al inş. ben de çok kızım olsun istiyorum.. her görende kız olacak senin diyor ama sanki içimden herkesi yanıltacak bir haber alacakmışız gibi geliyor hayırlısı bakalım :)))

ama olmiii böle herkes okuyuk okuyup gidiyor beni yalnız bırakıyor mafoldumben

merhaba ben birşey sorucam ense kalınlığı normal derken kaç çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…